FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Kawhi
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Kawhi » 30 sep 2017, 14:31

Feldmarschall je napisao/la: Da budemo jasni do kraja, ne omalovažavam sve što nije Guardiola. Meni su ekipe njegih prethodnika igrale odličan fudbal. Samo vjerujem da jedna utakmica u sezoni ne može biti pokazatelj kvalitete nečijeg rada, to će za mene uvijek ostati liga gdje igraš i sa Dortmundom i sa Freiburgom i kući i u gostima. To su moja uvjerenja koja nastojim što bolje argumentovati.
:salut:
I Pep je opet u svemu tome vodio Bayern redovno do polufinala LP. Sad ispade da je sramota ispasti od Madrida, Barcelone ili Atletica u polufinalu LP i da je sramota ispasti u polufinalu LP uopšte. Kao što ti sam kažeš za normu se postavlja razbijena Barca, koja tada nije ličila ni na šta. Još je Jupp te sezone imao većinu igrača ekipe na svom vrhuncu ili blizu vrhunca, koji su bili motivisani kao rijetko koji sportski kolektiv ikad. Razlog tome su i njihove godine kao i to što ih je prethodnih godina BVB šamarala u Bundesici, plus su i gubili finala LP. Dosta ih se zasitilo fudbala nakon te sezone.

Pep bi u Bayernu sigurno osvojio LP i možda bi još bio tu da mu uprava nije odradila onaj posao s Kroosom. Generacijski veznjak i apsolutno ključan za Pepov sistem igre. Nakon njegovog odlaska se krpalo nekim igračima, ali nijedan nije kvalitetan ko on.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 30 sep 2017, 14:36

Kawhi je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la: Da budemo jasni do kraja, ne omalovažavam sve što nije Guardiola. Meni su ekipe njegih prethodnika igrale odličan fudbal. Samo vjerujem da jedna utakmica u sezoni ne može biti pokazatelj kvalitete nečijeg rada, to će za mene uvijek ostati liga gdje igraš i sa Dortmundom i sa Freiburgom i kući i u gostima. To su moja uvjerenja koja nastojim što bolje argumentovati.
:salut:
I Pep je opet u svemu tome vodio Bayern redovno do polufinala LP. Sad ispade da je sramota ispasti od Madrida, Barcelone ili Atletica u polufinalu LP i da je sramota ispasti u polufinalu LP uopšte. Kao što ti sam kažeš za normu se postavlja razbijena Barca, koja tada nije ličila ni na šta. Još je Jupp te sezone imao većinu igrača ekipe na svom vrhuncu ili blizu vrhunca, koji su bili motivisani kao rijetko koji sportski kolektiv ikad. Razlog tome su i njihove godine kao i to što ih je prethodnih godina BVB šamarala u Bundesici, plus su i gubili finala LP. Dosta ih se zasitilo fudbala nakon te sezone.

Pep bi u Bayernu sigurno osvojio LP i možda bi još bio tu da mu uprava nije odradila onaj posao s Kroosom. Generacijski veznjak i apsolutno ključan za Pepov sistem igre. Nakon njegovog odlaska se krpalo nekim igračima, ali nijedan nije kvalitetan ko on.

Eh to je to, slazem se s tobom. Samo sam misljenje da bi Pep svakako otisao, bez obzira na Kroosa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2017, 14:38

Bravo @Kawhi :thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 sep 2017, 14:56

harden je napisao/la:Bravo @Kawhi :thumbup:
Zašto bravo, pokazao je da nema pojma o čemu priča. Naravno došli smo i do omalovažavanja uspjeha, prije Barcelone smo pobijedili i Arsenal i Juve i onda nikada jači Dortmund u finalu, jesu li i oni bili slabi? Isto tako nakon sezone 2011/12 bi pola ekipa palo na svakom mogućem planu jer je Bayern u svemu bio drugi, ali oni su se izdigli i osvojili sve, valjda to govori nešto i o treneru i o ekipi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 sep 2017, 15:01

Postovi korisnika @Feldmarschall bi se trebali naplaćivati na ovom forumu slika

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 sep 2017, 15:28

harden je napisao/la:Bravo @Kawhi :thumbup:
Klasična tinejdžerska neznalica utripovana u nešto koja nosem para nebo. Zbog takvih je ovaj forum i leg'o. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 sep 2017, 15:37

Pep bi osvojio Ligu sampiona da su prve sezone kad je dosao oterani Svajnstajger, Kros, Miler, Mandzukic i jos dva tri igraca. A da nisu dovedeni Gece, Vidal...i da mu je data apsolutna sloboda. Ovako je covek radio vezanih ruku pa opet uspeo da napravi velike stvari. Ovako je iz godine u godinu morao da tera jednog po jednog igraca koji mu se nije dopadao, a uprava mu dovodila nove slicne njima da kompenzuje zbog navijaca. Eto Levandovski je bio apgrejd u odnosu na Mandzukica.

Nasa uprava ima tu potrebu da uvek njihova bude zadnja. Te se vecito dovode neki igraci koje oni hoce da ih toboze ne klepi konkurencıja. A onda odjednom nabuja generacija od 3-4 genija... i oni ekspresno bivaju pometeni od konkurencije.
Bilo je tu dobrih poteza dosta...ali i nekoliko promasaja za pamcenje.

Ako dovedes vizionara i revolucionara...pusti ga da istera svoje...nema kompromisa.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 30 sep 2017, 15:56

Mozda zvuci pregrubo...ali sve gore pobrojane igrace nikad nije mirisao.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 sep 2017, 19:26

Kawhi je napisao/la: Sad ispade da je sramota ispasti od Madrida, Barcelone ili Atletica u polufinalu LP i da je sramota ispasti u polufinalu LP uopšte.
Nije sramota izgubiti sramota je način na koji si izgubio.
Kawhi je napisao/la:Kao što ti sam kažeš za normu se postavlja razbijena Barca, koja tada nije ličila ni na šta.
slika

Ako je ovo Barcelona koja ne liči ni na šta onda ti ovdje trolaš raju ili si izgubio dodir sa stvarnošću.
Kawhi je napisao/la:Još je Jupp te sezone imao većinu igrača ekipe na svom vrhuncu ili blizu vrhunca
Inače Ligu Prvaka osvojiš sa igračima koji nisu na vrhuncu.
Kawhi je napisao/la:Pep bi u Bayernu sigurno osvojio LP i možda bi još bio tu da mu uprava nije odradila onaj posao s Kroosom.
Šta bi bilo kad bi bilo, čijenica je da nije ispunio zacrtane ciljeve.

I nemoj te više pisati nebuloze i omalovažavati triple Juppa Heynckesa, čovjek sklopio stroj koji je na putu do titule LP pomeo najveće evropske klubove ponavljam pomeo ih.

Čini se da je Tuchel gotova stvar što znači da su nekim ispunile želje, prva da je švabo a druga da fura Pepunov stil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 30 sep 2017, 19:35

Jes pomeo ih, a Arsenal mu mogao zabiberiti odmah u osmini.
Nista bolji od Dortmunda nisu bili u finalu, presudila je snalazljivost Robbena.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 30 sep 2017, 21:01

Ovdje niko ne omalozava ono sto je Jupp uspio. Više se Pep pljuje kao npr. 'jedan od najgorih trenera u historiji' par stranica nazad. Imao je Pep svojih mana ali brate kako samo govorite kao da je Safet Sušić.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2017, 21:05

dsulejm je napisao/la:Ovdje niko ne omalozava ono sto je Jupp uspio. Više se Pep pljuje kao npr. 'jedan od najgorih trenera u historiji' par stranica nazad. Imao je Pep svojih mana ali brate kako samo govorite kao da je Safet Sušić.
To je poenta ali ovdje ljudi idu samo iz krajnosti u krajnost. Jupp je svemoguci a Pep je neznalica i jedan od najgorih trenera u Bayernu ikad. Kakva povrsnost :tokralju:.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 sep 2017, 21:26

Mislim da se pretjeruje kad se Tuchela upoređuje sa gvardilom, Tuchel je puno raznovrsniji trener koji može igrati različite sisteme, otvorene i zatvorene, kako i treba igrati klub kao što je bayo. U usporedbi sa vrhunskim evropskim klubovima imate nešto slabiji kadar i normalno je da treba prilagoditi taktiku u takvim utakmicama. Način igranja presinga gvardila i Tuchela se također dosta razlikuje. Drugo, Tuchel je i pragmatičniji trener koji ne robuje zacrtanim šablonama i pojedinim igračima, svaku utakmicu promišlja drugačije, ima racionalan odnos prema mogućnostima igrača i taktičkim zahtjevima koje postavlja. Veliki problem će mu biti odnos sa igračima na čemu je puko Carlito, a što bi ga posljedično moglo dovesti i u sukub sa upravom. Vaše zvijezde padalice su tempirana bomba za svakog trenera. Prognoziram da kod vas neće završiti dvije cijele sezone.

Klare

Post Postao/la Klare » 30 sep 2017, 23:49

ledar je napisao/la:Mislim da se pretjeruje kad se Tuchela upoređuje sa gvardilom, Tuchel je puno raznovrsniji trener koji može igrati različite sisteme, otvorene i zatvorene
Jedan od rijetkih ljudi koji zna o čemu se radi.
Ovi ostali čuli jednom izjavu Tuchela da mu je uzor Pep i navalili ne prestaju kako je to isti trener.

Tuchel je ove slabije napadao, protiv nas se zatvorio,
dobar je on trener, imao jeste kikseva, najveći je onaj protiv Liverpoola kada nisu dobro zatvorili utakmicu.

Smatram ga odličnim trenerom, u današnjem nogometu smatram da se dokazao, da zaslužuje voditi Bayern,
a samim tim smatram da pripada među najodabranije društvo trenera.
Sa ljudske strane nisam siguran kakav je, znao je u Dortmundu dosta čudno neke igrače na klupi ostavljati na duži period, iako su bili najbolji u ekipi.
Tu mi je nejasan lik, tu imam neke sumnje.
Ovdje vidim kao ključ uspjeha na duže staze zdrav odnos sa predsjedništvom i igračima.
Bude li se ponašao kao u Dortmundu ovdje će se još manje zadržati, kod nas se to ne toleriše, vidimo na svježem primjeru Karla.

Ali kaže ovaj filozofiju nam počeo Gaal, nastavio Hejnkes a usavršio Gvardiola. :lol:
Nevjerovatno. :crazy:
Napisao je to Fed maršal, čiji postovi se prave važni, a ustvari jedino što rade pokušavaju uzdignuti Gvardiolu gdje mu nije mjesto.
Hejnkes je s Bajom igrao sezonu odličnu i na kraju popuši sve 3 titule u finalima.
Vratiti se samo godinu kasnije nije bilo lako.
Kažu Hejnko imao najbolji tim. Pa tu uigranu mašineriju je ostavio Pepu i još dobio Gecea i Tijaga.

Šta uradi Katalonac?

Ode Lam u sredinu :facepalm: , Martinez na stopera. :facepalm:
Nije potrebno ama ništa drugo da kažem, pobijeni ste u svakoj mogućoj raspravi, pa vi nabrajajte do sutra inovacije, sisteme...

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 okt 2017, 00:20

Nekako me ova saga sa trenerima našim podsjeća na nastajanje jednog od boljih trenera Juventusa, a to je Massimiliano Allegri.
Allegrijevo vođenje Milana je bilo slično Tuchelovom vođenju Dortmunda, niko nije bio ravnodušan, vidjelo se da zna nešto, al su rezultati manje više izostajali. Smatram da nije imao podršku uprave u Dortmundu, što mu naravno ni 1% ne garantuje da će kod nas imati podršku uprave za sve svoje pizdarije.

Nervira me što Tuchel prije nego što je počeo trenirati Dortmund u intervjuima i nekim izjavama je worshipovao Guardiolu i Barcelonu kao najsavršeniji sistem, mada ja ne smatram da je to najsavršeniji fudbalski sistem, međutim nije u Dortmundu bilo toliko Barcelone, ali je bio taj gegenpressing, koji nama s ovakvom trkačkom garniturom igrača bi nam jako dobro sjeo.

Ono što bi me najviše obradovalo Tuchelu jeste njegova sposobnost da ne zavisi od svojih 11 najboljih igrača, nego može rotirati, a to nam je super jer se dosta naši igrači povrjeđuju. Ali opet ni to ga neće spasiti ako bude forsiro treninge ko Guardiola i onda u polufinalu LP da mu fali štopera ili bekova ili krila.

Formacija koju Tuchel forsira je 4-1-4-1, prati rad svojih igrača u teretani, savjetuje sa doktorima, asistentima, generalno predstavnik je jedne nove generacije mladih trenera, koji fudbal nikad nisu znali igrati, trenerski zanat izučili na svom laptopu.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 01 okt 2017, 01:09

Očekujem da TT neće doći naslijepo, tražiće da se jasno postave ingerencije i da se uprava odredi o razini podrške treneru. Npr. ako u jednoj utakmici ostavi Riberyja, Robbena i Müllera na klupi da uprava presječe medijska cmizdrenja i ne dopusti da ju igrači potežu za rukav, ili ako neko iz protesta baci dres da se primjereno kazni bez lobiranja odozgo. Nezadovoljnih će uvijek biti ali bitno je da se to nezadovoljstvo kanalizira kroz pojačani rad i dokazivanje a ne destrukciju.

Ako neće dobit čvrstu garanciju uprave da će stajati iza njega ne vjerujem da će doć, ovo je najvažnija stepenica njegove karijere i ako tu flopne daljnja karijera će mu doći u pitanje.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 okt 2017, 01:40

Bilall je napisao/la:Dzaba ja cek'o da Effe napise analizu utakmice i svih drugih desavanja :D
Nešto sam malo napisao. A puno se šta nema pisati. Puklo između trenera i ekipe i odigrala se utakmica ispod svakog mogućeg nivoa. Naravno da taj rezultat nije pravi odraz snaga dvije ekipe. Uz normalnu igru Bayern bi uzeo najmanje bod, a vrlo vjerovatno slavio i rutinsku pobjedu. Daleko je PSG od Reala, Barce, Bayerna, treba tu još svašta nešto srediti. Upitno je koliko taj PSG ima opšte pobjedničkog mentaliteta, nakon što su onda protiv Barce onako sve ispustili, a ima tu i drugih slučajeva. Međutim, kada od luzera izgubiš, onda moraš osjetit napade, blaćenje drugih i moraš nositi čak i etiketu luzera, dok to dobro ne ispraviš... ;)
farinelli123 je napisao/la:Pep bi osvojio Ligu sampiona da su prve sezone kad je dosao oterani Svajnstajger, Kros, Miler, Mandzukic i jos dva tri igraca. A da nisu dovedeni Gece, Vidal...i da mu je data apsolutna sloboda. Ovako je covek radio vezanih ruku pa opet uspeo da napravi velike stvari. Ovako je iz godine u godinu morao da tera jednog po jednog igraca koji mu se nije dopadao, a uprava mu dovodila nove slicne njima da kompenzuje zbog navijaca. Eto Levandovski je bio apgrejd u odnosu na Mandzukica.
Pa nisam baš u ovo siguran. Što je npr morao otjerati Mandžu, koji je trčao ko konj, koji je protiv Juvea napravio toliko jak presing i koji se hrvao s njihovim stoperima koji su tad pogotovo bili u top formi?Otjerao bi Pep i Mullera da je smio. Poslije su se oni tek prilagodili jedan drugom. Pep je znao da neće izgubiti previše poena kod uprave ako otjera Mandžu, ali ako se okomi na Mullera znao je da bi loše prošao. Pep je bio mudar. Vidjelo se na primjeru Carla da se previše oslonio na "pogrešne" igrače. Kada je zakuhao s ovim glavnim igračima i najomiljenijim, to je bilo kobno. Sada da ne ulazim čija je tu koliko krivica, jer sve je pomalo i konfuzno. Ali dosta je čudno kako je Carlo odjednom veći broj igrača okrenuo protiv sebe.
farinelli123 je napisao/la: Nasa uprava ima tu potrebu da uvek njihova bude zadnja. Te se vecito dovode neki igraci koje oni hoce da ih toboze ne klepi konkurencıja. A onda odjednom nabuja generacija od 3-4 genija... i oni ekspresno bivaju pometeni od konkurencije.
Bilo je tu dobrih poteza dosta...ali i nekoliko promasaja za pamcenje.
To stoji. Nisu bezgriješni, postojalo je fula. Međutim, nekada postoji potreba da se neki igrači dovedu. Isto tako kao što postoji neka mjera što se neki igrači ne mogu dovesti. Nekada ima neopravdane kritike na račun uprave, ali da su imali fula jesu i to je normalno.
Samo ono što im je veliki plus je to što dugi niz godina održavaju Bayern u vrhu i rade sveukupno sjajan posao. To je uprava s najvećim kontinuitetom od svih klupskih uprava u Evropi.
Klare je napisao/la: Napisao je to Fed maršal, čiji postovi se prave važni, a ustvari jedino što rade pokušavaju uzdignuti Gvardiolu gdje mu nije mjesto.
Šta napadaš čovjeka? :D Čovjek je realno analizirao i Carla i Juppa, a sam je priznao da najviše voli filozofiju Pepa. Nema tu skrivenosti. Drugi neki se kriju, petljaju, mijenjaju mišljenja. Nije problem ako se mišljenja razlikuju, to je dobro za diskusiju. Samo i različito razmišljanje treba biti potkrepljeno činjenicama. A čovjek ima znanja i argumentovano brani svoj stav, ma kakav god bio. Drugo je kada drugi lupetaju i na prvu nemaju argumenata i pojma o tome kako Bayern funkcioniše. Takvi su postovi za odbaciti, ali ne postovi onih koji imaju itekako argumentaciju i kod kojih se vidi da shvataju fudbal.
Klare je napisao/la:Hejnkes je s Bajom igrao sezonu odličnu i na kraju popuši sve 3 titule u finalima.
Vratiti se samo godinu kasnije nije bilo lako.
Kažu Hejnko imao najbolji tim. Pa tu uigranu mašineriju je ostavio Pepu i još dobio Gecea i Tijaga.
Inače je interesantno kada se priča o Bayernovoj dominaciji i tim zlatnim trenucima pod Pepom što se samo spominje ta sezona 2012/13, kada je sve osvojeno. A zapravo je Bayern i u sezoni prije stigao do finala LP. Znači u periodu od dvije sezone je Bayern bio sami vrh. I rijetko ko ponovi 2 finala zaredom. Ta sezona 2011/12 je imala samo gorak kraj, zbog 3 druga mjesta u 3 takmičenja. Ali kada ekipa u dvije sezone zaredom uđe u finale LP i još se u tom drugom kruniše pobjedom, onda to nije slučajnost.
Isto tako, treba se prisjetiti da se ovdje i Jupp žestoko kritikovao te 2012. godine, jer sa ekipe nije skinuo pritisak u tom finalu protiv Chelsea a isto tako i zbog druga 2 druga mjesta. Nekako se smatralo da u finišu nije bio na nivou trenerskog zadatka. Pa ako se tada on kritikovao, kao čovjek koji je sezonu poslije sve pokorio, onda što se ne bi mogli i drugi treneri kritikovati. Mislim, kod nas nekih su kriteriji isti.
Ali isto tako je istina da je ekipa imala 2012/13 poseban motiv, posebno je gorila, a u toj sezoni je stigao i Sammer.

Generalno uvijek postoje stvari koje treba kod sviju podjednako kritikovati. Ali eto kod Juppa treba biti iskren pa reći da to nije bila samo jedna dobra sezona. Bile su to dvije, samo što je ova druga bila brilijantna. ;)
ledar je napisao/la:Očekujem da TT neće doći naslijepo, tražiće da se jasno postave ingerencije i da se uprava odredi o razini podrške treneru. Npr. ako u jednoj utakmici ostavi Riberyja, Robbena i Müllera na klupi da uprava presječe medijska cmizdrenja i ne dopusti da ju igrači potežu za rukav, ili ako neko iz protesta baci dres da se primjereno kazni bez lobiranja odozgo. Nezadovoljnih će uvijek biti ali bitno je da se to nezadovoljstvo kanalizira kroz pojačani rad i dokazivanje a ne destrukciju.

Ako neće dobit čvrstu garanciju uprave da će stajati iza njega ne vjerujem da će doć, ovo je najvažnija stepenica njegove karijere i ako tu flopne daljnja karijera će mu doći u pitanje.
Apsolutno tačno... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 okt 2017, 02:34

effe_sa je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Dzaba ja cek'o da Effe napise analizu utakmice i svih drugih desavanja :D
Nešto sam malo napisao. A puno se šta nema pisati. Puklo između trenera i ekipe i odigrala se utakmica ispod svakog mogućeg nivoa. Naravno da taj rezultat nije pravi odraz snaga dvije ekipe. Uz normalnu igru Bayern bi uzeo najmanje bod, a vrlo vjerovatno slavio i rutinsku pobjedu. Daleko je PSG od Reala, Barce, Bayerna, treba tu još svašta nešto srediti. Upitno je koliko taj PSG ima opšte pobjedničkog mentaliteta, nakon što su onda protiv Barce onako sve ispustili, a ima tu i drugih slučajeva. Međutim, kada od luzera izgubiš, onda moraš osjetit napade, blaćenje drugih i moraš nositi čak i etiketu luzera, dok to dobro ne ispraviš... ;)
Sva sreca pa se sa blacenjem, etiketiranjem i napadima dobro nosim :D Samo u sebi kazem ko im yebe mater nemaju pametnija posla i nastavim po svom.
Nisam navikao od tebe ovako opsirne analize ali et' :)
Vidjet cemo kako ce stvari hodati dalje sa novim trenerom a nekako sam optimistican ;) bas kao i ti...

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 01 okt 2017, 11:45

Iskreno volio bih vidjeti Tuhela ili Klopa na klupi Bayerna nisam siguran da nagelsman moze u bayernu uspjetipogotovo u ovakvoj situaciji....
Tuhel bi bio po meni mozda I najbolji izbor ima tuharizmu I dozu ludjela koja je potrebna posebno u Bayernu sa svim ovim zvjezdama I zvjezdicama I siguran sam da bi s njim vratili onaj voljni.moment ipsihicku snagu koja je uvjek bila jako bitna u bayernu.
Sigurno da ima bubica I on ali sigurno je dobar strucnjak I zasluzuje povjerenje...a I brate pozelio sam vidjeti trenera na crti kako gestikulira vristi objasnjava a ne ovaj hladni talijanski pogled s klupe

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 okt 2017, 13:12

Kaze Mateus da je favorit Ulija Nagelsman. Koliko je on upucen ili samo lupa - ne znam.
Inace TT je malo problem kao covjek - previse samouvjeren da ne kazem arogantan. On je najpametniji, sve zna i ne da nikome da se mijesa u posao (u smislu nece da slusa nadredjene). I kazu da su mu metode u najmanju ruku cudne, ono tjera inat prema igracima bez neke price. == Tempirana bomba kad skontamo da treba raditi sa Ulijem, Rumenigeom i Hasanom :D
Da mi je danas vidjeti ovo: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Vidal, Thiago - Robben, Muller, Ribery - Lewat. :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 10 gostiju.