Šta se dešava sa Ozilom pa lik se ne vidi na terenu.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Gdje je onaj @unknown genius da nam kaže kako je Welbeck odlično pojačanje samo da popravi realizaciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ovo je zalosno,kako oni igraju,kao da su dosli na neku humanitarnu utakmicu,ja mislim da bi i tu igrali bolje 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger opet nadmasio sam sebe , forsiranjem ove glupe formacije.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kako Arsenal misli pobjedit sa Artetom traktorom, Wilshere vjecni talenat izgubljen, i Ozil krilo covjek ne zna trcati
Sredine nema u prvom poluvremenu Wengeru gori si od Susica **** te on l
Sredine nema u prvom poluvremenu Wengeru gori si od Susica **** te on l
DD
Kakve Welbeck sad ima veze.... Pa cijela ekipa igra ko kur.acSaurman je napisao/la:Gdje je onaj @unknown genius da nam kaže kako je Welbeck odlično pojačanje samo da popravi realizaciju.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Wengeru hvala za sve, vrijeme te je pregazilo druze, au revoir
Kako nema veze kad je frajer po običaju opet fulao mrtvu šansu.Da je ovo fulao Giroud sad bi ga razapinjali na temi.anell je napisao/la:Kakve Welbeck sad ima veze.... Pa cijela ekipa igra ko kur.acSaurman je napisao/la:Gdje je onaj @unknown genius da nam kaže kako je Welbeck odlično pojačanje samo da popravi realizaciju.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ozil imao predivnu asistenciju ali uglješa je nesposoban
Ljudi su kvalitetom mozda i duplo slabiji ali su poderali Arsenal u prvom poluvremenu.
Ako gledamo prikazanu igru, 1:0 za Dortmund je odlican rezultat za Arsenal.
Kao sto sam vec govorio, njima je Klopp jos uvijek najjaca karika. Cime ih onako motivise?? Sta im daje?
Za nadati se da ce "profa" pokusati nesto u drugom poluvremenu.
Ako gledamo prikazanu igru, 1:0 za Dortmund je odlican rezultat za Arsenal.
Kao sto sam vec govorio, njima je Klopp jos uvijek najjaca karika. Cime ih onako motivise?? Sta im daje?
Za nadati se da ce "profa" pokusati nesto u drugom poluvremenu.
DOZIVOTNI UGOVOR VOAJERU
.DA NJEGOVE PRISTASE IMAJU NA KOGA DRKATI
Ma i on se uklopio u sivilo ekipe,samo on je jedan od pokretaca tog stanja bezvoljnosti i neodgovornosti u igri,.Saurman je napisao/la:
Šta se dešava sa Ozilom pa lik se ne vidi na terenu.![]()
Jednostvano,u Arsenalu su neki preplaceni na prvih 11 bez obzira na formu,kondiciono stanje i igru koju pruzaju..
Nije da nemamo opcija na klupi,barem prema naprijed imamo sirine ali kapiten je konstanta sto samo po sebi i nije tragicno s obzirom da mu je rezerva ludi Flamini,.Pero kulira na stoperu ali i Bossu se moze jer alternative nema,njima je igrat dok traju pa se valjda cuvaju,duga je sezona,.
Ramsey opet u offline modu,Wilshere pokusava nesto al jalovo je to,Ozil ne postoji,Sancheza kako prenese,nekad trci ko lud,nekad kulira sa ostatkom druzine,.
Welboy preslikani Sanogo,inetersantan Ćamuga,možda nekad i poludi ali ko zna kad
Kad se samo sjetim statusa na fb, mozda od one Balkan Gooners stranice. Kao Welbeck, novi Henry. 
HAHAHAH BELERIN IGRAČINA
**** koji kreteni kod nas
**** koji kreteni kod nas
Poljska luda dominira 
Sramota.
Rekose nije to onaj "jaki" Dortmund. Pa nije to ni neki Arsenal. Nikad slabij....
Da nema poljske lude mi bi do sada 5 primili...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
iLvG je napisao/la:Rekose nije to onaj "jaki" Dortmund. Pa nije to ni neki Arsenal. Nikad slabij....
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
**** ti jos jednom sve tvrdoglavo i glupo wengeru
hajde nabusite nas plizzzzzzzzzz
hajde nabusite nas plizzzzzzzzzz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.