Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 17:46

I ja podrzavam to sa tribinama i igracima iz PL, uostalom podrzavam kokice i pivo za sve. To bih moglo pomjeriti nas fudbal u dobar pravac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 sep 2009, 18:10

BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Radeljic je bio standardan kod tri cetiri selektora kao prvo a sto je najcudnije i u BL halo BL.
Ali to je fenomen,endem i hvala bogu Ciro ga stavi u datom momentu ovaj uprska do daske i hajmo noga.
Bas prijateljska zar ne.Odlicno.
Kerkez je jos igrao u Leotaru pa tek onda otisao u Rijeku.
Ali manje vise cinjenice su da dobra igra u PL ne moze biti mjerilo da se stavi u repku i gotova prica.
Tu postoje skauti koji ce primjetiti igraca kao Dzeku na primjer i dok ovaj nije dogurao dokle je dogurao.nije bio pozivan zar ne.U Zelji su mu se i ismijavali.Stila isto,Beslija,Papac itd
Ocit primjer Vranjesa odlican u PL cak i u mladoj repci prva liga u ispod prosjecnoj Zvezdi nema mjesta ni za klupe.
Isto tako i Huseinovic kobajagi dobar u PL i velika nada.Cova se ni u drugoligasu Kajseru nije mogao snaci a kamoli u Werderu.I proglasavaju ga kao jedan od najvecih promasaja kluba.
Nemas ti pojma o fudbalu,tebi nije u interesu razvoj BH fudbala,tebi srce lupa za Muniba i kompaniju.Zato mozes laganice otici sa foruma BIH Repka.

BiH repka = SAVEZ. Zar je to tako tesko skontati.
Svi igraci sto sad igraju podrzavaju repku. Mozda u sebi drugacije misle, ali igraju.
@BIH fan , zasto govoris to Harisu. Ne kontam, ako ti savez toliko ide na zivce nemoj pratiti repku.
Ici na tekme, njima pare. Gledas tekmu na TV, idu njima pare.
Kako god okrenes ako pratis repku, pomazes savezu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2009, 18:20

Ma ne pomaze takvima ni flomaster da im se nacrta.
Znaju uvrijediti i jedno te isto pisanje uz vjetar.
Sa takvima je najbolje ignore list i izbjegavati ih u sirokom lugu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 sep 2009, 19:21

Principatus je napisao/la:I ja podrzavam to sa tribinama i igracima iz PL, uostalom podrzavam kokice i pivo za sve. To bih moglo pomjeriti nas fudbal u dobar pravac.
ironija...

pa pomaze igracima, treniraju sa reprezentativcima i igracima svjetske klase, a i pomaze PL, marketing, znas sta za jedan tim nase PL znaci imati reprezentativca....al hajde...kad zelite lose reprezentaciji, necudim se sto zelite lose i PL, a savezu sve najbolje...

harishp je napisao/la:Ma ne pomaze takvima ni flomaster da im se nacrta.
Znaju uvrijediti i jedno te isto pisanje uz vjetar.
Sa takvima je najbolje ignore list i izbjegavati ih u sirokom lugu.
a ko kaze u pm...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 03 sep 2009, 19:38

Ovdje ocigledno neki ne citaju textove do kraja...ili imaju problema sa citanjem ili povrsno citaju...
Mi govorimo da se zovu igraci iz nase lige za prijateljske susrete ...da se tu vidi koliko ko moze...
Ja sam vec nabrojao koji su to igraci u nasoj ligi bili ,a sada su nosioci igre...ali dobro..naravno da ce nasa liga u narednih 5 god. bar dati jos toliko reprezentativaca pa cu vas onda pitati kada kolektivno budete drkali na nekog od njih...
Eto sad aman zaman razlika izmedju igrati u Hajduku ili jos gore Rijeci/Slaven Belupu...ili recimo za Sarajevo ili Zelju...ili jos ovih par ekipa koje su svake godine u Euro kupovima...jeste to razlika za idiota koji hvali i velica bezveznu Hr ligu u kojoj jedino Dinamo na nesto lici!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 sep 2009, 19:43

ako je neki igrac talentovan i dobar kad predje u neki tim iz nase lige, onda je vjerovatno talentovan i dobar dok igra u nasoj ligi...neznam saom kod nekih to nije slucaj...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 20:00

ZELJO DO GROBA je napisao/la: ironija...
Hajde sta se ljutis. Supamo se malo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 sep 2009, 20:08

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ako je neki igrac talentovan i dobar kad predje u neki tim iz nase lige, onda je vjerovatno talentovan i dobar dok igra u nasoj ligi...neznam saom kod nekih to nije slucaj...
Zamisli da si ti neki fudbaler i da te Ćiro pozove u repku, da li bi se odazvao? 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 20:21

valjalo bi vidjeti neke "domace" nogometase poput cocalica i bilbije vidjeti na djelu u jednoj prijateljskoj tekmi...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 sep 2009, 20:21

soko je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Radeljic je bio standardan kod tri cetiri selektora kao prvo a sto je najcudnije i u BL halo BL.
Ali to je fenomen,endem i hvala bogu Ciro ga stavi u datom momentu ovaj uprska do daske i hajmo noga.
Bas prijateljska zar ne.Odlicno.
Kerkez je jos igrao u Leotaru pa tek onda otisao u Rijeku.
Ali manje vise cinjenice su da dobra igra u PL ne moze biti mjerilo da se stavi u repku i gotova prica.
Tu postoje skauti koji ce primjetiti igraca kao Dzeku na primjer i dok ovaj nije dogurao dokle je dogurao.nije bio pozivan zar ne.U Zelji su mu se i ismijavali.Stila isto,Beslija,Papac itd
Ocit primjer Vranjesa odlican u PL cak i u mladoj repci prva liga u ispod prosjecnoj Zvezdi nema mjesta ni za klupe.
Isto tako i Huseinovic kobajagi dobar u PL i velika nada.Cova se ni u drugoligasu Kajseru nije mogao snaci a kamoli u Werderu.I proglasavaju ga kao jedan od najvecih promasaja kluba.
Nemas ti pojma o fudbalu,tebi nije u interesu razvoj BH fudbala,tebi srce lupa za Muniba i kompaniju.Zato mozes laganice otici sa foruma BIH Repka.

BiH repka = SAVEZ. Zar je to tako tesko skontati.
Svi igraci sto sad igraju podrzavaju repku. Mozda u sebi drugacije misle, ali igraju.
@BIH fan , zasto govoris to Harisu. Ne kontam, ako ti savez toliko ide na zivce nemoj pratiti repku.
Ici na tekme, njima pare. Gledas tekmu na TV, idu njima pare.
Kako god okrenes ako pratis repku, pomazes savezu.
To mi se Iljo Dominkovic javio pa brani kolegu Muniba Usanovica,ljepoto moja jesi li ti uopste procitao citavu raspravu izmedju nas dvojice izgleda nisi,zato molim te ne upadaj.

@harisp evo ti jarana. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 20:23

steve-o je napisao/la:valjalo bi vidjeti neke "domace" nogometase poput cocalica i bilbije vidjeti na djelu u jednoj prijateljskoj tekmi...
trebalo ih je stavit protiv famosa jer su tu negdje sa tim igracima

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 sep 2009, 20:25

vidjet ces da ce biti nesto od ovoga bilbije, ziv bio pa vidio ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 sep 2009, 20:28

To mi se Iljo Dominkovic javio pa brani kolegu Muniba Usanovica,ljepoto moja jesi li ti uopste procitao citavu raspravu izmedju nas dvojice izgleda nisi,zato molim te ne upadaj.

@harisp evo ti jarana. :lol:[/quote]

Drug,
sta Iljo ima sa ovim. Nego reci ti meni hoces gledati tekme?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2009, 20:31

E vala sto su ovi iz PL igrali u repci igrali su.Kad budete schelektori izabirajte do mile volje koga hocete.
Ovako prtisnes dugme-aha ih cuj pozvao ovoga ili onoga.I opet pritisnes dugme i odes u krpe.
I tako svaki dan-trenirajte trebat ce vam :lol:
Sve neki fenovi ,grobari :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 sep 2009, 22:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Principatus je napisao/la:I ja podrzavam to sa tribinama i igracima iz PL, uostalom podrzavam kokice i pivo za sve. To bih moglo pomjeriti nas fudbal u dobar pravac.
ironija...

pa pomaze igracima, treniraju sa reprezentativcima i igracima svjetske klase, a i pomaze PL, marketing, znas sta za jedan tim nase PL znaci imati reprezentativca....al hajde...kad zelite lose reprezentaciji, necudim se sto zelite lose i PL, a savezu sve najbolje...
ne vjerujem da to moze pomoci PL, jedino moze pomoci da se i ono malo dobrih igraca proda u inostranstvo a tako smanji ionako los kvalitet lige.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 sep 2009, 04:24

Ja licno nisam za to da Salihovic igra na pozicij desnog beka ali ako Ciro tako misli da treba onda neke izvoli. Nadam se samo da nece forsirati formaciju s jednim napadacem jel to moze samo da nas skodi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 14:53

soko je napisao/la:To mi se Iljo Dominkovic javio pa brani kolegu Muniba Usanovica,ljepoto moja jesi li ti uopste procitao citavu raspravu izmedju nas dvojice izgleda nisi,zato molim te ne upadaj.

@harisp evo ti jarana. :lol:
Drug,
sta Iljo ima sa ovim. Nego reci ti meni hoces gledati tekme?[/quote]

Ja glupog pitanja.... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2009, 15:02

supic pocinje :( šteta imam osjecaj da ce usrati opasno vec sutra
You are someone else I am still right here

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 sep 2009, 15:09

fera je napisao/la:supic pocinje :( šteta imam osjecaj da ce usrati opasno vec sutra

imam brate i ja osjecaj da cemo igrat nerjeseno bas radi Supica,al neka cemo samo da zavezemo gubicu ovim sto govore da je Supic velemajstorski golman....
FK DELFIN NEUM

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 04 sep 2009, 15:20

Nisam bio od onih što su kritikovali Ćirin rad i sve one priče vezane za njega u prošlosti, ali kad sam vidio da je stavio na gol Supića , zapitao sam se :"Da li je normalan, da li ga stvarno hvata senilnost ?"
Pa ova tekma mu je bila idealna prilika da se sam uvjeri u Begovićeve kvalitete.
Da sad ponovo ne nabrajam razloge zašto je po meni a i većini forumaša Begović trebao braniti, reći ću, da će me biti strah sutra gledati tekmu sa Supićem na golu.
Sretno našim zmajevima, jer će im sreća sigurno trebati.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.