Ako joj kazes da si donio dodatne glasove osim svog, hoces li prije udarat, da vrbujemo na forumuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima u SDA ona jedna picoka, Jasmina. Odo glasat, ne bi li udaro.
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
& $ ?
-
- Kontakt:
Ja kako sam cuo, samo se trebas javit na fejsu, ostalo je istorijaklma1 je napisao/la:Ako joj kazes da si donio dodatne glasove osim svog, hoces li prije udarat, da vrbujemo na forumuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima u SDA ona jedna picoka, Jasmina. Odo glasat, ne bi li udaro.

. .do 11 h izašlo je skoro 18 000 ljudi na glasanje. Biće ovo tijesno . .
-
- Kontakt:
Samo da mamurluk prodje. Rezultate ocekivati kasno veceras ?Tuzlak04 je napisao/la:. .do 11 h izašlo je skoro 18 000 ljudi na glasanje. Biće ovo tijesno . .
Ja još ne znam za koga da glasam kuknjava
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Ima li gdje lista za gradsko vijece iz svih stranaka ? Da malo prostudiram prije izlaska.
građanska duznost obavljena, glas sam dao Gadzi!
SDA mi mahalu izljepio, mamu im jbem
SDA mi mahalu izljepio, mamu im jbem
Za Gadzu djevojko. Forum kontra svih !Aerials je napisao/la:Ja još ne znam za koga da glasam kuknjava

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li gdje lista za gradsko vijece iz svih stranaka ? Da malo prostudiram prije izlaska.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Jasmin ce ponovo dobiti izbore, ponajvise zbog neodlucnosti i nezainteresovanosti da se izadje na izbore. Na par glasackih mjesta, koja sam obisao zbog drugih osoba s kojima sam trkno tamo, kao i uvijek najbrojniji penzioneri, onako ponosni sto su bili Titovi pioniri pa se i sad hvale time, hvale Jasmina, omladina kivna na vlast nece da glasa, a umjesto toga pametuju na kafama ko bi trebao biti gradonacelnik, bla bla...
A isto tako par osoba koje su hvalile Gadzu i govorile da su za njega, danas su dali glas Jasminu, pod izgovorom kako Gadzo nema sanse (mada i nema, barem na ovim izborima) te da ne zele SDA u Tuzli (i meni najmrskija stranka na dunjaluku).
Kako god, vec od sutra stari-novi gradonacelnik ce brijati tamo gdje je stao, dok ce asfaltiranja i ti fazoni sacekati naredne izbore.
Do tad moraju Batva, Mosnik, Moluhe i ostala carsijska naselja da prezive sa sramotno unistenim i zapustenim ulicama, u rangu Cevjanovica...
A isto tako par osoba koje su hvalile Gadzu i govorile da su za njega, danas su dali glas Jasminu, pod izgovorom kako Gadzo nema sanse (mada i nema, barem na ovim izborima) te da ne zele SDA u Tuzli (i meni najmrskija stranka na dunjaluku).
Kako god, vec od sutra stari-novi gradonacelnik ce brijati tamo gdje je stao, dok ce asfaltiranja i ti fazoni sacekati naredne izbore.
Do tad moraju Batva, Mosnik, Moluhe i ostala carsijska naselja da prezive sa sramotno unistenim i zapustenim ulicama, u rangu Cevjanovica...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
. . obavio građansku dužnost. Kao što sam nekad ranije rekao. Želja je Gadžo, a zaokružio Batu. Bato je jedini kandidat koji može da sruši faraona, a ostalo je samo dangub vremena. Nadam se da će i faraon sutra "okačiti" svoju sliku u kabinetu (samo bivši načelnici su na zidu kabineta) . .
-
- Kontakt:
Sta je ovo, sad je furka slikat se i objavit na fejs " gradjanska duznost obavljena " hahaha
Nema napretka dok Tuzla ne postane zelena 

- Beduin
- Kontakt:
Zenica i generalno Tuzlanski kanton su nam dokaz toj tvrdnji.Neutral je napisao/la:Nema napretka dok Tuzla ne postane zelena

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako je to ova sisata što je na profilnoj u plavoj haljini, glasam i ja za udaranje.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja kako sam cuo, samo se trebas javit na fejsu, ostalo je istorijaklma1 je napisao/la:Ako joj kazes da si donio dodatne glasove osim svog, hoces li prije udarat, da vrbujemo na forumuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima u SDA ona jedna picoka, Jasmina. Odo glasat, ne bi li udaro.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
@Hank
Sisa i po
Sisa i po

Gdje slika da i mi promijenimo prebivalište.
Bolje mi je to nego poljevanje kantom vode, super je to da ljudi forsiraju izlazak na izbore ba, možda neko vidi na Fejsu i kaže et odoh i ja, pogotovo mladi ljudi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je ovo, sad je furka slikat se i objavit na fejs " gradjanska duznost obavljena " hahaha
eh da barem hoće postati trend izlazak na izbore
mooožda bi i napredovali nekad 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
moja sestra maloprije ode glasat, nece li se omladina odlucit od sada pa nadalje da izlazi na izbore, pogotovo ova djeca, jer samo omladina moze nesto promijenit, niko drugi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.