Velika hvala na videu!Živ i zdrav bioultrabosnia je napisao/la:
Kad ga je Miske s pramenovima dao

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Velika hvala na videu!Živ i zdrav bioultrabosnia je napisao/la:
Jel to nostalgija udara heheh? Zivio brate!zenicanin je napisao/la:Velika hvala na videu!Živ i zdrav bioultrabosnia je napisao/la:
Druze, ja plakata u gradu nisam vidio 2-3 godine.Ponos Torina je napisao/la:Mos misliti treba citav grad biti sav u zastavama i ljudi u dresovima,da su pune baste da se pjesma cuje kao da ljudi nemaju pametnija posla i dovoljno problema da bi fokus bacili na futbal,boze igramo protiv velike Finske obicnu kvalifikacionu utakmicu.
Ja ti kazem da ne bi. Nema to veze s rezultatima. Prije se pratilo puno vise i kad rezultati nisu bili toliko dobri.Vucevich je napisao/la:Pa imali su priliku da vrate to interesovanje i euforiju da su dobili Grcku ali su usrali kao sto jedino oni znaju pa je ovo posljedica
Pa sta ce nam plakati kad igramo u gostima,trosak je toASD je napisao/la:Druze, ja plakata u gradu nisam vidio 2-3 godine.Ponos Torina je napisao/la:Mos misliti treba citav grad biti sav u zastavama i ljudi u dresovima,da su pune baste da se pjesma cuje kao da ljudi nemaju pametnija posla i dovoljno problema da bi fokus bacili na futbal,boze igramo protiv velike Finske obicnu kvalifikacionu utakmicu.
Kakvi dresovi.
Da, dogode se situacije u kojima je manje bodova bolje, od vise ukoliko se Italija smatra recimo konkurentom.Donnie Darko je napisao/la:da li je 2 boda iz ove dvije utakmice bolje nego 3?
Pa ne igramo svaku utakmicu u gostima.Ponos Torina je napisao/la:Pa sta ce nam plakati kad igramo u gostima,trosak je toASD je napisao/la:Druze, ja plakata u gradu nisam vidio 2-3 godine.Ponos Torina je napisao/la:Mos misliti treba citav grad biti sav u zastavama i ljudi u dresovima,da su pune baste da se pjesma cuje kao da ljudi nemaju pametnija posla i dovoljno problema da bi fokus bacili na futbal,boze igramo protiv velike Finske obicnu kvalifikacionu utakmicu.
Kakvi dresovi.
Stanje u drzavi konstantno sve gore i gore, ljudima nije do sporta vec do crne svakodnevnice. Eto iscejfili smo i taj jedan plasman i isfuralo je to kod naroda.ASD je napisao/la:Bas hodam gradom i kontam da nije foruma ili fb, ne bih ni znao da je utakmica, par godina vec totalno palo interesovanje.
I opet sam siguran da to nema veze s rezultatima ili kvalitetom igrackog kadra.
To je razlog, na to aludiram.faruk993 je napisao/la:Stanje u drzavi konstantno sve gore i gore, ljudima nije do sporta vec do crne svakodnevnice. Eto iscejfili smo i taj jedan plasman i isfuralo je to kod naroda.ASD je napisao/la:Bas hodam gradom i kontam da nije foruma ili fb, ne bih ni znao da je utakmica, par godina vec totalno palo interesovanje.
I opet sam siguran da to nema veze s rezultatima ili kvalitetom igrackog kadra.
Pratim naravno, nisu za potcjeniti, nije ni Armenija bila pa su nas i namučili, mislim da imaju previše samopouzdanja da je vrijeme da se spuste malo na zemlju, samo je pitanje do nas, kako cemo odgovoriti zadatku bez Pjanica.Pirke je napisao/la:Ne znam da li ih pratis u zadnje vrijeme, ali prilicno dobro igraju. Navijaci i igraci imaju veliko samopouzdanje.JavierBosnia je napisao/la:Hjoooj.. Finska i fudbal, dajte dozovite se
Na kraju krajeva, nisu Malta jbt.