Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
problem je taj so jedan Stouk odigra takticki bolju tekmu protiv Citya nego Arsenal,ali ajd valjda ce se Ozil povratkom Wolcotta vratiti na 10-u 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Oba beka uz Flaminia, Ramseya i Ozila su danas bili goli qrac. Jack dolazi sebi, vrijeme je i bilo. Alexis da je placen jos 30mil ne bi bilo puno, svaka cast majstore
Debuchy nek malo odmori, Chambers mi se cini kao mnogo sigurnija i kompletnija opcija od njega.

Debuchy nek malo odmori, Chambers mi se cini kao mnogo sigurnija i kompletnija opcija od njega.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Ha?????Deniro je napisao/la: Debuchy nek malo odmori, Chambers mi se cini kao mnogo sigurnija i kompletnija opcija od njega.
Izgubismo 2 boda.Poveli,pa se pogubili. Da se ibretiš.
Monreal ne smije biti blizu naše svlačionice,a kamoli da igra. Lik će nas upropastit ako nastavi igrat.
Jack dobar,mada bilo je tu trzavica i kod njeg. Čileanac koplje iznad svih!
Welbeck bezveze,al od njeg ionako ništa ne očekujem.
Samo da se Gibbs vrati i sve će biti dobro!
A.F.C. Bournemouth!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Jel ko primjetio da fali kapiten ?
Konačno dobra partija Arsenala, jest da smo se na kraju pogubili ali nema veze (još uvijek možemo završiti sezonu bez poraza
)... Po meni Wilshere igrač utakmice, a Wenger bi trebao skontati da se izmjena može izvršiti i prije 70 minute.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije da plijenimo igrom ima tu kikseva dosta,i nije to arsenal kakvog mi ocekujemo,ali barem ne gubimo tekme,ipak je i to nesto 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam sta ti nije jasno?
Koliko samo patnje na njegovoj strani sa iznosenjem lopte, par puta je dodao protivnickim igracima u noge, pozicioniranje ima losije cak i od maestra Monreala, itd itd..
Koliko samo patnje na njegovoj strani sa iznosenjem lopte, par puta je dodao protivnickim igracima u noge, pozicioniranje ima losije cak i od maestra Monreala, itd itd..
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
Pa generalno i kapiten mi fali kada vidim Flaminia.
Od mogucih 12 bodova mi imamo 6 ali i umalo i 4 ako smo visili protiv CP. 4 gola iz prekida koji koji su nas kostali 6 bodova! Zivote.
Wenger. Dobro uvede i Chambersa kada se ovaj povredi, mislio sam da je i zaboravio cemu sluze momci na klupi. Koliko Kolarov donese svjezine a kod nas se vidjelo da posle preokreta se nema snage i da treba osvjezenje ali ne, ceka se 87 minuta pa da izmjenis napadaca sa krilom!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od mogucih 12 bodova mi imamo 6 ali i umalo i 4 ako smo visili protiv CP. 4 gola iz prekida koji koji su nas kostali 6 bodova! Zivote.
Wenger. Dobro uvede i Chambersa kada se ovaj povredi, mislio sam da je i zaboravio cemu sluze momci na klupi. Koliko Kolarov donese svjezine a kod nas se vidjelo da posle preokreta se nema snage i da treba osvjezenje ali ne, ceka se 87 minuta pa da izmjenis napadaca sa krilom!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Ko je Dzeki skinuo loptu u 90toj, dje je iko na Demikelisu !!!Marsal je napisao/la:Daj mi iduću utakmicu Ospinu, pun mi je qurac ovog retardirang klauna.
The Invincibles
Ja se nadam da nam samo treba vremena da se uigramo da ovo nije to to..
Flamini, Arteta, Monreal.. Polovnjaci i ciganluk Wengera
Chambers će sad bit tu na mjestu Debuchya, žao mi je što bodove bukvalno prosipamo primajući golove iz prekida : hangeland, onaj kosooki, coleman, demichelis..
Nadam se da će se Ozil povratkom Walcotta vratiti na desetku
Flamini, Arteta, Monreal.. Polovnjaci i ciganluk Wengera
Chambers će sad bit tu na mjestu Debuchya, žao mi je što bodove bukvalno prosipamo primajući golove iz prekida : hangeland, onaj kosooki, coleman, demichelis..
Nadam se da će se Ozil povratkom Walcotta vratiti na desetku
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da Scesniju ljudi seru !!! Sta je trebao uradit bgt stojati kao kip dok mu lik suta s 6m loptu saam... da je stajao rekli bi sto se nije bacio ko kip stoji... Lik je odlican golman...
The Invincibles
-
- Kontakt:
To je ono o cemu ja pricam da smo imali DMFA tipa Carvarlho danas bi rutinski dobili City ovako smo jos dobro i prosli sa bodom. Wenger je smijesan lik jos jednom je dokazao kakav je takticki mentol, unistava Ozila na krilu...Ne znam samo sta je Sczeczny kriv pa skinuo je dva 100% zicera golovi nisu njegova krivica.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Samo 10-tka upravo tako !!! Volkot, Ox i Alexis po krilima samo oni niko vise ! jerigraju i napad i odbranu omma i Monshit-alu lakse i Debuchyu i Gibbsu i Chambersu !!!topnik1 je napisao/la:problem je taj so jedan Stouk odigra takticki bolju tekmu protiv Citya nego Arsenal,ali ajd valjda ce se Ozil povratkom Wolcotta vratiti na 10-u
The Invincibles
-
- Kontakt:
Smijesan nego sta ! Izjava njegova je bila pojacalii smo napad jer smo tu najslabiji, ocito ne vidi lik da je DMF glavna mu kurcina u ekipi !!! al ajde valjda u januaru uleti jedna zvjerka na DMFBigBigBang je napisao/la:To je ono o cemu ja pricam da smo imali DMFA tipa Carvarlho danas bi rutinski dobili City ovako smo jos dobro i prosli sa bodom. Wenger je smijesan lik jos jednom je dokazao kakav je takticki mentol, unistava Ozila na krilu...Ne znam samo sta je Sczeczny kriv pa skinuo je dva 100% zicera golovi nisu njegova krivica.

The Invincibles
-
- Kontakt:
Steta stvarno za Wellbecka solidno je odigrao ali steta za onu sansu fakat nije imao srece sve je dobro uradio...
Najbolje Morgan jer bi imao pravo igrati ligu prvaka,ili weniyama,ili kako se vec zove isto iz SotonaHenryandBergkamp je napisao/la:Smijesan nego sta ! Izjava njegova je bila pojacalii smo napad jer smo tu najslabiji, ocito ne vidi lik da je DMF glavna mu kurcina u ekipi !!! al ajde valjda u januaru uleti jedna zvjerka na DMFBigBigBang je napisao/la:To je ono o cemu ja pricam da smo imali DMFA tipa Carvarlho danas bi rutinski dobili City ovako smo jos dobro i prosli sa bodom. Wenger je smijesan lik jos jednom je dokazao kakav je takticki mentol, unistava Ozila na krilu...Ne znam samo sta je Sczeczny kriv pa skinuo je dva 100% zicera golovi nisu njegova krivica.)

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ali kakav je samo kloc onaj Monreal kakvo govedo glupo uvijek imamo nekog idiota na lijevom beku...
Debuchy bad strain no break afc
Izgleda da je dobro, da neće biti dugo vani
Hvala bogu,mslio sam da je pukla bogaljicaAA23 je napisao/la:Debuchy bad strain no break afc

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rekoh ja da nećemo dobit sigurno
Sljedeću utakmicu očekujem da na desnom beku zaigra Per Mertesacker...
Wenger tikataktika

Sljedeću utakmicu očekujem da na desnom beku zaigra Per Mertesacker...
Wenger tikataktika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.