Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
koji je link s komentatorima iz denvera, nekako mi mrtvo kad slusam ove domace a juka ovako dominira 

Ma kakvi sto je nas evo vec ima 11poena,6skokova i 3 blokade na poluvremenu ovog se ne bi postidio ni najjaci centar u NBA....al sta je najjace koliko on jos ima prostora da postane bolji imat ce ovakvu statistiku za jednu cetvrtinu u buducnosti.baglama je napisao/la:nije sto je nas, al stvarno je zvijer. kakav je samo strah unio protivniku koji ulazi pod kos...play samo udje, izvidi, i izbaci loptu vani jer ga strah blokade.
mogao bi veceras po rekord u poenima, znao sam da ce mu lezat visoki Milvokija
Gdje si pravniče, nisam te prepoznao. Sve si ti druze moj lijepo to sročio, ali pije li to vode? Je li ikad iko odgovarao za pronevjeru drzavnog novca, a tek ovog sto se ulaze u sport? Pa ljudi preko sporta peru pare, ko je i malo upucen u to, zna se kako se to radi. Tako da, moje misljenje je da Juka bolje nedaje nikakve izjave, jer meni se cini da on na ovaj nacin samo POTVRĐUJE da ne zeli, nadam se da nisam upravu, igrati za rep. BiH.Cepi1981 je napisao/la:Apsolutno podrzavam Nurkica po pitanju ovog pitanja, dosta je vise lopovluka. Ukoliko se dokaze istina da su pronevjerili lovu koju su ameri dali bilo bi lijepo da se pojedinci deportuju preko bare pa da im se sudi za korupciju. Na kraju krajeva to su Jusufove pare i pare svih onih koji placaju porez SAD-u. Lako je se sepuriti tudjim novcem. Svaki normalan i posten insan dici ce svoj glas protiv korupcije, mita,nepotizma itd.
Gdje su pare od mog poreza? Neko je dobro guzicu natovio. Ajd ugodan ostatak veceri.
Kindže, kindže...
Ohooo Selam Aleykum
...Malo kasnim 

-
- Kontakt:
Juka pisa po sirotinji
samo tako nastavi i u drugom pol. 

DABL DABL 

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vec double double 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ja sam ubijedjen da je imao vise od tri blokade.
U 3 lopte dobio nije.Od Galinarija je mogao barem 3 puta,al tu su skokovi 

Druze moj ovdje je u pitanju "americki" novac. Ukoliko budu htjeli ovi iz ambasade da ukljuce FBI gospodi iz saveza ne gine jedna od federalnih corki na podrucju SAD-a, plus ima da vrate sav novac sa kamatom uz duboku ispriku.Adibhf88 je napisao/la:Gdje si pravniče, nisam te prepoznao. Sve si ti druze moj lijepo to sročio, ali pije li to vode? Je li ikad iko odgovarao za pronevjeru drzavnog novca, a tek ovog sto se ulaze u sport? Pa ljudi preko sporta peru pare, ko je i malo upucen u to, zna se kako se to radi. Tako da, moje misljenje je da Juka bolje nedaje nikakve izjave, jer meni se cini da on na ovaj nacin samo POTVRĐUJE da ne zeli, nadam se da nisam upravu, igrati za rep. BiH.Cepi1981 je napisao/la:Apsolutno podrzavam Nurkica po pitanju ovog pitanja, dosta je vise lopovluka. Ukoliko se dokaze istina da su pronevjerili lovu koju su ameri dali bilo bi lijepo da se pojedinci deportuju preko bare pa da im se sudi za korupciju. Na kraju krajeva to su Jusufove pare i pare svih onih koji placaju porez SAD-u. Lako je se sepuriti tudjim novcem. Svaki normalan i posten insan dici ce svoj glas protiv korupcije, mita,nepotizma itd.
Gdje su pare od mog poreza? Neko je dobro guzicu natovio. Ajd ugodan ostatak veceri.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
dobro su ga branili, izlazili ispred njega da ne primi loptu, ali svejedno je mogao biti uposlen par puta.. previse je skarta ostalo u denveru, fali lawson da zavrti nesto za njega, od neslona i foyea nije dobio nista
denveru je bolje da ima jednog teodosica, ma koliko patili s odbranom nego ove crnce bez mozga i suta
denveru je bolje da ima jednog teodosica, ma koliko patili s odbranom nego ove crnce bez mozga i suta
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sta je ovo ni jedan link ne radi. 

Najbolji nocas u Denveru.
Dobra noc JUka 11 poena 15 skokova 3 blokade 2 ukradene odlicno!
I ne treba ti link, koja kritika od tima. Haj sto Nurk nezna sutat alI point gard... 

Majke ti šta ti misliš kako USAID daje novac?Tek tako dođeš i kažeš treba mi novac za to i to oni kažu u redu izvol'te novac?Malo je to drugačije,ako ti je mrsko guglati o USAID-u onda ću ti ja reći.Radili smo obnovu zgrade koju je finansirao USAID i sve se znalo do najsitnijeg detalja kad,kako i gdje stižu i gdje se troše pare!Dostaviš u pisanoj formi ponudu da si sposoban da uradiš kvalitetno i na vrijeme predmet ili objekat koji oni finansiraju,onda oni provjeravaju sve što si im dostavio,i kad te odaberu potpišeš ugovor u kojem se zna tačno kada će ti uplatiti i koliko novca ali ukoliko do tad uradiš određeno postotak posla.Znači nema para na ruke ni u kesi sve je transparentno.Cepi1981 je napisao/la:Druze moj ovdje je u pitanju "americki" novac. Ukoliko budu htjeli ovi iz ambasade da ukljuce FBI gospodi iz saveza ne gine jedna od federalnih corki na podrucju SAD-a, plus ima da vrate sav novac sa kamatom uz duboku ispriku.Adibhf88 je napisao/la:Gdje si pravniče, nisam te prepoznao. Sve si ti druze moj lijepo to sročio, ali pije li to vode? Je li ikad iko odgovarao za pronevjeru drzavnog novca, a tek ovog sto se ulaze u sport? Pa ljudi preko sporta peru pare, ko je i malo upucen u to, zna se kako se to radi. Tako da, moje misljenje je da Juka bolje nedaje nikakve izjave, jer meni se cini da on na ovaj nacin samo POTVRĐUJE da ne zeli, nadam se da nisam upravu, igrati za rep. BiH.Cepi1981 je napisao/la:Apsolutno podrzavam Nurkica po pitanju ovog pitanja, dosta je vise lopovluka. Ukoliko se dokaze istina da su pronevjerili lovu koju su ameri dali bilo bi lijepo da se pojedinci deportuju preko bare pa da im se sudi za korupciju. Na kraju krajeva to su Jusufove pare i pare svih onih koji placaju porez SAD-u. Lako je se sepuriti tudjim novcem. Svaki normalan i posten insan dici ce svoj glas protiv korupcije, mita,nepotizma itd.
A savez nije čist to je sigurno,i nisam vidio da je neko napisao da jeste,ovdje Enes pokušava riješiti svoje probleme sa savezom preko Jusufa i reprezentacije,jer zna da će većina ljudi okriviti savez ako Jusuf ne igrao za reprezentaciju na EP.Enes je veliko g.o.v.n.o koje je spremno na sve samo da dođe do para,sutra će se okrenuti i protiv Jusufa ako ovaj bude imao hrabrosti da ga otkači!Na žalost opet ispaštaju navijači i reprezentacija!Ti spomkinješ FBI,bolan ako imaju dokaze o krađi tih para nek ode u poreznu ili SIPU i gotovo.Ako je to tako lopovluk u tim mlađim selekcijama zašto igraju Široki,Spars i ostali,zašto su nam sve selekcije u A diviziji po prvi put?Zašto Enesu nije smetalo što je Đedović dao svoje pare za pripreme reprezentacije pa rekao nemoj Nihade evo ja ću platiti tih 10 00 eura savez je bez para ko zna kada će tih vratiti?Zašto nije on pogurao skupa sa USAID-om tu omladinsku ligu i rekao hoću da znam gdje su mi pare otišle?A gdje idu pare od mojih poreza i tvojih,idu jarane ovim političarima za plate ,regrese i njhove telefone,gorivo itd.Na žalost Jusuf je samo sredstvo za borbu u Enesovim rukama,do kada e to mora Jusuf odlučiti.
Čestitke na sinoć odličnoj utakmici Jusufe,to radiš najbolje i to nastavi, pusti Enesa i savez nek se j.e.bu ti samo igraj i uživaj!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE