FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lazar je bez kluba, nebi bilo loše sa njim ponovo razgovarati oko novog angažmana.
FEDERER= KLOC
što mi je poznat..zubanovic89 je napisao/la:
Now now, don't make me come back![]()

Ja mislim da on igra u albanskom prvaku Skenderbeu Korca... mada i da je slobodan ja ga ne bih zvao...Iker C je napisao/la:Lazar je bez kluba, nebi bilo loše sa njim ponovo razgovarati oko novog angažmana.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Veliki strucnjakAlemC85 je napisao/la:što mi je poznat..zubanovic89 je napisao/la:
![]()

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- zubanovic89
- Kontakt:
samo je jedan brkoAd0 je napisao/la:Veliki strucnjakAlemC85 je napisao/la:što mi je poznat..zubanovic89 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

PS: pucamo od snage

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Dok god budemo dovodili igrace besplatno, nemojte ocekivati neke nerealne stvari tipa "prekucavanje lige" kao što se neki dan pisal ovdje i slicne stvari...kad budemo doveli tacnije PLATILI 3-4 PRAVA igraca, e onda možemo ocekivati velike stvari i onda možemo kritikovati i te placene igrace i samog Osima.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 08 avg 2011, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Tanko je to, probaj ovo:zubanovic89 je napisao/la:

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
šta je s vama, šta to pišete ?
Željo je večeras u najmanju ruku mogao uzeti bod a mogli smo i pobjediti jer smo sve u svemu bili bolji.
Poslije poraza od Makabija koji je normalno tesko psihicki djelovao na ekipu mislim da smo pokazali da smo kvalitetna ekipa i da cemo u nastavku prvenstva biti među glavnim pretendentima na titulu, a ovima sto pisu protiv Želje i Amara nek malo ohlade' .
Željo je večeras u najmanju ruku mogao uzeti bod a mogli smo i pobjediti jer smo sve u svemu bili bolji.
Poslije poraza od Makabija koji je normalno tesko psihicki djelovao na ekipu mislim da smo pokazali da smo kvalitetna ekipa i da cemo u nastavku prvenstva biti među glavnim pretendentima na titulu, a ovima sto pisu protiv Želje i Amara nek malo ohlade' .
FKŽ !
potpisTeaM87 je napisao/la:šta je s vama, šta to pišete ?
sjetite se prosle godine kako nas je ovaj skoro isti siroki samo bez jesea i bilobrka razvalio na pecari
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Sad kad sam se uveliko smirio, mogu se skroz složiti sa ovim tvojim postom. Svi smo očekivali superiornog Želju a realno to je sa džabaluk igračima nemoguće !!! Ja sam prvi se razočarao jer sam očekivao lepršavu igru. Sve je to još uvijek životarenje... Biće bolje! Rudar Prijedor - naje** si !Mandrak je napisao/la:Dok god budemo dovodili igrace besplatno, nemojte ocekivati neke nerealne stvari tipa "prekucavanje lige" kao što se neki dan pisal ovdje i slicne stvari...kad budemo doveli tacnije PLATILI 3-4 PRAVA igraca, e onda možemo ocekivati velike stvari i onda možemo kritikovati i te placene igrace i samog Osima.
Osim - drugo ime za Želju !
pa dobro Simo je nekadašnji željin igrač, ne znam gdje je sada, jedno vrijeme je vodio OFK Beograd.....Hawking je napisao/la:Tanko je to, probaj ovo:zubanovic89 je napisao/la:
- neko treći
- Kontakt:
sve kvazi navijači
-
- Kontakt:
Pardon, Ibrahim Sehic.Jimmy from the hood je napisao/la:E moj Kariću, Bogami imam osjećaj da nije stigao dovršiti iftar.
Pa pada lopta 30 sekundi, on čeka na gol liniji!
EDIN ŠEHIĆ!
Prije toga nesto komentarisem za Dzeku, yebiga.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Vojin potrčko hahahah joj kakve smo mi imali strucnjake pa to je za pricuAlemC85 je napisao/la:pa dobro Simo je nekadašnji željin igrač, ne znam gdje je sada, jedno vrijeme je vodio OFK Beograd.....Hawking je napisao/la:Tanko je to, probaj ovo:zubanovic89 je napisao/la:

DRŽAVA ŽELJO!
To ga ne čini dobrim trenerom, realno samo je kuko na suđenje, na ovo na ono, nešto ko Varešanović... ma Amar je za sve njih izmislio fudbal, ima i on svojih limita, ali za ove je Ferguson...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
i ja moram priznat,nakon njihova poraza od olimpije mislio sam da cemo im hladno dvicu dat bez primljenog i to da cemo ih vozat,al sumnjivo je meni nestalo struje
kazem vam
LAKRDIJA OD LIGE!SVE ZA PARE
kazem vam
LAKRDIJA OD LIGE!SVE ZA PARE
- zubanovic89
- Kontakt:
ali ima i jedna negativna strana u svemu ovome. Oni su otisli dosli su bolji dani i mi se sad kolektivno nerviramoHawking je napisao/la: Tanko je to, probaj ovo:

Edit: simo je meni bio bolji od brke nije bio ubleha i volio je zelju mislim da on nije los trener samo eto u lose doba se zadesio, on je dosao poslije nekog ne mogu da se sjetim, u avazu bio text taj neki prije sime je trenirao nekog u crnoj gori i nisu ga mogli otjerat nikako a na polusezoni zavrsio u bolnici i na neku foru raskinuli ugovor i dodje simo i dovede simeta, ubaci rovcanina, bekrica, bucana nemojte zezat dobar je bio, imao je izleta tipa dudica, wooda, mitrovica al jbg

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Brate, evo samo realno majke ti....dovedemo "strašna pojacanja" iz Čelika Adilovića i Selimovića iz Zrinjskog- I TO BESPLATNO ...i sad nerealni kakvi inace jesmo, ocekujemo neki nenormalan napredak u svemu, da ce nam protivnici sami skidati gace, a neki dan nam Makabi fino objasni na terenu gdje smo i šta smo...pa jel Osim dvije godine ponavlja ko papagaj da citava liga "u par deka" - barem ovih 4-5 vodecih klubova, da su igraci gotovo iste kvalitete i da je samo dobar dan i raspoloženje prave razliku i pobjednika....sve to covjek konstatno ponavlja vec dvije godine, ali to ocigledno niko ne sluša.rossoner je napisao/la:Sad kad sam se uveliko smirio, mogu se skroz složiti sa ovim tvojim postom. Svi smo očekivali superiornog Želju a realno to je sa džabaluk igračima nemoguće !!! Ja sam prvi se razočarao jer sam očekivao lepršavu igru. Sve je to još uvijek životarenje... Biće bolje! Rudar Prijedor - naje** si !Mandrak je napisao/la:Dok god budemo dovodili igrace besplatno, nemojte ocekivati neke nerealne stvari tipa "prekucavanje lige" kao što se neki dan pisal ovdje i slicne stvari...kad budemo doveli tacnije PLATILI 3-4 PRAVA igraca, e onda možemo ocekivati velike stvari i onda možemo kritikovati i te placene igrace i samog Osima.
Ako cemo tim za "prekucavanja lige" i koji se nece blamirati protiv Makabija ili Hapoela, e onda brate zna se : iskeširaš se par mliona, dovedeš 3-4 PRAVA igraca (u svaku liniju) pa onda možemo po forumima( i na tekmama) kritikovati i prozivati i igrace i Osima....kao što npr. Dinamo ZG radi jer ljudi imaju 5 puta veci budžet, plus citav ZG stoji iza njih ,a iza nas samo Koldžo

izgubili, pa šta, nije kraj svijeta, tek je 1. kolo
borac je prošle godine sezonu počeo porazom upravo od Širokog, i to na svom terenu, a svi znamo šta je na kraju bilo
prošle godine nas je široki razvalio sa 4:1 na ovom stadionu, ove godine nije i to je napredak, mi smo prije tri dana igrali veoma tešku utakmicu u fizičkom smislu, o psihičkim posljedicama te utakmice suvišno je trošiti riječi
i pored svega odlično smo se nosili do nadoknade, imali čak šansu za pobjedu, ali bože moj nismo sad imali sreće, negdje drugo će nam se vratiti, možda će nam tad više trebati
nije sve tako crno ili bijelo ima nešto i sivo, do uzvrat sa makabijem sve je bilo odlično, nakon ove utakmice otjerali bi sve igrače, a sutra nakon četiri vezane pobjede opet ćemo sve igrače dizati u zvijezde, pokušajte se smiriti i gledajte sve ovo malo realnije
borac je prošle godine sezonu počeo porazom upravo od Širokog, i to na svom terenu, a svi znamo šta je na kraju bilo
prošle godine nas je široki razvalio sa 4:1 na ovom stadionu, ove godine nije i to je napredak, mi smo prije tri dana igrali veoma tešku utakmicu u fizičkom smislu, o psihičkim posljedicama te utakmice suvišno je trošiti riječi
i pored svega odlično smo se nosili do nadoknade, imali čak šansu za pobjedu, ali bože moj nismo sad imali sreće, negdje drugo će nam se vratiti, možda će nam tad više trebati
nije sve tako crno ili bijelo ima nešto i sivo, do uzvrat sa makabijem sve je bilo odlično, nakon ove utakmice otjerali bi sve igrače, a sutra nakon četiri vezane pobjede opet ćemo sve igrače dizati u zvijezde, pokušajte se smiriti i gledajte sve ovo malo realnije
Glupo je kukati.Tek je pocelo,a odigrali smo najtezu utakmicu.Idemo dalje sljedeci je Rudar u dolini...
KAD DODJU TESKI DANI...
KAD DODJU TESKI DANI...
AMAR OSIM!