FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
U drugom poluvremenu nista ne stima. Ni napad koji je u prvom bio sasvim dobar ne igra vise. Zaista smijesno izgledano, ne pamtim kad smo smjesnije. Mozda posljednji put smo ovakvi bili protiv Reala bili i to 2014.
Spamm
Bolje da ispadnemo ranije nego da nas spanjolci guze u polufinalu.
-
- Kontakt:
Guzit će nas svako ko se zna braniti i igrati na kontre.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako je hejnkes živ, zamolit ga da izgura do kraja sezone a ovu ublehu otjerat pod hitno
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ne bi on nista napravio. Shatite imamo ekipu istrosenu i losusekerbay je napisao/la:Ako je hejnkes živ, zamolit ga da izgura do kraja sezone a ovu ublehu otjerat pod hitno
Gotovo je, smjena genracije, valja ulozit
Kupis Mbappea i to je to, nema pravit igraca od Comana, da valja pokazao bi da je klasa
Kakav Hajnkes ljudi moji. imao je igrace u najboljim godinama gladne trofeja
Zasluzuje otkaz samo zbog ovog utackanog krmeceg pogleda u prazno.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Na tribinama prikazaše Alonsa, Lizarazua i Van Gaala zajedno, mislim da se oni mimo Bayerna nisu nikad znali, možda se nešto kuha da Anćelotija više ne gledamo 

- Nerminovic
- Kontakt:
Jos samo LvG da dodje i mogu komotno da crknem
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Sendt fra min HUAWEI VNS-L31 med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Makar ćemo se branit, ne mogu više gledat ovog posjeda preko 60% a negativnih rezultata, sve mi je trenutno bolje od konzerve ove
Ohrabrujuce je to sto cemo biti drugi u grupi i onda cemo naletiti na Atleti/Chelsea, Real, Juve, Man.utd ili Barcu i ispasti
koja kretenska postavka igre, odbrana ionako troma, spora i ti ih ostavljas ovakvom napadackom triju, neko je rekao prije preslikana naivnost BvB-a od sinoc. Nit ima zara, niti njemacke discipline sto nas je krasilo, Carlo odavno je izgubio konce u ekipi pa sta bi im Jupp radio nakon ove blamaze

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Gdje ćemo se braniti, pa kod Van Gaala ne postoji riječ odbrana, a posjed mu je uvijek iznad 65%. Nek dovedu njega pa da ne gledam Bayern više.coelho41 je napisao/la:Makar ćemo se branit
- Centre forward
- Kontakt:
Jesmo grohnuli, al da ispadamo od Jedinstva, e tol'ko vala nismo.
Ja sam ubijedjen da bi Lahm i Pizzaro (recimo) 100x bolje vodili ovu ekipu od Carla. Čovjek da ne povjeruje šta mu se dešava.
Ja sam ubijedjen da bi Lahm i Pizzaro (recimo) 100x bolje vodili ovu ekipu od Carla. Čovjek da ne povjeruje šta mu se dešava.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma nije toliko do trenera. Da imamo pepa, mourinha i ancelotia zajedno na klupi ne bi nista napravili. Jednostavno nemamo ekipu, najbolji nam igrac ima 33 godine. Skrtari se kupiti kvalitetnog igraca. Dovode se jeftiniji igraci iz bundeslige, otpaci od drugih klubova (james) itd.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Die Raumdeuter ili na naski Thomas Muller (Miler), vjecni starter i prva vedeta Bayerna.
Postoji li ikakva mogucnost da on pocne mec sa klupe?
Ruku na srce, nisam gledao cijeli mec pa mozda moja prica nema osnova ali kada ne ide onda moras mijenjati a Carlo Mullera ne mijenja stoga je on za mene krivac, naravno, zajedno sa Italijanom.
Sreca pa je tek pocetak takmicenja te imaju vremena da se dozovu.

Ruku na srce, nisam gledao cijeli mec pa mozda moja prica nema osnova ali kada ne ide onda moras mijenjati a Carlo Mullera ne mijenja stoga je on za mene krivac, naravno, zajedno sa Italijanom.
Sreca pa je tek pocetak takmicenja te imaju vremena da se dozovu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ćelavi blefer devastirao ekipu na malo duži rok, plus nesposobna uprava koja nije u stanju dovesti top krila kao zamjene za dugogodišnje motore ekipe na kojim se temeljila igra,doveli precijenjenog kolumbijskog manekenčića samo da zamažu oči navijačima,ekipa spremna za generalni remont koji je trebalo napraviti odmah nakon odlaska ćelave prevare
Ova taktička naivnost je preslikana taktička naivnost polufinalne utakmice Barcelona - Bayern iz 2014/15.
Kakva slabost... Od igrača preko trenera, uprave... Grohnuli pravo...
Kakva slabost... Od igrača preko trenera, uprave... Grohnuli pravo...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 27 sep 2017, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tuhela dovest otjerati žabara već sutra ako prođemo grupu bit će dobro
Uglavnom bi ličili na ekipu, a ne ovako da ubija promaha a igrači ne znaju jesu li pošli il su došliScholl je napisao/la:ne bi on nista napravio.

I on je 100 puta bolji od ove ublehecoelho41 je napisao/la: Van Gaala
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Obzirom da je Švabo, a uz to i vaše dijete, onda ne postoji, ima zagarntovanu prvu postavu do kraja karijere, klasični nepotizam i u velikom BayernuOmerbavarac je napisao/la:Die Raumdeuter ili na naski Thomas Muller (Miler), vjecni starter i prva vedeta Bayerna.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Pa jel se sjećate vi Intera ili Kolna? Vodiš 2:1 izgubiš 3:2 i ispadneš iz LP. Kakav Van Gaal, kakav Tuchel, oni furaju sličnu filozofiju igre. Tuchel u Dortmundu gotovo da nije odradio utakmicu bez da primi gola. Nagelsmann može.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 27 sep 2017, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.