Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pozlice vam momci 

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
- Evolution87
- Kontakt:
Nece, ne navijamo mi za zeljALinija je napisao/la:Pozlice vam momci
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar im nije taj Brodarac uvalio peticu neki dan?sarajevo46 je napisao/la:Pročitah ovaj tekst na ss.ba i onda pogledam učesnike ove Lige prvaka kad ono Brodarac i Nitra igraju ovu fazu takmičenja. Sportski novinar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Uvalio bi i vama da igrate
Hvala dragom Bogu.Evolution87 je napisao/la:Nece, ne navijamo mi za zeljALinija je napisao/la:Pozlice vam momci
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Uh danas dan za fudbal.Prvo Zeljo-Atletiko,pa onda na krovu Brodarac - Mancester.Ajmo Brodarac.Jel u Sarajevu pao snijeg?Ako jeste Zeljo dobija ovu utakmicu,nisu ovi Spanci navikli igrati u blatu.Ajd Zeljo. 

Ima li kiše/ snijega u Sarajevu? U kakvom će stanju biti teren?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Evo upravo sunce izaslo, a jutros je zestoko padala kisa pa cemo vidjeti da li je teren prezivo, bio je prekriven najlonom.
- Zeljeznicar -
High je napisao/la:Sretno, komšije!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- sarajevo46
- Kontakt:
Prošli dva kola ljudi protiv prosjecnih ekipa i napravili historijski uspjeh haha. Brodarac iz Srbije danas protiv Uniteda niko se u Srbiji još nije provalio kako je to veći uspjeh od neceg. Ali čuj ovo u članku ako izgube i 0:23 nije bitno.haris004 je napisao/la:Jedan od najglupljih članaka koje sam ja pročitao u životusarajevo46 je napisao/la:Pročitah ovaj tekst na ss.ba i onda pogledam učesnike ove Lige prvaka kad ono Brodarac i Nitra igraju ovu fazu takmičenja. Sportski novinar

Rekoh ja ako bude snijeg ili kisa u Sarajevu,Atletiku nece moci pomoci licno ni Mesi u onom blatu.Atletiko vec ispao,blato ce biti kao na utakmici Zeljo Radnik.Ajd plavi.
Ispast ce jer smo bolji od njih. Kisa je I nama, hebe mi se.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Golmane, ovo je morala bit tvoja...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa sto izlaze ovako visoko, ko da ih Guardiola vodi.
- Marsal
- Kontakt:
Kad imas ovako spore stopere ne smijes ih postavit ovako visoko... ali to je nase...vidi nekog malo višeg, sporijeg i aj ti sine na stopera...
Ali moze Zeljo do x-a i penala, samo da ne padnu psihicki...jbg ova djeca Atletica su od pocetka naviknuta na pritisak...a nasi danas prvi put igraju pred vise od 100 ljudi.
Ali moze Zeljo do x-a i penala, samo da ne padnu psihicki...jbg ova djeca Atletica su od pocetka naviknuta na pritisak...a nasi danas prvi put igraju pred vise od 100 ljudi.
Bravo Željo. 
Edit - šta je ovo, dok sam vidio na FB da vode, i ušao ovdje, oni primili dva ccc..ajde može se, ne znaš s ovom djecom nikad.

Edit - šta je ovo, dok sam vidio na FB da vode, i ušao ovdje, oni primili dva ccc..ajde može se, ne znaš s ovom djecom nikad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Marsal
- Kontakt:
Oj pa ne moze bolja prilika.
čekaj ako je Žerić zadužen za prekide ..kako to onda tako loše radi.Hajde jedna se može omaketi ali brate svaka visoka,spora,,već unaprijed od nje nemas ništa,,rezantno,oštro ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.