FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Svi smo se mi nadali da s Carlom necemo igrati atraktivne utakmice a da cemo na kraju imati rezultat, da cemo konacno nakon 3 godine totalnog fudbala gledati nesto drugacije, da protivnik drzi loptu a da mi igramo na kontre.
Mi imamo savsren kadar igraca za 3-5-2 ili 3-5-1-1. Muller/James poluspicevi, Kimmich se ubio za pozicije ofanzivnog beka, puno dobrih i brzih stopera imamo,a i veznjaka puno imamo da rotiramo citavu sezonu i ako dodje Nagelsmann nece imat problema ovo nesto sto Ancelotti igra da pretvori u svoj stil.
Mi imamo savsren kadar igraca za 3-5-2 ili 3-5-1-1. Muller/James poluspicevi, Kimmich se ubio za pozicije ofanzivnog beka, puno dobrih i brzih stopera imamo,a i veznjaka puno imamo da rotiramo citavu sezonu i ako dodje Nagelsmann nece imat problema ovo nesto sto Ancelotti igra da pretvori u svoj stil.
-
- Kontakt:
Evo BILD objavio da će Carlo danas vjerovatno dobiti otkaz i da će Sagnol biti privremeno riješenje na klupi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Karlo se nadao da će nastaviti ono što je Pep radio jer je itekako bilo efikasno, uz male promjene, ali preračunao se dobro, nit je taj tip, nit je tog stila, nit je godinama blizu nit je po metodologiji rada sličan.
Kako nije bio spreman za taj posao više nije mogao iskoristiti Mullera i tu mu je bio i kraj. Okrenuli su se i drugi koji su vidjeli priliku da bi mogli biti donji i gotovo. Užasno bezmudaški, površno i naivno. Ko bi rekao za trenera tog (dotadatšnjeg) renomea.
Kako nije bio spreman za taj posao više nije mogao iskoristiti Mullera i tu mu je bio i kraj. Okrenuli su se i drugi koji su vidjeli priliku da bi mogli biti donji i gotovo. Užasno bezmudaški, površno i naivno. Ko bi rekao za trenera tog (dotadatšnjeg) renomea.
- anonymousHD
- Kontakt:
Znači na ljeto Julian Nagelsmann, 100%.Bundesliga je napisao/la:Evo BILD objavio da će Carlo danas vjerovatno dobiti otkaz i da će Sagnol biti privremeno riješenje na klupi.
Vecu je samarcinu uprava dobila pricajuci uokolo da pare ne kupuju uspjeh, da je bitno zajednistvo, tim, struka. I upravo onaj o kome su pricali dade im lijepu samarcinu. Nadam se da ce I nas navijace u buducnosti postedjeti bulsit prica.
Izgleda da je Carlo vec danas bivsi 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Može Nagelsmann i nadam se da će on doći, njemu kontre nisu stran pojam, a Bayernu jesu već godinama.anonymousHD je napisao/la:Znači na ljeto Julian Nagelsmann, 100%.
I nećemo priče da je Carlo čitav ovaj period odradio loše jer to nije istina, do one utakmice protiv Reala je Bayern igrao odličan nogomet, bilo nam je jako teško postići gol. Martinez i Hummels su bili odličan tandem na štoperskim pozicijama i sve je dobro funkcionisalo. Od Reala kola kreću nizbrdo, znamo kako smo od Dortmunda izgubili kup jer se promašivalo sve i svašta na AA. Carlo je pogubio konce u ovoj sezoni jer ga tim ne sluša, bahate se i on to nije u stanju dovesti u red. Isto tako od jako dobre odbrane koju smo imali prošle sezone došlo se do toga da igramo bez odbrane na ho-ruk. Slažem se da nije trebao preuzeti gvardiolštinu jer to nije njegov fah i to ga je i uništilo. Ali jednostavno on je trener koji se prilagođava postojećem stilu igre. Nadao sam se da će iskorijeniti ovaj stil igre ali nije i zato zaslužuje otkaz još danas.
Guardiola kriv za otkaz Ancelotia. 

Nez sta ste toliko zapeli za Nagelsmanna, kao da bi on igrao na kontre, mos mislit. Pa Karlo je talijan i njemu kontre nisu stran pojam, znamo kako je igrao s Realom na Bernabeu i u Munchenu protiv nas. Stvar je u tome da je tad imao igrace, a ovdje nema s cime radit.I ja bi volio da se zbiju redovi i prva stvar bude obranit se pa naprijed sta bude, ali nitko to nece reci ovim igracima Bayerna, tko god ih trenirao u to budite sigurni.
Ne svida mi se igra, ne svida mi se ponasanje pojedinih igraca i ne svida mi se ozracje u klubu, ali nez da ce se nesto drasticno promjeniti odlukom preko noci da se smjeni trener. Treba jos jednom pokusat razgovarati s njim, strucnim stozerom i svim igracima, udruzit snage i pokusati nesto promjeniti da se ova sezona izgura, a za sljedecu dogovorit novog trenera, koji mora biti Nijemac, filozofiju i projekt za bolji Bayern.
Ne svida mi se igra, ne svida mi se ponasanje pojedinih igraca i ne svida mi se ozracje u klubu, ali nez da ce se nesto drasticno promjeniti odlukom preko noci da se smjeni trener. Treba jos jednom pokusat razgovarati s njim, strucnim stozerom i svim igracima, udruzit snage i pokusati nesto promjeniti da se ova sezona izgura, a za sljedecu dogovorit novog trenera, koji mora biti Nijemac, filozofiju i projekt za bolji Bayern.
Ne može biti rano za Nagelsmanna.
Pogledajte pod Zidan sta znači dat priliku nedokazanom treneru.
Ma ustvari ima još takvih primjera.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- anelbavarac
- Kontakt:
U toku dana je sastanak, o kojem ce se odluciti o sudbini Ancelottia.
Najverovatnija solucija, da ce odraditi ovu sezonu, poslije koje ide sporazumni raskid ugovora.
Najverovatnija solucija, da ce odraditi ovu sezonu, poslije koje ide sporazumni raskid ugovora.
-
- Kontakt:
Nadje se zamjerka prvo Guardioli, sad Ancelotiju i sve do trenera..Ko je sljedeci? Kad bi igraci poslije par tekmi losih poceli dobijat otkaze drugacije bi bilo..Sve trener kriv sto on ima qrcobolju i nece da trci niti da se zalaze za dres i klub..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Momak od 28 godina,bez ikakvog iskustva ni kao igrac ni kao trener,braga ga pomete na domacem terenu i nije kasno za njega.Momak je izvikana prica,treba pustiti da se nauci poslu negdje drugo ,Fc Bayern je institucija nije prcija da se djecaci uce trenerskom poslu.Pod Zidan haha pa zidan je prvo 3-4 godine bio pomocni trener,pa trener omladinaca pa mu tek tad data funkcija trenera.Zidan poslije reala ce biti kao ubleha pep pisle barce puki pokusaji.Uz to Zidane je vrhunski igrac bio,i za Negelsmana je FergusonBesic je napisao/la:Ne može biti rano za Nagelsmanna.
Ja jesam za Negelsmana ali kad se dokaze kako treba i kad bude imao 35-6 godina,da se moze autoritativno postaviti naspram igraca.
Ja sam za to da karlo privede sezonu kraju,pislije njega da se Klopp ili Tuhel pokusaju dovesti treneri koji ce znati sa ovom silnom omladinom koja nam dolazi.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 28 sep 2017, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
Kad Uli odspava ujutru ce dati ime novog trenera 

Sljivo jel ti drago zbog svega sto se desava,jesil dosao na svoje ,Bayernova kriza ze tebe je veselje.Al sreca tvoja Manchster City igra dobro pa imas za koga navijati.
VOLIM BAYERN
naravno
- anelbavarac
- Kontakt:
Robijaš kontaktirao Thomasa Tuchela.
Ovo je sve zanimljivije.
Ovo je sve zanimljivije.

Slobodan je i Luis Enrike (samo da se nastavi tradicija) 

-
- Kontakt:
Igrao je jer je naslijedio filozofiju od Mourniha, nije to do igrača, ne može igrati kontre sa Riberyem, Robbenom, Comanom, Lewom? Kako da ne.Balance je napisao/la:znamo kako je igrao s Realom na Bernabeu i u Munchenu protiv nas. Stvar je u tome da je tad imao igrace, a ovdje nema s cime radit.
Kakve veze ima trka i zalaganje ako je neproduktivna i trči se kao muha bez glave, a to je sinoć bio slučaj i to zbog postavke i stila igre. A ko je kriv za to? Ne branim ja ni igrače, bahati su i zaslužuju kritike.jasko_juve je napisao/la:ve trener kriv sto on ima qrcobolju i nece da trci niti da se zalaze za dres i klub..
- Nerminovic
- Kontakt:
NOGIRAJ TO MOJ KALLE, STO DALJE OD MINHENA 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.