FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
cuj cirkuz da napravi, kako ste vi smijesni samo 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nije nakon milion godina, nego prvi put u historiji.vincenttan je napisao/la:jes vala cirkus praviblu je napisao/la:gledam danas tekmu liverpul cardif bogami navijaci kardifa bjesni na tana traze da ode iz kluba kazu od kluba napravio cirkus![]()
vratio im 80 000 0000 funti duga, uveo ih u PL nakon milion godinanapravio im infrastrukturu za mlade
svu infrastrukturu doveo na visoki nivo, doveo mlade extra igrace
cirkus pravi
Iskreno me zaboli qrac šta o njemu misle navijači Cardiffa, meni je važno jedino šta će raditi u Sarajevu.Znamo svi da će i naši reagovati ako stvari krenu u neželjenom pravcu, ne bi bio prvi put da HZ utiču na dešavanja u klubu, tako da se ne brinem.
TAN IN
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
- PehariSuTu
- Kontakt:
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Nismo ni sumnjali da ce te padati od smijeha. 
- PehariSuTu
- Kontakt:
Šta je problem sad,jel se to ne smijem nasmijati izboru napadača.Još više bih se nasmijao da ovako neki trener iz BiH izabere Džeku.Pitar sa Kariba je napisao/la:Nismo ni sumnjali da ce te padati od smijeha.
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Cardiff nije u Engleskoj uopšte, al nećemo sad o tome. Ko nebi volio da neko ulozi lovu u njegov klub, heh, al sve ovo oko Tana mi izgleda prdimahovina, bas njega interesuje neki nas klub koji ce se ganjati po Obarskoj, Trebinju, Lukavici (uz duzno postovanje), pored jednog Cardiffa i mnogo jacih ekipa kojima treba finansijska inekcija. Sve i da ga interesuje, koje ce to zvucno pojacanje doci da se ganja po vec navedenim stadionima, neko zvucnije ime, osim mozda neko za solidnu lovu, al na zalasku karijere.
gledano mozda sa druge strane, prije bi sa Sarajevom mogao uzeti vece pare nego sa Cardiffom , on ako tamo zeli iskorak onda mora uloziti 100 - 150 miliona eura, ili ce igrati sezonu gore ili dole , tako da mozda je i to bacanje para u zrak.sonik24 je napisao/la:Cardiff nije u Engleskoj uopšte, al nećemo sad o tome. Ko nebi volio da neko ulozi lovu u njegov klub, heh, al sve ovo oko Tana mi izgleda prdimahovina, bas njega interesuje neki nas klub koji ce se ganjati po Obarskoj, Trebinju, Lukavici (uz duzno postovanje), pored jednog Cardiffa i mnogo jacih ekipa kojima treba finansijska inekcija. Sve i da ga interesuje, koje ce to zvucno pojacanje doci da se ganja po vec navedenim stadionima, neko zvucnije ime, osim mozda neko za solidnu lovu, al na zalasku karijere.
Ko misli da ce sa klubom uzet pare taj se vara , pa cak i da je vlasnik pariza ili nekog drugog velikog kluba a kamoli sarajeva. Taj covjek vec ima razgranat posao i njemu kardif sluzi prije svega kao reklama za njega samoga, njegov posao i ostalo. Skoro sam citao na jedonm hrvatskom portalu da postoje price i neki kontakti i da pravi marinu u dubrovniku cija je vrijednost nekoliko milijardi maraka. Takodje i tamo se provukla prica o ulaganju u fk dubrovnik...
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/male ... 94639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/male ... 94639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uđem na ovaj portal i forum da vidim ima li kakvih vijesti u vezi s FKS, timom za koji navijam i uvijek se iznova pokajem što i uđoh. Gomila pubertetlija (ili u najboljem slučaju adolescenata) razmjenjuju svoje fixideje na forumu. Nigdje konstruktivne diskusije niti posta. Definitivno je vrijeme povlačenja odavle. Administracijo, što se mene tiče, temu možete preimenovati u NK Željo 2 (ili forumaši Željo juniori bolje), kako god. Svako moje pojavljivanje ovdje ubuduće, možete komotno "nagraditi" trajnim banom. Manet.
aS_Roma, jesi ti svjestan sta si napisao? kako ce uzet vece pare u Sarjaevu nego u Cardiffu, svega ti?
@Pašalić, jel to tema zabranjena za nepitare? sto te toliko bode u oči kad neki Željovac napiše nešto, vjerovatno i ne čitaš postove Manijaka
@Pašalić, jel to tema zabranjena za nepitare? sto te toliko bode u oči kad neki Željovac napiše nešto, vjerovatno i ne čitaš postove Manijaka

Svjestan sam , ne znam koliko je on bas dobro u plusu tamo kad nema trofeja i svega ostalog, a placa igrace bas bas previse , tako da nisam bas siguran da je u nekom plusu tamosonik24 je napisao/la:aS_Roma, jesi ti svjestan sta si napisao? kako ce uzet vece pare u Sarjaevu nego u Cardiffu, svega ti?
-
vincenttan
- Kontakt:
na sta se tacno misli, molm lijepo : DHead je napisao/la:Znaci slijedi sedmica za pamecenje.Divno.
Kusturica najavio da bi se ovo sa Tanom trebalo finalizirati do kraja sedmice.vincenttan je napisao/la:na sta se tacno misli, molm lijepo : DHead je napisao/la:Znaci slijedi sedmica za pamecenje.Divno.
1946
-
vincenttan
- Kontakt:
imal link?Head je napisao/la: Kusturica najavio da bi se ovo sa Tanom trebalo finalizirati do kraja sedmice.
JA bas listam inigdje nista
Ma i on lupa samo, nije nigdje pročitaovincenttan je napisao/la:imal link?Head je napisao/la: Kusturica najavio da bi se ovo sa Tanom trebalo finalizirati do kraja sedmice.
JA bas listam inigdje nista
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
vincenttan
- Kontakt:
na TVOJU zalost jeste

- franklampard8
- Kontakt:
Vidis li ti koliko si ogranicen ? Prvo seres o tome gdje je momak procitao i govoris kako nije nigdje procitao. I onda ti stavi i napravi te budalom, a ti onda onu standardnu kospicarsku oko titula. Nemoj bit' pegla, idi na svoju temu i trazite pare za grijanje i vodovod.TimeLine je napisao/la:Biće sad titula hvala Bogu!
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.