Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 24 nov 2010, 14:20

Ja sam svoje argumente iznio a svjetsko je surova realnost i neoboriv argument najbolji igraci koji dolaze iz Evrope su bili u Juznoj Africi i ja tu nemam vise o cemu drugom da pricam, Castrol, Coca Cola, Chipsy liste su obican marketing za doticne firme a oni koji se pozivaju na te rankinge su smijesniji od ovih sto su ih postavili(pardon ovi uopste nisu smijesni oni su marketing genijalci sad svi znaju za Castrol i znaju za moto "It`s not just oil, it`s liquid engineering")
Dio Arsenala

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 nov 2010, 14:24

-Paja je napisao/la:Ja sam svoje argumente iznio a svjetsko je surova realnost i neoboriv argument najbolji igrac koji dolaze iz Evrope su bili u Juznoj Africi i ja tu nemam vise o cemu drugom da pricam, Castrol, Coca Cola, Chipsy liste su obican marketing za doticne firme a oni koji se pozivaju na te rankinge su smijesniji od ovih sto su ih postavili(pardon ovi uopste nisu smijesni oni su marketing genijalci sad svi znaju za Castrol i znaju za moto "It`s not just oil, it`s liquid engineering")
Po tvojoj procjeni da je SP mjerilo nekog igraca,onda ni George Best nije nikakav igrac jer s Welsom nije zaigrao na SP. Jesam li upravu??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 nov 2010, 14:26

George Best, zvani mit o najboljem igracu koji su stvorili Unitedovi navijaci ali dobro nema veze za njih je najbolji za ostale prosjecan.

Normalno da je svjetsko prvenstvo mjerilo igraca, da nije mozda Bundesliga ili Primera?
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 nov 2010, 14:28

-Paja je napisao/la:George Best, zvani mit o najboljem igracu koji su stvorili Unitedovi navijaci ali dobro nema veze za njih je najbolji za ostale prosjecan.

Normalno da je svjetsko prvenstvo mjerilo igraca, da nije mozda Bundesliga ili Primera?
Još nisam čuo da se nekada održalo svjetsko prvenstvo fudbalera 1 na 1. Tada bi to imalo logike ali ti i logika nikako ne idete u istu rečenicu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 nov 2010, 14:29

-Paja je napisao/la:Normalno da je svjetsko prvenstvo mjerilo igraca, da nije mozda Bundesliga ili Primera?
:lol: :lol:

Glupost dominira.

Argumentacija apstinira.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 nov 2010, 14:31

NoName je napisao/la:
-Paja je napisao/la:George Best, zvani mit o najboljem igracu koji su stvorili Unitedovi navijaci ali dobro nema veze za njih je najbolji za ostale prosjecan.

Još nisam čuo da se nekada održalo svjetsko prvenstvo fudbalera 1 na 1. Tada bi to imalo logike ali ti i logika nikako ne idete u istu rečenicu.
Pa ne igra se ni Bundesliga ni strasne kvalifikacije gdje ti ljubimac briljira 1 na 1 pa su to tvoji argumenti.
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 nov 2010, 14:33

-Paja je napisao/la:
NoName je napisao/la:

Pa ne igra se ni Bundesliga ni strasne kvalifikacije gdje ti ljubimac briljira 1 na 1 pa su to tvoji argumenti.
On briljira gdje god igra, u svim takmičenjima. Na žalost, ostali reprezentativci nisu u mogućnosti da ga prate svojim kvalitetom. Jedan od 3 najbolja strijelca kvalifikacija i to iz slabije reprezentacija, glavni topnik :lol: Bundeslige, dobar u LP, dobar u EL, cijena 49 miliona funti, šta više za poželjeti...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 nov 2010, 14:36

Da, ove godine briljira u Ligi Prvaka a i u EL, ah da ne mogu suigraci da ga prate :mrgreen:

49 miliona funti ces ti spominjati dok on ne zavrsi karijeru jer ce to jedino ostati upamceno, cijena koju je postavio Wolfsburg a ostali se otimali ko ce dati ali eto nekim cudom niko nije dao.
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 nov 2010, 14:37

-Paja je napisao/la:Da, ove godine briljira u Ligi Prvaka a i u EL, ah da ne mogu suigraci da ga prate :mrgreen:

49 miliona funti ces ti spominjati dok on ne zavrsi karijeru jer ce to jedino ostati upamceno, cijena koju je postavio Wolfsburg a ostali se otimali ko ce dati ali eto nekim cudom niko nije dao.
Gdje god igra, čoroslave.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 nov 2010, 14:37

-Paja je napisao/la:Ja sam svoje argumente iznio a svjetsko je surova realnost i neoboriv argument najbolji igraci koji dolaze iz Evrope su bili u Juznoj Africi
Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Duga je lista sjajnih igrača koji redovno propuštaju velika takmičenja, sigurno je da krivica nije njihova.
Ti kao i uvijek, znaš šta misle ostali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 nov 2010, 14:41

Koja je to lista sjajnih igraca evo konkretno za ovo svjetsko prvenstvo? hahaha nemoj mi reci Modric, Dzeko haj nastavi da se nasmijem :mrgreen:

Nema sta Dzeko razvaljuje on i Cisse iz Bundeslige :mrgreen:
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2010, 14:42

Samo me jedna stvar zanima. Šta ako Džeko pređe u Arsenal(iako je jasno da oni nemaju novca za dovođenje nekog superstara)? Kakvu li će onda priču pričati @Paja? A volio bih da se to desi više neg' išta, pa da uživamo u njegovim dobro poznatim, objektivnim postovima. :lol:

Nego, vjerovatno su i svi igrači Novog Zelanda bolji od ovih iz Arsenala koji nisu zaigrali na SP-u, poput Rosyckog, Walcotta i ostalih. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 nov 2010, 14:48

Monolog je napisao/la:Samo me jedna stvar zanima. Šta ako Džeko pređe u Arsenal(iako je jasno da oni nemaju novca za dovođenje nekog superstara)? Kakvu li će onda priču pričati @Paja? A volio bih da se to desi više neg' išta, pa da uživamo u njegovim dobro poznatim, objektivnim postovima. :lol:

Nego, vjerovatno su i svi igrači Novog Zelanda bolji od ovih iz Arsenala koji nisu zaigrali na SP-u, poput Rosyckog, Walcotta i ostalih. :lol:
Prije nego sto sam napisao najbolji igraci svijeta su bili na svjetskom znao sam da ce neki genijalac spomenuti novi zeland, sjevernu koreju pa sam namjerno stavio najbolji evropski igrac su nastupali na svjetskom kako ovako glupa pitanja ne bi bila moguca. Dzeko nece preci u Arsenal to je jasno ko dan, isto ko sto je jasno da je Wenger jos prije 2 godine kad je dug od stadiona jos bio poprilicno visok imao 100 miliona funti za transfere(naravno ti koji ne pratis Arsenal ko i ja to nisi znao pa cu evo sad da ti kazem). Posto svi znamo koliko je od tih 100 miliona funti te godine potroseno :mrgreen: i to racunajuci sve prelazne rokove zamislite koliki je sad budzet Arsenala ako krene u kupovinu? (sto se nece desiti). Wenger opet ima 100 miliona funti na raspolaganju mada taj budzet je vise busanje u prsa kako se ima para da bi se oborile glupe tvrdnje o "siromastvu" Arsenala a i ptice na grani znaju da se nece nista puno trositi.
Dio Arsenala

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 nov 2010, 17:14

A i ptice na grani znaju da Arsenal opet neće ništa osvojiti.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 nov 2010, 18:03

Monolog je napisao/la:Samo me jedna stvar zanima. Šta ako Džeko pređe u Arsenal(iako je jasno da oni nemaju novca za dovođenje nekog superstara)? Kakvu li će onda priču pričati @Paja?
Džekson bi im legao samo tako. Iako ja ne volim da naši igrači igraju u najjačoj ligi na svijetu. Razlog - reprezentacija puši! Edin nije sklon povredama, ima sve predispozicije da se i tamo (EPL) dokaže, ali...

Paja nas samo pegla, vjerujem da bi on bio oduševljen sa ovim transferom.
Samo se bojim, ako do toga dođe, da nam ( Bayi) ne uvale Bendy-ja. Skoro ga nešto Franz spominjao. :mrgreen:

Nešto razmišljam o budućem treneru Bayerna (ako LvG ispale), pa mi pade na pamet da i Wenger dobro sprecha deutsch. A dobar je sa Kaiserom. :D
U svakom slučaju vođa neće ostati bez posla u slučaju raskida ugovora sa Arsenalom.

Arsenal i Bayern povezuje ista stvar, a to je da još nisu otplatili stadion. Iako su financijske moćne ekipe, sve dok se taj problem ne riješi, neće biti velikih ulaganja.
Vom Jäger zum Gejagten

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 nov 2010, 18:09

Geronimo, gdje ces i spomenuti da bbi veliki vodja mogao napustiti Arsenala, trebas sam sebe sad odma kazniti, sam sebe banovati heh, nasikirat ces nam druga Paju, garant sad pije lexaurine da dodje sebi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 nov 2010, 18:33

-Paja je napisao/la:Ja sam svoje argumente iznio a svjetsko je surova realnost i neoboriv argument najbolji igraci koji dolaze iz Evrope su bili u Juznoj Africi
Reče neko ko je rekao i ovo:
-Paja je napisao/la:Svi igraci Arsenala su bolji od igraca Barcelone!
Španija je prvak Svijeta, a Barcelona je dala čak osam reprezentativaca Španije, plus igrači koji su igrali za ostale nacionalne selekcije (Messi, Alves, Mascherano...)

Pazi sad ovo, ovo su igrači Arsenala koji su Svjetsko prvenstvo gledali putem malih ekrana: Almunia, Vermaelen, Koscielny, Rosicky, Nasri, Walcott, Denilson, Ramsey, Squillaci, Wilshere, Djourou, Fabianski, Arshavin, Gibbs, Chamakh, Szczesny. Dakle, skoro svi su EVROPLJANI! U stvari, lakše bi mi bilo da sam nabrojao koliko ih je igralo na SP.
Virtu4l je napisao/la:Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Duga je lista sjajnih igrača koji redovno propuštaju velika takmičenja, sigurno je da krivica nije njihova.
-Paja je napisao/la:Koja je to lista sjajnih igraca evo konkretno za ovo svjetsko prvenstvo? hahaha nemoj mi reci Modric, Dzeko haj nastavi da se nasmijem
Znači, automatski ovi gore pobrojani igrači nisu sjajni zar ne, jer je svjetsko prvenstvo NEOBORIV ARGUMENT? 2+2=4? Kako onda mogu biti bolji od igrača Barcelone koji nose zlato oko vrata? Ne razumijem?

Ovim' prekidam diskusiju sa dotičnim. Plićak žešći. Sad razguli nazad u kokošinjac...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 nov 2010, 18:44

Svašta ćeš pročitati na ovoj temi, George Best je prosječan igrač, a talentovani Bendtner dominira u PL, CL, i WC.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 nov 2010, 18:47

RiNo je napisao/la:Svašta ćeš pročitati na ovoj temi, George Best je prosječan igrač, a talentovani Bendtner dominira u PL, CL, i WC.
Samo od Paje takve nebuloze mozes cuti, ni od kog drugog.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 nov 2010, 19:31

Arsenal mi je odmah poslije Liverpoola u Engleskoj, volim stil igre, volim igrace, trenera, ali zbog ovog debila mi se klub pocinje gaditi :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.