Bitno je da će to Karolina lako dobiti.Damsi je napisao/la:Hajd što sam odigrao na Wozniacki i što već vidim da će biti težak meč, al' što ovaj na Eurosportu navija za ovu Knapp i jede mi živce

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bitno je da će to Karolina lako dobiti.Damsi je napisao/la:Hajd što sam odigrao na Wozniacki i što već vidim da će biti težak meč, al' što ovaj na Eurosportu navija za ovu Knapp i jede mi živce
Al' zato je tu Chardy da zezneWilly je napisao/la:Bitno je da će to Karolina lako dobiti.Damsi je napisao/la:Hajd što sam odigrao na Wozniacki i što već vidim da će biti težak meč, al' što ovaj na Eurosportu navija za ovu Knapp i jede mi živce
Ne boj se, dobiće i on.Damsi je napisao/la:Al' zato je tu Chardy da zezneWilly je napisao/la:Bitno je da će to Karolina lako dobiti.Damsi je napisao/la:Hajd što sam odigrao na Wozniacki i što već vidim da će biti težak meč, al' što ovaj na Eurosportu navija za ovu Knapp i jede mi živce
Bihac96 je napisao/la:Odigram jednu utakmicu na tiketu promasim je,odigram 3 promasim jednu odigram 10 promasim jednu pa dokle vise![]()
![]()
![]()
Sabinho je napisao/la:@adebayor sretno.
I od mene sretno mada to prolazi 99%. Gled'o sam ti one tikete na temi dobitni, svaka čast.Adebayor je napisao/la:Sabinho je napisao/la:@adebayor sretno.![]()
hvala
Bravo za hrabrostAdebayor je napisao/la:ajmo chardy![]()
![]()
![]()
![]()
Meni 25.5+ znaci treba mi 8 gemova nieminena, zasad je 1 uzeoHeller je napisao/la:Haj Niemen treba mi 23.5 plus
Pridruzujem se cestitkama, **** joj grm medju noge, igrao sam over gemove i izgubice glat.esprit24 je napisao/la:Yebem li ti jelena mamu. Koja si ti ravaku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ja se pridruzujem cestitkama..rob do bagro je napisao/la:Pridruzujem se cestitkama, **** joj grm medju noge, igrao sam over gemove i izgubice glat.esprit24 je napisao/la:Yebem li ti jelena mamu. Koja si ti ravaku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Mozda preokrene ...rob do bagro je napisao/la:Sad bi je zadavio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.