Sve ima svoju cijenu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sve ima svoju cijenu
Nisam posluso zadniih 100 pjesma,a znam da su sve iste
Pa je,nemam ja nista protiv njihovog uspjeha,iz Sarajeva je 10x teze uspjeti nego iz BG ili Zagreba.
Imali su i sa Tory Laneom prije par godina, i iz ovog zanra cini mi se da jesu prvi
Pjesma je samo paravan, Buba je nesto drugo htio sa Teodorom.TommyHilfiger je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:18Likovi sad sa Dzehverovickom napravili duet. Bas su grohnuli.
Svejedno, Dzehvy je prenisko cak i za njega. Ne znam sto se loze na rave umjesto na fine i povucene tipa Dzeca Ramovic.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:21Pjesma je samo paravan, Buba je nesto drugo htio sa Teodorom.TommyHilfiger je napisao/la: ↑05 jun 2025, 15:18Likovi sad sa Dzehverovickom napravili duet. Bas su grohnuli.
Pogledaj samo kako ga grli u spotu![]()
Ja kad se sa mora vraćam, susjedi mi ostembiljaju pasos da sam izašao iz zemlje, a naši samo mahnu da prodjem.
Ja imam hrvatske papire pa mi vazda uzmu da skeniraju. A tebi mora pecat stavit da si izasao iz zemlje. Moglo bi ti napraviti problem.
kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:40Ja kad se sa mora vraćam, susjedi mi ostembiljaju pasos da sam izašao iz zemlje, a naši samo mahnu da prodjem.
A to da niko ne pregleda, to mi se nije desavalo.
Znaci još si službeno u EU, ne piše nigdje da si izašao iz Hrvatske...
Imamo stalni boravak u Njemackoj, pa vjerujem da ne bi trebalo da nas maltretiraju kad budemo ulazili u Hrvatsku ponovo?sirBobbyMoore je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:45Ja imam hrvatske papire pa mi vazda uzmu da skeniraju. A tebi mora pecat stavit da si izasao iz zemlje. Moglo bi ti napraviti problem.
I nikad zajedno u spotu. Jesi skontao?superFrankie je napisao/la: ↑05 jun 2025, 14:56Imali su i sa Tory Laneom prije par godina, i iz ovog zanra cini mi se da jesu prvi
Elektroprivreda BiH d.d. planira izgradnju vjetroelektrane “Bitovnja” s pripadajućom infrastrukturom na lokaciji Bitovnja oko 30 km zapadno od Sarajeva. Prema ranijim najavama, vrijednosti projekta iznosi oko 200 miliona KM.
Plato Bitovnje prostire se duž planine Bitovnja i nalazi se sjeverno od Konjica,
Projekt obuhvata izgradnju 15 vjetroagregata nazivne jedinične snage do 7 MW pri čemu je instalisana snaga VE Bitovnja 90 MW. Također uključuje i izgradnju internih pristupnih puteva i montažnih platoa za vjetroagregate, izgradnju trafostanice TS Bitovnja, izgradnju podzemne srednjenaponske i komunikacione mreže od vjetroagregata kao i priključnog dalekovoda, rekonstrukcija pristupnog puta te samostojeći stub sa uređajima za mjerenje parametara vjetra.
Podsjetimo da Elektroprivreda BiH planira investicije vrijedne preko 2 milijarde KM u roku od tri godine.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 181 gost.