Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sjeca li se ko,kada je neko rekao"Jozo,daj vode"?

da roditelji su mu bosanski hrvati.ali drugo je bit bosanac,hercegovac, a drugo nacionalnost kao hrvat,srbin i sl.zizu1991 je napisao/la:Jozo druže ne odgovori ti meni na pitanje konkretno, gdje se dečko rodio, odakle su mu roditelji ?
Na stranu vaše nacionalna osjećanja, roditelji su mu bosanski hrvati, a on je ako ćemo mak na konac Austrijanac.
Tako da tu priču za malu djecu ostavi.
u nekom slucaju je mogao igrati za bih, ali normalno je da je odabrao hrvatsku.
ti nemas pojma o fudbalu, stevanovic je prosao skolu borca, igrao finale kupa protiv zelje kada je dao gol i kazes nije vidio nase lige smijem ti se jer si smijes tipgecepe je napisao/la:u bih jedini koji je afirmiran u domaćoj ligi je džeko i to da nije pobjegao igrao bi sad u mariboru. mujdža, begović, spahić, lulić, salihović, pjanić, misimović, stevanović, ibišević nikad nisu igrali u bh ligi, a 80% ih nije ni rođeno u bih, ovi ostali su rođeni i živjeli tri dana u bih. bih je ukrala cijelu reprezentaciju.
Stevanovic prosao skolu Borca.mujo205 je napisao/la:ti nemas pojma o fudbalu, stevanovic je prosao skolu borca, igrao finale kupa protiv zelje kada je dao gol i kazes nije vidio nase lige smijem ti se jer si smijes tipgecepe je napisao/la:u bih jedini koji je afirmiran u domaćoj ligi je džeko i to da nije pobjegao igrao bi sad u mariboru. mujdža, begović, spahić, lulić, salihović, pjanić, misimović, stevanović, ibišević nikad nisu igrali u bh ligi, a 80% ih nije ni rođeno u bih, ovi ostali su rođeni i živjeli tri dana u bih. bih je ukrala cijelu reprezentaciju.
Kuku meni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Principatus
- Kontakt:
Ma dobro mi cemo sebi uzeti nazad Halilovica, i to nam je dovoljno. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
evo Bicakcic sad igra 13.30 na wiziwig.tv pogledajte,pa sami procjenite dal ima mjesta u repki...
Može neko napisati par riječi o Admiru Seferagicu, napadac je igra za Basel U-21. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dobro afirmiso se u Borcu, ja se sjećam da je bio najbolji igrač naše U17 i tad je bio igrač Zvorničke DrineDevil je napisao/la: Stevanovic prosao skolu Borca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuku meni.
Ali svejedno, dečko je igrao u PLBIH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro nisam znao koju je skolu prosao al sjecam se da je igrao u finalu kupa protiv zelje i da je dao gol, licno sam gledao tu utakmiculegenda reala je napisao/la:Pa dobro afirmiso se u Borcu, ja se sjećam da je bio najbolji igrač naše U17 i tad je bio igrač Zvorničke DrineDevil je napisao/la: Stevanovic prosao skolu Borca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuku meni.![]()
Ali svejedno, dečko je igrao u PLBIHa ne kao što ovaj navede da nije nikad vidio BH lige
Nije se mogao afirmisati nikako u Borcu za 15-20 utakmica koliko je odigrao,a jos manje da se to racuna da je prosao njihovu skolu.Da je narodu u BiH postao poznat tek tada to stoji.legenda reala je napisao/la:Pa dobro afirmiso se u Borcu, ja se sjećam da je bio najbolji igrač naše U17 i tad je bio igrač Zvorničke DrineDevil je napisao/la: Stevanovic prosao skolu Borca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuku meni.![]()
Ali svejedno, dečko je igrao u PLBIHa ne kao što ovaj navede da nije nikad vidio BH lige
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sjecam se prvi put kad sam ga gledao, u finalu kupa protiv Zelje na Grbavici. Vec tada je bilo ocito da se radi o velikom talentu. Ali upravu je Devil, ne moze se bas rec da je prosao skolu Borca, iako je sigurno dosta i tamo naucio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ga se sjećam još dok je igrao za U17 BIH i tad je bio ubjedljivo najbolji igrač u ekipi.A prošao je Drininu školu to sam i rekaoDevil je napisao/la: Nije se mogao afirmisati nikako u Borcu za 15-20 utakmica koliko je odigrao,a jos manje da se to racuna da je prosao njihovu skolu.Da je narodu u BiH postao poznat tek tada to stoji.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
O državnosti se priča a ne nacionalnosti kako sam ja upratio ...nate je napisao/la: da roditelji su mu bosanski hrvati.ali drugo je bit bosanac,hercegovac, a drugo nacionalnost kao hrvat,srbin i sl.
u nekom slucaju je mogao igrati za bih, ali normalno je da je odabrao hrvatsku.
Stvarno ne vidim poentu rasprave ... ako je neko istakao činjenicu da Kovačić može igrati za BiH a ovi Bosanski hrvati odmah se uhvatili ko muha go*neta, ne može i neće ... logično da neće, da je neko iz Želje ili Sarajeva (naravno da su finansije dobre) primjetio talent ovog igrača pa uložio pare u njega i gurao ga onda bi igrao za BiH ali nije ...
I za kraj ...
Znaš, Bosnjače, nije davno bilo,
Sveg’ mi svijeta, nema petn’est ljeta,
Kad u našoj Bosni ponosnoj
I junačkoj zemlji Hercegovoj,
Od Trebinja do brodskih vrata
Nije bilo Srba ni Hrvata,
A danas se kroz svoje hire
Oba stranca ko u svome sire.
Oba su nas gosta saletila
Da nam otmu najsv’jetlije blago,
Nase ime ponosno i drago.
Bašagić 1891. tada učenik II razreda Sarajevske gimnazije...
vala et sada ima više od 100 ljeta ...
On je vec afirmisan , cim je poceo da igra u prvom timu Borca.Nije valjda da je za par godina u Vojvodini naucio igrati fudbal.Devil je napisao/la:Nije se mogao afirmisati nikako u Borcu za 15-20 utakmica koliko je odigrao,a jos manje da se to racuna da je prosao njihovu skolu.Da je narodu u BiH postao poznat tek tada to stoji.legenda reala je napisao/la:Pa dobro afirmiso se u Borcu, ja se sjećam da je bio najbolji igrač naše U17 i tad je bio igrač Zvorničke DrineDevil je napisao/la: Stevanovic prosao skolu Borca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuku meni.![]()
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 24 feb 2013, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Bayern@heart
- Kontakt:
zanima me da je ce Bičakčić i Hadžić moci da rješe status do Grčke
Bicakcic moze 100%, Hadzic ce morati sacekati zeleno svijetlo FIFA-e. Ustvari sve je do vijeca ministara i Bevande, nadam se da bagra iz politike nece odugovlaciti.Bayern@heart je napisao/la:zanima me da je ce Bičakčić i Hadžić moci da rješe status do Grčke
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ako politicare budemo cekali , nece oni moci igrati ni za kvale. SP 2018.emir79 je napisao/la:Bicakcic moze 100%, Hadzic ce morati sacekati zeleno svijetlo FIFA-e. Ustvari sve je do vijeca ministara i Bevande, nadam se da bagra iz politike nece odugovlaciti.Bayern@heart je napisao/la:zanima me da je ce Bičakčić i Hadžić moci da rješe status do Grčke
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- adriano_leite
- Kontakt:
Sredilo se Pjanicu, sredit ce se i ovom dvojcu i vjerovatno ce biti na raspolaganju za Grcku. Mislim da je dovoljno 10-tak dana da se to sredi.ZZtop10 je napisao/la:Ako politicare budemo cekali , nece oni moci igrati ni za kvale. SP 2018.emir79 je napisao/la:Bicakcic moze 100%, Hadzic ce morati sacekati zeleno svijetlo FIFA-e. Ustvari sve je do vijeca ministara i Bevande, nadam se da bagra iz politike nece odugovlaciti.Bayern@heart je napisao/la:zanima me da je ce Bičakčić i Hadžić moci da rješe status do Grčke
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Upravo tako, državnostthulkazal je napisao/la: O državnosti se priča a ne nacionalnosti kako sam ja upratio ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sve i da zavrse to Grcke ne vjerujem da ce direktno u sastav, jedino da uđu sa klupe.adriano_leite je napisao/la: Sredilo se Pjanicu, sredit ce se i ovom dvojcu i vjerovatno ce biti na raspolaganju za Grcku. Mislim da je dovoljno 10-tak dana da se to sredi.
Safet to sigurno nece ucinit, a realno kad pogledas jako vazna utakmica rizicno je to.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.