Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 07:31

SafetSajo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
trentasette gol di Edin Dzekooooooo, nuovo record :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jes to zapetljano nesto. :mrgreen: :thumbup:

SafetSajo
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la SafetSajo » 08 maj 2017, 08:43

SafetSajo je napisao/la:
trentasette gol di Edin Dzekooooooo, nuovo record :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jes to zapetljano nesto. :mrgreen: :thumbup:

ne zna se dal je trenta il trento .. hahah zabari
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

hurem
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hurem » 08 maj 2017, 11:37

Da dodamo da je dobio ocjenu 10 za sinosnji nastup - naravno igrac utakmice.

Steta zbog promasena 2 penala, da ih nije promasio pucao bi jos neke kada Perotti nije tu, prvenstveno tu mislim na ova posljednja dva sto je De Rossi sutirao...mogao je hladno oboriti i Higuainov rekord da je bolji suter, ali sta je tu je.
Ako se dobro sjecam Roma je imala cak 12 penala u Seriji A ove sezone - hmmm 27+12 (-1 koji je promasio) :D

Next station: Bayern ili Arsenal (mora neko k'o-velikana vratiti na njegovo mjesto), citirajte me za mjesec, dva. :mrgreen:
Bayern bi bio mjera jer bi tamo unistavao nejac Bundes lige i zabijao bar 25 po sezoni, vjerujem da bi u slucaju dolaska Dzeke Lewandovski negdje otisao.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 maj 2017, 12:07

hurem je napisao/la:Da dodamo da je dobio ocjenu 10 za sinosnji nastup - naravno igrac utakmice.

Steta zbog promasena 2 penala, da ih nije promasio pucao bi jos neke kada Perotti nije tu, prvenstveno tu mislim na ova posljednja dva sto je De Rossi sutirao...mogao je hladno oboriti i Higuainov rekord da je bolji suter, ali sta je tu je.
Ako se dobro sjecam Roma je imala cak 12 penala u Seriji A ove sezone - hmmm 27+12 (-1 koji je promasio) :D

Next station: Bayern ili Arsenal (mora neko k'o-velikana vratiti na njegovo mjesto), citirajte me za mjesec, dva. :mrgreen:
Bayern bi bio mjera jer bi tamo unistavao nejac Bundes lige i zabijao bar 25 po sezoni, vjerujem da bi u slucaju dolaska Dzeke Lewandovski negdje otisao.
Nazalost ti veliki klubovi žele mlade igrače, brže, jer fudbal je biznis danas i sve se svodi na to
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 08 maj 2017, 12:17

hurem je napisao/la:Da dodamo da je dobio ocjenu 10 za sinosnji nastup - naravno igrac utakmice.

sad ce se nac neki "novinar" i napisat na nekim bezveznim sajtu "real madrid zainteresovan za usluge dzeke" :D
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 08 maj 2017, 12:19

Znači jel moguće da nije dozvoljeno da se puca penal sa klupe? **** ti fudbal i glupa pravila :( :(

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2017, 12:25

Svi bi voljeli to ali nema šanse da bi Bayern odlaskom Lewe ostao samo na Dzeki kao napadaču.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 maj 2017, 12:51

e brate odvadi malo, cuj lewandowski bi otisao radi dzeke :mrgreen:

mada pisalo se zadnjih dana o mogucem transferu u bayern, naravno iskljucivo kao back up lewandowskom, pa sad je na njemu da izvaga je li bolje staviti jos koji trofej u vitrinu ili redovno igrati i zabijati.
on bi u bayernu dobijao priliku na kasicicu, gdje bi se u ovim godinama vrlo brzo ugasio kao igrac sto prvenstveno ne valja za reprezentaciju jer nemamo ni izbliza igraca koji bi njega dostojno zamjenio, ali na njemu je odluka, ne bih mu ni zamjerio da stavi novi klub i trofeje ispred igranja.

je*i ga, da je samo bogdom 2-3 godine mladji... :nedam: mislim, moze on teoretski gurati jos par godina kao ibrahimovic, ali previse je oscilirao kroz karijeru da vjerujem da moze na ovakvom nivou odigrati jos par godina.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 maj 2017, 15:35

Nek ode iz Rome bilo gdje za njega je Tim koji ubacuje i ima dobra krila i bekove a on samo da sara,juce je bio dobar i u predaji lopte strasan je sinoc bio.Imam osjecaj da nekad nije u tekmu SA onim spustanjem glave negdje ga baca.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 maj 2017, 16:25

Alipasino je napisao/la:Nek ode iz Rome bilo gdje za njega je Tim koji ubacuje i ima dobra krila i bekove a on samo da sara,juce je bio dobar i u predaji lopte strasan je sinoc bio.Imam osjecaj da nekad nije u tekmu SA onim spustanjem glave negdje ga baca.
a inace ovih 37 golova mu nije tim pripremio? ko da je dzeko messi...
umjesto da svi uzivamo u ovoj njegovoj sezoni i slavimo te individualne rezultate mi ne bi bili 'mi' da ga sad ne guramo u real, bayern itd...
covjek je u 32-oj godini, igra u dobrom klubu, dobra plata, standardan, obara svoje i klupske rekorde, zivi u prelijepom gradu, iduce sezone vjerovatno liga prvaka....sta mu treba vise?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 maj 2017, 01:05

babino je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Nek ode iz Rome bilo gdje za njega je Tim koji ubacuje i ima dobra krila i bekove a on samo da sara,juce je bio dobar i u predaji lopte strasan je sinoc bio.Imam osjecaj da nekad nije u tekmu SA onim spustanjem glave negdje ga baca.
a inace ovih 37 golova mu nije tim pripremio? ko da je dzeko messi...
umjesto da svi uzivamo u ovoj njegovoj sezoni i slavimo te individualne rezultate mi ne bi bili 'mi' da ga sad ne guramo u real, bayern itd...
covjek je u 32-oj godini, igra u dobrom klubu, dobra plata, standardan, obara svoje i klupske rekorde, zivi u prelijepom gradu, iduce sezone vjerovatno liga prvaka....sta mu treba vise?
+1 :clap:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 maj 2017, 11:05

ne znam je li neko postavljao
*He has officially the best personal season ever by scoring 37 competition goals in a season, breaking his record since Wolfsburg when he scored total 36 in 2008/09.

*He has scored more league goals than Totti ever has in a single season. 27 goals compared to 26 set in season 2006/07 by Totti.

*If Dzeko scores 2 more league goals he will even the record of having scored most league goals in Roma history set by Rodolfo Volk in 1931 by scoring 29 league goals in the same season.
:bih:

sto se tice iduce sezone, o tome bi najbolje bilo pisati na ljeto kada se bude znalo ko je novi (stari) trener rome, kako ce roster biti sastavljen, kakve su ambicije kluba i sl. u svakom slucaju ovako kako igra, moze komotno jos par kvalitetnih sezona odraditi na visokom nivou obzirom da nikada nije pretjerano koristio brzinu, okretnost, hitrost tj stvari koje ce s godinama slabiti.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 maj 2017, 12:08

Mala zanimljivost. Roma je zadnji put bila prvak u sezoni 2000/01, kada su osvojili 75 bodova u 34 kola. Ove sezone, nakon 34 kola, opet su imali tacno 75 bodova, ali i veliki zaostatak na drugom mjestu. Fakat steta zbog ogromne dominacije Juventusa. Dzeko bi bio Bog u Romi kad bi im jednom ovakvom sezonom donio Scudetto.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 09 maj 2017, 16:29

Nikad on nece biti Bog kao ni niko drugi, samo kad bi im donio skudeto papa bi ga provozao u papamobilu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 maj 2017, 17:48

tek treba da vide koliko je ozbiljna povreda lista, šteta bi bilo da se baš sad povrijedi :roll:

koliko god higuain imao lagan raspored, imat će i džeko chievo i mrtvu genou na kraju gdje bi sigurno zabio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 09 maj 2017, 20:33

"Roma, lesione al polpaccio per Dzeko: salta la Juventus, in dubbio anche Nainggolan"

lezija misica, propusta juventus
Zarathustra

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 09 maj 2017, 20:51

10 dana out. :facepalm:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 maj 2017, 20:59

Joj, a ja se taman ponadao da ce nakon Milana zabiti i Juveu, da ispravi nesto losiju partiju koju je odigrao protiv njih u prvoj polusezoni. :(
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 maj 2017, 21:32

Steta :(

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 09 maj 2017, 21:58

Da li ga mogu nekako osposobiti za Juve? Ima ipak jos 4 dana pred sobom, a povreda nije toliko opasna, ili? :cry:

Ipak moraju ici na pobjedu ukoliko zele CL.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], CAZIN, Homelander, JackW i 23 gosta.