FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 20 dec 2013, 22:43

slika

hmmm

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 dec 2013, 23:02

Pročitah naslov na jednom portalu
Robert Jarni: Ljudi koji vode FK Sarajevo rade odličan posao
I kontam, evo ga dobar interviju o Sarajevu, ka ono:

Kakvi su prvi dojmovi u Sarajevu? Trenirali ste Hajduk i Istru, kao i mlađe kategorije. Zašto ste se odlučili preseliti u Sarajevo? Kakvi su uslovi rada u odnosu na Hrvatsku, uviđate li već neke sličnosti, pozitivne i negativne?

"Opredijelio sam se za trenera jer nogomet je bio i ostao moj životni put. Biti trener za mene je veliko zadovoljstvo i uživam u tom poslu. Sarajevo je bilo vrlo korektno i iskreno. Ljudi koji su radili na tome da izvedu FK Sarajevo na pravi put napravili su fantastičan posao, okrenuli su klub ka Europi svojim razmišljanjima i postupcima. Igrači su prezadovoljni svojim statusom i ophođenjem prema njima, a to mi je bilo vrlo važno kako bi se moglo raditi u miru. Pratio sam zbivanja u BiH nogometu tako da sam dobro upoznat. Eventualna pojačanja će se dovoditi sa mogućnostima kluba koji bi ubrzo trebao dobit i svog novog vlasnika".

Samo jedno pitanje i odgovor u u par rečenica.
E moj Baho :? :?

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 20 dec 2013, 23:04

Moze li neko slikati/skenirati sta pisu u avazovom sportu vezano za fks

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 dec 2013, 01:03

Pašalić je napisao/la:Bitno je da ste vi to u stanju, kao naravno i ispoštovati stavke ugovora , posebno one finansijske prirode. ;)
Vidis kako si ti pametan momak. Uzvracas sukanjem odmah (palis se na prvu, kao kakav maloljetni delikvent, a upste ne kontas bit price), kao ti se nasao uvrijeden jer je kao tebe ili tvoj "klubic" neko povrijedio, oh oprosti, uvrijedio...

E moj pasice, ovo ti je samo surova realnost, a dapace, naravno, nismo ni mi nista u boljoj sitvaciji ako te to ista tjesi.. ;)
Postao/la hilmo dana 20 dec 2013, 21:58

Shanks je napisao/la:
Hoćemo li ovo protiv Partizana igrati u Turskoj :?: :)

Koliko sam vidio to je Avazov sport objavio, što znači da Bog da....:D :D
Iskreno, mene bas raduje ova vijest. Drago mi je sto se nekadasnje velike ekipe iz ex-yuge ponovo na neki nacin pokusavaju okupljati, pa ako nista, odigrati jedan friendly match. Nadam se samo da nece biti sranja izmedu dvije navijacke grupe...

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 21 dec 2013, 13:10

Pa ako se bude igralo u Turskoj, sumnjam da će da bude sranja.Da se ovakav meč igra bilo gdje u regionu, to bi bilo sve samo ne friendly match, a ovako je normala. :mrgreen:

Mada je i meni drago što se bar priča o takvim stvarima, pa makar i u Avazovom sportu. :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 21 dec 2013, 13:54

PL BiH -1 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Noterdamus je napisao/la:Sa napadačkim tandemom Komazec-Bilbija trenutno se najbolja ekipa u BIH.
Još da dovedete nekog umjesto Puzigače i lagano po titulu možete.
Željo nema jak tim ali ima dosta sredjenih pobjeda u gostima i prije početka utakmice,Zrinjski i mi (Borac) možemo se zadovoljiti samo Evropom a najveća prijetnja vam je po meni Široki Brijeg.
Valja biti stručan pa srediti pobjede u gostima bez i jedne marke moras to priznati hehe.
Kako je samo nisko pao ovom izjavom :lol:

A i on kao i onaj barcelonaš ne zna ime sebi napisati. Kako ce lijepo biti slusati izgovore pa eto samo 11 kola je bilo nije se mogao Zeljo stici. Ali zato smo financijski stabilni, najjaci smo, titula je nasa iduce godine itd.
:lol:
Najveci lazov i dusman naseg tima :lol: Ona prica ja sam na vise tekmi Sarajeva bio nego ti,moj je tata od tvog jaci,vi ste svi djeca bla bla. najveci troler od teme nam chat napravio,samo sto nas banuju na njihovoj temi,a na nasoj ovakvi imaju povlasten status! Pasa ti si rekao da si me blokirao a prozivas me :lol: Jesil mozda cuo da meni nije cilj da napisem baRcelona vec bacelona,vazno je da ste pametni i da ste to skontali nakon godinu dana :lol:
Sam se u svoje lazi uplices,kazes Dino ubleha,igraci,sve nam je ocaj,pa dodjes i kazes da imamo najaci tim,da Dino radi odlican posao, da mi pojma nemamo,da je Tan 300 milja ulozio,koga ti lazes covjece samog sebe,kontradiktoran si kao i uvijek! Najaca stvar covjek sve zna,a pojma nema kupi price nasih navijaca pa misli da je pametan :lol:

Ma pusti budalu on misli da sam ja nastimao titule Sirokom :lol:

A oni bijednici traze neku pravdu za Vedrana a kad igraju dva najtrofejnija kluba Zeljo i Siroki svi redom navijaju za Siroki.
eto to vam je PL,i ti nekom nesto pises,ja da sam ovo napisao mene bi stid bilo! P.S nemas 90 godina nego 43, posto si se nafuro da si nekakav fosil i da sve znas,ima i starijih pa nisu svu pamet svijeta popili,nazalost 43 godine a pojma nemas,lafo sve za o Sarajevu al veze nema :lol: Izvini zaboravio sam Dino ubleha se ispovijeda tvom bratu :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 21 dec 2013, 14:01

I na ovu temu meni nije jasno kako bilo ko od navijaca Sarajeva moze da pise,dok njihovu drze cistu i odma nas banuju,jer mi kad dodjemo to je trolanje,ovdje im daju podrsku zato su od teme chat napravili,i fino je sami zatvorili,ovdje definitvno necu pisat do daljnjeg!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 dec 2013, 15:06

Potpisujem sve i pridružujem se.
4.10.2009.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 dec 2013, 15:39

Plakat cemo ako odete i ne budete pisali ovdje :? .

blu

Post Postao/la blu » 21 dec 2013, 17:39

gledam danas tekmu liverpul cardif bogami navijaci kardifa bjesni na tana traze da ode iz kluba kazu od kluba napravio cirkus
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 21 dec 2013, 17:47

blu je napisao/la:gledam danas tekmu liverpul cardif bogami navijaci kardifa bjesni na tana traze da ode iz kluba kazu od kluba napravio cirkus
jes vala cirkus pravi :D
vratio im 80 000 0000 funti duga, uveo ih u PL nakon milion godina :D napravio im infrastrukturu za mlade :D svu infrastrukturu doveo na visoki nivo, doveo mlade extra igrace

cirkus pravi

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 dec 2013, 17:51

razlika je u mentalitetu i odnosu prema svom klubu,
kod nas bi se mater mrtva prodala za malo para i slave,
mi bi nekakve mamiccima i slicnim spomenike dizali...
dobar primjer je hajduk kojeg dionicari i publika ne da strancu u ruke ni pod kakvim uslvima makar se ugasili!
jer je i ovakav on njihov

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 dec 2013, 17:57

vincenttan je napisao/la:
blu je napisao/la:gledam danas tekmu liverpul cardif bogami navijaci kardifa bjesni na tana traze da ode iz kluba kazu od kluba napravio cirkus
vratio im 80 000 0000 funti duga, uveo ih u PL nakon milion godina :D napravio im infrastrukturu za mlade :D svu infrastrukturu doveo na visoki nivo, doveo mlade extra igrace

cirkus pravi
Ti znas bolje od njih koji citav zivot prate i zive za taj klub. A za Cardiff nisi znao da postoji dok nije dosao brkati hobit. Ubrzo cete vi postati fk malezija sa zmajem na prsa
NO PYRO NO PARTY

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 dec 2013, 19:14

Buu je napisao/la:

cirkus pravi
Ti znas bolje od njih koji citav zivot prate i zive za taj klub. A za Cardiff nisi znao da postoji dok nije dosao brkati hobit. Ubrzo cete vi postati fk malezija sa zmajem na prsa

Da ga hoce protjerati ne iz Cardiffa vec iz engleske,i da ga katapultiraju pravo na Kosevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 dec 2013, 19:21

Tan In, Tan In !!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 21 dec 2013, 19:36

Brate Tan dolazi što prije ljubim ti brk :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 dec 2013, 20:19

Samo nemojte kasnije prizivati administraciju foruma kada nas naše drage komšije počnu "prcati" ako od Tana ne bude ništa ili ako se bude ponašao kao u Engleskoj. ;) ;) ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 dec 2013, 22:00

amypitar je napisao/la:
Buu je napisao/la:

cirkus pravi

Da ga hoce protjerati ne iz Cardiffa vec iz engleske,i da ga katapultiraju pravo na Kosevo.
Dabogda
NO PYRO NO PARTY

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 21 dec 2013, 23:48

Buu je napisao/la:

cirkus pravi
Dokle je doslo da ljudi covjeka koji ima milijarde nazivaju hobitom brkatim :lol: kako bi tebe onda mogli nazvati kad nemas 2 km u dzepu? Iskesiraj ti svom Zelji 80 mil funti tj kupi ga i onda pusti Gredicima i ostalim da ti naredjuju,on moze od Kardifa da radi sta oce,to je njegovo vlasnistvo,a Sarajevo nije nit bi on ulozio tolike pare kod nas,tako da nemas sta da se brines od dresova pa nadalje sve ce isto biti,samo nek on uleti sa ovim kesom sto je planirao,pa ga nazivaj i "kokuzom" ako hoces :lol: Uostalom zasto su uopste bili pred bankrotom,pa ih iz mrtvih digao "brkati hobit" uveo u Premier ligu?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 dec 2013, 00:04

Ok nije brkati hobit nego je bogati brkati hobit :ugeek:
Kako cu iskesirati 80 mil funti kad nemam 2 KM u dzepu :? **** mi se za Cardiff. Nebrinem se za sarajevo naprotiv ja bi volio da ulozi u sarajevo da jos veci cirkus od vas napravi.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, TETRAPAK i 51 gost.