MisterGuardiola je napisao/la:"Catalunya Ràdio" piše da napreduju razgovori između Barcelone i madridskog Atletica oko mogućeg transfera Arde Turana u klub s Camp Noua! Navodno, u Barçi su uvjereni da će dogovor biti postignut u narednih nekoliko dana!
Hajde bajo kod nas

Ma ovo su patke pred izbore. Mislim mogao je on zakljuciti ugovor sa ovim sportskim direktorom, ali sta ako pobijedi Laporta? Ili je mozda Erik vec zakljucio ugovor s Ardom ? Dajte ljudi. Kako se uopste moze pregovarati s drugim igracima, kad su za 15tak dana izbori i kad se ne zna koje vodstvo jos cemo imati ? Prodaju se novine samo. Vjerovatno su svi od navedenih kandidata obavili samo formalne razgovore s Pogbom, Ardom i ostalim pojacanjima za koja se spekulise, ali to je to. I vjerovatno bi i Bartomeu i Laporta svakako mogli potpisati ove igrace, ko god da pobijedi, ali POSLIJE izbora. Cemu sad ? Zar mislite da ce ijedan igrac stavit potpis na ugovor kad se ne zna jos tacno ko ce biti predsjednik ? Aleix je to ucinio, ali tad je Bartomeu bio sluzbeni predsjednik kluba, sad to nije. Npr ja potpisem sa Abidalom ugovor i Laporta ne pobijedi, znaci ja bi mogao guzicu obrisat s tim ugovorom kao i Abidal

. Valjda Barca nije klub koji radi nevaljane i sepave pravne poslove. Ovo je samo veelika kampanja obojice , ne bi se cudio da oni cak finansiraju clanke.