FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Furymaker
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 26 apr 2010, 14:55

samo rajvosa je napisao/la:Previse je rizikovati sa Anrijem jer nije u nikakvoj formi,dok je Pedro u odlicnoj! Sto se tice navijaca ruku na srce atmosfera na Nou Campu nije paklena jer ljudi nemaju prave navijace!
Ako ne ruse , ne divljaju i ne pale baklje to nisu pravi navijaci ?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 apr 2010, 15:00

Sastav koji ce krenuti u utakmici sa Interom, ako je vjerovati katalonskom dnevniku sport.es:

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 apr 2010, 15:13

Furymaker je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Previse je rizikovati sa Anrijem jer nije u nikakvoj formi,dok je Pedro u odlicnoj! Sto se tice navijaca ruku na srce atmosfera na Nou Campu nije paklena jer ljudi nemaju prave navijace!
izgleda bas tako....svasta ce insan procitati na ovom forumu!
Volim te Bosno!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 apr 2010, 15:15

Romariooo je napisao/la:slika

Trnci, trnci prolaze!
Jedva cekam srijedu. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 apr 2010, 16:06

Uh, bas tako, jedva se ceka, spucala nas je euforija. Sto se mene tice, majke mi i drago mi e sto je ovako ispalo, da moramo ganjati rezultat protiv jake ekipe, sto je sve neizvjesno itd. Bolje je ovako da smo svi nabrijani, bice veca festa ako prodjemo. Bolje je ovako, nego da smo izvukli Lion recimo i da smo lagano prosli. Kao sto rece Laporta, ovakav izazov bio je potreban ovoj generaciji da se pokaze. Prosle godine osvojili smo LP, tako da nismo nesto zeljni titula, sad je po meni vise bitan nacin na koji osvajamo. Neka ovog izazova, ako prodjemo Intera u finalu cemo pomesti s terena Bayera najvjerovatnije, i to ce biti mozda potvrda da je ovo najbolji tim koji je ikada igrao nogomet uopste. Ako ispadnemo, nema veze, imamo mocam i mlad tim koji ce se naosvajati svega ionako u narednim sezonama.
Protiv Intera vecina toga bice odlucena mislim u prvih 20 minuta, nasi ce navaliti od prve minute, stvorit ce prilike, ako se sta od tog realizuje, proci cemo. Ako se Inter odbrani i uspostavi neku ravnotezu, onda ce biti gusto.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 apr 2010, 16:09

Romariooo je napisao/la:Uh, bas tako, jedva se ceka, spucala nas je euforija. Sto se mene tice, majke mi i drago mi e sto je ovako ispalo, da moramo ganjati rezultat protiv jake ekipe, sto je sve neizvjesno itd. Bolje je ovako da smo svi nabrijani, bice veca festa ako prodjemo. Bolje je ovako, nego da smo izvukli Lion recimo i da smo lagano prosli. Kao sto rece Laporta, ovakav izazov bio je potreban ovoj generaciji da se pokaze. Prosle godine osvojili smo LP, tako da nismo nesto zeljni titula, sad je po meni vise bitan nacin na koji osvajamo. Neka ovog izazova, ako prodjemo Intera u finalu cemo pomesti s terena Bayera najvjerovatnije, i to ce biti mozda potvrda da je ovo najbolji tim koji je ikada igrao nogomet uopste. Ako ispadnemo, nema veze, imamo mocam i mlad tim koji ce se naosvajati svega ionako u narednim sezonama.
Protiv Intera vecina toga bice odlucena mislim u prvih 20 minuta, nasi ce navaliti od prve minute, stvorit ce prilike, ako se sta od tog realizuje, proci cemo. Ako se Inter odbrani i uspostavi neku ravnotezu, onda ce biti gusto.
svaka ekipa ima motiv da osvoji titulu...ma koliko puta je do sada osvojili..plus barca sada ima motiv da je odbrani sto nikome nije poslo za rukom/nogom...tako da nece ni njima...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 apr 2010, 16:23

Mislio sam mi navijaci nismo nesto zeljni titula, nije ono da cekamo titulu godinama, ili ko neki decenijama.

Utakmicu ce suditi Frank de Bleeckere, u ovakvoj utakmici i sudjenje ce bii vrlo bitno, nadam se da necemo biti opet osteceni nesto.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 apr 2010, 16:31

ipak se i ovo pika ...
.
.
.
1979 Nottingham Forest
1980 Nottingham Forest
.
.
.
1989 AC Milan
1990 AC Milan
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 apr 2010, 16:48

bparena je napisao/la:ipak se i ovo pika ...
.
.
.
1979 Nottingham Forest
1980 Nottingham Forest
.
.
.
1989 AC Milan
1990 AC Milan
To je Kup Sampiona, a na to se nije mislilo... osim toga, cudi me da nisi vidio pet uzastopnih titula Reala na samom pocetku... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 apr 2010, 16:54

nisam vidio :D :D :D :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 26 apr 2010, 19:00

de ako neko moze da mi da stranicu ovu nasu ide nekako barcelona-bih al nemogu naci :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 apr 2010, 19:01

-Barcelona- je napisao/la:de ako neko moze da mi da stranicu ovu nasu ide nekako barcelona-bih al nemogu naci :mrgreen:
http://www.****.com/ ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 26 apr 2010, 19:08

povrijedio se Sneijder :D
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 apr 2010, 19:12

Svaka cast i tim ekipama koje su osvajale 60-ih i 70-ih godina, ali to je bilo bas davno i tadasnji fudbal, kao i tadasnja Evropa, sve je to bilo drugacije, ne moze se porediti s ovim sto gledamo danas nema smisla pozivati na tadasnje neke rezultate koji nemaju veze s ovim danas skoro nikakve, mozemo pricati do nekih dvadesetak godina unazad.

Ne znam to za Sneijdera, moguce i da je neka Morinjova navlaka.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 26 apr 2010, 22:15

Romariooo je napisao/la:Svaka cast i tim ekipama koje su osvajale 60-ih i 70-ih godina, ali to je bilo bas davno i tadasnji fudbal, kao i tadasnja Evropa, sve je to bilo drugacije, ne moze se porediti s ovim sto gledamo danas nema smisla pozivati na tadasnje neke rezultate koji nemaju veze s ovim danas skoro nikakve, mozemo pricati do nekih dvadesetak godina unazad.

Te ekipe koje su tada osvajale su zaista vrhunske...Ajax je recimo 3x za redom osvajao itd...Al' to je bilo vrijeme kad se Liga prvaka sastojala od 4 kluba pa kasnije od 8 klubova.Dakle nije bilo toliko jako takmicenje i komercijalno.Danas je Liga prvaka mnogo jača finansijksi a i po broju klubova koji se takmiče-po 32 kluba su tu u grupama plus kvlaifikacije kroz koje neki klubovi prolaze.Današnja Liga prvaka je vjerovatno uz rame sa Evropskim i Svjetskim prvenstvom.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 apr 2010, 00:36

Sajoni je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Svaka cast i tim ekipama koje su osvajale 60-ih i 70-ih godina, ali to je bilo bas davno i tadasnji fudbal, kao i tadasnja Evropa, sve je to bilo drugacije, ne moze se porediti s ovim sto gledamo danas nema smisla pozivati na tadasnje neke rezultate koji nemaju veze s ovim danas skoro nikakve, mozemo pricati do nekih dvadesetak godina unazad.

Te ekipe koje su tada osvajale su zaista vrhunske...Ajax je recimo 3x za redom osvajao itd...Al' to je bilo vrijeme kad se Liga prvaka sastojala od 4 kluba pa kasnije od 8 klubova.Dakle nije bilo toliko jako takmicenje i komercijalno.Danas je Liga prvaka mnogo jača finansijksi a i po broju klubova koji se takmiče-po 32 kluba su tu u grupama plus kvlaifikacije kroz koje neki klubovi prolaze.Današnja Liga prvaka je vjerovatno uz rame sa Evropskim i Svjetskim prvenstvom.
Liga Prvaka (tadasnji Kup Prvaka) nije nikada imao manje od 16 klubova, a toliko je imao na samom pocetku takmicenja, tako da ova prica od 4 i 8 klubova nije bas tacna... ono sto mozes staviti kao zamjerku je cinjenica da su tu igrali prvaci svih (uslovno receno, na pocetku ne bas svih) clanica UEFA-e, dakle svi su imali po jednog predstavnika (osim drzave iz koje je branitelj naslova, oni su imali dva), sto svakako nije odrazavalo kvalitet kao trenutno takmicenje. Dalje, LP je davno prevazisla SP i EP, obzirom da su vrhunski klubovi mnogo uigraniji od bilo koje reprezentacije... zakljucak, najbolji fudbal gledamo u LP... ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 apr 2010, 00:39

Danas su prije treninga igraci odradili i iznenadni doping test...igracima je uzet uzorak mokrace a zanimljivo da se igraci biraju zrijebom :mrgreen: ovo je cak 4-rti put da se radi ovaj test ove sezone

Tako je 10 igraca bilo na testu Messi, Pedro, Busquets, Víctor Valdés, José Manuel Pinto, Maxwell, Gabriel Milito, Jeffren Suarez, Eric Abidal i Yaya Toure
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 27 apr 2010, 01:48

mnogi su protiv reala govorili kakav je ovo sastav(i ja medu njima ;) ) pa je na kraju ispalo dobro...
hocu da kazem da je glupo govorit ko bi trebo igrat a ko ne bi; normalno da je tesko izabrat izmedu pedra koji je otkrice i henryja koji ima iskustvo i toliko nogometno znanje.. vece su dileme s pozicijama igraca, da li messija stavit u vezu itd. a ne ovo. PEP najbolje zna igrače, a ako na kraju prodemo(u sta ne sumnjam) niko normalno nece pricat sto nije igro ovaj ili onaj..

SEMPRE BARCA!!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 27 apr 2010, 03:27

Furymaker je napisao/la:
Ja pored Sarajeva od kada znam za sebe navijam za Barsu,imao sam cast da budem na jedno 10 meceva kad je Barsa igrala medju njima i onaj sa Realom,i to nisu navijaci nisam mislio na rusenje i sl.gluposti o kojima ti pricas nego da vecina njih sjedi 90 min i zapjevaju koju pjesmu i nekad skoce malo i to je to! Pogledaj navijace u Bundesligi,u Italiji il Grckoj pjesma nestaje 90 minuta! A ti kad naucis sta znaci navijac biti javi se pa cemo da pricamo ako su tebi navijaci ljudi koji sjede 90 min onda je ok!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 27 apr 2010, 07:22

samo rajvosa je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
Ja pored Sarajeva od kada znam za sebe navijam za Barsu,imao sam cast da budem na jedno 10 meceva kad je Barsa igrala medju njima i onaj sa Realom,i to nisu navijaci nisam mislio na rusenje i sl.gluposti o kojima ti pricas nego da vecina njih sjedi 90 min i zapjevaju koju pjesmu i nekad skoce malo i to je to! Pogledaj navijace u Bundesligi,u Italiji il Grckoj pjesma nestaje 90 minuta! A ti kad naucis sta znaci navijac biti javi se pa cemo da pricamo ako su tebi navijaci ljudi koji sjede 90 min onda je ok!
Gdje sam ja napisao da je navijac onaj koji sjedi 90min ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.