VODITE GA!neutralan__ je napisao/la:Ako vam je loš odnosno ako nije još sazrio za Želje slobodno ga vratite nazad,nećemo imati ništa protiv.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Hebo ti nas i nasu pricu o tituli. Zivi bili pa vidjeli ukoliko zavrsimo medju top 4 bit ce odlicno. Ogromnu krivicu za ovaj poraz snosi Amar Osim - na stranu sta je on dosad uradio za Zeljeznicar. Siroki konstantno preko nasih bekova dolazi do sanse, a on to ne vidi i ne reaguje. Patrick uvijek mora izlaziti da bi ispravljao greske Colica, a isto je Bogi radio na drugoj strani kada je Kvesic Sirokom omogucio dosta opasnih situacija po nas gol.
Karic je imao dvije odlicne intervencije je jedna velika NULA. Kod prvog gola nezna da izbije loptu i tako Sirokom omogucava prvi pogodak, zatim nakon slobodnog udarca Silica gdje lopta ide u njegovu stranu jedva brani i nekako je istu uspio skrenuti na stativu, te na kraju umjesto da izadje i pokupi loptu on posmatra kako ona leti i Wagner postize pobjednosni gol.
Ruku na srce u ovoj ekipi jedino Zeba zna igrati lopte, ovo ostalo je blago recena jedna velika katastrofa, i mislim da neke stvari trebamo sagledati realno da poslije ne bi dozivjeli jedno veliko razocarenje.
Karic je imao dvije odlicne intervencije je jedna velika NULA. Kod prvog gola nezna da izbije loptu i tako Sirokom omogucava prvi pogodak, zatim nakon slobodnog udarca Silica gdje lopta ide u njegovu stranu jedva brani i nekako je istu uspio skrenuti na stativu, te na kraju umjesto da izadje i pokupi loptu on posmatra kako ona leti i Wagner postize pobjednosni gol.
Ruku na srce u ovoj ekipi jedino Zeba zna igrati lopte, ovo ostalo je blago recena jedna velika katastrofa, i mislim da neke stvari trebamo sagledati realno da poslije ne bi dozivjeli jedno veliko razocarenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim da smo tek sad poštenski na.j.e.bali, ove igrače ni 100 psihologa ne može sad oporavit nakon ove sedmice. Karića ne bi smjeli napadati, jer odbranio je sve što je mogao, možda je mogao i pokupit centaršut, ali samo možda. A šta reći za Višću, sine nazad u Carevu Ćupriju i lagano za stupčanicu igraj, bolje glavni u selu nego zadnji u gradu.
Sve u svemu, tek je prvo kolo i ne treba se predavati, idemo dalje. Volim te Željo!!!

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Igrali smo na bod apsolutno kontrolisali utakmicu od 70 minute,nismo igrali bunker kao što smo prošlih godina radili. Kad bi još Bešlija otišao na klupu a Višća na teren bili bi dosta bolji. Da smo večeras bod uzeli svi bi bili zadovoljni.Treba nam stoper.babilonTM je napisao/la:Iker C je napisao/la:.Poslije ove utakmice siguran sam da ćemo biti prvaci jednostavno sreća se valjda negdje mora vratiti.
Jesmo li gledali istu utakmicu, borba za Evropu nam slijedi sa onakvom igrom!
IGRA BEZ IGRE!
FEDERER= KLOC
haj napusi seSarajlijc@ je napisao/la:Ja kolko znam kvesic je bio najbolji bek u BiH poslije prve tekme protiv Makabijaultra_CImanija je napisao/la:uvijek ovako gubimo glupo, visca bot sebicni nikom lopte ne da mogo je go bit samo da je vratio povratnu, a karicu je najbolje da se ubije da spasi zelju i omoguci nam borbu za vrh... uprotivnom sa njim nam opstanak ne gine koji levat

ja znam da ovako nece moc

i neko rece za izmjene 10 minuta,upravu je treba makar na 20...za 10 nemos 2-3 sanse stvorit

- zubanovic89
- Kontakt:
sta nemamo srece? kakva sreca nemamo muda i znanja i kraj price hocemo titulu dodajemo se na sredini terena 15 minuta napadi nam se zavrsavaju na 30 metara, nyema izleti na 40 metara i nestane nema ga bogicevic se svadja sa adilovicem ko ce skocit colic se dere na svraku smajic karna a ne pojacanje da je valjao ostao bi u belgiji, visca **** ti mamic mater prodana duso placenicka
NIKO OSIM beslije i zebe ne zasluzuje da nosi onaj dres pa vi pricajte sta hocete
NIKO OSIM beslije i zebe ne zasluzuje da nosi onaj dres pa vi pricajte sta hocete
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ZEBA ZASTO SI SAM???????
ODBRANA JE KARANANA!!!!!! KARANANAAAAAAAAAA!!!!
i ko god od vas kvazi experata kaze da je karic kriv onda je jasno da vi tekmu gledate samo u kladionici na teletextu
za sve je kriva odbrana
adilovic odigrao lose
mirso nema snage za drugo poluvrijeme
visca sebican- papcina iz banovica
nyema nista ispao je jedno 10 puta
smajic onako
kvesic ma mali je odlican
ako mi mislimo borca stic ovo nece ovako ici nit ce osim moc sa postojecom odbranom ista uradit
gledam osima na televiziji pa covjek 30 sekundi zrak hvata ne zna sta da kaze kako da degene opravda
nek se mi svi spustimo sa ovakvom ekipom opet smo 3 na tabele i ganjamo kup
ODBRANA JE KARANANA!!!!!! KARANANAAAAAAAAAA!!!!
i ko god od vas kvazi experata kaze da je karic kriv onda je jasno da vi tekmu gledate samo u kladionici na teletextu
za sve je kriva odbrana
adilovic odigrao lose
mirso nema snage za drugo poluvrijeme
visca sebican- papcina iz banovica
nyema nista ispao je jedno 10 puta
smajic onako
kvesic ma mali je odlican

ako mi mislimo borca stic ovo nece ovako ici nit ce osim moc sa postojecom odbranom ista uradit
gledam osima na televiziji pa covjek 30 sekundi zrak hvata ne zna sta da kaze kako da degene opravda
nek se mi svi spustimo sa ovakvom ekipom opet smo 3 na tabele i ganjamo kup
Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen) 

- KB-TM87
- Kontakt:
Velikan iz Platonove ( Grim )Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen)
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Hajd ne serite više
...da je Višća zabio ,sad bi velicali sve igrace redom i to do neba...prva je utakmica ,izgubili smo preglupo u zadnjim sekundama, Široki daleko spremniji jer nisu igrali prije par dana u Izraelu na plus 40 stepeni...prva je tekma tek, šta dramite toliko
mnogi jedva docekaju da pišu crnjake 

- alan ford 26
- Kontakt:
Ma ovo je katastrofa, ovake gubiti utakmice je neozbiljno,lose lose, sve su sjebali, umjesto da se malo dignemo na startu oni ovako. Imam osjecaj da ce ovo biti jako kilavo, kao i prosle sezone, al et vidjecemo.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da li si ti svjestan sta pises????Iker C je napisao/la:Višča je ljut što ne igra, ali opet pokaže više za 10 minuta nego Bešlija za 80.Poslije ove utakmice siguran sam da ćemo biti prvaci jednostavno sreća se valjda negdje mora vratiti.

Iker C je napisao/la:Igrali smo na bod apsolutno kontrolisali utakmicu od 70 minute,nismo igrali bunker kao što smo prošlih godina radili. Kad bi još Bešlija otišao na klupu a Višća na teren bili bi dosta bolji. Da smo večeras bod uzeli svi bi bili zadovoljni.Treba nam stoper.babilonTM je napisao/la:Iker C je napisao/la:.Poslije ove utakmice siguran sam da ćemo biti prvaci jednostavno sreća se valjda negdje mora vratiti.
Jesmo li gledali istu utakmicu, borba za Evropu nam slijedi sa onakvom igrom!
IGRA BEZ IGRE!
Moj Ikere. Kakva kontrola utakmice, konstantna napucavanja lopte, aut vamo, aut tamo, prekid tamo, prekid vamo... Šanse imali nismo! Možda bi bili zadovoljni rezultatom, ali igra je nešto drugo... Protiv Makabija im se teško nešto može prigovorit osim nezalaganja, al ovo veceras je NEKVALITET! 100% šansu na kraju propustimo i onda poslije prekida... TREBAJU NAMA BEKOVI, PRAVI, A NE POLOVNJACI! Trebaju nam zadnji vezni, da neko doturi loptu Zebi, i treba nam dobar napadač. SVE U SVEMU DALEKO SMO OD ONOG ŠTO ŽELIMO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nije ovo nasa noc, bit ce bolje.
Samo da dobiju samopouzdanja vidi se da jos maccabi utice na njih pogotovo na odbranu
Samo da dobiju samopouzdanja vidi se da jos maccabi utice na njih pogotovo na odbranu
NO PYRO NO PARTY
Pa po meni nista uopste lose igrali,posebno drugo poluvrijeme,samo sto mislim da morate mjenjati sistem igre prema naprijed,ovako ste non stop fakticki bez napadaca,koji god da igra uvijek je odsjecen jel ima neku drugu ulogu,razbijaca,hrvaca itd itd...krila ako sta urade dobro i jeste,a napadac sam u ovakvom nacinu igranja dabogda,bez obzira o kome se radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjimaKB-TM87 je napisao/la:Velikan iz Platonove ( Grim )Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen)

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najmanje ?Burgija je napisao/la:Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjimaKB-TM87 je napisao/la:Velikan iz Platonove ( Grim )Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- KB-TM87
- Kontakt:
Zastrašujući podatak putem kojeg smo zaključili da je ovaj klub, zaista, velikan.Burgija je napisao/la:Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjima
Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.