Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Consigliere
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Consigliere » 03 nov 2013, 23:02

River 5 utakmica zaredom nije dao gol! :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 03 nov 2013, 23:10

M.Russel - Polansky 2 2.0
Halep - Stousur PP 1 1.55
Bryan/Bryan - Peya/Soar 1 1.30
Vinci - Khromacheva 1 1.10
Đoković - Ferer 1 1.15

5.10
Opet pad na jednom i to na Polanskym koji u trećem setu u TB vodi 5-1 i izgubi 5-7 :lol:

Konto igrati NBA ali premier je jadan po tom pitanju tako da možda je i bolje sačuvati koju kintu ;)

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 03 nov 2013, 23:16

edohz je napisao/la:
Đoković - Ferer 1 1.15

5.10
Opet pad na jednom i to na Polanskym koji u trećem setu u TB vodi 5-1 i izgubi 5-7 :lol:

Konto igrati NBA ali premier je jadan po tom pitanju tako da možda je i bolje sačuvati koju kintu ;)
Vodio je i 5:0 u setu, i ovaj je uzeo 5 gemova zaredom... :o

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 03 nov 2013, 23:19

Adebayor je napisao/la:
edohz je napisao/la:
Đoković - Ferer 1 1.15

5.10

Vodio je i 5:0 u setu, i ovaj je uzeo 5 gemova zaredom... :o
Pa ja sam konto da je taj mulan dobio, da, bilo je 5:0 :shock: :lol:

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 03 nov 2013, 23:20

Nedo Bog da je svaki dan ovakav :lol:

Prvo **** Sampdoria pa zatim Lazio i ovo je šlag na tortu, e Bože sačuvaj :lol:
Zadnja izmjena: edohz, dana/u 03 nov 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 03 nov 2013, 23:21

Evo nesto od NBA veceras:

Detroit-Boston (9+) h1 1,85

Detroit je ove godine slozio finu ekipu, popunjenu na svim mjestima odlicnim igracima. Pod kosem dominiraju Monroe i Drummond. Ocekujem da mogu uzeti Bostona sa vise od 9 poena. Celticsi su u prosloj tekmi nakon velikog vodstva izgubili od Milwaukee sa 7 razlike a Detroit je puno jaca ekipa od Bucksa.

G. Monroe 15,5 over 1,85

U obje utakmice na otvaranju sezone je isao preko ove granice. Igra nesto vise od 40 minuta po utakmici i uzima u prosjeku oko 13 suteva. Takodjer izvodi solidan broj slobodnih bacanja i mislim da bi veceras trebao preko ove granice osim ako se ne desi rani blowout pa dobije manju minutazu. Prosle godine je u 3 meca sa Bostonom u prosjeku dao 19,7 poena.

J. Green 17,5 over 1,85

Green je jedan od najboljih igraca Celticsa ako ne i najbolji u odsustvu Ronda. Prvu utakmicu sezone je dao 25 poena dok mu je u drugoj zakao sut i dao je samo 13 poena. U prosjeku na parketu provede oko 37min i uzima oko 15-tak suteva, zna pogoditi i tricu a puca i solidan broj slobodnih bacanja. Prosle godine je u 3 meca sa Detroitom u prosjeku dao 18,3 poena za 31 minutu na parketu. Ove godine je ocigledno da ima vecu minutazu.

Nadam se da nece biti neki rani blowout i sretno ako neko isprati.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 03 nov 2013, 23:24

Bolje da ne citiram one druge analize 1/3, kako, ko, šta, gdje, kad, kud? :Je.bemvammajkemutave: :mrgreen:
Al hajd bar su prve 3/1, da zaključimo dan 4/4
Loše, loše, veoma loše, ovo postaje smiješno. KO NIJE DANAS DOBIO, NEĆE NIKAD! :lol:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 nov 2013, 23:26

ElLoco7 je napisao/la:Evo nesto od NBA veceras:

Detroit-Boston (9+) h1 1,85

Detroit je ove godine slozio finu ekipu, popunjenu na svim mjestima odlicnim igracima. Pod kosem dominiraju Monroe i Drummond. Ocekujem da mogu uzeti Bostona sa vise od 9 poena. Celticsi su u prosloj tekmi nakon velikog vodstva izgubili od Milwaukee sa 7 razlike a Detroit je puno jaca ekipa od Bucksa.

G. Monroe 15,5 over 1,85

U obje utakmice na otvaranju sezone je isao preko ove granice. Igra nesto vise od 40 minuta po utakmici i uzima u prosjeku oko 13 suteva. Takodjer izvodi solidan broj slobodnih bacanja i mislim da bi veceras trebao preko ove granice osim ako se ne desi rani blowout pa dobije manju minutazu. Prosle godine je u 3 meca sa Bostonom u prosjeku dao 19,7 poena.

J. Green 17,5 over 1,85

Green je jedan od najboljih igraca Celticsa ako ne i najbolji u odsustvu Ronda. Prvu utakmicu sezone je dao 25 poena dok mu je u drugoj zakao sut i dao je samo 13 poena. U prosjeku na parketu provede oko 37min i uzima oko 15-tak suteva, zna pogoditi i tricu a puca i solidan broj slobodnih bacanja. Prosle godine je u 3 meca sa Detroitom u prosjeku dao 18,3 poena za 31 minutu na parketu. Ove godine je ocigledno da ima vecu minutazu.

Nadam se da nece biti neki rani blowout i sretno ako neko isprati.
Vidis i ja sam isto razmisljao ali postoji strah od velike razlike i onda sve pada u vodu, naravno ja razumijem da se taj rizik mora podnijeti. Ebeno do bola izabrati igrace.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 03 nov 2013, 23:42

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:prošle su sinoć dvije četvrtfinalne analize.. Danas polufinale, nadam se da će ići po planu:

pikado: Masters 1/2

Raymond Van Barneveld - Adrian Lewis 2 @1,60
Iako mi je ovo prase vjerojatno i najmrži igrač na touru, mora mu se priznat da je u formi i ne znam što bi se trebalo dogoditi da Ray večeras opet učini iznenađenje. (sinoć dobio sunarodnjaka Van Gerwena, uz Taylora glavnog favorita za titulu) Gledao sam ih obojicu u zadnjih par dana, moram reći da me Lewis oduševio prije dvije večeri. Igrao je pod fibrom protiv ni malo ugodnog Huybrechtsa.. Doslovno se znojio i skapavao od umora, al svejedno je slavio sa 6:5. Maestralna partija.. Večer poslije se narugao Thorntonu sa 8:2. Sad ga već potpuno spremnog, od finala dijeli samo pobjeda nad Barneveldom. A što reći o Raymondu.. Stari znalac, 46 na leđima.. 5 puta svjetski prvak.. Ne znam stvarno, lijepa je kvota na njega, al sinoćnja pobjeda nad Van Gerwenom je bila više plod Gerwenovih grešaka nego Rayove dobre igre.. Uglavnom, večeras 2 na tiket, a navijam za 1 :mrgreen:

Rezultat: 9-10!

Kakav meč ljudi moji...
Uvijek sam volio taj sport,redovno je bio na onom DSF-u starom tj. novom Sport 1
Iz nepoznatog razloga više ga nema na BHB cable stoga nisam mogao ovo pogledati.
Najbolji i najdraži mi je bio Whitlock,dok taj Wade mi nikad ništa posebno nije bio. :shock:
Ali eto izgleda da su se neke stvari promijenile u međuvremenu.
Iskreno Taylora ne volim,ali čovjek je doktor ove igre.Uvijek sam navijao protiv njega.
Barneveld mi je uvijek izgledao nekako ležerno,nekako čudno baca,šta ja znam. :mrgreen:
Al najjače kad je pauza pa kad publika pođe pjevat ili one hundread eightyyyyyyyyy

Tebi svaka čast i nastavi postavljat i podsjeti me na još kojeg majstora ovog sporta,doista mi je ovaj sport uvijek bio zanimljiv.

Danas grozan dan,Penarol daje gol u 45+1 a ja igrao x2 1.pol :lol:
danas Lazio ukopao.
Biće bolje. :)
You'll never walk alone.

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 03 nov 2013, 23:55

Sta se ovo desilo sa NBA u Premier kladari, pa ovo je uzas, prosle sezone je bilo kako tako dalo se odigrati nesto i bilo je PUNO vise igraca u ponudi, pocetkom ove sezone pola igraca nema na ponudi :S

Inace vcrs igram :

Anthony -25,5/ over
Monroe -15,5/ over
Detroit - Boston -190,5/ over

sretno svima !
Zadnja izmjena: Kenchi, dana/u 04 nov 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 nov 2013, 23:58

Kenchi je napisao/la:Sta se ovo desilo sa NBA u Premier kladari, pa ovo je uzas, prosle sezone je bilo kako tako dalo se odigrati nesto i bilo je PUNO vise igraca u ponudi, pocetkom ove sezone pola igraca nema na ponudi :S

Inace vcrs vcrs igram :

Anthony -25,5/ over
Monroe -15,5/ over

sretno svima !
Pocetak je sezone, za sad stave samo glavne igrace ekipa, kasnije tokom sezone ce ubaciti jos, tesko je sad staviti nekoga nisu ni klad budale
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 04 nov 2013, 00:01

G.Monroe (Detroit) (16,5) Više 1,85
Orlando - Brooklyn(196,5) Više 1,85
L.James (Miami) (26,5) Više 1,85
Detroit(99,5) 4.11. Više 1,80
J.Wall (Washington) (20,5) Više 1,85
Miami - Washington(199,5) Više 1,85

ulog 2 e , (NE)moguci dobitak oko 80 e :D

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 04 nov 2013, 00:02

LloriS je napisao/la:
Kenchi je napisao/la:Sta se ovo desilo sa NBA u Premier kladari, pa ovo je uzas, prosle sezone je bilo kako tako dalo se odigrati nesto i bilo je PUNO vise igraca u ponudi, pocetkom ove sezone pola igraca nema na ponudi :S

Inace vcrs vcrs igram :

Anthony -25,5/ over
Monroe -15,5/ over

sretno svima !
Pocetak je sezone, za sad stave samo glavne igrace ekipa, kasnije tokom sezone ce ubaciti jos, tesko je sad staviti nekoga nisu ni klad budale
Znam stari, ali evo gledam po drugim nekim forumima, imaju dosta igraca koje premier jos nije stavio, npr Davis mali rastura ima ga u sve i 1 kladionici ali premier kenja, ne daju seljaci para :D al' hajde valjda ce se popraviti :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 04 nov 2013, 00:20

Believe je napisao/la: Uvijek sam volio taj sport,redovno je bio na onom DSF-u starom tj. novom Sport 1
Iz nepoznatog razloga više ga nema na BHB cable stoga nisam mogao ovo pogledati.
Najbolji i najdraži mi je bio Whitlock,dok taj Wade mi nikad ništa posebno nije bio. :shock:
Ali eto izgleda da su se neke stvari promijenile u međuvremenu.
Iskreno Taylora ne volim,ali čovjek je doktor ove igre.Uvijek sam navijao protiv njega.
Barneveld mi je uvijek izgledao nekako ležerno,nekako čudno baca,šta ja znam. :mrgreen:
Al najjače kad je pauza pa kad publika pođe pjevat ili one hundread eightyyyyyyyyy

Tebi svaka čast i nastavi postavljat i podsjeti me na još kojeg majstora ovog sporta,doista mi je ovaj sport uvijek bio zanimljiv.
ahaha, Whitlock je najveća faca (pogledaj mi avatar - razumijemo se!)
Hvala brate, i da, nastavit ću postavljat naravno.. Uživam gledajući i kladeći se na ovaj sport.. Svako malo na forumu netko se nađe da provocira te omalovažava mene i parove koje postavljam, al nebitni su ljudi :) Brzo zašute..

Pozdrav i stoj mi dobro ;)
U desetom selu živi Antuntun!

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 04 nov 2013, 02:29

**** ti Monroa i sve, bogalj u zadnjoj cetvrtini u neizvjesnoj utakmici ne može koš da da pu sugavo mu sve.

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 04 nov 2013, 09:06

Brezovac je napisao/la:G.Monroe (Detroit) (16,5) Više 1,85
Orlando - Brooklyn(196,5) Više 1,85
L.James (Miami) (26,5) Više 1,85
Detroit(99,5) 4.11. Više 1,80
J.Wall (Washington) (20,5) Više 1,85
Miami - Washington(199,5) Više 1,85

ulog 2 e , (NE)moguci dobitak oko 80 e :D
sve do jednog underi :)
ja igrao jos horforda over bio under
melo over bio under
walla i jamesa sam igrao undere ali dzaba kad sam kombinovao sa melom monroeom i horfordom na tri tiketa
jedino sto sam sinoc pogodio su love wall james i durant ali dzaba kad u razlicitim kombinacijama nije bilo dobitnog tiketa od 4 odigrana
FK Sloboda Tuzla

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 04 nov 2013, 09:13

Hol. 2 liga 20:00
Helmond Sport - Jong Ajax 1
1.75

Ajax mladi ce igrati CL u utorak. Ovdje bi trebalo da igraju djeca do 17 godina uz jos ponekog na koga ne racunaju za CL. Posto je ovo kaubojska liga i uvjek je sve moguce ali realno bi bilo da ih Helmond natrpa. Ipak su to malo starija djeca.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 nov 2013, 09:23

kako lijep pad na carmelu uz sut 8/21, nesposobni navikani debil
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 04 nov 2013, 11:21

Može li se preko wwin-a igrati prelaz na Češki, Poljski, Slovački kup i tako to? Konkretno za sutra me interesuje.Bude li u ponudi? I zna li neko gdje ima wwin gladionica na čvili ili otoci?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 04 nov 2013, 11:31

BellaJuventina je napisao/la:Može li se preko wwin-a igrati prelaz na Češki, Poljski, Slovački kup i tako to? Konkretno za sutra me interesuje.Bude li u ponudi? I zna li neko gdje ima wwin gladionica na čvili ili otoci?
Koji je prelaz u pitanju :mrgreen:
Za neke bude za neke ne, koji kup je u pitanju ?
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.