PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Meni nije jasno kako vam ne smeta da pedeL ( DerpChi) ima ista prava kao mi normalni?
Vjerovatno među konama ima još UčmarAga ali za njega sam siguran.
Vjerovatno među konama ima još UčmarAga ali za njega sam siguran.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zivi bili pa vidjeli Cali je otkaz nakon derbija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Sariel je napisao/la:a, pa umro nije...
logika nalaze daj ziv...![]()
Mislio mu maksuz selam poslati ali znaci cita

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
vidice..vidices... 

- TobeYarabi
- Kontakt:
a tebi "uvlače" samo jedan dio tijela, bez kostiNeandertalac je napisao/la:DerpChi je dokaz zašto komšijama ne smeta što im se kmetovi iz Tuzle "uvlače" u anus!

Ako je tacno ovo da ce momci iz Obarske sve uciniti u kupu za dobar rezultat onda se mu se vec drma stolica.Osim13 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli Cali je otkaz nakon derbija.
- Zeljeznicar -
ObarskeZenzo je napisao/la:Ako je tacno ovo da ce momci iz Obarske sve uciniti u kupu za dobar rezultat onda se mu se vec drma stolica.Osim13 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli Cali je otkaz nakon derbija.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Kad komsije forumasi odu do wca da izvrse veliku nuzdu, upoznaju se sa svim forumasima iz Tuzle.
Životni saputnik! 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Isto što i pitari. NosTobeYarabi je napisao/la:a tebi "uvlače" samo jedan dio tijela, bez kostiNeandertalac je napisao/la:DerpChi je dokaz zašto komšijama ne smeta što im se kmetovi iz Tuzle "uvlače" u anus!

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Isto što i pitari. PonosTobeYarabi je napisao/la:a tebi "uvlače" samo jedan dio tijela, bez kostiNeandertalac je napisao/la:DerpChi je dokaz zašto komšijama ne smeta što im se kmetovi iz Tuzle "uvlače" u anus!

baš sedate spustenih gaca na nase rinake???Eisenbahner1921 je napisao/la:Kad komsije forumasi odu do wca da izvrse veliku nuzdu, upoznaju se sa svim forumasima iz Tuzle.

upravoSA3C je napisao/la:Ovo se mogu zajebavat dok vrhovni vodja operise po inostranstvu,inace je to zabranjeno jer je neko u talu sa misketom ?zlo87 je napisao/la:@scootzzZzTM87 nama pyro ne unosi policija

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Eisenbahner1921 je napisao/la:Zamolio bih kolegu da ne dira Denchija. Ipak je sa "prepucavanja".. Sto ono kazu, kakav je da je ipak je nas, mi veceg pede ra nemamo...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jufke oficjelno u zdenci do slova "O", znaci ne i slovo "O" nego do slova. Prvi sektor istoka ce biti zatvoren za domace navijace.
Nece biti struje na ogradi jer ni vodu nismo platili a jos treba struju da placamo, a oni ako smiju neka cupaju stolice i unistavaju.

Nece biti struje na ogradi jer ni vodu nismo platili a jos treba struju da placamo, a oni ako smiju neka cupaju stolice i unistavaju.

- Zeljeznicar -
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Otkad sam mu sredio ono, nesto bratMocMahale444 je napisao/la:Gdje Helčo je li živ?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Neandertalac
- Kontakt:
Valja se "stisnut" a DerpChi izaZenzo je napisao/la:Jufke oficjelno u zdenci do slova "O", znaci ne i slovo "O" nego do slova. Prvi sektor istoka ce biti zatvoren za domace navijace.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vidi stvarno je takoEvolution87 je napisao/la:Otkad sam mu sredio ono, nesto bratMocMahale444 je napisao/la:Gdje Helčo je li živ?

Sigurno ga prepalo i posao paniciti pa se kutarisao foruma.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samke i Sariel su postali prave 'bordo kujice' 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma dobru sam mu sredio, pohvalio ju je odma i nigdje ga sad. A znam da je govorio da ce skakati po Poljskoj, Ceskoj itd. Garant je kakvu zensku gore sredio.MocMahale444 je napisao/la:Vidi stvarno je takoEvolution87 je napisao/la:Otkad sam mu sredio ono, nesto bratMocMahale444 je napisao/la:Gdje Helčo je li živ?poslao je i meni poruku. Kaze gdje ta lijepa Marica.
Sigurno ga prepalo i posao paniciti pa se kutarisao foruma.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.