Nek ide u Milan, nek bude jedan od heroja povratka velikana na velike staze, samo da ne ostane u luzerskoj Romi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da bi Željo zaradio, a njegovi navijači na ovom forumu sretni.JavierBosnia je napisao/la:Veca je sansa da zavrsi u Realu nego u Milanu sljedece sezone... Moje skromno misljejne i poredjenje he he
Nece on nigdje, ovdje se fino uklopio, Roma je fin klub, imaju tu losu srecu da je Juve jednostavno level više.
Plata mu je odlicna, mislim da je među bolje plaćenim igračima kako u Romi tako i u Italiji. Navikao se na Rim, navikao se na ekipu, okruzenje, sve. Zasto to sada mijenjati?
Propustio je i Vels i Kipar zbog povrede.BelminM23 je napisao/la:Koliko se sjećam Edin nikada nije bio teže povrijeđen, za njega je teža povreda, tri sedmice. Nadam se da će tako i ostati.
Za reprezentaciju je samo jednu propustio zbog povrede, a i to je isto bila neka obična kratka povreda.
Izrael u gostima.
Sjetio sam se, pa sam sada i pronašao tu informaciju, također je odsustvovao 3-4 sedmice.Pivopija je napisao/la: Propustio je i Vels i Kipar zbog povrede.
Poceo je trenirati i mislim da ce biti spreman.0oo0 je napisao/la:Hoce li igrati iducu utamicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.