Taj prvi je najveći uvlakač ikada viđen na forumu, ali ovaj drugi me iznenađuje, bio je normalan.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
postavite im semafor na centar
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Munira znaci platila i on je hvalioEvolution87 je napisao/la:Ma dobru sam mu sredio, pohvalio ju je odma i nigdje ga sad. A znam da je govorio da ce skakati po Poljskoj, Ceskoj itd. Garant je kakvu zensku gore sredio.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Rece taj put da ima neku starletu s sobom, helčo dinamitaš.
Mozda je sad live na czech public agent ili sopstvenik javne kuce

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako vjetar puše, tako ide okretanjeVirtu4l je napisao/la:Taj prvi je najveći uvlakač ikada viđen na forumu, ali ovaj drugi me iznenađuje, bio je normalan.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Kaže navijac saraj'vaRaonffa je napisao/la:Kako vjetar puše, tako ide okretanjeVirtu4l je napisao/la:Taj prvi je najveći uvlakač ikada viđen na forumu, ali ovaj drugi me iznenađuje, bio je normalan.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

Naravno, gadi mi se način na koji nam se uvlače u dupe. A i nije mi jasno zašto baš nama, jer ipak teška srca priznajem da je Željezničar trenutno bolji i organizovaniji klub od nas.MocMahale444 je napisao/la: Kaže navijac saraj'vati si njihov do daljnjeg.
Ako se kome trebaju uvlačiti onda je to onaj koji je najbolji

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Vidi ovoga DerpChija budale. Ja mu napisao "puši qurac", šalje pp: to hoćeš da se pomirimo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Slucaj picha k, bolje biraj rijeci kad mene spominjes jer bi vrlo brlo moglo postat vrlo gadno jesi cuo shugo jedna.hizmecarska.pu pi cko jedna imas klub u carsiji koji ne podrzavas i ti si naso nekog prozivat.otpadu jedan navijacki.takve sise ko sto si ti motam ko fosne.obrisi usta ostalo ti je malo tu na cosku.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'
Sariel bordo kujicaSariel je napisao/la:Slucaj picha k, bolje biraj rijeci kad mene spominjes jer bi vrlo brlo moglo postat vrlo gadno jesi cuo shugo jedna.hizmecarska.pu pi cko jedna imas klub u carsiji koji ne podrzavas i ti si naso nekog prozivat.otpadu jedan navijacki.takve sise ko sto si ti motam ko fosne.obrisi usta ostalo ti je malo tu na cosku.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

- MocMahale444
Raonffa je napisao/la:Naravno, gadi mi se način na koji nam se uvlače u dupe. A i nije mi jasno zašto baš nama, jer ipak teška srca priznajem da je Željezničar trenutno bolji i organizovaniji klub od nas.MocMahale444 je napisao/la: Kaže navijac saraj'va![]()
Ako se kome trebaju uvlačiti onda je to onaj koji je najbolji

Malo vas je stalo ali tu je tan za dobar dan, no problemo.

Tako je podrzimo jedini carsijski klub!!!

Sta ocekviat od klosara.vjeruj iznenadno i bi me kakvim dobrim fazonom.ovakotipicno klosarski.ne pada iver daleko od kladeljalja je napisao/la:Sariel bordo kujicaSariel je napisao/la:Slucaj picha k, bolje biraj rijeci kad mene spominjes jer bi vrlo brlo moglo postat vrlo gadno jesi cuo shugo jedna.hizmecarska.pu pi cko jedna imas klub u carsiji koji ne podrzavas i ti si naso nekog prozivat.otpadu jedan navijacki.takve sise ko sto si ti motam ko fosne.obrisi usta ostalo ti je malo tu na cosku.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

Sariel je napisao/la:Slucaj picha k, bolje biraj rijeci kad mene spominjes jer bi vrlo brlo moglo postat vrlo gadno jesi cuo shugo jedna.hizmecarska.pu pi cko jedna imas klub u carsiji koji ne podrzavas i ti si naso nekog prozivat.otpadu jedan navijacki.takve sise ko sto si ti motam ko fosne.obrisi usta ostalo ti je malo tu na cosku.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pretpostavljam da znaš ovu "Kakav ubica, ti si kujica"Sariel je napisao/la:Slucaj picha k, bolje biraj rijeci kad mene spominjes jer bi vrlo brlo moglo postat vrlo gadno jesi cuo shugo jedna.hizmecarska.pu pi cko jedna imas klub u carsiji koji ne podrzavas i ti si naso nekog prozivat.otpadu jedan navijacki.takve sise ko sto si ti motam ko fosne.obrisi usta ostalo ti je malo tu na cosku.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

- Neandertalac
- Kontakt:
Što me prepade u pm. Krenuo do automehaničara kad izleti džukela, sreća vezan lancem.
Odmah sam se Sariela sjetio.
Odmah sam se Sariela sjetio.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ah pa kako necu znat.zadnji put sam to spominjao kad sam tebe pravio..Raonffa je napisao/la:Pretpostavljam da znaš ovu "Kakav ubica, ti si kujica"Sariel je napisao/la:Slucaj picha k, bolje biraj rijeci kad mene spominjes jer bi vrlo brlo moglo postat vrlo gadno jesi cuo shugo jedna.hizmecarska.pu pi cko jedna imas klub u carsiji koji ne podrzavas i ti si naso nekog prozivat.otpadu jedan navijacki.takve sise ko sto si ti motam ko fosne.obrisi usta ostalo ti je malo tu na cosku.Raonffa je napisao/la:Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice'

Al izgleda bolje da sam ga o šljivić otreso...
I ti haj po kozhu u visoko.vidi sta se desi puuu
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 10 apr 2017, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi ga to kozi metn'o svega ti?Sariel je napisao/la: Ah pa kako necu znat.zadnji put sam to spominjao kad sam tebe pravio..
I ti haj po kozu u visoko.vidi sta se desi puuu

Tobe jarabi.Raonffa je napisao/la:Jesi ga to kozi metn'o svega ti?Sariel je napisao/la: Ah pa kako necu znat.zadnji put sam to spominjao kad sam tebe pravio..
Cuj ovog sam sebi suka.ja ovde nisam ni potreban

Ne sekiriaj se sinek .pricam o visockoj kozhi.imam sve crno na belo kosto si me dva rukava one nake seljacke bunde od nerca.

Kozu li kozhu?Sariel je napisao/la:Tobe jarabi.Raonffa je napisao/la:Jesi ga to kozi metn'o svega ti?Sariel je napisao/la: Ah pa kako necu znat.zadnji put sam to spominjao kad sam tebe pravio..
Cuj ovog sam sebi suka.ja ovde nisam ni potreban![]()
![]()
Ne sekiriaj se sinek .pricam o visockoj kozhi.imam sve crno na belo kosto si me dva rukava one nake seljacke bunde od nerca.fuj jesam se sjebo...

Idući put malo taktičnije piši, kozoyebu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.