FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mislim da je uprava napokon skontala da novac u današnjem nogometu kupuje trofeje, slavu, lijepu igru i harmoniju u ekipi! Halali ovu sezonu, a na ljeto potpuni remont ekipe, par igrača dovest kojima ističe ugovor (Ozil&Sanchez), Robbery u penziju, i uložit još 300 miliona za tri kvalitetna igrača i uspjeh će odmah doći.
Igrao je jer je naslijedio filozofiju od Mourniha, nije to do igrača, ne može igrati kontre sa Riberyem, Robbenom, Comanom, Lewom? Kako da ne.Bundesliga je napisao/la:Balance je napisao/la:znamo kako je igrao s Realom na Bernabeu i u Munchenu protiv nas. Stvar je u tome da je tad imao igrace, a ovdje nema s cime radit.
Od Pepa je filozofija takva da Bayern je taj koji dominira i igra napradacki nogomet, vjerojatno je to dogovoreno i s Karlom prije potpisivanja ugovora i sad ti budi trener i reci igracima veceras igramo bunker i cekamo sanse iz kontri, a zadnje 4 godine takvo sto se nije igralo.
Ipak ima nesto u imenu BAYERN, ne smije sebi niko ovo dopustat, sjetite se da je PSG prosle godine prokockao 4-0 protiv Barce, dozivjeli jos vecu sramotu i nisu otpustili trenera jer nisu imali potrebu da brane imidz kluba, a Bayern je ipak ovo morao uradit, vjerujem da bilo ko ko dodje ce odradit bolje do kraja sezone nego Karlo do sada.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Samo mi recite hocel sad i ovaj forumski Carlo postati Willy 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Idi idi žabarska neznalico
Samo TT je opcija; švabo u švapskom klubu - svoj na svom! 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gdje nam je sad onaj pozitivni forumas, guru sa himalaja, schickeria, da smiri strasti?
-
- Kontakt:
Nosi tu ublehu odavde.
Dobar je @Karlo (forumski) ne dirajte ga, a i onaj drugi mi je i dalje drag. Nemamo pobjede protiv njega.
Jest, bolje im je reći igrajte kao prethodne 4 godine to nam je recept za poraz.Balance je napisao/la:i sad ti budi trener i reci igracima veceras igramo bunker i cekamo sanse iz kontri, a zadnje 4 godine takvo sto se nije igralo.
Sačekat će trajno riješenje pa će uzeti njega za nick.BuffonGigi je napisao/la:Samo mi recite hocel sad i ovaj forumski Carlo postati Willy

Dobar je @Karlo (forumski) ne dirajte ga, a i onaj drugi mi je i dalje drag. Nemamo pobjede protiv njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Luis Enrique 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Re: RE: Re: FC Bayern München
Ima njemacki b1BoixosNois1899 je napisao/la:Luis Enrique

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Moze odradit aussbildung kod nas u klubu, pa kasnije nek radi ko medicinska sestra
-
- Kontakt:
Ionako nam je slab medicinski tim odlaskom Wolfartha, može pripomoći na terenucoelho41 je napisao/la:Moze odradit aussbildung kod nas u klubu, pa kasnije nek radi ko medicinska sestra

Pa da to je otprilike njegova uloga koju vidim kod nas u klubu i svih tih ostalih juznjaka, ako sad ne dovedemo svabu/svajcarca/austrijanca nema nam kuvveta.Bundesliga je napisao/la:Ionako nam je slab medicinski tim odlaskom Wolfartha, može pripomoći na terenucoelho41 je napisao/la:Moze odradit aussbildung kod nas u klubu, pa kasnije nek radi ko medicinska sestra
- muhamedhulk
- Kontakt:
kazu da je zabar sam isprovocirao da dobije nogu, a sve je kulminiralo sastavom za sinoc gdje je samo izlistao imena ko pocinje. #fudbaljejednostavanbydoncarlo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- anelbavarac
- Kontakt:
Igraci odlaze i dolaze.
Treneri odlaze i dolaze.
Samo uprava, koja je dokazano korumpirana, je nedodirljiva. Njih niti ko smije da dira, niti moze.
Samo su oni bezgrijesni, i puna su im usta, postenja, morala, cistog poslovanja...
Da li se ikada zapitaju, sa nije mozda do njih?
Naravno da ne, oni sebe smatraju bogovima Bayerna.
Ni diktator u Sjevernoj Koreji, im ravan nije.
Treneri odlaze i dolaze.
Samo uprava, koja je dokazano korumpirana, je nedodirljiva. Njih niti ko smije da dira, niti moze.
Samo su oni bezgrijesni, i puna su im usta, postenja, morala, cistog poslovanja...
anelbavarac je napisao/la:Igraci odlaze i dolaze.
Treneri odlaze i dolaze.

Jedini realan ovdje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- muhamedhulk
- Kontakt:
oni mogu biti smijenjeni vec sutra. ima skupstina koja bira rukovodstvo. da se prisjetimo da je uli reizabran za predsjednika nakon zatvora. toliko o tvom da su losi po bayern. imaju podrsku 99,9% navijaca, mozda ti i jos par navijaca su protiv, tako da 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
To sto kod nas u Bosni mocni ljudi na vlast ne dolaze principima direktne demokratije i to sto mi uopste ne znamo znacenje te klauze, ne mora znacit da se ne primjenjuje u Evropi, Hasana postavila SDA bez konkursa.
Realni trol jedino,nikad nije odgovorio i dokazao po cemu je uprava takva.A ko pokvaren mlin svaki dan samo isto pise,pomislim da je neko bota ukljucio da skuplja broj komentara.Kawhi je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Igraci odlaze i dolaze.
Treneri odlaze i dolaze.
Ni diktator u Sjevernoj Koreji, im ravan nije.![]()
Jedini realan ovdje.
VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Pa vidiš da su se našla dva trola, ko još njih uzima zaozbiljno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.