Chicago Bulls

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Titova-Juga » 22 maj 2011, 19:36

Tribalian je napisao/la:Titoista brate,zahebao sam se :roll: :roll: :roll: Pa mi isti sport klub imamo,ja sam pretpostavio da ima tekma na TV :? ,znas i sam da su vikendom uvek prenosili NBA. J*bem ti takav kanal,koje su to ljige od ljudi,hebo ih Arsenal i Boka zajedno,u sred finala konferencije,oni mi pustaju argentinski fudbal,kao da me zabole sta se tamo desava,i kao da je to bitan dogadjaj u pm,koji su to ovnovi od ljudi,neverovatno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zasta ja placam kablovsku koji moj da gledam umetnicko klizanje,bilijar i argentinski fudbal ,nabijem ih tamo . Ja ne mogu da verujem,i sad trebam da jurim neke linkove od kojih mi 90% zakucava.

Hajvani bola, ajde evo sto ne prenose petu utakmicu finala nba istocne konferencije, i onda naravno ocekujes da imaju dobar razlog za to. A oni ti dadnu 10 ili koje vec kolo argentinske nogometne lige, pa dodje covjeku da sam sebe probode. FUJ !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 22:04

Momci sretno, nadam se da cete da dobijete veceras, odnosno ujutro hehe. Ja cu da pokusam spavati pa da se probudim i da gledam, ali kad covjek zna da nema na tv tekma, nego valja pratiti streamove, onda mi se i ne gleda ali jbg, navikao sam, mnogo sam ja tekmi tako pregledao ove sezone hehehehe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2011, 22:09

adriano_leite je napisao/la:Momci sretno, nadam se da cete da dobijete veceras, odnosno ujutro hehe. Ja cu da pokusam spavati pa da se probudim i da gledam, ali kad covjek zna da nema na tv tekma, nego valja pratiti streamove, onda mi se i ne gleda ali jbg, navikao sam, mnogo sam ja tekmi tako pregledao ove sezone hehehehe.
Ma ja spavam do 2 poluvremena ,skok moramo vratit ,zatim opet jaku odbranu tu smo bili dobri ove 2 utakmice,a sut ce proradit ,kaze Rose kad u 1 stane vrati se u drugim utakmicama.Imali su vremena analizirat greske a tu je Thibs najjaci,sad treba malo prilagodbi uradit i pokusat dobit i vratit tu prednost domaceg terena.

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 22 maj 2011, 22:47

pozz raja veceras idemo po pobjedu stvarno mi je zao bilo kao nikad do sad odkad gledam kosarku sad kad smo izgubli od miami james nas dobi i jese li vidjeli kako se rose umorio u zadnjoj cetvrtini to je nas problem jer samo on vuce u napadu i sve se od njega ocekuje i ako veceras se umori onako gubimo sto posto ali nece biti nadam se GO BULLS

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 22 maj 2011, 23:15

Igrao sam i Jamesa ispod 28.5 kao i Rosea ispod 28.5 koseva (isti broj ponuđenih koseva).Dodao sam jos na Miamija 1 na jednom listicu a na drugom Chicaga 2.Sretno Bullsi pa kad bi bilo nerijeseno i promasio.

P.S.Denga ispod 16.5 p

Nije nerealno!
Chelsea F.C.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 maj 2011, 23:18

Blue_He4rt je napisao/la:Igrao sam i Jamesa ispod 28.5 kao i Rosea ispod 28.5 koseva (isti broj ponuđenih koseva).Dodao sam jos na Miamija 1 na jednom listicu a na drugom Chicaga 2.Sretno Bullsi pa kad bi bilo nerijeseno i promasio.

P.S.Denga ispod 16.5 p

Nije nerealno!
Mene deng proslu obori za 80 maraka igrao preko sretno s listicem.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 22 maj 2011, 23:22

bear grylls je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:Igrao sam i Jamesa ispod 28.5 kao i Rosea ispod 28.5 koseva (isti broj ponuđenih koseva).Dodao sam jos na Miamija 1 na jednom listicu a na drugom Chicaga 2.Sretno Bullsi pa kad bi bilo nerijeseno i promasio.

P.S.Denga ispod 16.5 p

Nije nerealno!
Jel ista granica poena bila (16,5)?Nece mu se nista desit ako i ovaj put ne dadne manje od 16.Nek Boozer uvali 40,ha ja :mrgreen: .
Chelsea F.C.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 maj 2011, 23:28

Blue_He4rt je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:

P.S.Denga ispod 16.5 p

Nije nerealno!
Jel ista granica poena bila (16,5)?Nece mu se nista desit ako i ovaj put ne dadne manje od 16.Nek Boozer uvali 40,ha ja :mrgreen: .
Ja ista bila a dao 13 bio sam blizu.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 22 maj 2011, 23:41

U koliko je večeras utakmica, da znam kad naviti sat?
Allez

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 maj 2011, 23:44

Ammare je napisao/la:U koliko je večeras utakmica, da znam kad naviti sat?
2:30 h. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 22 maj 2011, 23:51

BIHfan je napisao/la:
Ammare je napisao/la:U koliko je večeras utakmica, da znam kad naviti sat?
2:30 h. :D
Hvala.
Allez

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 maj 2011, 23:56

Cekam utakmicu i cekam. Thibs je izjavio da ce lopta veceras ici malo vise na Boozera sto znaci da bi mogao eksplodirat i ako se on razigra Heat ce morat mjenjat nacin odbrane, morat ce pazit i na Booza i na Rosa, jos ako Deng bude raspolozen bice onda potop Heata. Bitno je veceras samo taj skok iskontrolisat i bicemo blizu pobjede. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 maj 2011, 00:02

BIHfan je napisao/la:Cekam utakmicu i cekam. Thibs je izjavio da ce lopta veceras ici malo vise na Boozera sto znaci da bi mogao eksplodirat i ako se on razigra Heat ce morat mjenjat nacin odbrane, morat ce pazit i na Booza i na Rosa, jos ako Deng bude raspolozen bice onda potop Heata. Bitno je veceras samo taj skok iskontrolisat i bicemo blizu pobjede. :)
Jako su male šanse da Booz eksplodira on je sigurno cijele sezone u lošijoj formi nego dok je igrao u Jazzu još je imao jako teške povrede,a u PO-u igra kriminalno tako da je prerizično da se ide više na njega.Deng mora imati više lopti,a Rose nažalost će opet morati da opuca svojih 30-ak lopti jer osim Denga nema nijedna druga ozbiljna napadačka prijetnja e ako on bude imao šut vjerovatno će 40 utrpat i tako Bullsi imaju šansu da pobjede ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 23 maj 2011, 00:37

Titova-Juga je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Titoista brate,zahebao sam se :roll: :roll: :roll: Pa mi isti sport klub imamo,ja sam pretpostavio da ima tekma na TV :? ,znas i sam da su vikendom uvek prenosili NBA. J*bem ti takav kanal,koje su to ljige od ljudi,hebo ih Arsenal i Boka zajedno,u sred finala konferencije,oni mi pustaju argentinski fudbal,kao da me zabole sta se tamo desava,i kao da je to bitan dogadjaj u pm,koji su to ovnovi od ljudi,neverovatno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zasta ja placam kablovsku koji moj da gledam umetnicko klizanje,bilijar i argentinski fudbal ,nabijem ih tamo . Ja ne mogu da verujem,i sad trebam da jurim neke linkove od kojih mi 90% zakucava.

Hajvani bola, ajde evo sto ne prenose petu utakmicu finala nba istocne konferencije, i onda naravno ocekujes da imaju dobar razlog za to. A oni ti dadnu 10 ili koje vec kolo argentinske nogometne lige, pa dodje covjeku da sam sebe probode. FUJ !

Ma daj sta je ovo.Ni ja ne mogu gledat prijenos na TV-u.Bem ti SportKlub.Najavljivali luđaci utakmicu kad sad pogleda Man.Utd-Blackpool snimak u 3 sata :evil: Moram preko streama gledat.
Chelsea F.C.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2011, 00:40

Međedi bola, međedi, sram ih bilo !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2011, 02:20

[youtube][/youtube]

Koja sreca da smo uzeli ovog momka. :)
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2011, 02:48

Prava playoff kosarka za sada :)
Uzivancija za gledat majke mi !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2011, 02:49

Sudjenje na nivou kantolane lige, stimaju Heatu samo tako. Smijesne faulove dosudili Noahu i evo sad Dengu. :lol:
Ovo je bruka, al i dalje vodimo. :)
FK DELFIN NEUM

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 23 maj 2011, 02:51

Boozer ne moze nista pogoditi, kao i obicno... Ako thibs misli i dalje lopte njemu davati piše nam se crno... Sudije kao da su učili od Semira Kaplana :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 23 maj 2011, 03:03

Boozer je pussy :x :twisted: , Gibson je pravi igrac koji ce dati sve od sebe...cak i Omer je borbeniji.
Hajmo Bullsi, borbeno samo :!:

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.