Safet Sušić - Pape

Saban
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 01:50

delija je napisao/la:
Harrison je napisao/la: Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus.
Dosta mi je vise selektora supljaka koji veze nemaju. :evil:
:o :o :o :o
Vidis ti dokle ta bolest ide, cuj da uzme selektora za dvije utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:
I sada ti trebas takvim debilima ko fol nesto da objasnjavas, da mu kazes da su tri zadnje utakmice najbolje sto je Bosna odigrala vec duze vrijme da je sve u uzlaznoj putanji, on ce uvijek naci drugog debila koje ce odma utrcati sa opaskom '"daje se podrska i pored nuspjeha". Kerla bolan, kakvog neuspjeha, ti ko veli znas da ce bit neuspjeh, a joj sto bi se ti upisho od srece da zijanimo protiv Rumuna + protiv Bjelorusa. I onda se zali, osipa drvlje i kamenje na ljudi i portal sa kojeg se ne skida danonocno. samo ceka prilika da kao hijena nesto poturi, prigovori. Svaka njima cast kada trpe takve, pustili te besplatno u svoju kucu, serviraju ti vijesti, omogucavaju da bulaznis po forumu...eh da sam ja na njihovom mjestu kako bi te "cipeliro" u straznjicu i da te nikada moje oci ne vide.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2011, 02:02

Nije ovo humanitarni forum, šabane. Ljudi žive od mojih klikova, a nažalost i od takvih primitivnih spodoba k'o što si ti. Nisi opet mogao sastaviti post, a da sve neistomišljenike na nazoveš debilima. Svaka čast!
Vidiš da ti žmire na svakodnevno kršenje pravila foruma, samo da navraćaš ovamo. I onda misliš da meni nešto naročito tolerišu :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 feb 2011, 02:08

igramo lijepo a gubimo...

meni se vise svidza varijanta:igramo ruzno a pobjedzujemo...

salu na stranu...
u ove zadnje dvije tekme vidi se pomak u igri..lici na nesto...ali brate ako mi tezimo da igramo lijepo za oci a da pritom gubimo tekme i bodove..onda..ne znam sta da kazem.. :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 02:25

Željovac je napisao/la:Nije ovo humanitarni forum, šabane. Ljudi žive od mojih klikova, a nažalost i od takvih primitivnih spodoba k'o što si ti. Nisi opet mogao sastaviti post, a da sve neistomišljenike na nazoveš debilima. Svaka čast!
Vidiš da ti žmire na svakodnevno kršenje pravila foruma, samo da navraćaš ovamo. I onda misliš da meni nešto naročito tolerišu :lol:
Ne neistomisljenike nego one koji vec racunaju da smo dozivjeli neuspjeh i ibrete se kako onda mozemo podrzavati Susica (drugim rjecima prizeljkuju neuspjeh) To si ti rekao, nekoliko postava iznad pa je logicno da sam debilom nazvao samo tebe, a ne sve. Sto se krijes iza mase? Ako ima problema sa mojim postovima, vjerovatno ce stici upozorenje, a ti si prekrsio sve kokekse i pravila baljezgajuci na temama o reprezentaciji o Zelji i igracima Zelje. Koji si ti....pa da se npr. na temi o bh reprezentativcima citav forum nateze sa tobom bi li ovaj ili onaj igraca Zelje trebao igrati za reprezentaciju? Jos ides dotle u bezobrazluk da tvrdis da je Cocalic Puuuno bolji od Rahimica :o :o :o A onda kao sto sam rekao, jos se pravis i Tosho pa blatis ove ljude sto te ne zastite od bilo kakvih prigovora, sto ti ne omoguce da svoje nebuloze prosipas serbezli...Pozivas se na nekakvu neporfesionalnost, na nekakav tekst koji je objvavljen a tebi se nije svidio...Pa razguli jadan ne bio, ako ti se toliko ne svidja. Je li te neko vuce za rukav? Eto bas ce neko prositi bez tvojih (i mojih) klikova? Koji paranoik.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 02:29

T-MAC je napisao/la:igramo lijepo a gubimo...

meni se vise svidza varijanta:igramo ruzno a pobjedzujemo...

salu na stranu...
u ove zadnje dvije tekme vidi se pomak u igri..lici na nesto...ali brate ako mi tezimo da igramo lijepo za oci a da pritom gubimo tekme i bodove..onda..ne znam sta da kazem.. :roll:
Pa dobro, u ove zadnje dvije utakmice i rezultat je polovican, je li tako? Protiv Meksa je bilo pola-pola, nismo mi bas njih ono totalno nadigrali. Nismo bili ne podredjeni i mislim da bi nekako realno bilo 2:2. Ako se igra dobro, valjda ce i rezultati doci, valjda nam se nece desavati onako jeftini golovi...Ali u sustini si u pravu - rezultat se pika pa cemo vidjeti...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2011, 02:52

Saban je napisao/la: Vidis ti dokle ta bolest ide, cuj da uzme selektora za dvije utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:
I sada ti trebas takvim debilima ko fol nesto da objasnjavas...
Citirao si nekog momka i hinjski ga nazvao debilom. Tek skontah da si ispod i na mene mislio. Nije nikakvo skrivanje iza mase. Kad me takav jadni primitivac vrijeđa, to je vrlo pozitivno. Da, mozak, od svih klikova se živi, inače bi bila 3 čovjeka na ovom forumu, koja normalno diskutuju. A ovako se trpe raznorazni neotesani šabani, toliko inferiorni da debate spuštaju na rang neodgojenih prvačića. Haj zini još jednom, prvačiću :o :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 13 feb 2011, 03:16

Saban je napisao/la:Vidis ti dokle ta bolest ide, cuj da uzme selektora za dvije utakmice
Kakve to veze ima ?

I Portugal je htio Mourinha za 2 kvalifikacijske pa je Real odbio a Mourinhu je bilo svejedno , stavise bio je za to

pravi si saban ;)

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 13 feb 2011, 04:37

ja sam zato da reprezentacija nema selektora nikako

pa ja
dan te **** mi smo velesila, koji će nama **** selektor uopće

nego nako, kad malo prigusti protiv ovih reprezentacija ravnih nama
tipa brazil, argentina, engleska, francuska... čekaj, jok francuska, bolji smo mi od njih, oni su sad u raspadu, jes, jes, kao što rekoh, kad malo zagusti vidjeti koji je selektor najbolji u tom momentu, pa ga angažovati za tu utakmicu
naravno, svi najbolji selektori bi dušu dali barem jednom da sjednu na klupu bosne i hercegovine, s ovako divnim savezom, i navijačima koji u po amerike ulete u teren u tangama i handre našeg golmana

normalno
mi bi to mogli platit
jer bi uštedili 12 x 5000 = 60000 maraka za godinu od selektorske plate
taman za murinjovo odjelo, sat, pake žvaka, gajbu sarajevske i ćevape u želji

ljepota
ne bi on ništa više ni tražio, ipak je on profesionalac

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 06:02

zare je napisao/la:ja sam zato da reprezentacija nema selektora nikako

pa ja
dan te jebo mi smo velesila, koji će nama kurac selektor uopće

nego nako, kad malo prigusti protiv ovih reprezentacija ravnih nama
tipa brazil, argentina, engleska, francuska... čekaj, jok francuska, bolji smo mi od njih, oni su sad u raspadu, jes, jes, kao što rekoh, kad malo zagusti vidjeti koji je selektor najbolji u tom momentu, pa ga angažovati za tu utakmicu
naravno, svi najbolji selektori bi dušu dali barem jednom da sjednu na klupu bosne i hercegovine, s ovako divnim savezom, i navijačima koji u po amerike ulete u teren u tangama i handre našeg golmana

normalno
mi bi to mogli platit
jer bi uštedili 12 x 5000 = 60000 maraka za godinu od selektorske plate
taman za murinjovo odjelo, sat, pake žvaka, gajbu sarajevske i ćevape u želji

ljepota
ne bi on ništa više ni tražio, ipak je on profesionalac
Nemoj tako, mogli bi mi angazovati za dvije utakmice bar onoga glavonju iz Celzija, pa bi posle vidjeli kakav je schedule Guardiole da ga angazujemo za Bjelorusiju, protiv Albanaca bi mogli uzeti Mancinija, on jelte poznaje Dzeku pa bi zbog Edinovog hatora pristao, a kasnije mozda Djovani Trpatoni, vjerovatno bi za jednu litru kladanjske muske vode pristao bar jedno poluvrijeme da nas vodi, ipak je ono cojek u godinama, a zna se da kladanjska dize iz mrtvih :mrgreen: :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 06:11

Željovac je napisao/la:
Saban je napisao/la: Vidis ti dokle ta bolest ide, cuj da uzme selektora za dvije utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:
I sada ti trebas takvim debilima ko fol nesto da objasnjavas...
Citirao si nekog momka i hinjski ga nazvao debilom. Tek skontah da si ispod i na mene mislio. Nije nikakvo skrivanje iza mase. Kad me takav jadni primitivac vrijeđa, to je vrlo pozitivno. Da, mozak, od svih klikova se živi, inače bi bila 3 čovjeka na ovom forumu, koja normalno diskutuju. A ovako se trpe raznorazni neotesani šabani, toliko inferiorni da debate spuštaju na rang neodgojenih prvačića. Haj zini još jednom, prvačiću :o :lol:
Hajde Kerla, setaj malo, a ne samo da klikas ovdje i pravis pare onima koje te handre. Naravno da je debili ko moze i zamisliti da uzimamo selektore utakmicu po utakmicu, posebno sada kada imamo strucnjaka takvog kalibra kakav ja nas Pape.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 feb 2011, 09:33

Pasodzigera je napisao/la:Momak jesil ti sjedio na usima kad je Pape davo intervju,rekao je da ce dobiti po poluvrijeme i Hasagic i Begovic pa ce odluciti ko ce dobiti jedinicu za Rumuniju. A ono **** od golmana stoka nam ne treba,kad ovakve stvari radi dok brani za jedan pisljivi Stoke,sta bi radio ili sta ce raditi ako predje u jaci klub.
Time sto si napisao samo potvrdjujes ono sto sam ja napisao da je Pape trenerski antitalenat, cuj dace im po JEDNO poluvrijeme pa da vidi koji ce bolje braniti pa da ga stavi protiv Rumuna :lol: :lol: :lol: Zamisli scenarijo, Meksiko nam ne uputi nijedan sut u okvir gola za 90 minuta i koga ce Pape staviti na gol? Ili nam zabiju par komada u prvom (nebitno koji brani), a u drugom ne upute nijedan sut na gol i koji je bolji golman? Pitam ovo tebe, pitam Papeta? :lol: :lol: :lol: Kontas li ti kakve on nebuloze prica, a ti ga podrzavas?
Saban je napisao/la:Vidis ti dokle ta bolest ide, cuj da uzme selektora za dvije utakmice
I sada ti trebas takvim debilima ko fol nesto da objasnjavas, da mu kazes da su tri zadnje utakmice najbolje sto je Bosna odigrala vec duze vrijme da je sve u uzlaznoj putanji, on ce uvijek naci drugog debila koje ce odma utrcati sa opaskom '"daje se podrska i pored nuspjeha". Kerla bolan, kakvog neuspjeha, ti ko veli znas da ce bit neuspjeh, a joj sto bi se ti upisho od srece da zijanimo protiv Rumuna + protiv Bjelorusa. I onda se zali, osipa drvlje i kamenje na ljudi i portal sa kojeg se ne skida danonocno. samo ceka prilika da kao hijena nesto poturi, prigovori. Svaka njima cast kada trpe takve, pustili te besplatno u svoju kucu, serviraju ti vijesti, omogucavaju da bulaznis po forumu...eh da sam ja na njihovom mjestu kako bi te "cipeliro" u straznjicu i da te nikada moje oci ne vide.
Mislim da si ti jedini koji je bolestan i to u mozak sto je najgore, takve kao ti injekcijom uspavljivaju da ne lupaju ko maksim po diviziji :mrgreen: , rad svakog selektora se moze ocijeniti nakon jedne-dvije utakmice i vidjeti ima li kakvog pomaka u igri. Niko od nas nije vidio nikakav napredak niti u igri niti u rezultatima i krajnje je vrijeme da repku preuzmu ljudi koji znaju svoj posao. Pape je BH legenda, ZIVA ISTINA, ALI KAO IGRAC.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 feb 2011, 11:32

Pape treba da se izvine Begovicu i Ibricicu jer je govorio u neuracunljivom stanju. Zasto neuracunljivom?
Zato jer ne konta da mi nemamo mnogo izbora. Ovakvih selektora ko Pape ima u BiH najmanje 80-tak, a bogami golmana i igraca nemamo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 feb 2011, 13:21

Saban je napisao/la:Naravno da je debili ko moze i zamisliti da uzimamo selektore utakmicu po utakmicu, posebno sada kada imamo strucnjaka takvog kalibra kakav ja nas Pape.
Ja bih rekao neupućen, a ne debil. Ali u tome je razlika između mene i šabana ovog svijeta. 8-)

Visca el Višća!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 feb 2011, 14:26

Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!

Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!

Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 feb 2011, 14:44

otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!
Rođen si kao seljak, neka si šta ima veze! Pa si stekao slavu neviđenu, ali ne, to ti nije bilo dovoljno, morao si se vratiti da sve *aebeš i da dokažeš da od korijena nisi odmakao ni pedalj! Od ovaca si krenuo, njima ćeš se na kraju i vratiti!

Toliko o Safetu Sušiću igračkoj legendi zvanoj "pape", a danas još poznatijem u narodu kao, *ARINA od selektora!

Molio bih da moj post ne citiraju "razni Šabani" jer im je lingvistika i dijalog na nivou 9-ogodišnjaka! Na iste se neću obazirati jer sastavi tipa: Šta je pape radio na raspustu me ni najmanje ne interesuju!
Pozdrav!
Na osnovu cega si donio ovakav zakljucak? Na osnovu rezultata i kojih? Molim tvoj prijedlog za selektora? :idea:
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 13 feb 2011, 14:48

otpravnik_vozova je napisao/la:Pape je napravio veliku, rekao bih životnu grešku kad se prihvatio selektorskog posla. Srozao je maximalno (do temelja) kredibilitet i status legende koji je zaradio isključivo kao igrač a mora se priznati da je bio čarobnjak sa loptom, bez obzira što se ne mogu porediti uloge igrača i selektora! Mogao je gladiti "damu" u Parizu, ponekad svratiti da vidi šta ima kod nas i to bi za njega bilo po onoj: "i vuk sit i ovce na broju" ,ili "djesi pape legendo, šta mai" ali ne morao je doći da *aebe i sebe i nas! Sebe boga mi puno više jer mi i nismo bili navikli na neke uspjehe, osim sa ćirom kada smo kao nacija disali svi kao jedan! Naš narod ne prašta, to je poznata stvar a pape je dočekao a tek će dočekati da mu cijeli stadion (čitaj bilino polje) *ebe familiju i iz sveg srca uzvikuje pape ****! Safete nisi se trebao kockati sa slavom koju si uživao, trebao si kopačke ostaviti na klinu a ne ih mjenjati markiranim cipelama kad na njih ruku na srce nisi nikad ni navikao!

Pozdrav!
sa ovim postom si dovrsio pljuvanje na svim temama koje imaju bilo kakve veze sa Sarajevom :oops: sad bi mogao poceti pisati normalno (ako ti to znas),neces se valjda ponavljati :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 13 feb 2011, 14:50

Tesko ti se sad otpravnice :lol: :mrgreen:

Ali odlicno napisano od rijeci do rijeci.

Potpis!
1921-2011

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 feb 2011, 14:56

Harrison je napisao/la: Time sto si napisao samo potvrdjujes ono sto sam ja napisao da je Pape trenerski antitalenat, cuj dace im po JEDNO poluvrijeme pa da vidi koji ce bolje braniti pa da ga stavi protiv Rumuna :lol: :lol: :lol: Zamisli scenarijo, Meksiko nam ne uputi nijedan sut u okvir gola za 90 minuta i koga ce Pape staviti na gol? Ili nam zabiju par komada u prvom (nebitno koji brani), a u drugom ne upute nijedan sut na gol i koji je bolji golman? Pitam ovo tebe, pitam Papeta? :lol: :lol: :lol: Kontas li ti kakve on nebuloze prica, a ti ga podrzavas?
Ah ocito da je i njemacki selektor bio antitalent kad je dao po poluvrijeme Kahnu i Lehmanu da vidi koji je u boljoj formi,pa tako dogura do finala. Bitno je da si ti vidovit i da znas sta bi bilo kad bi bilo talentu nas!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 feb 2011, 14:58

Pozdrav!
Dio posta ti je apsolutno tacan,ali sama njegova poenta nije. Naravno da mu ovo nije trebalo,nama treba ublehas poput Cire koji ce nas dici do neba danas,a sutra nas spustiti nize nego sto smo ikad bili.
A ti otpravnice hajde polako na stanicu,treba ispratiti voz za Cipuljice...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 feb 2011, 15:13

Pozdrav!
Profesore,doktore ,kralju fudbala,ma nek si nam reko. Neka si ti jedini ciji se postovi ne smiju citirati i nek smo mi svi 9-togodisnjaci,a ti stara skolovana faca. Pa sto to taj tvoj sa potpisa ne preuze ikad reprezentaciju i dovede nas na neko od prvenstava?Sto to tvaj sa potpisa ubroja i svoju rodnu grudu Bosnu u zemlje kad je rekao da nece trenirati nikog sa prostora bivse Jugoslavije? Zar je to njegova rodna gruda zasluzila,koja mu je i donjela uspjeh u zivotu?! Dolazis ovdje pljuvati po Safetu samo zato sto je iz Sarajeva,mislim na klub,jer vi Sarajlije ste jedini gradjani u BIH,pa i svijetu.U BIH osim Sarajeva i nema grada,svi ostali su seljaci za vas,jer vi ste najskolovaniji,najpametniji,naj,naj,naj. Ne nece nacija na Bilinom Polju pljuvati po Papetu,ako se i to desi dolazice od OTPADAKA,SMECA,IZRODA,ISFRUSTRIRANIH LJUDI KOJI NISU IMALI SEX-A U ZIVOTU i vidili onu zensku stvarku samo preko TV-a,eh ti ce pljuvati po najvecoj fudbalskoj legendi koja se rodila na prostoru bivse Jugoslavije.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.