Vidis ti dokle ta bolest ide, cuj da uzme selektora za dvije utakmicedelija je napisao/la:Harrison je napisao/la: Kazem da uzemo nekoga samo na ove dvije utakmice protiv Rumuna koje su nam najbitnije. Vjerujem da bi to Vaha puno bolje poslozio od Papeta, a da ne pricam o Osimu, jest da je bolestan i star, ali u pitanju su samo dvije utakmice, ne vise, ne cijeli ciklus.
Dosta mi je vise selektora supljaka koji veze nemaju.![]()
![]()
![]()

I sada ti trebas takvim debilima ko fol nesto da objasnjavas, da mu kazes da su tri zadnje utakmice najbolje sto je Bosna odigrala vec duze vrijme da je sve u uzlaznoj putanji, on ce uvijek naci drugog debila koje ce odma utrcati sa opaskom '"daje se podrska i pored nuspjeha". Kerla bolan, kakvog neuspjeha, ti ko veli znas da ce bit neuspjeh, a joj sto bi se ti upisho od srece da zijanimo protiv Rumuna + protiv Bjelorusa. I onda se zali, osipa drvlje i kamenje na ljudi i portal sa kojeg se ne skida danonocno. samo ceka prilika da kao hijena nesto poturi, prigovori. Svaka njima cast kada trpe takve, pustili te besplatno u svoju kucu, serviraju ti vijesti, omogucavaju da bulaznis po forumu...eh da sam ja na njihovom mjestu kako bi te "cipeliro" u straznjicu i da te nikada moje oci ne vide.