FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 27 sep 2017, 22:48

Čuj Tuchel, pa on je mini Pep. Da opet krivimo Pepa i njemu psujemo :lol: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 sep 2017, 22:50

Pa ne možete na pola sezone očekivat da dovedemo boljeg trenera od Van Gaala, Maghata i sličnih, ovo je sve ošlo u kura.c, a nije ni počelo kako treba.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 sep 2017, 22:50

O smjeni je rano govoriti. Ako bi doslo do iste, Tuchel mi je prva zelja, mada i LvG ne bi bio los da izvrsi smjenu generacije. Da ne duzim vise i ne ponavljam se, desilo se ono sto je svako ko je ozbiljnije pratio ekipu ocekivao: rasulo uzrokovano neadekvatnom smjenom generacije i pogresna politika vodjenja kluba koja je kulminirala sa imenovanjem trenera koji trazi individualni kvalitet i preferira iskustvo da vrsi smjenu generacije.
Spamm

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 sep 2017, 22:51

Uvijek se tako poslovalo i uvijek se fino igralo.
Ovo je sramota. Taktika nula bodova.
Dotle je došlo da naftasi protiv nas uvježbavaju ekipu :crazy:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 27 sep 2017, 22:52

harden je napisao/la:Čuj Tuchel, pa on je mini Pep. Da opet krivimo Pepa i njemu psujemo :lol: .
A Nagelsmann mini Tuchel. :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 sep 2017, 22:54

coelho41 je napisao/la:ovo je sve ošlo u kura.c, a nije ni počelo kako treba.
Baš.
Ali uli neće prihvatiti van gaala. Ne voli ga.
A opet, švercer voli anćelotija kuknjava
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 27 sep 2017, 22:54

Mene stid bilo šta sam gledao, pola ekipe nije zainteresovano da igra uopšte
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 sep 2017, 22:55

Bundesliga je napisao/la:Pa jel se sjećate vi Intera ili Kolna? Vodiš 2:1 izgubiš 3:2 i ispadneš iz LP. Kakav Van Gaal, kakav Tuchel, oni furaju sličnu filozofiju igre. Tuchel u Dortmundu gotovo da nije odradio utakmicu bez da primi gola. Nagelsmann može.
TT-ov BvB iz 2015/16 je ubitacna ekipa koja je igrala atraktivan i izvanredan fudbal. Ne treba nabijati Liverpool na nos, jer je, vjerujem, sazrio da se to ne ponovi vise.

Porediti odbranu BvB-a i Bayerna je neadekvatno kada se uzme kvalitet jednih i drugih. Ocjenjivati Tuchela na osnovu druge sezone je neposteno, uzimajuci u obzir okolnosti koje su tim zadesile. U prvoj sezoni kada je imao kvalitetne igrace pokazao je znanje koje posjeduje.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 sep 2017, 22:56

Feldmarschall je napisao/la:
harden je napisao/la:Čuj Tuchel, pa on je mini Pep. Da opet krivimo Pepa i njemu psujemo :lol: .
A Nagelsmann mini Tuchel. :mrgreen:
Kako god, spominjat će se i kriviti Pep još najmanje 2 sezone za ovo stanje :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2017, 23:00

Slažem se sa kolegom @FCBAYERN
Primarni krivac je uprava koja radi dijametralno suprotno od onog što bi trebali. Dovedeš Ancelottija da ti radi smjenu generacije, a pri tome mu kupiš igrače koji ni ne trebaju a ne dovedeš zamjene za motor ekipe. Odmah nakon uprave tu je Carlo koji je očigledno pogubio sve konce i ekipa je u potpunom rasulu.
FCBAYERN je napisao/la:Porediti odbranu BvB-a i Bayerna je neadekvatno kada se uzme kvalitet jednih i drugih. Ocjenjivati Tuchela na osnovu druge sezone je neposteno, uzimajuci u obzir okolnosti koje su tim zadesile. U prvoj sezoni kada je imao kvalitetne igrace pokazao je znanje koje posjeduje.
Zašto? Imao je Hummelsa i Papadopoulosa koji su odlični štoperi pa su opet primali golove kao na traci. Nije bitno kakve igrače imaš u odbrani ako će ostajati sami protiv napadača kakve imaju Real, Barcelona ili naftaši. Meni je dosta takvog stila igre, Bayern je bio najjači kada je imao dobru odbranu a to sa Tuchelom ne može ostvariti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 sep 2017, 23:00

harden je napisao/la: Kako god, spominjat će se i kriviti Pep još najmanje 2 sezone za ovo stanje :mrgreen:
Kakve dvije... Dok Alaba igra (pogotovo ovako kako igra) sjetit ćemo se Pepuna. :urnebes:

Alaba je zadnji "Pepunov mohikanac" u ovoj ekipi. :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 sep 2017, 23:01

TT jes' mini Pep ili wanna be Pep. Sad koliko ima znanja za vodjenje Bayerna...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 sep 2017, 23:07

Bundesliga je napisao/la: Zašto? Imao je Hummelsa i Papadopoulosa koji su odlični štoperi pa su opet primali golove kao na traci. Nije bitno kakve igrače imaš u odbrani ako će ostajati sami protiv napadača kakve imaju Real, Barcelona ili naftaši. Meni je dosta takvog stila igre, Bayern je bio najjači kada je imao dobru odbranu a to sa Tuchelom ne može ostvariti.
Da, ali zato je igrao tecan fudbal koji je gazio protivnike. Uz to, nije to toliko kriticno bilo. A da se ne lazemo, Sule i Boateng su kvalitetniji od Sokratisa, iako je ranjivost sistemske prirode. Ubijedjen sam da bi Tuchel preporodio ekipu. Mozda gaji slican stil Pepu, ali je dosta takticki varijabilniji od istog.

Naravno, isto tako vjerujem da se ne bi dugo zadrzao. Razlog? Pogledajte situaciju u Dortmundu.
Spamm

Klare

Post Postao/la Klare » 27 sep 2017, 23:08

Lahko je sada pričati o pogrešnim izborima i greškama.
Da je Anćeloti uštimao ekipu sada bi govorili obratno, s.ranja se u životu dešavaju, život se u 90%slučajeva odvija van planiranog.
U životu nema garancije 100% to treba da znate, a kritikovati upravu mogu samo maloumnici.

Možda je grubo što vam tako kažem, ali tako stvarno jeste i volim vam iskreno reći.

Niko nije očekivao da će Karlo igrati na ovakav način i ovako biti nemoćan.
Ovo nije njegova igra, na ovakav način se nije proslavio...,
ali ovdje on je nemoćan da nam igru promijeni, a kamoli tek da je unaprijedi.
Taktika nula bodova, garantujem da smo toliko bolji od Pariza da smo ih trebali tući glat 2:0 da nam i ne stvore poštene prilike ma koliko god oni naprijed dobri bili.

Ovako smo im servirali pobjedu, a Karla čini mi se to i ne dotiče mnogo, nema on motiva da ovdje radi kako stvari stoje, Robberi namrgođen, ne može to na dobro ići, Roberi treba da nas vuče i budu glavni igrači.
da glavni igrači treba da nam Budu Roben i Riberi u svojoj 35oj i 34oj godini, jeste li čuli djeco od 18 godina(šljivo i ostala bagra koji ovo potenciraju).
Oni imaju jedva 18 pa je njima puno 35, halo bagro sa 35 čovjek je na vrhuncu iskustva ako ga zdravlje služi, a njih hvala Bogu još izdalo nije i mogu trčati kao mladići.

Mislim da Henes neće trpiti ovakve ispade trenera, ovakvu bruku. Poslije Hofe i Anderlechta te dvije slabe partije gdje je prljavi veš došao na vidjelo uspjelo se očito nekim razgovorom situacija primiriti, ali je trajala samo dvije utakmice i sada sa ove dvije smo opet došli na staro, nije im dugo trebalo, očito da je ovo normalno stanje koje se na duge staze ne može popraviti.

Mi smo znali ispoštovati trenere neko vrijeme u slučaju lošijih rezultata, trenere kao Otmar ili Luj, jer su imali kredit od starih zasluga, ali Karlo kod nas ne bi trebao imati kredita jer nam nikakav rezultat nije donio, sem Bundeslige koju bi i bez trenera uzeli.

Pep je imao svoj pečat ma koliko on ružan bio, karlo nema ni pečata, nema tu nikakve igre ni prepoznatljivosti, uzeo zaostatke od Pepa i samo nastavio, ovo je blijeda kopija Pepove igre.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 27 sep 2017, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 sep 2017, 23:09

Sad gledam intervju sa anćelotijem :roll:
Kad priča, ko da mu je zubar natrpo one vate u usta
Kae da nema posebnog razloga što su roberi ostali na klupi. Gotov je on. Igrači su protiv njega. Samo me zanima koliko dugo će ga rumenige slepat

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 sep 2017, 23:09

thulkazal je napisao/la:Ova taktička naivnost je preslikana taktička naivnost polufinalne utakmice Barcelona - Bayern iz 2014/15.
Ovo je bilo gore, i to puno gore. Ne pamtim kada sam ovako slabu odbranu Bayerna gledao. Zadnjih nekoliko godina sam i navikao gledati da se cesto odbrana pogubi pri brzim kontranapadima, ali su veceras pokazali jos neke druge slabosti.
Nece ni Carlo ovu glupost sigurno vise nikada ponoviti... mislim da nece...

Mogla bi ovo biti barem jedna dobra lekcija.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 sep 2017, 23:17

Klare je napisao/la:kritikovati upravu mogu samo maloumnici.
Niko njih ne kritikuje, nego se nada da će reagovati i skloniti anćelotija. Taman da je najbolji trener svih vremena, ako se ne slaže sa ekipom, on mora ići.
Rumenige mu ne smije čuvati leđa.
Imamo ekipu koja još ove sezone može nešto, a od sljedeće ide smjena generacija.
Što se mene tiče, na koljenima moliti hejnkesa da vodi do kraja sezone; da ih utegne, pa da u revanšu prometu naftaše.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 sep 2017, 23:18

FCBAYERN je napisao/la:Naravno, isto tako vjerujem da se ne bi dugo zadrzao. Razlog? Pogledajte situaciju u Dortmundu.
Pa šta će nam onda ako će otići nakon jedne ili dvije sezone? Uostalom slažem se s tobom da bi ofanzivnije mnogo bolje izgledali ali opet bi defanziva bila problem, a meni je dosta poraza na isti način zbog iste stvari.

Bilall je napisao/la:Mogla bi ovo biti barem jedna dobra lekcija.
Kakva lekcija prijatelju? Ispadali smo 3 godine na isti način kod Pepuna pa se opet nije ništa promijenilo. Zašto misliš da će se promijeniti nešto zbog poraza u grupnoj fazi Lige Prvaka? Uostalom sada imamo i mnogih drugih problema pored uvijek istog idiotskog pristupa utakmici.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 sep 2017, 23:21

sekerbay je napisao/la:
Klare je napisao/la:kritikovati upravu mogu samo maloumnici.
Niko njih ne kritikuje, nego se nada da će reagovati i skloniti anćelotija. Taman da je najbolji trener svih vremena, ako se ne slaže sa ekipom, on mora ići.
Rumenige mu ne smije čuvati leđa.
Imamo ekipu koja još ove sezone može nešto, a od sljedeće ide smjena generacija.
Što se mene tiče, na koljenima moliti hejnkesa da vodi do kraja sezone; da ih utegne, pa da u revanšu prometu naftaše.
Pa i prošle godine sa Atletikom ista situacija, izgubimo prvu u gostima, onda oni kad već osiguraju prvo mjesto u grupi dođu nama na Allianz Arenu i mi kao nešto igramo, pobijedimo i poslije u nokaut fazi budemo nokautirani.

Nego, pitanje jedno mene muči...KAKO SVI PROTIV NAS MOGU IGRAT IZA LOPTE, A MI NE MOŽEMO NI PROTIV JEDNE EKIPE?

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 27 sep 2017, 23:22

Bilall je napisao/la: Ovo je bilo gore, i to puno gore. Ne pamtim kada sam ovako slabu odbranu Bayerna gledao. Zadnjih nekoliko godina sam i navikao gledati da se cesto odbrana pogubi pri brzim kontranapadima, ali su veceras pokazali jos neke druge slabosti.
Nece ni Carlo ovu glupost sigurno vise nikada ponoviti... mislim da nece...

Mogla bi ovo biti barem jedna dobra lekcija.
Ja se iz te utakmice sjećam, da nije bilo Neuera bilo bi jedno 5-6 golova primiti...

Nema više lekcija... Ova ekipa je za rebuildinga, nove igrače, trenera, filozofiju fudbala... Poznavajući Bayernovu upravu superstars tj. potpuno gotovi igrači, koje ne moraš čekati godinu ili par godina, neće se dovesti.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.