FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

onako
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la onako » 22 dec 2013, 22:10

Extra vijest, najbitnije je ,sve ide po planu, samo lagano Edise i pametno.
since 1973

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 22 dec 2013, 22:11

franklampard8 je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:Biće sad titula hvala Bogu!
Vidis li ti koliko si ogranicen ? Prvo seres o tome gdje je momak procitao i govoris kako nije nigdje procitao. I onda ti stavi i napravi te budalom, a ti onda onu standardnu kospicarsku oko titula. Nemoj bit' pegla, idi na svoju temu i trazite pare za grijanje i vodovod.
vidis i sam sve... znaci prvo se ispuca, pa kad vidi da je pucao u prazno onda idu one ofucane foluške.. al na to se ne treba obazirati :) samo opusteno i lagano

drago mi je da se bilbija onako priprema, kako vidim trenira kao da je u sred priprema :D

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 dec 2013, 22:27

vincenttan je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:Biće sad titula hvala Bogu!
Vidis li ti koliko si ogranicen ? Prvo seres o tome gdje je momak procitao i govoris kako nije nigdje procitao. I onda ti stavi i napravi te budalom, a ti onda onu standardnu kospicarsku oko titula. Nemoj bit' pegla, idi na svoju temu i trazite pare za grijanje i vodovod.
vidis i sam sve... znaci prvo se ispuca, pa kad vidi da je pucao u prazno onda idu one ofucane foluške.. al na to se ne treba obazirati :) samo opusteno i lagano

drago mi je da se bilbija onako priprema, kako vidim trenira kao da je u sred priprema :D
Neka Bilbije, neka se sprema tako i treba ipak čovjek se sprema da bude u explozivnoj formi, posebno za 29 kolo i evropu gdje treba da trpa do vrha ;)
SRETAN BROJ - 1725

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 dec 2013, 22:35

Na hajr da ovo sve izadje 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 22 dec 2013, 22:40

Izaci ce ABD, a ove padobrance treba samo ignorisat, ispuhat ce im padobrani vrlo brzo, samo laganini
since 1973

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 dec 2013, 22:43

Fino to ide sve. Treba svakako jos malo strpljenja.
#divovi

Javster
Kontakt:

Post Postao/la Javster » 22 dec 2013, 22:44

Zna li neko do kad traje ugovor sa Haadom?

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 22 dec 2013, 23:40

Head je napisao/la:Znaci slijedi sedmica za pamecenje.Divno. 8-)
Bespotrebna euforija koja priliči samo pitarskom mentalitetu.Šta će to biti,biće još jedna u nizu preskonferencija,bez kojih dino ne može,na kojoj će se naći neki šatro tanovi savjetnici i kao potpisaće se neki ugovor.Nisu dino i njegova družina glupi,znaju oni šta rade i znaju koja bi bruka bila i podyebavanje sa raznih strana na račun fks ukoliko se ne bi "finalizirao"ugovor o saradnji sa tanom.Tako će da kupe navijače i završe trakavicu oko tana "uspješno",iako od tanovih para naravno neće biti ništa,već će se i dalje spominjati ulaganje u omladinski pogon i izgradnja nekih kampova.Sve ovo će trajati do kraja sezone kad ističe jedini pravi ugovor a to je ona reklama na dresu za koju se dobila neka sića ali i ogromna medijska pažnja i tada će "iznenada doći do nekih nesuglasica sa tanom i razlaza".
Ovo vam je istina sve ostalo je ubleha treba to što prije shvatiti.Naravno sad opletite po meni i pozovite administratore da me banuju i očiste vašu temu ;)
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 22 dec 2013, 23:49

E da je vama jedan Dino guzova bi dali, U inat dusmanima ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 dec 2013, 23:50

emir18 je napisao/la:E da je vama jedan Dino guzova bi dali, U inat dusmanima ;)
Neka hvala.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 22 dec 2013, 23:51

:D volimo i mi tebe :mrgreen:
kakko samo tješe sebe :arrow:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 22 dec 2013, 23:57

PehariSuTu je napisao/la:
Head je napisao/la:Znaci slijedi sedmica za pamecenje.Divno. 8-)
Bespotrebna euforija koja priliči samo pitarskom mentalitetu.Šta će to biti,biće još jedna u nizu preskonferencija,bez kojih dino ne može,na kojoj će se naći neki šatro tanovi savjetnici i kao potpisaće se neki ugovor.Nisu dino i njegova družina glupi,znaju oni šta rade i znaju koja bi bruka bila i podyebavanje sa raznih strana na račun fks ukoliko se ne bi "finalizirao"ugovor o saradnji sa tanom.Tako će da kupe navijače i završe trakavicu oko tana "uspješno",iako od tanovih para naravno neće biti ništa,već će se i dalje spominjati ulaganje u omladinski pogon i izgradnja nekih kampova.Sve ovo će trajati do kraja sezone kad ističe jedini pravi ugovor a to je ona reklama na dresu za koju se dobila neka sića ali i ogromna medijska pažnja i tada će "iznenada doći do nekih nesuglasica sa tanom i razlaza".
Ovo vam je istina sve ostalo je ubleha treba to što prije shvatiti.Naravno sad opletite po meni i pozovite administratore da me banuju i očiste vašu temu ;)
nema potrebe tebe banovati,,,ako je ovo terapija da se lijecis,,i mozda....kazem mozda... izlijecis,,,super,,,samo nastavi,,,niko normalan nebi tebe banovao,,jer se vidi da si bolestan,,,steta :D :D :D :D :D

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 22 dec 2013, 23:58

vincenttan je napisao/la::D volimo i mi tebe :mrgreen:
:lol: mogao si vala još jednom editovati svoj post
Btw,ne tješim sebe nego vas,navijače sarajeva,da vam kasnije bude lakše ;)
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 dec 2013, 00:00

Gori ste vi sto odgovarate na njhove postove.Samo preskocite i po svom furate.Danas onaj @england pokuso da trolla,hladan ignor mu pukli u covjek nije ni piso vise.Samo ignore,to jedino pali.Provjereno ;-)
1946

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 dec 2013, 00:00

PehariSuTu je napisao/la:
vincenttan je napisao/la::D volimo i mi tebe :mrgreen:
:lol: mogao si vala još jednom editovati svoj post
Btw,ne tješim sebe nego vas,navijače sarajeva,da vam kasnije bude lakše ;)
nemoj više majke ti :D

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 23 dec 2013, 00:03

Samo mirno. Ako nekoga boli, šta nas zanima ;)

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 dec 2013, 00:26

Javster je napisao/la:Zna li neko do kad traje ugovor sa Haadom?
Do ljeta 2014 godine.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 dec 2013, 00:35

Head je napisao/la:Gori ste vi sto odgovarate na njhove postove.Samo preskocite i po svom furate.Danas onaj @england pokuso da trolla,hladan ignor mu pukli u covjek nije ni piso vise.Samo ignore,to jedino pali.Provjereno ;-)
ma na ignor ih sve,vazno je da ovaj pehari su tu pise i trola stalno,dok admini nista nece da poduzmu,a mene kod njih banuju razlog trolanje,i to zbog par postova,a ovaj bolid to radi konstantno,on zna Dinine planove,i on zna kako Tan razmislja,jer Tan je ubleha koja ima milijarde i dosla je da se slika u nekakvom Sarajevu onako iz furke :lol:

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 23 dec 2013, 00:48

bacelonafan je napisao/la:
Head je napisao/la:Gori ste vi sto odgovarate na njhove postove.Samo preskocite i po svom furate.Danas onaj @england pokuso da trolla,hladan ignor mu pukli u covjek nije ni piso vise.Samo ignore,to jedino pali.Provjereno ;-)
ma na ignor ih sve,vazno je da ovaj pehari su tu pise i trola stalno,dok admini nista nece da poduzmu,a mene kod njih banuju razlog trolanje,i to zbog par postova,a ovaj bolid to radi konstantno,on zna Dinine planove,i on zna kako Tan razmislja,jer Tan je ubleha koja ima milijarde i dosla je da se slika u nekakvom Sarajevu onako iz furke :lol:
Kako može biti trolanje teme i ometanje iste ako sam se uključio baš kad se pričalo o onome šta će se desiti ove sedmice(možda već sutra) i iznio ono šta ja znam o toj temi?A to što neki ipak vide dosta logike(ne treba tu neka velika pamet) u svemu što sam napisao pa ne znaju kako i šta da odgovore,već nekim djetinjastim fazonima to je druga stvar.Što se tiče tanovog dolaska,pa nije samo fks iz svega ovoga dobilo ogromnu medijsku pažnju,dobro se i dotični ispromovisao u našoj zemlji,a to mu je ako se sjetite šta je govorio na samom početku i bio cilj.Sve je to dio ugovora,zato ne brinite ništa pred vama je "sedmica za pamćenje",uživajte.Toliko od mene na ovoj temi bacelonin fane

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 dec 2013, 01:20

a od koga i kako ti imas te informacije... evo, kao dokaz da LAŽEŠ je to da ja znam nekoliko ljudi iz uprave, DIREKTNO, HAJMO RECI PRIJATELJI MI ,pa mi NECE DA DAJU ni jednu info vezanu za igrace nove, Tana i sl., samo kazu sve ce se uskoro vidjeti i znati... a onda ti, NAVIJAC MALENIH dodjes i kazes da imas INFORMACIJU :D ma daj bolan koga farbas...e zato ti maloprije nisam htio odg al evo, morao sam samo da mi kazes KO TI JE INFO I ODAKLE JE, a ja garantujem da nemas info... ali ako hoces provjerenu info, pitaj jednog NAČELNIKA opstine u sarajevu gdje ce se graditi kamp i kako ce izgledati manje ces se sikirati...
pitaj igrace za plate i sl.
Sto se dolaska Tana u Sarajevo tice, on je tu JASNO na konferenciji rekao, a ti ocito nisi gledao, zasto je dosao... pa sam covjek koji ga je DOVEO je rekao zasto je Tan dosao :) i tu je sve vrlo jasno, pazi nije godspodin iz Kanade koji je doveo tana BUKVALNO neki prosipač suplje, covjek radi sa svejtskim biznismenima kakav je Tan, i kako kaze, da nije dosao Tan dosao bi neko drugi, a vi tamo nastavite na temi psiati kako vam koldzo koci milionska ulaganja nekih njemaca :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: dzafa22, Lecler, nokee i 67 gostiju.