Arda se maksimalno uklapa u Enriqueovu filozofiju. Valjda se šta iskomplikuje pa ga ne dovedete.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
**** i prihodi i rashodi ,daboga pocrkali svi redom u toj komisiji puuu ,glupani glupiIako su "Sport" i "El Mundo Deportivo" jučer objavili da je transfer Arde Turana u FC Barcelonu završena stvar, "Cadena SER" prenosi informaciju da je Upravljačka komisija donijela odluku da 28-godišnji veznjak Atletico Madrida neće biti potpisan prije 18. jula/srpnja, tj. ta odluka bit će prepuštena novom predsjedniku. Naime, s obzirom da se spominje visina obeštećenja između 35 i 40 miliona eura, sadašnji čelnici ne žele imati negativac uticaj na omjer klupskih prihoda i rashoda.
ma bjezi ba ako ovo propadne radi budala i glupana a haman da ce propast stvarnoDonnie Darko je napisao/la:Hajde, šta se bezveze živciraš. Arda Turan nit se zove Paul, nit se preziva Pogba, nit je izvikan do Andromede. Što naravno znači da nije dovoljno dobar za Barcelonu.
Mogao bih skontati otprilike, samo mi treba vremena. Pa juce sam vam ekskluzivno prvi preveo ono oko Arde, nije bilo ni na Barca Bih.miki_92 je napisao/la:ne mrzi te nego ne znas spanski
ma opovrgao je onu sliku sto su izbacili neki turski mediji da slavi prelazak u barcu sa svojim prijateljima ,ne pise nista da nema blage veze o transferuL'Avvocato je napisao/la:Evo Arda na zvaničnom twitter nalogu izjavio da je trenutno na odmoru i da nema blage veze o potencijalnom transferu u bilo koji klub.
Ajmo još ovaj drugi.Barcelona coach Luis Enrique asked the club to sign two players this summer: right wing player Aleix Vidal and midfielder Arda Turan. [md]
Puyol: "This Barça will be remembered as Messi's Barça. He's head and shoulders above anyone I've seen. He's an alien." [la vanguardia]
Laporta samo postuje zakonmessilla je napisao/la:Laporti je jasno da ga je popušio ako Arda dođe. Ustvari, on ga je ionako popušio, a sad je počeo da sam sebi kopa rupu.
Aferim za kampanju, druže Lapo, nije moglo prljavije.
Pa možda Arda nije Luchova želja, vec predsjednicki poklon pred izbore - da Barto utvrdi sebi pozicije ....druga je stvar šta pojedini mediji pišu i prenose, oni ce uvijek biti uz neku stranuRajaz je napisao/la:Uprava ne može potpisivati igrače 16 dana prije izbora.
Sutra ako Enrique izađe i kaže ''Arda je moja želja'' šah mat za Laportu
Bielsalet3 je napisao/la:Baš me zanima šta bi bilo sa Luchom ukoliko bi Laporta i Krojf pobjedili....da li bi to bila "ljubav" kao što je bila Sandruscova prema Pepu svojevremeno...zna se ko ga je doveo na mjesto šefa struke
![]()
ja vjerujem da oni imaju svog covjeka za klupe...kako bi se riješili Lucha, covjeka koji je otrsesao Triple vec u prvoj svojoj sezoni?? kolliko bi ga tolerisali? kako bi to objasnili navijacima i javnostimnogo pitanja
Ma jasno, Sport i Mundo ne treba ni čitati, sutra ćemo vidjeti gdje zapelo, Enrique bi trebao izaći pred novinare.let3 je napisao/la:Pa možda Arda nije Luchova želja, vec predsjednicki poklon pred izbore - da Barto utvrdi sebi pozicije ....druga je stvar šta pojedini mediji pišu i prenose, oni ce uvijek biti uz neku stranuRajaz je napisao/la:Uprava ne može potpisivati igrače 16 dana prije izbora.
Sutra ako Enrique izađe i kaže ''Arda je moja želja'' šah mat za Laportu....ovo trenutno stanje u Barci jer donekle i razumljivo, samo se cekaju izbori, sve se tome podredilo. Jedino mediji talasaju i lože raju.
sve bi se ovo raspetljalo odmah kad bi Lucho izjavio da li je Arda zaista njegova želja ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.