Nek ide u Milan, nek bude jedan od heroja povratka velikana na velike staze, samo da ne ostane u luzerskoj Romi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ocito mu se svidjela evropska liga pa ima zelju i slijedece sezone da bude najbolji strijelac iste
Nek ide u Milan, nek bude jedan od heroja povratka velikana na velike staze, samo da ne ostane u luzerskoj Romi.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Veca je sansa da zavrsi u Realu nego u Milanu sljedece sezone... Moje skromno misljejne i poredjenje he he
Nece on nigdje, ovdje se fino uklopio, Roma je fin klub, imaju tu losu srecu da je Juve jednostavno level više.
Plata mu je odlicna, mislim da je među bolje plaćenim igračima kako u Romi tako i u Italiji. Navikao se na Rim, navikao se na ekipu, okruzenje, sve. Zasto to sada mijenjati?
Nece on nigdje, ovdje se fino uklopio, Roma je fin klub, imaju tu losu srecu da je Juve jednostavno level više.
Plata mu je odlicna, mislim da je među bolje plaćenim igračima kako u Romi tako i u Italiji. Navikao se na Rim, navikao se na ekipu, okruzenje, sve. Zasto to sada mijenjati?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Da bi Željo zaradio, a njegovi navijači na ovom forumu sretni.JavierBosnia je napisao/la:Veca je sansa da zavrsi u Realu nego u Milanu sljedece sezone... Moje skromno misljejne i poredjenje he he
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Činilo se da će Džeko propustiti i ogled sa Chievom, ali italijanski mediji pišu da će se Džeko sutra vratiti normalnim treninzima i da će biti u konkurenciji za meč koji slijedi.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/dobre-v ... evo/237101
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/dobre-v ... evo/237101
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Koliko se sjećam Edin nikada nije bio teže povrijeđen, za njega je teža povreda, tri sedmice. Nadam se da će tako i ostati.
Za reprezentaciju je samo jednu propustio zbog povrede, a i to je isto bila neka obična kratka povreda.
Izrael u gostima.
Za reprezentaciju je samo jednu propustio zbog povrede, a i to je isto bila neka obična kratka povreda.
Izrael u gostima.
Propustio je i Vels i Kipar zbog povrede.BelminM23 je napisao/la:Koliko se sjećam Edin nikada nije bio teže povrijeđen, za njega je teža povreda, tri sedmice. Nadam se da će tako i ostati.
Izrael u gostima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sjetio sam se, pa sam sada i pronašao tu informaciju, također je odsustvovao 3-4 sedmice.Pivopija je napisao/la: Propustio je i Vels i Kipar zbog povrede.
Koliko su mi ubili volju za reprezentacijom da se slabije sjećam tog dijela kvalifikacija. Inače od početka kvalifikacija za Južnu Afriku i utakmicu protiv Španije ama baš svega se sjećam, čak se i sam zapitam gdje mi sve stane.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Poceo je trenirati i mislim da ce biti spreman.0oo0 je napisao/la:Hoce li igrati iducu utamicu?
Trebao bi igrati iducu, ako nista da udje sa klupe.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Babuka ovjerava titulu najboljeg strijelca današnjim hattrickom protiv slabašnog Chieva! 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Hajde Edineee, hajdeeee 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Talijani neki prenose da pocinje sa klupe.. valjda nisu u pravu
ma logično da počinje, šta ga ima čuvati dva kola prije kraja 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Valjda je povreda zaliječena, ne bi valjalo da je obnovi. Ja bih bio jako sretan da ni danas ne igra, a da za Grčku bude spreman.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ovi na rezultatima se se pogubili...prvo Dzeko na klupi sad u prvom sastavu.
Pisalo da je Sarahevo od 12.min vodilo a ljudi u nebitnoj utakmici gol dali tek u 22.
Pisalo da je Sarahevo od 12.min vodilo a ljudi u nebitnoj utakmici gol dali tek u 22.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 maj 2017, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Danas obara i preostale rekorde.
FORZA KODŽE !!!
FORZA KODŽE !!!
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, CAGarfia, denza, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz i 23 gosta.