RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Delegacija Zelje pojacana federalnim premijerom Mujezinovicem dogovara saradnju sa Slovencima da se napravi moderan stadion Grbavica sto je naravno proglaseno "drzavnim znacajem". U isto vrijeme protjerani Velez igra na vrhunskoj supermodernoj livadi u Vrapcicima i naravno pravljenje bilo kakvog stadiona Velezu nije od drzavnog znacaja. U isto vrijeme vijesti o famoznoj skupstini jos uvijek nema. Besmisleno je ocekivati i da bude kada u Velezu sve besprijekorno funkcionise i uprava je puna super sposobnih poduzetnih ljudi.
Da ovo gore nije zalosno bilo bi smijesno ali eto to je realnost grada Mostara i odnosa drzave prema dijelu Mostara koji je za BiH. Lud,zbunjen,normalan! Hajmo,hajmo Bosno, hajmo, hajmo Hercegovino....
PS. Nekako mi je ovo sve lakse podnijeti kada vidim da se brko Amar najeo graha na stadionu u Ljubljani.
Da ovo gore nije zalosno bilo bi smijesno ali eto to je realnost grada Mostara i odnosa drzave prema dijelu Mostara koji je za BiH. Lud,zbunjen,normalan! Hajmo,hajmo Bosno, hajmo, hajmo Hercegovino....
PS. Nekako mi je ovo sve lakse podnijeti kada vidim da se brko Amar najeo graha na stadionu u Ljubljani.
pišeš gluposti,niko nije kriv veležu što neće vaha,bajević,marić i slični da vam pomognuvfcmostar je napisao/la:Delegacija Zelje pojacana federalnim premijerom Mujezinovicem dogovara saradnju sa Slovencima da se napravi moderan stadion Grbavica sto je naravno proglaseno "drzavnim znacajem". U isto vrijeme protjerani Velez igra na vrhunskoj supermodernoj livadi u Vrapcicima i naravno pravljenje bilo kakvog stadiona Velezu nije od drzavnog znacaja. U isto vrijeme vijesti o famoznoj skupstini jos uvijek nema. Besmisleno je ocekivati i da bude kada u Velezu sve besprijekorno funkcionise i uprava je puna super sposobnih poduzetnih ljudi.

VELEZ OSTAO U UTRCI ZA NASLOV
Situacija na vhu tabele argentinske Aperture zakomplikovana je sinoćnjom pobjedom Veleza nad Tigreom 2:1, pa sada izabranici Ricarda Garece imaju samo dva boda manje od Estudiantesa.
Do kraja sezone ostala su još samo tri kola, a oba tima imaju težak raspored u završnici. U ovom kolu je Estudiantes golom Gastona Fernandesa četiri minute prije kraja utakmice savladao Independiente sa 2:1, a istim rezultatom je Velez sinoć bio bolji od Tigrea.
Santiago Silva je u 10. minuti doveo Velez u vodstvo, a Juan Manuel Martinez je u 61. minuti iz penala povisio na 2:0. Zadnjih pola sata su igrači Tigrea igrali sa devet igrača, ali su u 90. minuti ipak uspjeli smanjiti rezultat na 2:1.
Do kraja prvenstva Velez gostuje kod Godoy Cruza i Racinga, dok im dolazi Huracan, a Estudiantes dočekuje Argentinos Juniors, ide River Plati, a u posljednjem kolu dočekuje Arsenal Sarandi.
BRAVOOOOOOOOO
Situacija na vhu tabele argentinske Aperture zakomplikovana je sinoćnjom pobjedom Veleza nad Tigreom 2:1, pa sada izabranici Ricarda Garece imaju samo dva boda manje od Estudiantesa.
Do kraja sezone ostala su još samo tri kola, a oba tima imaju težak raspored u završnici. U ovom kolu je Estudiantes golom Gastona Fernandesa četiri minute prije kraja utakmice savladao Independiente sa 2:1, a istim rezultatom je Velez sinoć bio bolji od Tigrea.
Santiago Silva je u 10. minuti doveo Velez u vodstvo, a Juan Manuel Martinez je u 61. minuti iz penala povisio na 2:0. Zadnjih pola sata su igrači Tigrea igrali sa devet igrača, ali su u 90. minuti ipak uspjeli smanjiti rezultat na 2:1.
Do kraja prvenstva Velez gostuje kod Godoy Cruza i Racinga, dok im dolazi Huracan, a Estudiantes dočekuje Argentinos Juniors, ide River Plati, a u posljednjem kolu dočekuje Arsenal Sarandi.
BRAVOOOOOOOOO
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pokusacu da ti odgovorim a da ostanem pristojan!!!vfcmostar je napisao/la:Delegacija Zelje pojacana federalnim premijerom Mujezinovicem dogovara saradnju sa Slovencima da se napravi moderan stadion Grbavica sto je naravno proglaseno "drzavnim znacajem". U isto vrijeme protjerani Velez igra na vrhunskoj supermodernoj livadi u Vrapcicima i naravno pravljenje bilo kakvog stadiona Velezu nije od drzavnog znacaja. U isto vrijeme vijesti o famoznoj skupstini jos uvijek nema. Besmisleno je ocekivati i da bude kada u Velezu sve besprijekorno funkcionise i uprava je puna super sposobnih poduzetnih ljudi.
Niti je grbavica proglasena nacionalnim znacajem nit ikoji klinac, ljudi iz Zelje lobiraju kopaju traze probaju da naprave grbavicu, dok si ti jedan od onih koji je u pravom smislu nek komsiji crkne krava...Da je velez zapostavljen jeste ali nije mu Zeljo kriv kod vas su manekeni i cekaju da im neko sve da na gotovo a Brko ima para da jede u najboljem restoranu u sloveniji i da kupi taj restoran to samo pokazuje da nije kompleksas i da se u Zelji radi dok vi kukate i cekate da vam neko sve donese na gotovo.Ne sjecam se da je iko komentarisao u nekom losem kontekstu pravljenje svlacionica u vrapcicima i izgradnju tribine .Kad se malo vise pozabavite sobom i prestanete kukat bice i vama lakse....
Grbavica je stadion koji je najvise nastradao u ratu i znamo koja je pogan zapalila stadion cini mi se da bi mnogima bilo lakse da su uspjeli u svojoj zamisli...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 dec 2010, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bola zabavi se ti sa svojim drugovima oni non stop vise na ovoj temi i vredjaju pisu nebuloze .
Samo jedan klub Velež Mostar
Ma neka ljudi grade jasta ce,ne treba biti protiv bilo koga ko zeli da gradi(treba biti protiv onih koji unistavaju ili kradu stadione
)neka se gradi da barem imamo u BiH jedan moderan stadion.To sto njima(Zelji) pomaze drzava, to je dijelom i njihovom sposobnoscu,a djelom sto su iz glavnog grada.Ko ce nama ista dati kada znamo kakvo je stanje u klubu,a plus toga politika(nacionalne stranke) nas ne podrzava.Mi,ako ista zelimo napraviti,moramo prvo
posloziti sve stvari u klubu na svoje mjesto,napraviti neki solidan tim,vratiti navijace na stadion,zatim na neki nacin pridobiti lokalne politicare koji ce stajati klub,pa tek onda zajedno sa legendama Veleza ici u Sarajevo i traziti od drzave pomoc.Ne mozemo sa 1-ve stepenice skociti odmah na 5- tu,**** gdje su stepenice 2,3 i 4 a to je Zeljo vec odavno prosao.Bice valjda i za nas neke nafake samo moramo prvo odraditi ono sto je do nas,(uredjenje kluba) a mi to nikako da uradimo.Jos smo dakle na zemlji,probamo se popeti na taj prvi stepenik ali nikako ne uspjevamo da to uradimo
,nesto radi toga sto nam je uprava nesposobna a nesto sto nam drugi podapinju.Trebalo bi se nesto desiti na ovoj skupstini(nadam se),mora,inace nema nas vise
FORZA VELEZ

posloziti sve stvari u klubu na svoje mjesto,napraviti neki solidan tim,vratiti navijace na stadion,zatim na neki nacin pridobiti lokalne politicare koji ce stajati klub,pa tek onda zajedno sa legendama Veleza ici u Sarajevo i traziti od drzave pomoc.Ne mozemo sa 1-ve stepenice skociti odmah na 5- tu,**** gdje su stepenice 2,3 i 4 a to je Zeljo vec odavno prosao.Bice valjda i za nas neke nafake samo moramo prvo odraditi ono sto je do nas,(uredjenje kluba) a mi to nikako da uradimo.Jos smo dakle na zemlji,probamo se popeti na taj prvi stepenik ali nikako ne uspjevamo da to uradimo

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Sve je to fino i krasno kad se prica o uredjenju kluba kako u upravi tako i u svim drugim segmentima.Ali zapitali se iko,ko zeli uci u upravu Veleza???Ko zeli biti predsjednik?Ljudi moji,niko ne zeli da udje u upravu Veleza i vazda je isti izgovor,nemam sad vremena ili nisam trenutno sposoban mislim da trenutno nema covijeka koji bi bio predsjednik Veleza i da ulozi neki svoj novac.Svi smo toga svjesni i mi opet nesto potenciramo a nikakve svrhe u svemu ovome.Kazu bit ce skupstina.Ja bi volio ali se nekad zapitam sta ce donjet ta skusptina jer sa vecinom ljudi sa kojim sa pricao kaze da niko ne zeli uci u upravu Veleza.A ako neko misli da ce pojedini politicari da udju u upravu Veleza,imam osjecaj da se varaju.Imaju oni previse posla kako u parlamentu,tako i u skupstinama i sl.i tu ne bi bili posveceni 100 posto klubu a nama treba covijek koji ce maksimalno biti posvecen radu kluba jer smo u takvoj situaciji.Ja sam davno napisao i jos stojim iza toga,treba Tanu vratit u klub ma kako god zavrsila sezona jer sam sazano da su pojedinci pokusali od Tane napravit lopova za neke transfere a na kraju,pare tek dosle kad je Tana otisao.Vratit Tanu i dat mu nek on vodi politiku sto se tice ugovora i sl.i nek pokusa popravit sto se moze a znam da je vecina navijaca uz Tanu i da bi volili da on opet dodje u klub zato,ako ne bude skupstine,nek se organizuju navijaci i nek idu pred Taninu kucu i nek mole da se vrati i nek radi kako je i do sad radio jer sta ce biti ako ne bude skupstine??Sve isto a napretka nema
Sumnjam da ce i biti skupstine u starom sastavu....Vjerovatno su gospoda upoznata sta ih ceka....
Znaci, sa ljudima koji su rukovodili sa Velezom i Mostarom svih ovih godina, razgovra vise nema....
Pa tako Cunami moj i sa Tanom....Njemu svaka cast, ali sve dok JAVNO ne izadje i NE IZNESE probleme koji prate Velez svih ovih godina, za mene, a vjeruj mi i za vecinu raje, Tana je samo jedan od njih....Njih koji izdaju Velez i Mostar godinama....
Lako je sjediti u hladu, gledati Velez kako propada, a prsiti se po kafanama da bi za sveti dres i za Rodjene zivot dali.....
Daleko od toga da poricem njegovu strucnost, predanost i iskustvo...Ali Velez i Mostar druze moj jos nisu dosli u tu fazu, gdje se ti epiteti racunaju....
Znaci, ne trebaju nam vise rezultati....Vjeruj mi da ce raja ici na utakmice i dalje, i gledati fudbal, ali mozda nece gledati njih, njihove gazde i njihove nalogodavce....Gledat ce Rodjene u nekoj drugoj ulozi, i budi siguran brojnije nego ikad...i naravno, jace neko ikad....
Mostar u srcu, Velez do groba !
Znaci, sa ljudima koji su rukovodili sa Velezom i Mostarom svih ovih godina, razgovra vise nema....
Pa tako Cunami moj i sa Tanom....Njemu svaka cast, ali sve dok JAVNO ne izadje i NE IZNESE probleme koji prate Velez svih ovih godina, za mene, a vjeruj mi i za vecinu raje, Tana je samo jedan od njih....Njih koji izdaju Velez i Mostar godinama....
Lako je sjediti u hladu, gledati Velez kako propada, a prsiti se po kafanama da bi za sveti dres i za Rodjene zivot dali.....
Daleko od toga da poricem njegovu strucnost, predanost i iskustvo...Ali Velez i Mostar druze moj jos nisu dosli u tu fazu, gdje se ti epiteti racunaju....
Znaci, ne trebaju nam vise rezultati....Vjeruj mi da ce raja ici na utakmice i dalje, i gledati fudbal, ali mozda nece gledati njih, njihove gazde i njihove nalogodavce....Gledat ce Rodjene u nekoj drugoj ulozi, i budi siguran brojnije nego ikad...i naravno, jace neko ikad....
Mostar u srcu, Velez do groba !
Sve sami postulati, sve same teze, a skupstine ni na vidiku, ljudi koji bi pomogli Velezu ni na vidiku, navijaca koji bi se angazovali oko Veleza ni na vidiku. Hajmo mi na rukomet, da nas se skupi jedno 2 hiljade, a ko j.... FK Velez, izgleda da idemo ka tome. Sada ce neko reci, a sto se t ne angazujes. E pa angazovan sam maksimalno i radno bih pokrenuo i akciju da se nesto pokusa promijeniti ali imao grad pun debila i u kojem je jedno 0.0000001% ljudi zainteresovano za Velez, a ostali se smiju na pomen Veleza. E pa na kraju u stilu Zdravka Mamica, nabijem ja sve njih na neku stvar one koji nisu zaintersovani za Velez, a prave se ko neki Mostarci i da sve znaju. Samo pametuju uz kafu po cijeli dan i to jedn jedinu narucenu kafu da se slucajno vise od 1KM ne bi potrosilo. Slika i prilika tzv. grada Mostara i tzv. Mostaraca. Cast izuzecima, onih 0.0000001% u koje i sam spadam.
Lijepo receno!rodjak je napisao/la:Ma neka ljudi grade jasta ce,ne treba biti protiv bilo koga ko zeli da gradi(treba biti protiv onih koji unistavaju ili kradu stadione)neka se gradi da barem imamo u BiH jedan moderan stadion.To sto njima(Zelji) pomaze drzava, to je dijelom i njihovom sposobnoscu,a djelom sto su iz glavnog grada.Ko ce nama ista dati kada znamo kakvo je stanje u klubu,a plus toga politika(nacionalne stranke) nas ne podrzava.Mi,ako ista zelimo napraviti,moramo prvo
posloziti sve stvari u klubu na svoje mjesto,napraviti neki solidan tim,vratiti navijace na stadion,zatim na neki nacin pridobiti lokalne politicare koji ce stajati klub,pa tek onda zajedno sa legendama Veleza ici u Sarajevo i traziti od drzave pomoc.Ne mozemo sa 1-ve stepenice skociti odmah na 5- tu,**** gdje su stepenice 2,3 i 4 a to je Zeljo vec odavno prosao.Bice valjda i za nas neke nafake samo moramo prvo odraditi ono sto je do nas,(uredjenje kluba) a mi to nikako da uradimo.Jos smo dakle na zemlji,probamo se popeti na taj prvi stepenik ali nikako ne uspjevamo da to uradimo,nesto radi toga sto nam je uprava nesposobna a nesto sto nam drugi podapinju.Trebalo bi se nesto desiti na ovoj skupstini(nadam se),mora,inace nema nas vise
![]()
FORZA VELEZ
Prvaci SRBIH :1946
Carina druze@
De mi ti reci ko bi to trebao od novih da dodje u upravu Veleza???Velez je pojeo u ovih 15-ak godina ljudi i sad je doslo vrijeme da nema ko da bude u upravi Veleza nego da se izaberu opet neki koji su bili a mogu pomoci jer niko od bivsih igraca nece ili ne moze,nece niko od privatnika jer su svi oni bili u klubu,nece niko od politicara jer ko je na nekoj dobroj funkciji a da je politicar iz Mostara?Prvo se raspitaj sta i kako a ako imas neki prijedlog,iznesi ga.Ne valja Tana zato sto je pokusao da nesto napravi i doveo najboljeg trenera poslje rata jer tako svi igraci govore.Tana je jedan od njih tebi jer mislim da je krao i sl.Nek je i krao ali nek je radio za dobrobit kluba.Je li Tana rekao ljetos da ce se sve svesti na domaci kadar pa makar ispali ali je zato doveo trenera i vidili smo,ko je bio na utakmici protiv Sarajeva u Medjugorju da je taj trener napravio neki pomak a ko zna sta bi bilo da je ostao pola godine ili godinu ili mozda i vise.Znaci,ja ne znam sta se zeli tom skupstinom napravit kad se zna da skoro niko ne zeli uci u Velez a moze se uci u upravu Veleza i bez skupstine.Imam osjecaj da ovdje neki zeli da ulica vodi klub,da navijaci vode klub koji su okrenuli ledja klubu kad je najteze i poceli pratit rukomet.Navijaci tjeraju neki svoj inat a klub propada i onda mi se pojedinci pocnu dicit u pricat kako vole Velez a ne idu na tekme,ni jedan ne cini ama bas nista da se Velezu pomogne i o cemu mi pricamo?Sve je dalje smijesno i nije za pricu nego prvo od sebe moramo krenut pa od ostalih jer ima krivice medju navijacima.Kad su se sredjivali autobusi,krale su se pare,Coke i drustvo su klepali na svakom koraku i sad meni neko kaze,Nema vise Coketa,ali ja ne vjerujem nikom.Kazu navijaci pojedini da ce oni reci Piki na skupstini da javni kaze da nije nista u klubu.Samo bi skupstinu volio zbog toga da vidim koji ce to navijac imenovat pojedinacno Piku ili nekog drugog.Nece niko jer su sve P.icke i treba se pomoc klubu a ovo sto se radi bojkotom se samo odmaze klubu a neki inat trebamo svi,ko navijaci,trazit na utakmicama i na tribini
De mi ti reci ko bi to trebao od novih da dodje u upravu Veleza???Velez je pojeo u ovih 15-ak godina ljudi i sad je doslo vrijeme da nema ko da bude u upravi Veleza nego da se izaberu opet neki koji su bili a mogu pomoci jer niko od bivsih igraca nece ili ne moze,nece niko od privatnika jer su svi oni bili u klubu,nece niko od politicara jer ko je na nekoj dobroj funkciji a da je politicar iz Mostara?Prvo se raspitaj sta i kako a ako imas neki prijedlog,iznesi ga.Ne valja Tana zato sto je pokusao da nesto napravi i doveo najboljeg trenera poslje rata jer tako svi igraci govore.Tana je jedan od njih tebi jer mislim da je krao i sl.Nek je i krao ali nek je radio za dobrobit kluba.Je li Tana rekao ljetos da ce se sve svesti na domaci kadar pa makar ispali ali je zato doveo trenera i vidili smo,ko je bio na utakmici protiv Sarajeva u Medjugorju da je taj trener napravio neki pomak a ko zna sta bi bilo da je ostao pola godine ili godinu ili mozda i vise.Znaci,ja ne znam sta se zeli tom skupstinom napravit kad se zna da skoro niko ne zeli uci u Velez a moze se uci u upravu Veleza i bez skupstine.Imam osjecaj da ovdje neki zeli da ulica vodi klub,da navijaci vode klub koji su okrenuli ledja klubu kad je najteze i poceli pratit rukomet.Navijaci tjeraju neki svoj inat a klub propada i onda mi se pojedinci pocnu dicit u pricat kako vole Velez a ne idu na tekme,ni jedan ne cini ama bas nista da se Velezu pomogne i o cemu mi pricamo?Sve je dalje smijesno i nije za pricu nego prvo od sebe moramo krenut pa od ostalih jer ima krivice medju navijacima.Kad su se sredjivali autobusi,krale su se pare,Coke i drustvo su klepali na svakom koraku i sad meni neko kaze,Nema vise Coketa,ali ja ne vjerujem nikom.Kazu navijaci pojedini da ce oni reci Piki na skupstini da javni kaze da nije nista u klubu.Samo bi skupstinu volio zbog toga da vidim koji ce to navijac imenovat pojedinacno Piku ili nekog drugog.Nece niko jer su sve P.icke i treba se pomoc klubu a ovo sto se radi bojkotom se samo odmaze klubu a neki inat trebamo svi,ko navijaci,trazit na utakmicama i na tribini
- majestic24
- Kontakt:
Pozz raja
Danas sam dobio na fb neko obavjestenje da ce se vrsitit narudzba velezovih salova. Posto nisam iz Mostara a volio bih uzeti sebi jos jedan sal, da li bi mi neko preko pp ili e -mail poslao slike ta dva sala da izaberem sebi jedan te da mu uplatim novac na ziro racun a on da meni posalji sal preko poste.
Unaprijed zahvaljujem
Danas sam dobio na fb neko obavjestenje da ce se vrsitit narudzba velezovih salova. Posto nisam iz Mostara a volio bih uzeti sebi jos jedan sal, da li bi mi neko preko pp ili e -mail poslao slike ta dva sala da izaberem sebi jedan te da mu uplatim novac na ziro racun a on da meni posalji sal preko poste.
Unaprijed zahvaljujem
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Cunami care da se nadovezem na tvoj post(ako dopustascunami je napisao/la:Carina druze@

FORZA VELEZ i kad umrem
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
cunami je napisao/la:Carina druze@
Ama koju skupstinu kluba covjece? O kakvim ti ljudima pricas? Skupstina kluba je temelj svakog normalnog kluba...oni sjede i pokrecu sve, biraju Upravni odbor i donose prijedloge i rjesenja...Njima je izgleda sve ove godine cilj bio samo ugasiti Velez....
A kakavu mi skupstinu kluba imamo svih ovih godina? Imamo skupstinu koja i u ovakvoj situaciji koju imamo sada, trebamo cekati da se okupe...Njima Velez druze nije nista i nikad nece biti...Evo nek neko na ovom forumu navede bar dvoje ljudi koji nam cine skupstinu kluba, ja povlacim sve sto sam rekao....eto ko nam tamo sjedi....
Pusti upravni odbor....upravni odbor je samo tijelo koje bira i izglasa skupstina....Pricam o skupstini kluba...
I zato ti ja i govorim, da se nikom od njih ne treba vise dati ni blizu Veleza....
Samo njihova, ponavljam SAMO NJIHOV rad, odnosno nerad, nam je dao za posljedicu sadasnje stanje Veleza, Piku, Fiku i sve ostalo....
Rjesenja ima, i ne sekiraj se, rade ljudi na tome.....Samo dobra ja.ja, posten, transparetan rad, ali RAD, i za nas nema zime....I sad imamo generaciju 1998, koja bez nesto puno treninga, je najjaca u drzavi bez premca, i stalno ih vode negdje, a novi stalno dolaze....Mostar je grad talenata, i to nikakvi izdajnici ne mogu sprijeciti...
-
- Kontakt:
Dragi moji rođeni, ja nisam Mostarac, ali jesam "Rođeni" i idem na svaku tekmu kada mi to vrijeme dozvoljava. Moram reći da sam jako zabrinut zbog ovoga što vidim da se dešava oko mog voljenog kluba. Nisam jedini očito mada vidim da ima i onih koji, iako u manjini, zagovaraju što gore to bolje. Čitam da se planira i Skupština kluba, ali po želji aktuelne uprave, koji kažu kako nema niko ko hoće da pomogne Veležu. Ne mogu da vjerujem kako ljudi ne shvataju da niko neće s njima. Nisam ni naivan poput nekih ovdje koji zagovaraju da se ljudi sami jave, valjda na neki konkurs... Ako može tako evo ja se javljam, ali vjerujte mi da od mene nema nikakve koristi, osim beskrajne ljubavi... Zato predlažem klubu navijača ili nekom od uglednih novinara sa mostarskih portala da prikupe prijedloge između sebe o ljudima koji bi mogli pomoći Veležu i s njima direktno obave razgovore oni, a ne uprava, samo s jednim pitanjem: hoćete li pomoći Veležu? Dajem svoj doprinos i prijedlog... Nedavno sam bio sasvim slučajno u jednom društvu gdje se govorilo o Veležu. Predlažem na osnovu onoga što sam čuo da neko razgovara sa čovjekom za koga znam da je "mrtvi veležovac", koji je u nekom ranijem periodu koliko sam shvatio bio potpredsjednik Veleža, ali se nije nešto medijski eksponirao, a koji je kako sam pročitao jedan od najozbiljnijih kandidata za federalnog premijera... Vjerujem da bi ukoliko bi se ozbiljno prišlo tom poslu on vjerovatno prihvatio da formira tim koji bi preuzeo Velež... Ako to nije on, pozivam druge navijače da predlože kandidate s kojima bi trebalo napraviti ozbiljan intervju za neki od portala, a onda na osnovu toga na Skupštini izabrati najbolje rješenje... U protivnom bojim se da će skupština proteći u međusobnoj svađi i neće donijeti nikakvo novo rješenje.
Da se ne sekiram jer se nesto radi?De mi samo reci ko to nesto radi???Navijaci rade nesto i pokercu,pricaju sa potencijalnim kandidatima???Ako je tako onda se trebamo ugasit pod hitno jer gdje ima to da navijaci pricaju i smislaju rjesenja?
Evo ja cu samo reci da sam nacuo da ce se desit nesto novo sto bi pomoglo u radu,puno boljem radu Veleza nego sto je bio i da bi se trebalo krenut prema totalnoj stabilizaciji kluba u svim segmentima.Trebala bi i ta skupstina biti krajem mjeseca a valjda cemo trenera dobit u narednoj sedmici a kako nezvanicno znam,a nisam nista siguran dok se ne desi isto,trebao bi se vratit bivsi trener Veleza kojeg igraci ocjenjuju kao najkboljeg trenera Veleza poslije rata
Evo ja cu samo reci da sam nacuo da ce se desit nesto novo sto bi pomoglo u radu,puno boljem radu Veleza nego sto je bio i da bi se trebalo krenut prema totalnoj stabilizaciji kluba u svim segmentima.Trebala bi i ta skupstina biti krajem mjeseca a valjda cemo trenera dobit u narednoj sedmici a kako nezvanicno znam,a nisam nista siguran dok se ne desi isto,trebao bi se vratit bivsi trener Veleza kojeg igraci ocjenjuju kao najkboljeg trenera Veleza poslije rata
Jel' Seslijacunami je napisao/la:Da se ne sekiram jer se nesto radi?De mi samo reci ko to nesto radi???Navijaci rade nesto i pokercu,pricaju sa potencijalnim kandidatima???Ako je tako onda se trebamo ugasit pod hitno jer gdje ima to da navijaci pricaju i smislaju rjesenja?

Ja koliko znam Mitrovića su igrači hvalili kao najboljeg stručnjaka poslije rata.A možda je u pitanju Kemal HafizovićdrH je napisao/la:Jel' Seslijacunami je napisao/la:Da se ne sekiram jer se nesto radi?De mi samo reci ko to nesto radi???Navijaci rade nesto i pokercu,pricaju sa potencijalnim kandidatima???Ako je tako onda se trebamo ugasit pod hitno jer gdje ima to da navijaci pricaju i smislaju rjesenja?
Evo ja cu samo reci da sam nacuo da ce se desit nesto novo sto bi pomoglo u radu,puno boljem radu Veleza nego sto je bio i da bi se trebalo krenut prema totalnoj stabilizaciji kluba u svim segmentima.Trebala bi i ta skupstina biti krajem mjeseca a valjda cemo trenera dobit u narednoj sedmici a kako nezvanicno znam,a nisam nista siguran dok se ne desi isto,trebao bi se vratit bivsi trener Veleza kojeg igraci ocjenjuju kao najkboljeg trenera Veleza poslije rata![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.