FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Verni Tuzlaci,ljubitelji Kačavende 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
ne smijem doci.vidim zanimljiva tema je radnicki u bosni.aferim.nismo uspjeli da vas otjeramo od sebe sto bi rekao aca lukasfukaratz je napisao/la:najgore je to sto tribina uopce nije bila puna, bilo mozda 200 ljudiGorki je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Tribina puna, eto koliko to Tuzlacima nije derbi.
U ovim trenucima igra izjednacena. I mi poceli praviti neke polu-prilike.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Vikend raja slobodna,šta će drugo nego otići gledati svoju Slobodu kako ima lakši trening pred crveno crni derbia aga nas dobri koji prati svaki trening Radnickog nije mogao da navrati do Tusnja
bas me interesuje razlog
znam aga da si se prepao jbg nisi trebao fino bi se mi druzili
a penaltik druze hajd sto mi volimo Kacavendu mi smo cetnici/komunjare (po Lukavcanima) nego vam je i vas verni vodja navijaca negov veliki fan 

Sloboda Tuzla
Bio je jedan cosak prazan. Ali da su u njega stali oni koji su iznad tribine gledali, zatim oni iz kafica i oni pored ograde, sigurno bi bila itekako popunjena.fukaratz je napisao/la:najgore je to sto tribina uopce nije bila puna, bilo mozda 200 ljudiGorki je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Tribina puna, eto koliko to Tuzlacima nije derbi.
U ovim trenucima igra izjednacena. I mi poceli praviti neke polu-prilike.
Vikend raja slobodna,šta će drugo nego otići gledati svoju Slobodu kako ima lakši trening pred crveno crni derbia aga nas dobri koji prati svaki trening Radnickog nije mogao da navrati do Tusnja
bas me interesuje razlog
Na samoj tribini je bilo sigurno 250 ljudi, a ako bi brojali i one sa strane sto su gledali bilo bi i 350.
Nebitno da li su dosli zbog vikenda ili tome slicno. Cinjenica je da je veliki broj ljudi pratio "laksi trening Slobode"

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
nadji Zlaja slike prijateljske utakmice protiv Buducnosti prosle godine (snijeg do koljena temperatura daleko ispod nule) kada je bilo preko 800 ljudi na pomocnom pratilo utakmicu protiv komsija iz Banovica
sta tek reci onda za tu utakmicu
al nebitno da vi meni udjete iduce godine pa da odigramo derbi i u elitnom rangu 

Sloboda Tuzla
nadji Zlaja slike prijateljske utakmice protiv Buducnosti prosle godine (snijeg do koljena temperatura daleko ispod nule) kada je bilo preko 800 ljudi na pomocnom pratilo utakmicu protiv komsija iz Banovica
sta tek reci onda za tu utakmicu
al nebitno da vi meni udjete iduce godine pa da odigramo derbi i u elitnom rangu 

Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kad vec neko brise postove sto neko ne brise ove bolesne ljude sa foruma ?..evo drugi bolesnik po reduPenaltik je napisao/la:Verni Tuzlaci,ljubitelji Kačavende
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ima da se brise...sigurno ga je trpao vasilije pa zna covjek ko je ciji ljubiteljSaltCityAttack je napisao/la:Kad vec neko brise postove sto neko ne brise ove bolesne ljude sa foruma ?..evo drugi bolesnik po reduPenaltik je napisao/la:Verni Tuzlaci,ljubitelji Kačavende

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To je ta veza Tuzla i Pale kacavenda, a Lukavac i Beograd sivilo blokova i užareni asfaltstaragarda je napisao/la:sta ima da se brise...sigurno ga je trpao vasilije pa zna covjek ko je ciji ljubiteljSaltCityAttack je napisao/la:Kad vec neko brise postove sto neko ne brise ove bolesne ljude sa foruma ?..evo drugi bolesnik po reduPenaltik je napisao/la:Verni Tuzlaci,ljubitelji Kačavende![]()
...a znas i da pale nesto puno spominju gluh bilo...da ih cita nas dobri agalo pomislio bi da i u njihovim redovima osim pitara,fukara i manijaka ima jos i kjafira
![]()
....e moji kroksi bojsi
![]()

aBd da i to dozivimo pa da se zajedno napijemofukaratz je napisao/la:nadji Zlaja slike prijateljske utakmice protiv Buducnosti prosle godine (snijeg do koljena temperatura daleko ispod nule) kada je bilo preko 800 ljudi na pomocnom pratilo utakmicu protiv komsija iz Banovicasta tek reci onda za tu utakmicu

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Joj carsijaneri jesu vam kroks boysi nabili komplekse.pa nigdje ne vrijedjate ko na ovoj temi. Boli boli sto malo mjesto kao lukavac ima respektabilnu navijacku skupinu i boli par onih parola pod bubrege. Jbg razumijem vas
Bosna•••Bayern•••Radnicki
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odakle ti to da se neko vrijedjaScholl je napisao/la:Joj carsijaneri jesu vam kroks boysi nabili komplekse.pa nigdje ne vrijedjate ko na ovoj temi. Boli boli sto malo mjesto kao lukavac ima respektabilnu navijacku skupinu i boli par onih parola pod bubrege. Jbg razumijem vas

-
- Kontakt:
Jel ova postava se moze ocekivati u subotu u Kaknju: Bascelic-Mujagic-Subic-Cejvanovic-Kuduzovic-Husic-Jahic-Hasanovic-Jaganjac-Dzanic-Salamovic, jos 5 dana je ostalo do pocetka
idemo plavi

staragarda voli Radnicki k'o i Slobodu 

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Penaltik je napisao/la:staragarda voli Radnicki k'o i Slobodu

-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Radnički Lukavac
Hasanovic nije dobio papire i nece moci igrati a jedan je od najboljih igraca sto ce bit veliki hendikep. Valjda se to sto prije sredi.samolukavac je napisao/la:Jel ova postava se moze ocekivati u subotu u Kaknju: Bascelic-Mujagic-Subic-Cejvanovic-Kuduzovic-Husic-Jahic-Hasanovic-Jaganjac-Dzanic-Salamovic, jos 5 dana je ostalo do pocetkaidemo plavi
Cuo sam da je Dzindas kaznjen sa 50km zbog trenerke Velez na rucku ekipe dok je Salihovic nagradjen sa 50km zbog zalaganja na utakmicama i treninzima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Pa sta je to, odakle mu papiri trebaju doci ili sta vec, mislim na Hasanovica, a voli Dzindo furati te trenerke 

NIkad necu zaboraviti onaj muk i konfuziju jedno 5 minuta kada su procitali nasu parolu odgovor na njihovu "carsiju",,,ono se trebalo dozivjetiScholl je napisao/la:Joj carsijaneri jesu vam kroks boysi nabili komplekse.pa nigdje ne vrijedjate ko na ovoj temi. Boli boli sto malo mjesto kao lukavac ima respektabilnu navijacku skupinu i boli par onih parola pod bubrege. Jbg razumijem vas

Naravno da se pojedinci loze ali samo oni najgori ,,,jer normalnih ima i u "carsiji" i svako normalan rekao je svaka cast na organizaciji i na svemu ,,a ovi iskopleksirani sto seru ovde,njima je lako otici u Srebrenik, Gracanicu, Banovice i kurcit se , u Lukavcu ( tacnije Turski Lukavac) kako sam cuo da su i pistolje za pasom nosili ,

I stvarno , ne znam koji put vec ovo pisem, hvala vam sto nas pratite, vase voljene komsije...

ima li sta novo u tuzli(slobodi).
sto se tice hasanovica jos se ceka odgovor iz bukuresta.zvalo se par puta.oni moraju tamo zasjedati pa donijet odluku.sto se tice siranovica i mujica to su amaterski ugovori na rijec sto bi se reklo i po svemu sudeci nece biti zapreka da nastupe za orasje.danas trening igrallo se fudbala.iskreno ne znam sta da kazem.imamo dosta veznih igraca,a zapravo sad imamo tu problem protoka lopte.imali smo drugu najbolju odbranu lige sad imamo problemcic oko dosta primljenih golova i gresaka u odbrani.u napadu smo jaknuli osjetno,ali opet mujic je egzekutor.nadam se najboljem.moramo znati da se more stvari mora poklopiti.za sada na nasoj strani su navijaci.mislim da je to jedina prednost koju imamo naspram ostalih konkurenata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.