I ja mislim da je to prvo sto se gleda, u slucaju da dva fudbalera imaju isti broj golova. Ko u Napoliju izvodi penale, je li Martens dao sta s bijele tacke? Realno je to i najprece da se gleda, a poslije toga broj asistencija (u cemu je Belgijanac vjerovatno bolji).Sheyi je napisao/la:Ako me sjećanje dobro služi bio je jedan slučaj u Italiji čini mi se kada su dva igrača imala isti broj golova, pa je najbolji strijelac bio onaj što je dao manje iz penala. Ako je tako, Džeko ne treba brinuti
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
						- JavierBosnia
 - Kontakt:

Mertens 2 iz penala, Dzeko 1Sheyi je napisao/la:Ako me sjećanje dobro služi bio je jedan slučaj u Italiji čini mi se kada su dva igrača imala isti broj golova, pa je najbolji strijelac bio onaj što je dao manje iz penala. Ako je tako, Džeko ne treba brinuti
EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3  EDIN DŽEKO! <3
Da je davao, ne bi trebao brinuti.Sheyi je napisao/la:Ako me sjećanje dobro služi bio je jedan slučaj u Italiji čini mi se kada su dva igrača imala isti broj golova, pa je najbolji strijelac bio onaj što je dao manje iz penala. Ako je tako, Džeko ne treba brinuti
Perotti sve glove iz penala dao, a De Rossi haman dva.
Prije dvije sezone Icardi i Toni su podijelili tu titulu Capocannoniere. Postigli su po 22, za asistencije i minute nznm, al mislim da se to ne gleda. Džeko nek uvali doppietu Genoi, da se osigura i da br postignutih pogodaka ove sezone zaokruži na 40.

embrace the chaos
Ovakav podatak nakon onako ocajne prve sezone, kapa dole.Saurman je napisao/la:![]()
Šteta što ovakvu sezonu nije okrunio trofejom.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
						Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Velika šteta, ali eto valjda bude najbolji strijelac lige.

Rezultat je trend, ideal je vječan!
nista od belotija, higuaina i icardija, sad je samo mertens prijetnja 
s obzirom da je ovaj u stanju utrpati svakome po 2-3 komada, mora dzeko dobro zapeti protiv genove.

s obzirom da je ovaj u stanju utrpati svakome po 2-3 komada, mora dzeko dobro zapeti protiv genove.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
- JavierBosnia
 - Kontakt:

Genoa danas uzela Torino i tako obezbjedila opstanak u ligi. Mozda u zadnjoj utakmici koja im nista ne znaci izadju u drugom sastavu, danas je genoa igrali utakmicu za zivotrope11 je napisao/la:nista od belotija, higuaina i icardija, sad je samo mertens prijetnja
						- SlevinKelevra
 - Kontakt:

Samo mu je Mertens realna prijetnja u zadnjem kolu. Samo je problematicno sto ce svi igraci dodavati njemu cijelo vrijeme, pucace slobodnjake, penale, dok ce na Olimpicu biti grupno onanisanje na Tottija u zadnjem mecu karijere.  

Upravu si cak se bojim da CE igrat samo 60 minuta a onda Totinjo ipak je oprostajna tekma.

- JavierBosnia
 - Kontakt:

Igra Dzeko cijelu, Totti moze igrati iza njega, ne mora zamijeniti DzekuAlipasino je napisao/la:Upravu si cak se bojim da CE igrat samo 60 minuta a onda Totinjo ipak je oprostajna tekma.
Nema tu onanisanja u ovako bitnoj utakmici.SlevinKelevra je napisao/la:dok ce na Olimpicu biti grupno onanisanje na Tottija u zadnjem mecu karijere.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
 - Kontakt:

Vidjet ces. Totti pocinje, i cim se povede, krece One man show.Virtu4l je napisao/la: Nema tu onanisanja u ovako bitnoj utakmici.
- JackTheStripper
 - Kontakt:

Jos samo fali da Dzeko cestita, i zaradi gnjev Rominih navijaca kao nekada Pjanic zbog cestitke Lulicu.  

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata, 
ne slomi ga, al zube polomi.
						ne slomi ga, al zube polomi.
Ko mu je kriv kad je smotan i ne zna penala opucati...mogao je imati 40 golova u Seriji A i ne bi se o tome pisalo i uz to oborio sve moguce rekorde...ovako mora dati barem jedan protiv Genoe jer ne bi bilo neocekivano da Mertens zabije 2 protiv Sampe, omalen,vrcmav, zafrkan.
Stavise Mertens najvise i zasluzuje titulu najboljeg strijelca jer po vokaciji nije klasicni napadac i sve cestitke zasluzuje za ovogodisnji uspjeh.
Naravno, nasa zelja je da Edin bude najbolji i da akoBogda zaokruzi na 30 golova (40).

Stavise Mertens najvise i zasluzuje titulu najboljeg strijelca jer po vokaciji nije klasicni napadac i sve cestitke zasluzuje za ovogodisnji uspjeh.
Naravno, nasa zelja je da Edin bude najbolji i da akoBogda zaokruzi na 30 golova (40).
- QUARTERBACK
 - Kontakt:

ma idu dva u mrezu genoe

- JavierBosnia
 - Kontakt:

Mogao je ovo, mogao je ono. Ma daj molim te.. da je zabijao sve sto vi mislite da je trebao imao bi 70 golova. Ali u fudbalu se i promasuje i postize.hurem je napisao/la:Ko mu je kriv kad je smotan i ne zna penala opucati...mogao je imati 40 golova u Seriji A i ne bi se o tome pisalo i uz to oborio sve moguce rekorde...ovako mora dati barem jedan protiv Genoe jer ne bi bilo neocekivano da Mertens zabije 2 protiv Sampe, omalen,vrcmav, zafrkan.
Ima sezonu zivota, sezonu karijere. Bila bi samo steta da kad vec nije osvojio timski neki trofej, da osvoji to individualno. I da ne bude, opet Boze moj neka on nama bude spreman za novu sezonu, za nastavak kvalifikacija, i da dogodine zaigra u Rusiji.
Jarane, ja pricam konkretno o penalima...ptice na grani znaju da ih ne zna pucati...moze li se izvjezbati sutiranje penala, naravno da moze, isto kao sto Mire vjezba slobodnjake, neki napadac udarac glavom i sl.
Kako je Lewandovski suter ili blizi primjer Ibisevic s bijele tacke u bilo kojem klubu, pa zato sto Vedo slovi za nekoga ko pogodi 9 od 10...da je Edin otpocetka karijere znao sutirati sigurno bi i u Romi bio prvi izbor, stavise imao je priliku par puta i u prosloj sezoni pa se izblamirao.
Meni licno nije drago kada vidim da u reprezentaciji uzima loptu da sutira 11-erac, radije bih da loptu da Vedadu ili nekom drugom.

Kako je Lewandovski suter ili blizi primjer Ibisevic s bijele tacke u bilo kojem klubu, pa zato sto Vedo slovi za nekoga ko pogodi 9 od 10...da je Edin otpocetka karijere znao sutirati sigurno bi i u Romi bio prvi izbor, stavise imao je priliku par puta i u prosloj sezoni pa se izblamirao.
Meni licno nije drago kada vidim da u reprezentaciji uzima loptu da sutira 11-erac, radije bih da loptu da Vedadu ili nekom drugom.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, edvaE2, HariTz, invincible1921, izdzezveubrazil, kontra, Lecler, Sheyi i 97 gostiju.