Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kompromis je napisao/la:Dan te neje.bo ljudi prodavali i kupovali salove sa SDA logom na njemu... fijaker sa SDA ljudima isao po atletskoj stazi stadiona gdje igraju prije njihove utakmice... prvi covjek SDA im bio u upravnom odboru... dan danas im ta stranka vedri i oblaci klubom i ubacuje svoje ljude cak i u strucni stab... mimo caline volje i zelje...
Uletit ce mali Hasanovic i Ugljesa, inace veliki mrzitelji fks, pa ce "akademcima" noge polomitTobeYarabi je napisao/la:moli boga da se to ne desi, jer cemo biti primorani da pustimo akademce na vas..nastrado bi zeljkan ko juce ona djeca iz jajcaZeljo92 je napisao/la: Veceras nek vas sudija unisti zutim kartonima po mogucnosti koji crveni i bit ce top
Raonffa je napisao/la:Dvica na Koševu danas, kone džaba se nadate.
smijete li se kladiti?MocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Dvica na Koševu danas, kone džaba se nadate.no no no
ima da igraju za nas komsije svoje dobre, kone naše drage.
Kažu draže im da Zrinja osvoji nego Željo, ako mi uzmemo "pobjegosmo" im u razlici sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Dvica na Koševu danas, kone džaba se nadate.no no no
Nece prodati kencho ih gleda.Raonffa je napisao/la:Kažu draže im da Zrinja osvoji nego Željo, ako mi uzmemo "pobjegosmo" im u razlici sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Dvica na Koševu danas, kone džaba se nadate.no no no
Edit: Hajde Muhoni, dajem ti 1x, ja uzimam 2, ko izgubi nosi Guzu 7 dana na avataru?
sta nema veze? o cemu ti pises ljudino?? vidi se da si vrlo mlad ili si juce poceo navijati za zelju pa ne znas da je to original zeljina clanska..hoces li mozda reci da i ovaj dres nije original?Kompromis je napisao/la:Ta clanska nema veze sa Zeljom, koliko god ti bio vjest sa fotosopom... a taj covjek ciji potpis vidis u cosku je bio u upravnom odboru sarsjeva...milion kontraargumenata ima za to da sda ima veze sa zeljom... međutim milion je argumenata gdje se FK Sarajevo može dovesti u vezu sa zelenim fasistima, zvanim SDA... Do dolaska Kineza citav Upravni odbor im bio sastavljen od tvrde struje te stranke, od predsjednika do onih nebitnih clanova... i ovi sto su sad tu bosanci su sda poltroni... pogotovo hujic... za direktora kluba zele dovesti čovjeka kojeg je SDA drzala skoro 15 godina na funkciji direktora porezne... jbg uhljebi ga u Sda klub...
To samo Mortem moze reciRaonffa je napisao/la:Kažu draže im da Zrinja osvoji nego Željo, ako mi uzmemo "pobjegosmo" im u razlici sa trofejimaMocMahale444 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Dvica na Koševu danas, kone džaba se nadate.no no no
Vidjećemo.MocMahale444 je napisao/la: Nece prodati kencho ih gleda.
Moze deal znaci, s preckom ili bez?
Ne znam da li je pravi, ali sigurno znam da je jedan klub ponosno prodavao svoje rekvizite sa SDA logom...TobeYarabi je napisao/la:sta nema veze? o cemu ti pises ljudino?? vidi se da si vrlo mlad ili si juce poceo navijati za zelju pa ne znas da je to original zeljina clanska..hoces li mozda reci da i ovaj dres nije original?Kompromis je napisao/la:Ta clanska nema veze sa Zeljom, koliko god ti bio vjest sa fotosopom... a taj covjek ciji potpis vidis u cosku je bio u upravnom odboru sarsjeva...milion kontraargumenata ima za to da sda ima veze sa zeljom... međutim milion je argumenata gdje se FK Sarajevo može dovesti u vezu sa zelenim fasistima, zvanim SDA... Do dolaska Kineza citav Upravni odbor im bio sastavljen od tvrde struje te stranke, od predsjednika do onih nebitnih clanova... i ovi sto su sad tu bosanci su sda poltroni... pogotovo hujic... za direktora kluba zele dovesti čovjeka kojeg je SDA drzala skoro 15 godina na funkciji direktora porezne... jbg uhljebi ga u Sda klub...
ako si pravi navijac zelja i ako si stariji od 15 godina, onda znas da je pravi dres. sda vam je ovo kasnije zabranila jer su saznali da su neki clanovi vase uprave glasali za hdzKompromis je napisao/la:Ne znam da li je pravi, ali sigurno znam da je jedan klub ponosno prodavao svoje rekvizite sa SDA logom...TobeYarabi je napisao/la:sta nema veze? o cemu ti pises ljudino?? vidi se da si vrlo mlad ili si juce poceo navijati za zelju pa ne znas da je to original zeljina clanska..hoces li mozda reci da i ovaj dres nije original?Kompromis je napisao/la:Ta clanska nema veze sa Zeljom, koliko god ti bio vjest sa fotosopom... a taj covjek ciji potpis vidis u cosku je bio u upravnom odboru sarsjeva...milion kontraargumenata ima za to da sda ima veze sa zeljom... međutim milion je argumenata gdje se FK Sarajevo može dovesti u vezu sa zelenim fasistima, zvanim SDA... Do dolaska Kineza citav Upravni odbor im bio sastavljen od tvrde struje te stranke, od predsjednika do onih nebitnih clanova... i ovi sto su sad tu bosanci su sda poltroni... pogotovo hujic... za direktora kluba zele dovesti čovjeka kojeg je SDA drzala skoro 15 godina na funkciji direktora porezne... jbg uhljebi ga u Sda klub...
Nezapamcena bruka... cak i zrinjski nije isao toliko daleko sa covicem i hdzom...
Ma nek' im budeZeljo92 je napisao/la: To samo Mortem moze recikoji je to kompleksas, pa jbt madjari imaju vise titula nego oni
Potpis isto, naši smo dogovoriti cemo se, nismo pitariRaonffa je napisao/la:Vidjećemo.MocMahale444 je napisao/la: Nece prodati kencho ih gleda.
Može! Kako god tebi odgovara
Nikakav problemMocMahale444 je napisao/la:Potpis isto, naši smo dogovoriti cemo se, nismo pitariRaonffa je napisao/la:Vidjećemo.MocMahale444 je napisao/la: Nece prodati kencho ih gleda.
Može! Kako god tebi odgovara
Stranka ciji je ponosni partner fk sarajevo, poznatija kao zeleni fašisti, je koaliciona sa polumadjarskim hdz-om vec dosta godina...TobeYarabi je napisao/la:ako si pravi navijac zelja i ako si stariji od 15 godina, onda znas da je pravi dres. sda vam je ovo kasnije zabranila jer su saznali da su neki clanovi vase uprave glasali za hdzKompromis je napisao/la:Ne znam da li je pravi, ali sigurno znam da je jedan klub ponosno prodavao svoje rekvizite sa SDA logom...TobeYarabi je napisao/la: sta nema veze? o cemu ti pises ljudino?? vidi se da si vrlo mlad ili si juce poceo navijati za zelju pa ne znas da je to original zeljina clanska..hoces li mozda reci da i ovaj dres nije original?
Nezapamcena bruka... cak i zrinjski nije isao toliko daleko sa covicem i hdzom...
E pa vidis, zahebao si se. SDA je neke davne 1997, 98 stampala i dijelila, ne prodavala, salove Sarajeva i Zelje sa SDA logom.Kompromis je napisao/la:Ne znam da li je pravi, ali sigurno znam da je jedan klub ponosno prodavao svoje rekvizite sa SDA logom...TobeYarabi je napisao/la:sta nema veze? o cemu ti pises ljudino?? vidi se da si vrlo mlad ili si juce poceo navijati za zelju pa ne znas da je to original zeljina clanska..hoces li mozda reci da i ovaj dres nije original?Kompromis je napisao/la:Ta clanska nema veze sa Zeljom, koliko god ti bio vjest sa fotosopom... a taj covjek ciji potpis vidis u cosku je bio u upravnom odboru sarsjeva...milion kontraargumenata ima za to da sda ima veze sa zeljom... međutim milion je argumenata gdje se FK Sarajevo može dovesti u vezu sa zelenim fasistima, zvanim SDA... Do dolaska Kineza citav Upravni odbor im bio sastavljen od tvrde struje te stranke, od predsjednika do onih nebitnih clanova... i ovi sto su sad tu bosanci su sda poltroni... pogotovo hujic... za direktora kluba zele dovesti čovjeka kojeg je SDA drzala skoro 15 godina na funkciji direktora porezne... jbg uhljebi ga u Sda klub...
Kompromis je napisao/la:Stranka ciji je ponosni partner fk sarajevo, poznatija kao zeleni fašisti, je koaliciona sa polumadjarskim hdz-om vec dosta godina...TobeYarabi je napisao/la:ako si pravi navijac zelja i ako si stariji od 15 godina, onda znas da je pravi dres. sda vam je ovo kasnije zabranila jer su saznali da su neki clanovi vase uprave glasali za hdzKompromis je napisao/la: Ne znam da li je pravi, ali sigurno znam da je jedan klub ponosno prodavao svoje rekvizite sa SDA logom...
Zeljo je radnicki orijentisan klub... za koji su se uvijek svi lijepili, i lijevi i desni, ali su uvijek dobili odje.b... i tako ce i biti dok se ne osnuje neka stranka koja ce biti orijentisana ka populaciji koja je izgradila Zelju i njegov stadion...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.