FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čemu prozivanje Banovića ? Zar su Banovići krivi sto ste primili gol u 92.minuti ?
1947!
Svraka je naš najlošiji igrač,mislim da se naš sjever ove godine nameračio na Savića. Savić jednostavno mora da ispravlja sve Svrakine greške. Jeli Osim Svraki menađer?
FEDERER= KLOC
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ljudi,igra uopste nije bila toliko losa...ali MORAS imati bolju realizaciju....jednu utakmicu moze biti nesreca,ali u 3 ne dati gola je vece nekavlitet pojedinaca koji se nalaze u sansama....KRAJ PRICE!!!!
- zubanovic89
- Kontakt:
a normalno da cu ga pratit kupio godisnju u petakMandrak je napisao/la: Pod afektom si zbog ovog preglupog poraza, ali znaš i sam da ces doci opet u Dolinuovo je naš klub, kakav god da je ,pa da je i od govana - naš je
gledao sam ga i pratio kad je bilo po 1.000 ljudi i kad smo bili na samom dnu i kad smo yebavali Simi i Hotiću familiju a i sebi živce...praticu ga vala i da ide u trecu ligu- boli me kita šta ko ima reci.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Pa naše podneblje je uvijek BILO rasadnik talenata.E naša omladina sada cuga do ranih jutarnjih sati krenuvši od 6 razreda pa nadalje i nnema više talenata.Znam da sam off topic, ali moram reći da je u pitanju jedan veliki nekvalitet,nema trenera koji može nešto uraditi sa tarabama,jednostavno treba ZNATI,UMJETI...Široki pobijedio danas ,Željo sutra,Čelik drugi dan suštinski se ništa ne mijenja.Rećete nema novca,pa ja neznam da li su Baždarević,Bahtić,Škrba,Nikić postali milioneri u Želji,a bili su u top 20 Europe u svije vrijeme...Kakvo vrijeme,takvi ljudi,sport i sve ostalo ,jedna velika NULA.
Ne znače kritike da neko ne voli Želju, kritike su to zato što želimo boljeg Želju i sasvim je normalno da postoje reakcije nakon ovako glupo izgubljene utakmice. Ipak, trebali bismo se suzdržati vrijeđanja članova porodice, znamo dobro da ovo čitaju pojedini naši igrači i nikom nije ugodno da čita kako mu 20 ljudi spominje mater i slično, zadržimo dostojanstvo! A što se tiče kritike na igru, to je sasvim normalno.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Bas me zanima sta ce Osim sad izvaliti, "Siroki ima budzet 20 Miliona eura pa smo izgubili"....
Meni je malo licemjerno kad sad citam pljuvanje po Višći, a da je zabio onaj gol sad bi ga svi velicali ko Messija....i redom sve ostale igrace
Pa nemojte zayebavati
Šta sad trerba da pljujemo po igracima i tražimo im mane još citavu sedmicu dana do nove tekme...ma yebo tu pricu više
idemo dalje, ima naredna tekma i to je to.
Pa nemojte zayebavati

Šta sad trerba da pljujemo po igracima i tražimo im mane još citavu sedmicu dana do nove tekme...ma yebo tu pricu više

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prijatelju,apsolutno dijelim tvoje misljenje,ali isto tako treba prstom pokazati i oznaciti pojedince koji nemaju kvalitet i pojedince koji ne zele da rade na svojoj igri....i takvi trebaju da znaju stav nas navijaca....bez vrijedjanja!Hawking je napisao/la:Ne znače kritike da neko ne voli Želju, kritike su to zato što želimo boljeg Želju i sasvim je normalno da postoje reakcije nakon ovako glupo izgubljene utakmice. Ipak, trebali bismo se suzdržati vrijeđanja članova porodice, znamo dobro da ovo čitaju pojedini naši igrači i nikom nije ugodno da čita kako mu 20 ljudi spominje mater i slično, zadržimo dostojanstvo! A što se tiče kritike na igru, to je sasvim normalno.
i ja sam pod afektom, ali djelimično smo barem upravu jarane. Po pričama svakakvim trebali smo ovu utakmicu dobiti ili ako ne, pokazati lijepu i brzu igru onu kakvu smo svi očekivali, a dobili smo NIŠTA! Napucavanja napamet i preslaba skok igra, preslaba igra glavom, preslabi ulasci u duele, prespori i tromi igrači - eto šta smo dobili. To ja kažem! Nije mi krivo da sam na početku znao da smo izgubili a da ćemo igrati lijepo... I PODHITNO: Mijenjati taktiku. Moramo igrati sa 2 napadača. Ovako smo dosadni, tromi i pročitani pa pričajte šta god hoćete. Ma doći ću i ja na Grbavicu kad god budem mogao, nije u tome fazon, imamo ih pravo kritikovati valjda. E sad su zaslužili! Neću da gledam prošlogodišnjeg Želju, ono je bilo preloše...Mandrak je napisao/la: Pod afektom si zbog ovog preglupog poraza, ali znaš i sam da ces doci opet u Dolinuovo je naš klub, kakav god da je ,pa da je i od govana - naš je
gledao sam ga i pratio kad je bilo po 1.000 ljudi i kad smo bili na samom dnu i kad smo yebavali Simi i Hotiću familiju a i sebi živce...praticu ga vala i da ide u trecu ligu- boli me kita šta ko ima reci.
Osim - drugo ime za Želju !
Dosta zanimljiva utakmica.Šteta što primismo go u sudijskoj nadoknadi,ali šta ćemo život ide dalje.Iskreno ja sam očekivao pobjedu Širokog iz mnogih razloga jer ipak je to ekipa koja igra već par godina zajedno.Da Višća nje bio sebičan i da smo dali go koji bi sigurno značio pobjedu svi bi veličali i njega ai i igru Želje.Ali kako se to nije desilo svi kude i njega ali i igru Želje.Što se mene tiče nije Željo loše odigrao.Jer ako se sjetimo da je ovaj isti Široki prošle godine razbio Želju u ova doba godine ,ja mislim s 4:1 gdje nismo ošutali prma golu(Zeba iz penala dao go).Uglavnom ne treba nakon jedne utakmice početi da se kuka.Pojedinci već znaju da ćemo mi teško stići Borca a tek se jedno kolo odigralo
.Po meni Smajić večeras bio najbolji uz Zebu.I na kraju ovi što napadaju Karića meni to nikako ne ide u glavu.Lik nije kriv ni za jedan gol.Spasio 2 il 3 zicera.I opet ne valja.A lik je posle avdukića najbolji golman u ovoj našoj ligi.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Koja bi to formacija bila s dva napadača ? Da se izbace krila ili šta, da igramo s jednim destruktivcem ?rossoner je napisao/la:i ja sam pod afektom, ali djelimično smo barem upravu jarane. Po pričama svakakvim trebali smo ovu utakmicu dobiti ili ako ne, pokazati lijepu i brzu igru onu kakvu smo svi očekivali, a dobili smo NIŠTA! Napucavanja napamet i preslaba skok igra, preslaba igra glavom, preslabi ulasci u duele, prespori i tromi igrači - eto šta smo dobili. To ja kažem! Nije mi krivo da sam na početku znao da smo izgubili a da ćemo igrati lijepo... I PODHITNO: Mijenjati taktiku. Moramo igrati sa 2 napadača. Ovako smo dosadni, tromi i pročitani pa pričajte šta god hoćete. Ma doći ću i ja na Grbavicu kad god budem mogao, nije u tome fazon, imamo ih pravo kritikovati valjda. E sad su zaslužili! Neću da gledam prošlogodišnjeg Želju, ono je bilo preloše...Mandrak je napisao/la: Pod afektom si zbog ovog preglupog poraza, ali znaš i sam da ces doci opet u Dolinuovo je naš klub, kakav god da je ,pa da je i od govana - naš je
Kao osoba koja zarko prizeljkuje da BiH dobije neki jak klub koji bi se mogao nositi sa evropskom drugom klasom(vidjeli smo da jos ni to ne mogu) dosta sam razocaran Zeljeznicarom u posljednje 2 utakmice.
Nema tu potencijala za nesto puno bolje od ovoga,mada i ovakav Zeljo ce biti u borbi za titulu,sto opet vise govori o ligi nego o Zelji.
No dobro,prije par godina ste stavljali parole "ostalo je samo ime"a danas ste ipak koliko-toliko stabilan klub,e sad koliko vi zapravo ocekujete od Zeljeznicara to je druga stvar.
Nema tu potencijala za nesto puno bolje od ovoga,mada i ovakav Zeljo ce biti u borbi za titulu,sto opet vise govori o ligi nego o Zelji.
No dobro,prije par godina ste stavljali parole "ostalo je samo ime"a danas ste ipak koliko-toliko stabilan klub,e sad koliko vi zapravo ocekujete od Zeljeznicara to je druga stvar.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Karić- odbranio 2 situacije 1:1, slab na istrčavanjima....
Čolić - kao i Marković u pet para. Nek onda igra čolić . Autogol je kako sam već rekao u komentaru protiv Maccabia... to nam je taj kvalitet odbrambrnih igrača.
Kvesić- Očekivao sam više naročito u fazi napada... Nikako se ne slaže sa Nyemom u odbrani... I dalje mislim da je najbolji lijevi bek poslije Kajtaza
Nyema- Ispao 10 puta najmanje... Što su stigli ostali su zatvorili (Bogi, Kvesic). Možda ga staviti na zadnjeg veznog.??
Bogičević- Po meni dobro odigrao... šta je mogao stići stigao.
Savić- Podatak da je on najbolji Zadnji vezni sam o sebi govoro dovoljno kakva nam je vezna linija. Korektan nastup
Svraka- Ubjedljivo najlošiji igrač u prvoj postavi, nema uopšte osječaj za igru... al valjda trči??? Osim zna
Bešlija- Totalno nekonkretan, nije uopšte pomagao Čoliću u fazi odbrane... u napadu nije napravio ništa...
Smajić- Ne znam šta da kažem... imam osjećaj da će to biti puno bolje kad se malo uigra sa Zebom... U odbrani nula, nije uopšte pomagao Kvesiću.
Zeba- Večeras najbolji. najmanje grešaka..
Selimović- Nije pogledao prema golu, a napadač???
Adilović- Nadam se da griješim, ali je po meni promašaj...
Višća- Ne znam šta mu je... ali mislim da je odigro svoje kod Osima...
Po meni je ovo večeras bilo zadovoljavajuće, ako uzmemo u obzir koliko imamo limitiranih igrača, sigurno 60% imalo ozbiljnijih pasova je bilo neprecizno... o duplom pasu da i ne govorimo...nerezonskih poteza veznog reda, ni jedan centaršut sa strane, ni njedno podvaljivanje lopte... Mislim da smo realno bolji nego prošle godine ali to još uvijek nije kvalitet koji navijači zaslužuju!
Toliko
Čolić - kao i Marković u pet para. Nek onda igra čolić . Autogol je kako sam već rekao u komentaru protiv Maccabia... to nam je taj kvalitet odbrambrnih igrača.
Kvesić- Očekivao sam više naročito u fazi napada... Nikako se ne slaže sa Nyemom u odbrani... I dalje mislim da je najbolji lijevi bek poslije Kajtaza
Nyema- Ispao 10 puta najmanje... Što su stigli ostali su zatvorili (Bogi, Kvesic). Možda ga staviti na zadnjeg veznog.??
Bogičević- Po meni dobro odigrao... šta je mogao stići stigao.
Savić- Podatak da je on najbolji Zadnji vezni sam o sebi govoro dovoljno kakva nam je vezna linija. Korektan nastup
Svraka- Ubjedljivo najlošiji igrač u prvoj postavi, nema uopšte osječaj za igru... al valjda trči??? Osim zna
Bešlija- Totalno nekonkretan, nije uopšte pomagao Čoliću u fazi odbrane... u napadu nije napravio ništa...
Smajić- Ne znam šta da kažem... imam osjećaj da će to biti puno bolje kad se malo uigra sa Zebom... U odbrani nula, nije uopšte pomagao Kvesiću.
Zeba- Večeras najbolji. najmanje grešaka..
Selimović- Nije pogledao prema golu, a napadač???
Adilović- Nadam se da griješim, ali je po meni promašaj...
Višća- Ne znam šta mu je... ali mislim da je odigro svoje kod Osima...
Po meni je ovo večeras bilo zadovoljavajuće, ako uzmemo u obzir koliko imamo limitiranih igrača, sigurno 60% imalo ozbiljnijih pasova je bilo neprecizno... o duplom pasu da i ne govorimo...nerezonskih poteza veznog reda, ni jedan centaršut sa strane, ni njedno podvaljivanje lopte... Mislim da smo realno bolji nego prošle godine ali to još uvijek nije kvalitet koji navijači zaslužuju!
Toliko
Ma jarane nisam ja Amar, neka on odluči šta će sa veznim igračima, ali mi moramo igrati sa 2 napadača: Ramić/Baljić i Adilović. Selimović je kesa...isto k'o da mora igrati. Do sad ništa nije pokazao - preloš je! A što se tiče Višće ima mjeseci kako sam ja govorio da je postao prosječan igrač, jedan gol ga ne bi spasio mog mišljenja.Omar500 je napisao/la:Koja bi to formacija bila s dva napadača ? Da se izbace krila ili šta, da igramo s jednim destruktivcem ?rossoner je napisao/la:
i ja sam pod afektom, ali djelimično smo barem upravu jarane. Po pričama svakakvim trebali smo ovu utakmicu dobiti ili ako ne, pokazati lijepu i brzu igru onu kakvu smo svi očekivali, a dobili smo NIŠTA! Napucavanja napamet i preslaba skok igra, preslaba igra glavom, preslabi ulasci u duele, prespori i tromi igrači - eto šta smo dobili. To ja kažem! Nije mi krivo da sam na početku znao da smo izgubili a da ćemo igrati lijepo... I PODHITNO: Mijenjati taktiku. Moramo igrati sa 2 napadača. Ovako smo dosadni, tromi i pročitani pa pričajte šta god hoćete. Ma doći ću i ja na Grbavicu kad god budem mogao, nije u tome fazon, imamo ih pravo kritikovati valjda. E sad su zaslužili! Neću da gledam prošlogodišnjeg Želju, ono je bilo preloše...
Karić nije bio loš, osim zadnjeg gola, nemojte zezati da je bio katastrofa kad nije.
Osim - drugo ime za Želju !
Kako ce Karić biti loš kad znamo da je odbranio dva zicera
kako??
Odbrana je bila spora u reakciji i loša...znam ja da je najlakše svaliti sva gov.na na golmana (takav nam mentalitet), ali realno nije bio toliko loš veceras.

Odbrana je bila spora u reakciji i loša...znam ja da je najlakše svaliti sva gov.na na golmana (takav nam mentalitet), ali realno nije bio toliko loš veceras.
-
- Kontakt:
Ljudi moji šta vi očekujete od ovih džabnih igrača. Ovo je njihov maksimum, danas su izgubili neki drugi put će sa istom ovom nazovi igrom dobiti i to se tako već kurla evo treću sezonu. Igre nema niti je u principu ikad i bilo jer nema pravih igrača. Nekih par tekmi iznad prosjeka, ponekad malo sreće i to je to, ali to ima svaki klub.
Nije ni Amar mađioničar i on ima svojih fula i promašaja. Njegova krivica je samo što je cigan u parama i to će mu doći glave. Trenutno ima para kao Široki i Borac zajedno (Sarajevo ne spominjem jer oni nemaju prebijene banke), ali nema muda da rizikuje. Pitu pravi ko je naučio, a ne ko ima.
Vladavić bi riješio onu Višćinu situaciju rutinski, ali Amaru ne valja ni on.
Višća je provaljen ima godina dana (sramota je da nam je i toliko trebalo), a u Hajduku su ga provalili za heftu.
Možemo mi na kraju biti i prvi i drugi, treći ne bitno, ali na terenu ćemo uvijek gledati isto jer ovaj kadar ne može puno bolje. Nažalost, dok se ovako igra, novi stadion nam zaista ne treba. Prosjek od 5 milja je plafon za ovaj kadar.
Nije ni Amar mađioničar i on ima svojih fula i promašaja. Njegova krivica je samo što je cigan u parama i to će mu doći glave. Trenutno ima para kao Široki i Borac zajedno (Sarajevo ne spominjem jer oni nemaju prebijene banke), ali nema muda da rizikuje. Pitu pravi ko je naučio, a ne ko ima.
Vladavić bi riješio onu Višćinu situaciju rutinski, ali Amaru ne valja ni on.
Višća je provaljen ima godina dana (sramota je da nam je i toliko trebalo), a u Hajduku su ga provalili za heftu.
Možemo mi na kraju biti i prvi i drugi, treći ne bitno, ali na terenu ćemo uvijek gledati isto jer ovaj kadar ne može puno bolje. Nažalost, dok se ovako igra, novi stadion nam zaista ne treba. Prosjek od 5 milja je plafon za ovaj kadar.
- eliminator
- Kontakt:
veceras nas najbolji igrac, odbrana nam je kriticna treba nam stoper podhitnoMandrak je napisao/la:Kako ce Karić biti loš kad znamo da je odbranio dva zicerakako??
Ako je iko od vas pratio treninge Zelje onda vam ovo i nije neko iznenadjenje.
Vlada potpuni amaterizam od igraca pa do strucnog staba na celu sa Osimom. Glavni problem ove ekipe je slaba fizicka spremnost,a ne "milioni" koje gospodin Osim spominje svako malo kad primi tuce golova u mrezi.
Bio bih bezobrazan kad bih rekao da je citava krivica njegova, igraci se ponasaju nonsalantno, pogotovo ovi koji smatraju da su pokretacka snaga kluba, tu mislim na Besliju i Zebu. Doticni vise nemaju opravdanja za ovako slabe rezultate, sad su plate redovne, pripreme u Sloveniji, dan prije tekme sa Sirokim ide se u Medjugorje....
Pravih rezultata nema bez rada, Evrope nece biti bez Evropskog pristupa!
P.S. Ovo vazi za sve klubove u drzavi!!!
Vlada potpuni amaterizam od igraca pa do strucnog staba na celu sa Osimom. Glavni problem ove ekipe je slaba fizicka spremnost,a ne "milioni" koje gospodin Osim spominje svako malo kad primi tuce golova u mrezi.
Bio bih bezobrazan kad bih rekao da je citava krivica njegova, igraci se ponasaju nonsalantno, pogotovo ovi koji smatraju da su pokretacka snaga kluba, tu mislim na Besliju i Zebu. Doticni vise nemaju opravdanja za ovako slabe rezultate, sad su plate redovne, pripreme u Sloveniji, dan prije tekme sa Sirokim ide se u Medjugorje....
Pravih rezultata nema bez rada, Evrope nece biti bez Evropskog pristupa!
P.S. Ovo vazi za sve klubove u drzavi!!!
Karić je super golman. Zeba i Adilović klasa, Nyema ko da se ubio za zadnjeg veznog, odlično iznosi loptu i prekida napade, presjeca tačnije
EDIT : ne adilović, nego smajić
EDIT : ne adilović, nego smajić
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 08 avg 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.