FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultra_CImanija

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultra_CImanija » 07 avg 2011, 23:39

jug-onostalgicar je napisao/la:ZEBA ZASTO SI SAM???????

ODBRANA JE KARANANA!!!!!! KARANANAAAAAAAAAA!!!!

i ko god od vas kvazi experata kaze da je karic kriv onda je jasno da vi tekmu gledate samo u kladionici na teletextu
za sve je kriva odbrana
adilovic odigrao lose
mirso nema snage za drugo poluvrijeme
visca sebican- papcina iz banovica
nyema nista ispao je jedno 10 puta
smajic onako
kvesic ma mali je odlican :)

ako mi mislimo borca stic ovo nece ovako ici nit ce osim moc sa postojecom odbranom ista uradit
gledam osima na televiziji pa covjek 30 sekundi zrak hvata ne zna sta da kaze kako da degene opravda
nek se mi svi spustimo sa ovakvom ekipom opet smo 3 na tabele i ganjamo kup
bravo kralju potpisujem svaka cast sve si u pravu jos bi samo dodao da je bolje ovo sto smo vidjeli da sko k.ite i da se spustimo malo na zemlju svi a posebno igraci onakvog sirokog koji je zreo u drugom poluvremenu za pobjedit bio mi ne mozemo da to realizujemo, po meni je glavna stvar sto se primjeti da stvarno neke igrace boli k za zeljom po nacinu kako igraju gledaju samo i iskljucivo vlastiti interes a to me najvise nervira, ili siroki ove godine "mora" biti sampion ili smo stvarno ko mahalski tim neki neorganizovani sve u svemu sa ovakvom igrom evropa bi bila ko titula na kraju...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 07 avg 2011, 23:40

Jimmy from the hood je napisao/la:E moj Kariću, Bogami imam osjećaj da nije stigao dovršiti iftar.
Pa pada lopta 30 sekundi, on čeka na gol liniji!

EDIN ŠEHIĆ!
Ocigledno nisi gledao tekmu
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 07 avg 2011, 23:40

kako god bilo svi sto sad pljuju morat ce da pojedu jedno veliko g..no na kraju sezone :mrgreen:
siroki je bio ocekivano bolji zbog umora nasih momaka i ovo smo izgubili zbog psihe , ocigledno je debakl od cetvrtka jos u glavi igraca. svejedno tek treba da se zahuktamo :mrgreen:
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 07 avg 2011, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 07 avg 2011, 23:40

Mandrak je napisao/la:Hajd ne serite više :twisted: :evil: :x :x ...da je Višća zabio ,sad bi velicali sve igrace redom i to do neba...prva je utakmica ,izgubili smo preglupo u zadnjim sekundama, Široki daleko spremniji jer nisu igrali prije par dana u Izraelu na plus 40 stepeni...prva je tekma tek, šta dramite toliko :shock: mnogi jedva docekaju da pišu crnjake :x

da je visca zabio opet bi mi bio degen
vratit ga u banovice da igra u buducnosti, i ako ga ikad ko odvede i on bude igrao recimo u totenhemu ja cu opet tvrdit da je lik degen i da je dobar samo za atletske staze
a to da on ma bit ljut nek je sretan sto je usao ovih 10 minuta i to mu je previse da pokaze svoj raskosni ne-talent

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 07 avg 2011, 23:40

ni jedan ni druga ekipa nije pokazala nešto posebno za nijansu je bio bolji široki željo pred sam kraj ima 100% priliku i da je zabio vjerovatno bi odnjeo bodove al nije i široko je to s druge strane znao kazniti i to je to ukratko 8-)
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 avg 2011, 23:41

Burgija je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen) :D
Velikan iz Platonove ( Grim )
Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjima :D

I klub koji se još uvjek bori za grupnu fazu LP...aj ZDRAVO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 07 avg 2011, 23:41

Tobejarabi.
Sto neko rece da je Visca zabio sve i jednog igraca bi dizali u zvijezde sad.Ne znam sta ste ocekivali da pojedemo Siroki,pa nije to naivna ekika pogotovo dole,sta vam je,primili naivno gol,i to je to,idemo dalje.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 07 avg 2011, 23:42

Ništa neka Amar podnese ostavku. Spahi puno srce nakon našeg poraza,malo je reći da je svršavao na svaki potez Marcijana. Postavlja se pitanje zašto?Slijedeću utakmicu na Grbavici biće petarda, biće 2 000 pravih navijača.
FEDERER= KLOC

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 07 avg 2011, 23:42

U koliko sati je sutra trening ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 07 avg 2011, 23:42

Tel Avive nisam te prepoznao izvini molim te .

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 23:43

Burgija je napisao/la:Tel Avive nisam te prepoznao izvini molim te .
hoce li ko konacno banovati ovog šiptara :?:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 avg 2011, 23:43

Ne znam, ja sam stekao dojam da smo bili bolji i da smo trebali dobiti, a mi izgubimo. Danas sam recimo gledao United koji je u prvom poluvremenu bio bolji, pa gubio 2:0, al ne lezi vraže, u drugom je bio još bolji, nadoknadio zaostatak i na kraju slavio. Niko se neće sjećati ni to što smo bili bolji ni prilika, ni Višćinih promašaja, ničega, samo ćemo možda na kraju govoriti da smo u Širokom uzeli makar bod bilo bi ovo ili ono. U trećem kolu protiv Travnika moramo uzeti tricu ili ćemo već na startu početi da kasnimo za ovim boljim, kao i prošle sezone, a to nam ne treba. O slijedećem kolu neću ni da govorim, tri boda su mrtvi imperativ...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 07 avg 2011, 23:43

zubanovic89 je napisao/la:sta nemamo srece? kakva sreca nemamo muda i znanja i kraj price hocemo titulu dodajemo se na sredini terena 15 minuta napadi nam se zavrsavaju na 30 metara, nyema izleti na 40 metara i nestane nema ga bogicevic se svadja sa adilovicem ko ce skocit colic se dere na svraku smajic karna a ne pojacanje da je valjao ostao bi u belgiji, visca **** ti mamic mater prodana duso placenicka
NIKO OSIM beslije i zebe ne zasluzuje da nosi onaj dres pa vi pricajte sta hocete
Ja bih te samo malo ispravio za Smajića. Tek je došao i nije se pokazao baš kao totalna karna, nadam se da će on biti bolji. Ali ostatak... ! UFFFF Što sam se iznervirao ljudi moji.
Ma jarane mene najviše nervira što ne možemo igrat prizemno, od noge do noge, zar je toliki problem naciljati igrača i dodati mu loptu. Pa ono napucavanje napamet i uvijek gubljenje lopte u vazdusnim duelima je dno dna ! Šta nam to treba ?! Pa kao da igramo protiv Uniteda pa se branimo onako ispucavamo napamet, već naše akcije idu uvijek na taj fol, pa dokle više ?! Ovo je čisti prosjek BH lige, i mi smo dio toga. Imali smo sreće da prođemo Šerif ali mi nismo ni e od evropskog Želje! Ja sam razočaran pravo. Jarane nemaju snage, gube duele, pi*kasto ulaze u duele, stalno padaju, povrjeđuju se - a najgore mi je kad se sjetim onih "strašnih priprema" i odlične spreme i kondicije !!! Gdje je sad to ?! Eto to me nervira. I nezalaganje samih igrača. K'o da igraju za Branitelj a ne za Želju, a ne za onih 100 manijaka koji su odvojili od svojih usta da bi došli dolje i bodrili ih i da bi prešli toliki put! Sram nek ih bude. Ma mogu oni igrat, ja znam da mogu. Da je sad Ćiru ubaciti u svlačionicu kako bi oni iduću sedmicu zaigrali. Samo ih treba motivisat i galamiti na njih, derati se na svakoga, pa ce igrati, previše se to opustilo. Mlitavo je ovo...jojjjjjj...
Osim - drugo ime za Želju !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 07 avg 2011, 23:43

Mandrak je napisao/la:Hajd ne serite više :twisted: :evil: :x :x ...da je Višća zabio ,sad bi velicali sve igrace redom i to do neba...prva je utakmica ,izgubili smo preglupo u zadnjim sekundama, Široki daleko spremniji jer nisu igrali prije par dana u Izraelu na plus 40 stepeni...prva je tekma tek, šta dramite toliko :shock: mnogi jedva docekaju da pišu crnjake :x
sta treba da ih podrzis poslije 8:0 ??!
aj sto ih podrzavas poslije 8:0 to i nekako al ovakvog zelju ja svaki **** vikend gledam vec godinu dana i NECU VISE imaju muda stavit najskuplje karte u drzavi, prodavat mi ublehe o stadionu, grupnim fazama europe, a ne mogu **** beka da kupe, ma sta beka ne mogu NIKOG DA KUPE!!! Mi nismo kupili igraca ima 10 godina 50 hiljada nam puno obestecenja za viscu banovici nas tuzili pa **** vam majku
SAVIC - taj odvratni igrac sredine terena kojeg vjetar baca na pod igra taj jeb** bek prosle godine zbog stanica ove godine zbog markovica
Napad - Selimovic, Adilovic: jesul to pojacanja koja trebaju da daju golove i stvaraju sanse
[youtube][/youtube]
edit: @rosoner sad sam se malo ohladio :mrgreen: :mrgreen:
upravu si vecina napada nam je isla karic nabije loptu i ako dodje do napadaca dobro jest ako ne dodje jbg
al tu su najvise krivi savic i svraka
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u 07 avg 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 avg 2011, 23:43

Ma promjenit ce oni svoju pricu, cim 3 boda dodju na Grbavici.
NO PYRO NO PARTY

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 avg 2011, 23:44

Hajmo glupani, sad govorite da smo preloši, prejadni. A samo nekoliko desetina stranica unazad ako odemo, vidimo šta smo pisali poslije utakmica sa Šerifom, zapitamo se je**te, kakvi smo mi to ljudi?
A o utakmici, tvrda, teška utakmica kao i uvijek u Širokom. Prošle godine 4:1, sad 2:1 i to je neki napredak, zar ne? :D Šalu na stranu, ova utakmica nije nikakvo mjerilo, tek nakon 10 kola ćemo znati na čemu smo, ali ja i dalje tvrdim da ćemo se boriti za vrh. Ma nije bilo ni toliko loše, ako bacimo pogled na statistiku, imali smo 9 udaraca prema golu, 1 više nego Široki. I, realno, bili smo bolji. Ali to je fudbal ljudi dragi. Koliko puta se desilo da je neka ekipa bolja pa izgubi? Pff, bezbroj puta. Imam osjećaj k'o da želite Real Madrid ili United. Ili je većina vas gledala City-United danas pa ste pod tim utiscima nekim! I eto danas City primi, na glupost, gol u 94. pa šta sad navijači trebaju? Reći kako pojma nemaju? Pf. Danas nismo imali sreće (odnosno mi nismo znali šta hoćemo u nekim situacijama). Ali, ponavljam, ovo nije nikakvo mjerilo. Borac je prošle sezone počeo porazom od Širokog (i to kući) i pogledajte gdje su završili. Momcima su teške noge, treba ih malo osvježiti i bit će sve ovo ok. Žao mi je što nije ušao Stančeski umjesto Savića, jer je ovaj počeo kao Ćulum. Stagnira, kao i Višća. Nije nama na bokovima propuh zbog bočnih, nego ako ste primijetili, mnogo puta su nam pravili situacije 2 na 1 po boku. Pa to je 99% da će nas probiti. Ko tu fali? Pa fale krilni vezni, samo je Smajke nekoliko puta ispratio svog igrača. A o ubacivanjima igrača iz sredine, pogotovo Savićevog, neću da pričam. To su neke sitnice koje ne vidite vi svi, ali prave neku razliku. Mi da smo imali još jednog poput Smajića i Zebe, ovo bi uzeli glat, ali Bože moj. Trebamo čestitati Širokom na pobjedi i okrenuti se drugim utakmicama i, nadamo se svi, pobjedama. Na nama ostaje da našem Želji ne okrenemo leđa, da napunimo Grbavicu našu i da ih podržimo, jer samo tako mogu dići glave i nastaviti sa pobjedama. Amar i kompanija će izvući pouke iz utakmice, utakmica će biti izanalizirana sa igračima sigurno, i bit će ovo ok. Ne stvara se ekipa za 2 sezone (jedino ako ste City, ali ni oni to ne mogu), nego se ima plan, kojeg se Željo drži. U vrhu smo našeg fudbala i to je ono što smo željeli. A sad, manite se ćorava posla i da vi nešto komentarišete negativno oko utakmice, nemojte. Pozdrav svima i ŽELJO JE NAJVEĆI! ŽELJO JE ŠAMPION!
U mom svijetu važe moja pravila

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 07 avg 2011, 23:44

miky_hz je napisao/la:Pa po meni nista uopste lose igrali,posebno drugo poluvrijeme,samo sto mislim da morate mjenjati sistem igre prema naprijed,ovako ste non stop fakticki bez napadaca,koji god da igra uvijek je odsjecen jel ima neku drugu ulogu,razbijaca,hrvaca itd itd...krila ako sta urade dobro i jeste,a napadac sam u ovakvom nacinu igranja dabogda,bez obzira o kome se radi
dijelim tvoje misljenje..
u onakvom sistemu igre tesko koji napadac da moze sta uradit pa doveli mi Ibrahimovica, nece on moci meda... pa ja se ne sjecam kad je nas napadac imao sansu za gol, ako to nije neki cetarsuta, neka guzva, odbijanac ili slicno... nema akcije da se izigrala a da je napadac ( Adilovic sada, Lazar prije ) bio u sansi...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 07 avg 2011, 23:47

Ma pisam se ja na nas mentalitet, ccc... :oops:
Jedan poraz i niko ziv nam ne valja,sve treba rastjerati :roll: ! Vratimo film unazad dvije sedmice,mozda koji dan vise,pa cemo dobiti opet gomilu velikih zeljovaca koji se kunu u ovu ekipu! A sad...
Jedno je kritikovati,i mislim da je uvijek dobrodosla,bila pozitivna ili negativna,ali ovo sto covjek procita ovdje je fujj!!!
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 23:47

zubanovic89 je napisao/la:
sta treba da ih podrzis poslije 8:0 ??!
aj sto ih podrzavas poslije 8:0 to i nekako al ovakvog zelju ja svaki **** vikend gledam vec godinu dana i NECU VISE imaju muda stavit najskuplje karte u drzavi, prodavat mi ublehe o stadionu, grupnim fazama europe, a ne mogu **** beka da kupe, ma sta beka ne mogu NIKOG DA KUPE!!! Mi nismo kupili igraca ima 10 godina 50 hiljada nam puno obestecenja za viscu banovici nas tuzili pa **** vam majku
SAVIC - taj odvratni igrac sredine terena kojeg vjetar baca na pod igra taj jeb** bek prosle godine zbog stanica ove godine zbog markovica
Napad - Selimovic, Adilovic: jesul to pojacanja koja trebaju da daju golove i stvaraju sanse
[youtube][/youtube]
Pod afektom si zbog ovog preglupog poraza, ali znaš i sam da ces doci opet u Dolinu ;) ovo je naš klub, kakav god da je ,pa da je i od govana - naš je :!: gledao sam ga i pratio kad je bilo po 1.000 ljudi i kad smo bili na samom dnu i kad smo yebavali Simi i Hotiću familiju a i sebi živce...praticu ga vala i da ide u trecu ligu- boli me kita šta ko ima reci.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 07 avg 2011, 23:48

Karić-po meni odličan, ovo nije njegov gol!
Kvesić-bolji u ofanzivi nego defanzivi
Čolić-najopasniji igrač Širokog Brijega
Nyema-ja stvarno ne znam što se on kritikuje, da njega nismo imali primili bi još 3 minimum!
Bogičević-slab kondiciono, nako odigro
Savić-ubjedljivo najgori
Svraka-ništa nije pokazao
Zeba-uštopali su ga, al opet među boljim
Smajić-potpuno zaustavljen
Bešlija-izrazito slab kondiciono, slabo odigrao!
Selimović-odsječen, slabo!
Višća-smotan, sebičan!
Adilović-slično ko Vernes, odsječen dosta, al eto nako!

Čudo Jamak nije ušao!
Hoću Pericu u prvih 11!
Nil Satis Nisi Optimum

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.