@Rokoko, hoces i meni reci to sto si @uni zaustio, ako kazem da se slazem s njegovim postom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Infrastrkutura, forsiranje mladih igraca i manja promjena rostera ekipa bi donijela ogroman napredak i u PL BiH i u repci.Unofficialpage je napisao/la:Čitajući ove teme oko repke dobijem veliku želju da se oba Sarajevska kluba ugase, da ih nema više. U cijeloj ovoj priči oba ta kluba nisu bitna, u kontekstu pozivanja igrača ne postoje.
Zadovoljan sam igrom od sinoć. U našoj PL BiH definitvno ima potencijala, samo tu treba malo ulaganja u infrastrukturu i stručni kadar i dobijali bi odlične igrače iz naše lige. A u konačnici to ćemo jednog dana i morati uraditi, zato je bolje početi odmah proces tranzicije u dobijanju igrača iz naše lige dok još imamo i bazen zvani dijaspora pa se taj postepeni prelazak ne bi ni osjetio.
E neka si ih ti vidio.kobe24 je napisao/la:Meni su najjaci kad krenu proracuni koliko bi ONI mogli dobiti para od eventualnog Dzekinog transfera u Celzi. Te pare vi ni na TV-u necete vidjeti, ali duse drage ipak vode nekakve racunice.![]()
![]()
@Rokoko, hoces i meni reci to sto si @uni zaustio, ako kazem da se slazem s njegovim postom?
Eisenbahner1921 je napisao/la: E neka si ih ti vidio.
Bekic je igrao prvo solidno, ispratio je Todorovicevog covjeka kad ga je ovaj ostavio...i igrao je uz liniju naprijed...u drugom je ispuhao...Tomic ima slifa za A tim, bolje nego gledati ove Lulice,Salihovice,Medunjanine,Hadzice, da se vracaju iz penzije....treba to osvjeziti, veza mora biti brza i agilnija kao kad je izasao Medunjanin...Saric je bio solidan, Koljic me iznenadio manjkom zalaganja i osjecaja za gol....muhamedhulk je napisao/la:Menalo moze u A tim, Cavar jos u U-21 da igra. Bekic samo nazad lopte salje. Nista. Zakaric ko kokos kakva.
Nalazis se na sarajevskom portalu, odi na svoj seoski lokalni portal mozda niko ne pise o sarajevu(ali nije iskljuceno)kobe24 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la: E neka si ih ti vidio.Hoce frajeri da se pobiju oko toga cijih amatera je vise igralo s amaterima iz Amerike. Mihojevic, Bekic, Saric, Ahmetovic, Graovac i Zakaric nikad nece imati kvalitet za A tim. Vecina njih (mozda i svi) nema kvalitet da igraju u prvih 11 jednog Hajduka npr., i ja sad trebam citati rasprave nekolicine maloumnika o tome na temi reprezentacije za koju isti nikad vise nece zaigrati?!
Sta tebe boli ku.rac, ne radi se ovdje o reprezentaciji Katalonije.kobe24 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la: E neka si ih ti vidio.Hoce frajeri da se pobiju oko toga cijih amatera je vise igralo s amaterima iz Amerike. Mihojevic, Bekic, Saric, Ahmetovic, Graovac i Zakaric nikad nece imati kvalitet za A tim. Vecina njih (mozda i svi) nema kvalitet da igraju u prvih 11 jednog Hajduka npr., i ja sad trebam citati rasprave nekolicine maloumnika o tome na temi reprezentacije za koju isti nikad vise nece zaigrati?!
Tomic umjesto Lulica? Svasta se moze procitati. Covjek koji mozda i najvise trci u nasoj reprezentaciji koja je svakako liminitirana sa trkom, i ti bi Tomica. Pa njegov radius kretanja je smijesan.DenchiNL je napisao/la:Bekic je igrao prvo solidno, ispratio je Todorovicevog covjeka kad ga je ovaj ostavio...i igrao je uz liniju naprijed...u drugom je ispuhao...Tomic ima slifa za A tim, bolje nego gledati ove Lulice,Salihovice,Medunjanine,Hadzice, da se vracaju iz penzije....treba to osvjeziti, veza mora biti brza i agilnija kao kad je izasao Medunjanin...Saric je bio solidan, Koljic me iznenadio manjkom zalaganja i osjecaja za gol....muhamedhulk je napisao/la:Menalo moze u A tim, Cavar jos u U-21 da igra. Bekic samo nazad lopte salje. Nista. Zakaric ko kokos kakva.
Da, MI ćemo dobiti te pare, pod MI mislim Željezničar. Ne vidim u čemu je problem?kobe24 je napisao/la:Meni su najjaci kad krenu proracuni koliko bi ONI mogli dobiti para od eventualnog Dzekinog transfera u Celzi. Te pare vi ni na TV-u necete vidjeti, ali duse drage ipak vode nekakve racunice.![]()
![]()
Pa pod jedan trenutna luliceva pozicija je lijevo krilo, sa Duljom i Menalom mislim da smo tu mirni neko vrijeme...onda bi neki Lulica stavljali u sredinu...a sve pod upitnikom da li ce se isti vratiti iz penzije...u tom kontekstu gdje imamo Pjanica,Besica i treceg u vezi...ne vidim potrebu za tim...moze se pruziti prilika Cavaru, Tomicu, Cimirotu, ili nekom drugom talentu po potrebi...Tristan10 je napisao/la:Tomic umjesto Lulica? Svasta se moze procitati. Covjek koji mozda i najvise trci u nasoj reprezentaciji koja je svakako liminitirana sa trkom, i ti bi Tomica. Pa njegov radius kretanja je smijesan.DenchiNL je napisao/la:Bekic je igrao prvo solidno, ispratio je Todorovicevog covjeka kad ga je ovaj ostavio...i igrao je uz liniju naprijed...u drugom je ispuhao...Tomic ima slifa za A tim, bolje nego gledati ove Lulice,Salihovice,Medunjanine,Hadzice, da se vracaju iz penzije....treba to osvjeziti, veza mora biti brza i agilnija kao kad je izasao Medunjanin...Saric je bio solidan, Koljic me iznenadio manjkom zalaganja i osjecaja za gol....muhamedhulk je napisao/la:Menalo moze u A tim, Cavar jos u U-21 da igra. Bekic samo nazad lopte salje. Nista. Zakaric ko kokos kakva.
Na face u 19:15 vcrs.75000 je napisao/la:Jel ima repriza?
Tomić je već prestar, tu je i Lončar.DenchiNL je napisao/la:
Pa pod jedan trenutna luliceva pozicija je lijevo krilo, sa Duljom i Menalom mislim da smo tu mirni neko vrijeme...onda bi neki Lulica stavljali u sredinu...a sve pod upitnikom da li ce se isti vratiti iz penzije...u tom kontekstu gdje imamo Pjanica,Besica i treceg u vezi...ne vidim potrebu za tim...moze se pruziti prilika Cavaru, Tomicu, Cimirotu, ili nekom drugom talentu po potrebi...