Ovo sto vi ovdje kao navijaci Veleza prezentujete je strasno, sa svakim klubom, koji nam je rival vi dolazite svadjate se, pricate o nasoj velicini, sve mi se cini vise da sebe u nesto ubjedite, nego protivnike, nije mi jasna potreba svake godine trazit nekog neprijatelja, izdizat se prkosit, vrijedjat, strasno mi je iz sezone u sezonu citat iznova isto.
Kao Mostarac, kao neko ko je na tom stadionu, a i onom prije njega, provodio svako poslijepodne, moram reci da se stidim pojedinaca.
kako nakon svog zla koje nam je naneseno, ne mozemo da se okrenemo sebi i svom klubu, kako, dok su nas prepotentni mafijasi vodili i blatili klub na svakom koraku, nismo shvatili da prepotencija, vrijedjanje, strah, ne vode nigdje, kako od ove sadasnje uprave ne naucimo da, tih konstantan, i stabilan rad, da jedan red i jedna disciplina donose rezultat, imamo tako divan primjer kroz nas klub kako biti covjek, ali jok nadmenost je ono sto nas je upropastavalo zadnjih 20 godina, a od nje ne odmicemo iako kroz primjer vidimo da moramo i trebamo drugacije.