Vrlo rijetko sam ti replicirao jer sam se tokom Safetovog staza sa vecinom stvari slagao sa tobom. Ipak na ovo moram nesto napisati. Zar nije zalosno da i neki od nas za razliku od cijele strucne sportske javnosti u Italiji jednog od nasih najboljih igraca smatra igracem manje?Husika je napisao/la:Moj Elegant zalosno je to sto ovdje puno vise ljudi vidi sta i kako treba odnosno ne treba od nasih selektoraElegant je napisao/la:I vi izmisljate toplu vodu ko treba da igra, yebo ti nas kad na forumu ima vise strucnih poznavalaca fudbala od Mese.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
BelminM23 je napisao/la:
Imam neki filing za osjećaj da će ovaj da presudi izraelcima.

soko je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:
Imam neki filing za osjećaj da će ovaj da presudi izraelcima.
Ok.
Misljenja sam da cemo protiv Velsa proci uspjesno iako je sada prisutan strah zbog ne igranja Dzeke i glupog Besica, uz podrsku navijaca cemo pobjediti.
A onda na Kipru nas ceka pakao, utakmica protiv Litvanije je nista sa nas tamo ceka, samo da im jedan damo padaju sigurno, uz osluskivanje rezultata iz Belgije.
A onda na Kipru nas ceka pakao, utakmica protiv Litvanije je nista sa nas tamo ceka, samo da im jedan damo padaju sigurno, uz osluskivanje rezultata iz Belgije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Druze cinjenice su takve, u ostalom mislim da ti Osim ima nesto reci...dubrovnik je napisao/la:Vrlo rijetko sam ti replicirao jer sam se tokom Safetovog staza sa vecinom stvari slagao sa tobom. Ipak na ovo moram nesto napisati. Zar nije zalosno da i neki od nas za razliku od cijele strucne sportske javnosti u Italiji jednog od nasih najboljih igraca smatra igracem manje?Husika je napisao/la:Moj Elegant zalosno je to sto ovdje puno vise ljudi vidi sta i kako treba odnosno ne treba od nasih selektoraElegant je napisao/la:I vi izmisljate toplu vodu ko treba da igra, yebo ti nas kad na forumu ima vise strucnih poznavalaca fudbala od Mese.
I te price cijela javnost, ovo ono itd mozes okaciti macku o rep, u ostalom kako Pjanic ove sezone zaigra u Romi svi ih kantaju a oni jedino onu nekakvu Italijansku Vrbanjusu pobjedise...
A u repci, pa zar treba ista vise pisati o njemu ???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pjevac je nas novi "General" 

- Nerminovic
- Kontakt:
Begovic
Mujdza Sunjic Spahic Kolasinac
Pjanic Grahovac
Visca Hajrovic Lulic
Ibisevic
Drugo nema, dobro je Zuko rekao za Salihovica fino sve objasnio kako i sta nema on sta traziti medju prvi 11
Mujdza Sunjic Spahic Kolasinac
Pjanic Grahovac
Visca Hajrovic Lulic
Ibisevic
Drugo nema, dobro je Zuko rekao za Salihovica fino sve objasnio kako i sta nema on sta traziti medju prvi 11
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Da li je Hajrovic imao i jedan nastup za novi tim, Medunjanin je pozvan reda radi on nece sigurno igrati.
Cinjenice su takve da je on zabio Juventusu. U timu kola proslog vikenda.Husika je napisao/la: Druze cinjenice su takve, u ostalom mislim da ti Osim ima nesto reci...
I te price cijela javnost, ovo ono itd mozes okaciti macku o rep, u ostalom kako Pjanic ove sezone zaigra u Romi svi ih kantaju a oni jedino onu nekakvu Italijansku Vrbanjusu pobjedise...
A u repci, pa zar treba ista vise pisati o njemu ???
Nas najbolji igrac na SP. Podbacio protiv Belgije, koja je daleko ispred nas. Slabo odigrao protiv Izrela i Kipra.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije igrao bio je na klupi proslo kolo to mu je prvi put da bude na klupi,ali je to po meni razumljivo(novi igrac,nova zemlja ne poznaje jezik itd...)Elegant je napisao/la:Da li je Hajrovic imao i jedan nastup za novi tim, Medunjanin je pozvan reda radi on nece sigurno igrati.
Eibar selendra obicna Hajrovic ce dobiti priliku sigurno samo ne znam sta i kako dalje ovo mu je bio los potez slicno kao Stevanovic jako je blizu da propadne totalno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Hajrovic odbio poziv i nece doci na okupljanje.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odbio ?jasko_juve je napisao/la:Hajrovic odbio poziv i nece doci na okupljanje.

Svejedno ne bi bilo smisla da igra.
-
- Kontakt:
Da, odbio. Zeli da se sto prije navikne na ligu i da izbori mjesto.Elegant je napisao/la:Odbio ?jasko_juve je napisao/la:Hajrovic odbio poziv i nece doci na okupljanje.![]()
Svejedno ne bi bilo smisla da igra.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ionako nije ubiljezio nijedan nastup u Spaniji.
Kakav je tip igraca Grahovac?
Izgleda da ce upravo Grahovac u vatru umjesto Besica, valjda ce se snaci ako nastupi. Salihovic nije tek tako pozvan iz Kine.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ovdje se nešto raspravlja o Salihovićevoj trenutnoj formi, a ne znam da li ga je i 5% foruma ijednom pogledalo na terenu otkako je otišao iz Hoffenheima. Kineska liga jeste loša i na mnogo nižem nivou, ali njemu je donijela nekoliko dobrih stvari: konačno igra u veznom redu zajedno sa Misimovićem, tamo gdje je uvijek trebao, igra konstantno i nema povreda, sve ono što se ranije i nije dešavalo.
Također, on igra redovno, pa i u Kini, ne sjedi na klupi ili na tribinama. Logika je jasna stvar i u ovom slučaju nema apsolutno nikakvog smisla da igrač koji ne igra, tipa Medunjanina ili Hajrovića, bude ispred nekog ko igra, osim ako drastično ne odskače kvalitetom. Evo od Izeta ionako nema ništa, odbio je poziv i to dovoljno pokazuje koliko je neozbiljno bilo gurati njega ili Harisa u prvi plan trenutno. Iako, zaista ne znam kako bih prokomentarisala tu odluku o odbijanju poziva, ali jedno je sigurno a to je da on definitivno uvijek uspijeva da iznenadi čovjeka.
Također, on igra redovno, pa i u Kini, ne sjedi na klupi ili na tribinama. Logika je jasna stvar i u ovom slučaju nema apsolutno nikakvog smisla da igrač koji ne igra, tipa Medunjanina ili Hajrovića, bude ispred nekog ko igra, osim ako drastično ne odskače kvalitetom. Evo od Izeta ionako nema ništa, odbio je poziv i to dovoljno pokazuje koliko je neozbiljno bilo gurati njega ili Harisa u prvi plan trenutno. Iako, zaista ne znam kako bih prokomentarisala tu odluku o odbijanju poziva, ali jedno je sigurno a to je da on definitivno uvijek uspijeva da iznenadi čovjeka.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ubu/172755
Koja su jos tri igraca
pretpostavljam Medunjanin, nadam se i Hadzic
??
Koja su jos tri igraca

This time next year we'll be millionaires.
Djuric, Hadzic I ....Momciluk je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ubu/172755
Koja su jos tri igracapretpostavljam Medunjanin, nadam se i Hadzic
??
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
Ma ne vjerujem da je Hadzic ipak nam fali Besic tako da je rizik sad i njega otpisat.. Hajrovic, Medunjanin, Djuric i jos jedanKralj2907 je napisao/la:Djuric, Hadzic I ....Momciluk je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... ubu/172755
Koja su jos tri igracapretpostavljam Medunjanin, nadam se i Hadzic
??
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Sheyi, zastitaIdentiteta i 26 gostiju.