Covjek ima ljubavnih problema
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moustapha je napisao/la:@Hordas Doboj,
Valja ti sad do Malezije.

hoce li kod njih biti "VASO MISKIN - CRNI"? htio bih jednucollector je napisao/la:@avlami97
kome je krivo kad nam spomenu Torpedo levatu jedan, cim ti razmisljas bolan...jel znas da u fan shopu postoje izradjene majice kluba Torpedo kao predhodnika Sarajeva.... lijeci se..
Torpederu, nemam običaj da vrijeđam.collector je napisao/la:@avlami97
kome je krivo kad nam spomenu Torpedo levatu jedan, cim ti razmisljas bolan...jel znas da u fan shopu postoje izradjene majice kluba Torpedo kao predhodnika Sarajeva.... lijeci se..
Neće. Nismo se tako NIKADA zvali.vincenttan je napisao/la:hoce li kod njih biti "VASO MISKIN - CRNI"? htio bih jednucollector je napisao/la:@avlami97
Bolest burazeru. Sam pokusaj provociranja na taj nacin pokazuje ustvari koliko te pucaju kompleksi.Nisam kompleksaš i uopšte mi ne smeta što smo bili par godina NKŽ. Nakon tih par godina smo vratili korijen engleske riječi i sada smo ponovo FKŽ.
Navijači Želje su Željovci, Čelika Čelikovci, Zvezde Zvedaši, Dinama Dinamovci, Veleža Veležovci, Zrinjskog Zrinjevci, Sarajeva Sarajlije, Maribora Mariborčani, Torpeda Torpederi.....
Zašto Vam je "krivo", kada Vas neko oslovljava Torpederima. Poznaješ historiju i to mi je drago.
Kompleksaš je @Łik. Niste se zvali TORPED, da bi bili Torpedovci, nego Torpedo iliti Torpederi iliti pak Torpedaši. Ne uči babu, kako se prave djeca. Odosmo u qurac.Hordas Doboj je napisao/la:@avlami97Bolest burazeru. Sam pokusaj provociranja na taj nacin pokazuje ustvari koliko te pucaju kompleksi.Nisam kompleksaš i uopšte mi ne smeta što smo bili par godina NKŽ. Nakon tih par godina smo vratili korijen engleske riječi i sada smo ponovo FKŽ.
Navijači Želje su Željovci, Čelika Čelikovci, Zvezde Zvedaši, Dinama Dinamovci, Veleža Veležovci, Zrinjskog Zrinjevci, Sarajeva Sarajlije, Maribora Mariborčani, Torpeda Torpederi.....
Zašto Vam je "krivo", kada Vas neko oslovljava Torpederima. Poznaješ historiju i to mi je drago.
Cuj Tropederi hahaha Koja ti je to izvedenica, ti iskompleksirani covjece? Kako si dosao do te jezicke promjene?! Inace svako ko bi se pozivao na to ime a da nije iskompleksiran bi rekao Torpedovci. Al iz tebe je izbio kompleks po ko zna koji put i morao si da pravis svoje privatne izvedenice