Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jjebem li ti lazio onu mater cigansku.gurbeti
naprijed rejal
Evo još par prijedloga ukratko:
Din.Bucharest-FC Brasov - 1 @1,55
>U 11 međusobnih duela kada je Dinamo bio domaćin, ekipa Dinamo Bukurešta je slavila čak u 8 mečeva. Gosti su u katastrofalnoj formi zaredali su 3 poraza u nizu, dok se domaći polako uspinju i u zadnja 2 meča su zabilježili 2 pobjede. Kući su prilično dobri 3 pobjede, 2 remija, te 1 poraza od Steaue, dok je današnji protivnik u gostima očajan, tek 2 boda uz 2 postignuta gola u 6 odigranih mečeva.
Malaga-Betis - X2 @1,75
>Vrijeme je da i Betis otme neke značajne bodove na strani, pogotovo u ovakvim mečevim. Gledao sam par puta i jedne i druge, i Betis mi se čini kao dosta organizovanija i bolja ekipa, ali ono malo im nedostaje, i svakako da ne zaslužuju ovo mjesto na trenutnoj tabeli. Malaga, tvrda ekipa, teško ih je probiti, ali i njihova ekipa u napadu je traljava i mrtva, zaluta poneki gol pa ih to vadi iz govana, ali sve u svemu, u ovom trenutku Betis bolja momčad, po meni.
Gremio-Bahia - 1 @1,50
>Ovdje je sve na strani Gremia, kiksali su zadnja 2 meča, velika bitka se vodi za ta 3 prva mjesta koja vode u CL. Čak 7, 8 ekipa je tu, u samom vrhu. Oni danas nemaju pravo na kiks, ako žele zadržazi tu trenutnu treću poziciju, i ostvariti korak više ka samom plasmanu. Koga će dobiti ako neće slabašnu Bahiu, koja je u posljednjih 11 mečeva, zabilježila tek jednu pobjedu.
Belluci-Schwartzman - 2 @2,05
>I jedan tenis kojeg moram ispratit, Schwartzman-a pratim tijekom cjelog turnira, i nije me ni jednom iznevjerio, čak šta više sve su to bile relativno lagane pobjede. Momak je igrao četiri finala ove godine, izuzetno jakih čelenđera. Ali nedostatak sreće, neiskustvo, uzrokovali su tome da se zadovolji samo finalom. Danas igra svoje peto finale u 2013. godini, i mislim da je došlo njegovo vrijeme. S druge strane Beluci koji je došao nakon povrede pokazuje da nije zaboravio igrati tenis, iako se to ranije tako činili jer je redao poraz, do poraza, i ima skor od 12 pobjeda i 20 poraza ove godine. Svakako da bi i njemu pobjeda ovdje mnogo značila poslije toga, ali Schwartzman ovo jednostavno ne smije propustiti, on danas radi korak više u svojoj karijeri.
Sretno ko prati.
Din.Bucharest-FC Brasov - 1 @1,55
>U 11 međusobnih duela kada je Dinamo bio domaćin, ekipa Dinamo Bukurešta je slavila čak u 8 mečeva. Gosti su u katastrofalnoj formi zaredali su 3 poraza u nizu, dok se domaći polako uspinju i u zadnja 2 meča su zabilježili 2 pobjede. Kući su prilično dobri 3 pobjede, 2 remija, te 1 poraza od Steaue, dok je današnji protivnik u gostima očajan, tek 2 boda uz 2 postignuta gola u 6 odigranih mečeva.
Malaga-Betis - X2 @1,75
>Vrijeme je da i Betis otme neke značajne bodove na strani, pogotovo u ovakvim mečevim. Gledao sam par puta i jedne i druge, i Betis mi se čini kao dosta organizovanija i bolja ekipa, ali ono malo im nedostaje, i svakako da ne zaslužuju ovo mjesto na trenutnoj tabeli. Malaga, tvrda ekipa, teško ih je probiti, ali i njihova ekipa u napadu je traljava i mrtva, zaluta poneki gol pa ih to vadi iz govana, ali sve u svemu, u ovom trenutku Betis bolja momčad, po meni.
Gremio-Bahia - 1 @1,50
>Ovdje je sve na strani Gremia, kiksali su zadnja 2 meča, velika bitka se vodi za ta 3 prva mjesta koja vode u CL. Čak 7, 8 ekipa je tu, u samom vrhu. Oni danas nemaju pravo na kiks, ako žele zadržazi tu trenutnu treću poziciju, i ostvariti korak više ka samom plasmanu. Koga će dobiti ako neće slabašnu Bahiu, koja je u posljednjih 11 mečeva, zabilježila tek jednu pobjedu.
Belluci-Schwartzman - 2 @2,05
>I jedan tenis kojeg moram ispratit, Schwartzman-a pratim tijekom cjelog turnira, i nije me ni jednom iznevjerio, čak šta više sve su to bile relativno lagane pobjede. Momak je igrao četiri finala ove godine, izuzetno jakih čelenđera. Ali nedostatak sreće, neiskustvo, uzrokovali su tome da se zadovolji samo finalom. Danas igra svoje peto finale u 2013. godini, i mislim da je došlo njegovo vrijeme. S druge strane Beluci koji je došao nakon povrede pokazuje da nije zaboravio igrati tenis, iako se to ranije tako činili jer je redao poraz, do poraza, i ima skor od 12 pobjeda i 20 poraza ove godine. Svakako da bi i njemu pobjeda ovdje mnogo značila poslije toga, ali Schwartzman ovo jednostavno ne smije propustiti, on danas radi korak više u svojoj karijeri.
Sretno ko prati.

No commentKurbla je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni se sutrasnja ponuda ne svidja nikako.
Zato cu uduplati lovu (malo veci iznos) na slijedecem![]()
Maribor 1 @1,15
Partizan 1 @1,20
Lorenskog (hok) 1 @1,10
Macerata (odb) 1 @1,15
Trentino (odb) 1 @1,15
Kvota: 2,01
Uplata: MAX BET!
Sretno

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fordinjo je napisao/la:Everton - Tottenham 1X @1.42
Bosnia &Herzegovina - Portugal 1X @1.46
Lausanne-Sport - St. Gallen X2 @1.22
Torino - Roma X2 @1.24
Lazio - Genoa 1X @1.15
Zrinjski Mostar - Velež Mostar 1X @1.14
Željezničar Sarajevo - Rudar Prijedor 1 @1.25
@5.14

Evo šta odigrah sada:
Carolina-Atlanta 1 1.30 bubnuo
Penarol-Mianmar 1.pol x2 1.75 pogledati formu Penarola
Quilmes-Velez odg i 3+ NE 1.45 pogledati međusobne duele
Braga-Rio Ave (F.T.) 1 1.80 Braga nakon dva poraza kući mora da dobije sada,a redovno tuče Rio u međusobnim kod kuće
Torino-Roma 0-1 golova 1.pol 1.45 očekujem tvrđu utakmicu,znamo kako je Roma protiv Chieva igrala,kvota 3.20 da neće biti golova u prvom
Betis daje gol 1.35 moraju i oni počet igrat kako treba
Pasto-Atl.Nacional M. 1 1.40 cijele sedmice pada kvota
Orlando-Brooklyn 2 1.40 uzeo od nekog odavde
22.78
Danas Lazio i Udinese
Carolina-Atlanta 1 1.30 bubnuo
Penarol-Mianmar 1.pol x2 1.75 pogledati formu Penarola
Quilmes-Velez odg i 3+ NE 1.45 pogledati međusobne duele
Braga-Rio Ave (F.T.) 1 1.80 Braga nakon dva poraza kući mora da dobije sada,a redovno tuče Rio u međusobnim kod kuće
Torino-Roma 0-1 golova 1.pol 1.45 očekujem tvrđu utakmicu,znamo kako je Roma protiv Chieva igrala,kvota 3.20 da neće biti golova u prvom
Betis daje gol 1.35 moraju i oni počet igrat kako treba
Pasto-Atl.Nacional M. 1 1.40 cijele sedmice pada kvota
Orlando-Brooklyn 2 1.40 uzeo od nekog odavde
22.78
Danas Lazio i Udinese

You'll never walk alone.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kakvo je lravilo u bhplay kladionici kada je otkazana neka tekma. Igrao sam ove nizizemce go eagles-heracles +2.5gola
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
nije valjda da mi niko nece poslati pisanih 1e a mene ko god je pitao slao sam ...
Molim vas eto samo 1e mi posaljite vracam sutra ba ..
korisnicko ime : korrisnik87
4. znak lozinke : a
a da ne mislite da sam prevarant evo vam dokaz danasnjih listica : " onclick="window.open(this.href);return false; ; " onclick="window.open(this.href);return false; , sutra vracam 100%
a da ne mislite da sam prevarant evo vam dokaz danasnjih listica : " onclick="window.open(this.href);return false; ; " onclick="window.open(this.href);return false; , sutra vracam 100%
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
ko je ovaj sto brani za francusku pa pusti nesto rodjace...ajmo komsije
Veceras
Lille-Monaco GG3+ 2.5
Torino-Roma H2 3.2

Lille-Monaco GG3+ 2.5
Torino-Roma H2 3.2

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
mater im slovensku i mene su povaliliKurbla je napisao/la:No commentKurbla je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni se sutrasnja ponuda ne svidja nikako.
Zato cu uduplati lovu (malo veci iznos) na slijedecem![]()
Maribor 1 @1,15
Partizan 1 @1,20
Lorenskog (hok) 1 @1,10
Macerata (odb) 1 @1,15
Trentino (odb) 1 @1,15
Kvota: 2,01
Uplata: MAX BET!
Sretno![]()

*La Roma non si tifa, si AMA!*
brate.. nikad nisam vidio da je netko ovdje poslao novce, neće vjerojatno ni tebi. odustani i ne brukaj se.HaHu1x2 je napisao/la:nije valjda da mi niko nece poslati pisanih 1e a mene ko god je pitao slao sam ...
oprosti, ali nitko nije kriv što si stavio sve s računa na najnesigurniji par dana.
U desetom selu živi Antuntun!
ne znam samo kako niko nece poslati novac nekome nebitnome i svome zivotu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pa evo ja sam naprijem slao i jos nekoliko ljudi koji nisu skrti su također slali
B-I-R !
Obori me jado jadni od dinama kijevskog...
Jedan vecernji
Braga 1, dinamo bukurest 1, torino-roma oba daju i lille-monaco oba daju
Eto ako prode biti ce dobro
Jedan vecernji
Braga 1, dinamo bukurest 1, torino-roma oba daju i lille-monaco oba daju
Eto ako prode biti ce dobro
Postavit cu ja NBA za veceras par parova ako koga zanima
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Edinho992 je napisao/la:H.Kralove-Zlin(češka 2.) - 1 @1,50 FT: 2:0
> Domaćini pobjedom preuzimaju vodeće mjesto u ligi, za šta sigurno imaju kvalitet. Prošli meč su kiksali protiv fenjeraša B.Praga i danas imaju motiv više za pobjedu. Kući su odlični, imaju omjer 4-1-1(4 pobjede u nizu). Dok ekipa Zlina u gostima igra očajno, postigli su samo 2 pogotka u 6 odigranih mečeva sa omjerom 0-1-6, i ove godine im sigurno slijedi borba za sami opstanak.
Rosenborg-Viking - 1 @1,50 FT: 2:1
> 2 kola do kraja Rosenborg se nalazi na 2. poziciji, sa 3 boda manje od vodećeg Strömsgodset-a. Strömsgodset danas ima teško gostovanje kod ekipe Tromsa, kojima je pobjeda u ovom meču neophodna za opstanak, i sigurno će ići na sve ili ništa, to bi bio najbolji mogući scenarij za Rosenborg, kiks Strömsgodset-a i njihova pobjeda protiv Vikinga koji ne može ni gore-ni dole. Motiv za pobjedu itekako imaju, a sigurno i kvalitet. Jednostavno moraju ovo uzet.
Kalmar-Mjaalby - 1 @1,50 FT: 2:1
> Zadnje kolo prvenstva Švedske, Kalmar se nalazi na 5. poziciji sa 49 bodova, treće mjesto koje vodi u EL drži IFK Göteborg sa 51 bod, dakle imaju 2 boda manje od njih i tog mjesta koje vodi u europa ligu. Goteborg danas svoju utakmicu isto igra kući, što je otežavajuća okolnost za Kalmar, no izuzevši to, njima je danas dobiti protiv slabašnog Mjaalby-a koji je osigurao opstanak i nadati se eventualnom kiksu Goteborga.
Halmstad-Brommapojkarna - 1 @2,00 FT: 2:2
> Još jedna utakmica iz Švedske lige. Ovo je može se reći danas najzanimljivija utakmica u ovoj ligi, borba za živi opstanak, Halmstad se nalazi na 14.(mjesto koje vodi u doigravanje za opstanak), a Brommapojkarna na 13. poziciji. Brommapojkarna ima bod prednosti u odnosu na protivnike. Halmstad je nizao 2 pobjede u zadnja 2 meča i time se izbavio iz opasne zone, a da bi posao završili do kraja ovdje im je neophodna pobjeda. Protivnici su u zadnja 2 meča zabilježili 2 poraza i zagorčali si život. Čak šta više u gostima igraju katostrofalno i najgora su ekipa lige sa omjerom 1-3-10. pa bolje nisu ni zaslužili. Bolja forma, veliki motiv, domaći teren i još što-šta danas vodi Halmstad do pobjede i ne razbijanja glave u doigravanju.
-Eto nekih mojih analiza, pa sretno ako ko šta probere, i da zelenimo ovo poslije
- masteRofPoker
- Kontakt:
Moze druze. I ja cu nesto probati skontati, pa ce se sastaviti tiket.LloriS je napisao/la:Postavit cu ja NBA za veceras par parova ako koga zanima
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Evo I od mene nesto od NBA
Monroe 15,5 over
Durantula 30.5 over
Melo 25,5 over
Pierce 16,5 manje
Horford 15,5 over
Brooklyn KP2
Ako ovo ne prodje vcrs,onda stvarno ne znam vise
Monroe 15,5 over
Durantula 30.5 over
Melo 25,5 over
Pierce 16,5 manje
Horford 15,5 over
Brooklyn KP2
Ako ovo ne prodje vcrs,onda stvarno ne znam vise

Braga-Rio Ave 1 1.70
Zanimljiva je veza izmedu ova dva kluba koja su vjerujem u trokutu sa academicom ako jesu uopce
Academica-Rio Ave 0:1
Braga-Academica 0:1
Braga-Rio Ave ?:?
Mislim da je red na domacina pa mozda bude bas i tih 1-0 al ovaj puta za domacina jer je red da se trokut zatvori pobjedom brage a tko zna mozda bude i prelaz 2/1 pa nije zgorega ni to pokusati na koju markicu
Zanimljiva je veza izmedu ova dva kluba koja su vjerujem u trokutu sa academicom ako jesu uopce
Academica-Rio Ave 0:1
Braga-Academica 0:1
Braga-Rio Ave ?:?
Mislim da je red na domacina pa mozda bude bas i tih 1-0 al ovaj puta za domacina jer je red da se trokut zatvori pobjedom brage a tko zna mozda bude i prelaz 2/1 pa nije zgorega ni to pokusati na koju markicu

-
- Kontakt:
ae..LloriS je napisao/la:Postavit cu ja NBA za veceras par parova ako koga zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.