skini i instaliraj games for windows live, prije toga vidi da nisi dobio s virtua tennisom, da ne moras bezze skidatiDesimaL je napisao/la:sad ovo izbacuje![]()
![]()
Failed to initalize Games for windows live.This application will now close
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ono sto je lijepo cuti jeste da iz "Haris Game Studio", tj. Bosanskohercegovacki razvojni team, pripremaju jos jednu igricu, 2D platforma, zasad ovo je beta verzija, sadrzi samo 3 levela, a dojmove i utiske mozete ostaviti ovde. Takodjer tim poziva ostale autore igara da predstave na taj forum svoje projekte, uskoro ce i "veliki" update za igricu Blue Box, ( mozda vec neki znaju ) ona ce popraviti perfomanse, gameplay i rezoluciju, i ostale bugove, a tko ima iPhone, android i WP7 telefone, nakon toga updatea, bit ce dostupna igrica na te telefone
Saving his code download

Saving his code download
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
preporuka svima, tko nema steam, nek napravi profil si, i nek skine Team Fortress 2, u free 2 play rezimu, a zabavna je dosta, pa da poigramo nekad 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ima li neko torrent link za obični Sims 3 da i ja probam to igrati pošto sam probao već na mobitelu..... Skinuo sam onu zadnju ekspanziju, ali treba obični Sims 3.....
http://thepiratebay.org/torrent/4901166 ... 3-RELOADEDUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ima li neko torrent link za obični Sims 3 da i ja probam to igrati pošto sam probao već na mobitelu..... Skinuo sam onu zadnju ekspanziju, ali treba obični Sims 3.....
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Baš sam taj našao, ali ipak hvala, evo pri kraju je.....
E ovako, igram NBA LIVE '07 na PS-u 2, e sad, sta trebam da izaberem da mogu igrati vise sezona i da mogu ici na draft i te zayebancije, sve sam probao i svaki put kad zavrsi sezona nema dalje, bio vam zahvalan ako bi mi pomogli
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Samo da pitam da li ce izaci fifa i pes 2012 za play station 2
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
trebali bimeho-medo je napisao/la:Samo da pitam da li ce izaci fifa i pes 2012 za play station 2
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da priupitam mozete mi preporuciti neku pucacinu i neke utrke : ram 768 , graficka : ati radeon 9550 / 128 mb
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Call Of Duty UO (mozda je stara, al jos uvjek nenadyebiva) Call Of Duty 2, Medal of Honor Allied Assault, Pacific Assault
Need For speed Undeground 1-2
Need For speed Undeground 1-2
Imal kakva dobra strategija slična Rome:Total War.Znači sa starim narodima i tako 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jucer sam sebi skinuo igricu Indigo prophecy(fahrenheit),igrica je odlicna,jeste da su kontrole malo zaje*ane,ali naviknes se brzo...I sto je najbolje igra nije zahtjevna...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
igrao sam ja to podavno... odlicna igra, preluda. nema puno igara na taj fazon.enobarca je napisao/la:Jucer sam sebi skinuo igricu Indigo prophecy(fahrenheit),igrica je odlicna,jeste da su kontrole malo zaje*ane,ali naviknes se brzo...I sto je najbolje igra nije zahtjevna...
[youtube][/youtube]
You are someone else I am still right here
Igra je premocna,ja sam na onoj misiji kad one stvari lete na tebe(u stanu)...A izasla je neka slicna igra Heavy rain,ne znam ima li za PC,mislim da nema...Kazu da je mnogo bolja od ove...fera je napisao/la:igrao sam ja to podavno... odlicna igra, preluda. nema puno igara na taj fazon.enobarca je napisao/la:Jucer sam sebi skinuo igricu Indigo prophecy(fahrenheit),igrica je odlicna,jeste da su kontrole malo zaje*ane,ali naviknes se brzo...I sto je najbolje igra nije zahtjevna...
[youtube][/youtube]
heavy rain je samo za ps3
za PC imas sad ovaj L.A Noir jest malo drugi koncept al posluzi
za PC imas sad ovaj L.A Noir jest malo drugi koncept al posluzi
Thomas Müller - Fußballgott
Ta la noire jos nije izasla za PC,a cini se dobra...De neka mi netko preporuci igru u kojoj sam ja detektiv ili nesto slicno,ako uopce ima ta igra...Hvala unaprijed...
I mene to zanima jer osim Max Paynea ne znam ni jednu igru gdje si ti predstavnik zakona.enobarca je napisao/la:Ta la noire jos nije izasla za PC,a cini se dobra...De neka mi netko preporuci igru u kojoj sam ja detektiv ili nesto slicno,ako uopce ima ta igra...Hvala unaprijed...

Meni su te igre odlicne,zanimljivo mi igrati kad sam u toj ulozi...Ima ona igra 25 to life,na pocetku budes neki mafijas,pa onda policajac,ali nije zanimljiva radnja,samo ides i ubijas ih...Bosco je napisao/la:I mene to zanima jer osim Max Paynea ne znam ni jednu igru gdje si ti predstavnik zakona.enobarca je napisao/la:Ta la noire jos nije izasla za PC,a cini se dobra...De neka mi netko preporuci igru u kojoj sam ja detektiv ili nesto slicno,ako uopce ima ta igra...Hvala unaprijed...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ima ona gdje si detektiv,crnac,vozis auta,ispunjavas misije nesto slicno go gta...Crime New York City tako nesto se zove...25 to life je slicna samo se ne sjecam,davno sam igrao,da li si sa "one"strane zakona ili policeman...Bosco je napisao/la:I mene to zanima jer osim Max Paynea ne znam ni jednu igru gdje si ti predstavnik zakona.enobarca je napisao/la:Ta la noire jos nije izasla za PC,a cini se dobra...De neka mi netko preporuci igru u kojoj sam ja detektiv ili nesto slicno,ako uopce ima ta igra...Hvala unaprijed...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905, VolimBiH96 i 3 gosta.