Poslije ovako lijepog objasnjenja kako i zasto....i to samo zbog toga sto si ti u pitanju, vjerujem ti...da je neko drugi u pitanju, svasta bi bilo...Onda, da ocekujemo 6. mjesto na kraju ili??Caeruleus je napisao/la:Ja mislim da će Manchester United na kraju sezone završiti ispred vas na ljestvici. Jednostavno ako se zalaufaju bit će bolji od vas. To je realno. Ali moraju i klupu na zimu pojačati. Ja ne vidim kako vi možete biti ispred Uniteda sa igračima kao što su Monreal, Flamini, Arteta, Mertesacker, Podolski, Rosicky, Sanogo, Bellerin i sličnim, dok vas vodi onaj nenormalni Wenger i dok Campbella gura na klupa.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Čuj nafakaški CityQUARTERBACK je napisao/la:Kako ga zakuca.AsharaK je napisao/la:Najjači jučer,a tek onaj lakat Lampardu, Džeki bojVGS je napisao/la:majstorska partija jucer
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Izdominirao je jučer, samo zbog njega i Sancheza mi je krivo sto nismo pobjedili, yebem ti nafakaški City.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Iz kojeg brloga si ti sad izaso...odjednom se sjetio da i ti malo smijes komentarisat nakon 3 boda??AlanSmith14 je napisao/la: Čuj nafakaški City... ljudi vam pogodili dvije stative i fulali zicer u zadnjih 10 minuta utakmice.
Ako Man. U. bude prvak očekujte drugo mjesto, ako Man. U. bude viceprvak očekujte direktni plasman u LP trećim mjestom, ako Man. U. bude treći, vi ćete u play-off za LP. I tako dalje i tako dalje.bega_afc je napisao/la:Poslije ovako lijepog objasnjenja kako i zasto....i to samo zbog toga sto si ti u pitanju, vjerujem ti...da je neko drugi u pitanju, svasta bi bilo...Onda, da ocekujemo 6. mjesto na kraju ili??Caeruleus je napisao/la:Ja mislim da će Manchester United na kraju sezone završiti ispred vas na ljestvici. Jednostavno ako se zalaufaju bit će bolji od vas. To je realno. Ali moraju i klupu na zimu pojačati. Ja ne vidim kako vi možete biti ispred Uniteda sa igračima kao što su Monreal, Flamini, Arteta, Mertesacker, Podolski, Rosicky, Sanogo, Bellerin i sličnim, dok vas vodi onaj nenormalni Wenger i dok Campbella gura na klupa.
Isto tako i ja ne vidim kako će oni završiti ispred nas sa igračima kao što su Young, Valencia, Blackett, Pereira, Evans, Fletcher...Caeruleus je napisao/la:Ja mislim da će Manchester United na kraju sezone završiti ispred vas na ljestvici. Jednostavno ako se zalaufaju bit će bolji od vas. To je realno. Ali moraju i klupu na zimu pojačati. Ja ne vidim kako vi možete biti ispred Uniteda sa igračima kao što su Monreal, Flamini, Arteta, Mertesacker, Podolski, Rosicky, Sanogo, Bellerin i sličnim, dok vas vodi onaj nenormalni Wenger i dok Campbella gura na klupa.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mata, Fellaini, Smalling, Januzaj, Fletch, Valencia... To bi otp trebala biti klupa, kada su svi fit.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Prva opcija odma pada u vodu, jer je ove sezone prvak Celzi, ona famozna druga sezona je u pitanju...Druga opcija takodjer pada u vodu jer je Siti uz Celzi glavni konkurent, a kako ne mogu do titule, ostaje im drugo mjesto...Treca opcija je onda najprivlacnija, jer je Arsenal uplatio savezu odredjeni iznos i u narednih 10 godina zakupio 4. mjesto...Samo se onda postavlja pitanje, sta cemo sa Liverpulom, gdje njih utrpat, jer su oni sigurni u TOP 4 ove godine??Caeruleus je napisao/la:Ako Man. U. bude prvak očekujte drugo mjesto, ako Man. U. bude viceprvak očekujte direktni plasman u LP trećim mjestom, ako Man. U. bude treći, vi ćete u play-off za LP. I tako dalje i tako dalje.bega_afc je napisao/la:Poslije ovako lijepog objasnjenja kako i zasto....i to samo zbog toga sto si ti u pitanju, vjerujem ti...da je neko drugi u pitanju, svasta bi bilo...Onda, da ocekujemo 6. mjesto na kraju ili??Caeruleus je napisao/la:Ja mislim da će Manchester United na kraju sezone završiti ispred vas na ljestvici. Jednostavno ako se zalaufaju bit će bolji od vas. To je realno. Ali moraju i klupu na zimu pojačati. Ja ne vidim kako vi možete biti ispred Uniteda sa igračima kao što su Monreal, Flamini, Arteta, Mertesacker, Podolski, Rosicky, Sanogo, Bellerin i sličnim, dok vas vodi onaj nenormalni Wenger i dok Campbella gura na klupa.
Problem je što je mala vjerovatnoća da će kod Uniteda biti svi fit, a o Arsenalu da ne pričam.OnlyUnited je napisao/la:Mata, Fellaini, Smalling, Januzaj, Fletch, Valencia... To bi otp trebala biti klupa, kada su svi fit..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovo je genijalnoVaVaVoom je napisao/la:they say you need someone tough tackling i just say, look i've got coquelin. if it goes wrong and nothing comes along i can always call Kallstrom![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nacho Monreal ruled out of trip to Dortmund.
Mathieu Debuchy out for "over two months" with ligament damage to his ankle. [via @telegraph] #Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Što se tiče četvrtog mjesta,tu konkurencije nemamo.

Dobro smo počeli što se tiče povreda.
Gdje je taj novi fitnes trener?
Čak štaviše,sad je izgleda još gore.
Mada,drago mi je zbog Monreala.
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Pa dobro nije covjek carobnjak tek je dosao ne moze se sad on pojaviti i odma da se niko ne ozlijedjuje. Sto se tice toga ko ce biti ispred nas a ko iza ne bi se bas zalijetao jos sa prognozama naravno uvjeren sam da bez dmfa nemamo sanse da osvojimo titulu ali kako neko smije poslije svega sto se dogadjalo zadnjih godina da ne kazem decenija Arsenal iznova svake godine izbacivati iz top4 pa taman ako se radi i o superpojacanom Unitedu? Arsenal po kvaliteti sigurno ce osvojiti neku poziciju od 2. do 4. mjesta ovisno o vise nekih drugih faktora popuz ozlijeda za titulu ce pored ovakvog Chelsea i bez DMFa trebati cudo da se desi.rambo16 je napisao/la:Dobro smo počeli što se tiče povreda.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Eee tako je to kada u ligu udjes onako cisto amaterski sa 6 defanzicnih igraca!?!?!?!?!??!?!
2 desna beka, 2 lijeva beka, i ono najgore 2 stopera gdje svi imaju 4! Prosle godine sam mislio da je vrhunac debilizma uci sa 3 ali ove godine su prevazisli sami sebe.
Od ovih 6, jedan se dobro povredio, drugi skoro pa uvjek povredjen (Gibbs), Tako da za naredni period imamo njih 4. Od toga jedan je totalno neiskusan a drugi nema kvalitet ne za Arsenal nego ligu. Ostaju onda ova dva jedina stopera od kojeg je jedan u ocajnoj formi. Koss znaci jedini covjek u odbrani a ni on ne dominira nesto. Sada ovo nasilno guranje ovih klinaca je jedino moguce rijesenje. Od toga Bellerin jeste talentovan ali neiskusan i jos supalj u odbrani a Hayden cijelu proslu sezonu odigrao na DM i ove nabrzinu prekomandovan da drzi odbranu. I jos kada smo kod DM to se nije rijesilo pa cemo i dalje da primamo pacerske golove iz kontre...
Eto to je stanje u nasoj defanzivnoj liniji i nije cudo sto primamo golove ko na traci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
2 desna beka, 2 lijeva beka, i ono najgore 2 stopera gdje svi imaju 4! Prosle godine sam mislio da je vrhunac debilizma uci sa 3 ali ove godine su prevazisli sami sebe.
Od ovih 6, jedan se dobro povredio, drugi skoro pa uvjek povredjen (Gibbs), Tako da za naredni period imamo njih 4. Od toga jedan je totalno neiskusan a drugi nema kvalitet ne za Arsenal nego ligu. Ostaju onda ova dva jedina stopera od kojeg je jedan u ocajnoj formi. Koss znaci jedini covjek u odbrani a ni on ne dominira nesto. Sada ovo nasilno guranje ovih klinaca je jedino moguce rijesenje. Od toga Bellerin jeste talentovan ali neiskusan i jos supalj u odbrani a Hayden cijelu proslu sezonu odigrao na DM i ove nabrzinu prekomandovan da drzi odbranu. I jos kada smo kod DM to se nije rijesilo pa cemo i dalje da primamo pacerske golove iz kontre...
Eto to je stanje u nasoj defanzivnoj liniji i nije cudo sto primamo golove ko na traci.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Lugano,Reveillere,Yobo. Free agenti kao naše jedino rješenje u ovom trenutku što se tiče defanzive.
Ako se Koss ili Per povrijede (a logično je to očekivat jer slijedi paklen period utakmica),onda nek nam je Bog na pomoći.
Ako se Koss ili Per povrijede (a logično je to očekivat jer slijedi paklen period utakmica),onda nek nam je Bog na pomoći.
A.F.C. Bournemouth!
I ove sezone nam je plafon 4th place throphy, sve ostalo je iluzija
Naravno da je to plafon. Ljudi u klubu nemaju vece ambicije od plasmana u LP. Na svemu se stedi i tempira se tim za toga. Istancano culo ciganluka nema niko kao Arsenal. Ja ne znam kako nekom treba toliko godina da bi shvatio?!
Arsenalu treba ambiciozan trener kojem ce biti cilj titula. Sve dok je ovaj istroseni cigo na klupi, nema nista od toga. I sa francuske televizije su ga otjerali jer se narod zalio da on komentarise previse poslovno, a ljude zanima fudbal. To i gledaju!
Arsenalu treba ambiciozan trener kojem ce biti cilj titula. Sve dok je ovaj istroseni cigo na klupi, nema nista od toga. I sa francuske televizije su ga otjerali jer se narod zalio da on komentarise previse poslovno, a ljude zanima fudbal. To i gledaju!
Mojne pesimizma.Profesor je napisao/la:I ove sezone nam je plafon 4th place throphy, sve ostalo je iluzija
Liga je tek počela,i tek su 4 utakmice iza nas,34 predstoje.
-
- Kontakt:
Nije to pesimizam to je objektivno gledanje na situaciju. Dok su najveci konkurenti na svim pozicijama savrseno popunjeni gdje imaju igraca da naprave dvije identicno jake ekipe nas genije nije doveo DMF-a i ulazi u sezonu sa tri stopera. Imam osjecaj ako nas krenu ozlijede u odbrani a vec je krenulo da nam tek slijedi pravi cirkus u Wengerovom stilu kad ce u odbrani igrati vezni igraci a stoperi ce popunjavati nedostatak bekova.
Wenger nije normalan lik pa on je prenatrpao napad i ofanzivne vezne igrace a u odbrani mu ostalo 7 igraca da guraju sezonu na 4 pozicije i to opet ponavljam sve se desava ekipi koja nema pravog defanzivnog veznog. Naprimace se poljak golova ove sezone...
Umjesto da debil kesira Carvalha, rijesi se panjine Podolskog i Cazorle gdje se moglo nesto i zaraditi i dovede stopera mi smo dosli u situaciju da nam mrtva Roma uzme ispred nosa Manolasa...
Wenger nije normalan lik pa on je prenatrpao napad i ofanzivne vezne igrace a u odbrani mu ostalo 7 igraca da guraju sezonu na 4 pozicije i to opet ponavljam sve se desava ekipi koja nema pravog defanzivnog veznog. Naprimace se poljak golova ove sezone...
Umjesto da debil kesira Carvalha, rijesi se panjine Podolskog i Cazorle gdje se moglo nesto i zaraditi i dovede stopera mi smo dosli u situaciju da nam mrtva Roma uzme ispred nosa Manolasa...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.