Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Provokatoru Juventus po rijecima Schalkeovog direktora nije niti poslao ponudu..
-
- Kontakt:
Ovdje je samo iz Schalkea ispali glupi za 4M više prodali igrača direktnom konkurentuKufur je napisao/la:Odlični veznjak Julian Draxler napustio je Schalke 04.
Njega je u svojim redovima silno želio vidjeti Juventus, pregovori sa Starom damom su trajali čitavo ljeto, a na kraju je Draxler potpisao za Wolfsburg.
Juventus je jučer imao i postignut dogovor sa Rudarima da sjajni Nijemac preseli u Torino za 32 miliona eura računajući bonuse, da bi se tokom noći uključili Vukovi i preoteli 22-godišnjeg fudbalera Bianconerima.
Draxler je njemačkog viceprvaka koštao 36 miliona eura, sa svojim novim klubom će potpisati ugovor na pet godina uz godišnju platu od pet miliona eura.
Cosa Nostra iz Torina na haparatima kuknjava

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
meni laknulo.
Ne mozete kriviti Marotu i upravu zbog ovog.
Ne mozes se protiv "ludjaka" boriti.
City debelo preplatio njihovog igraca tako da su i oni u poziciji da ucine isto s Draxlerom.
Ovo vas stavlja u neugodnu poziciju, par dana do kraja mercata moras da trazis novog igraca.
Inace mercato vam je bio odlican do sada.
Zavidim vam kad vidim kako je uprava organizovana i odlucna. Tevez i Vidal vise nisu zeljeli da igraju. Odmah prodaja. Nema sapunica, nema moljakanja, zdravo.
Dovedeni mladi talentovani igraci, igraci koji su vam bili potrebni.
City debelo preplatio njihovog igraca tako da su i oni u poziciji da ucine isto s Draxlerom.
Ovo vas stavlja u neugodnu poziciju, par dana do kraja mercata moras da trazis novog igraca.
Inace mercato vam je bio odlican do sada.
Zavidim vam kad vidim kako je uprava organizovana i odlucna. Tevez i Vidal vise nisu zeljeli da igraju. Odmah prodaja. Nema sapunica, nema moljakanja, zdravo.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na kraju ovaj mozda i ne ode u W jer ovi hoce da izmuzu pare od Juventusa. Treba ih samo iskulirat..
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ne krivim ih za ovo. Drago mi je sto je ipak doslo do ovoga jer bi ga debelo preplatili. I nije mi bio zelja. Za ove pare koje smo nudili za njega moze se opet extra pojacanje dovesti. Samo pametno i ne panicariti.SonVolt je napisao/la:Ne mozete kriviti Marotu i upravu zbog ovog.
A za ovo ih krivim. Neplanski rad.SonVolt je napisao/la: Ovo vas stavlja u neugodnu poziciju, par dana do kraja mercata moras da trazis novog igraca.
Mercato po meni nije dobro odradjen. I od mene bez obzira kao sto rekoh neki dan da dodje sada i Messi moze dobiti najvise 7/10.SonVolt je napisao/la:Inace mercato vam je bio odlican do sada.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- akisarajevo92
- Kontakt:
Schalke have denied that Julian Draxler is set to join Wolfsburg but suggested they have received bids for the Germany international from both Die Wolfe and Juventus.
Draxler going nowhere – Heldt
Juve fans slam Draxler
Juventus fans did not react well and flooded his Instagram account with abuse.

OFFICIAL: Bayern Munich announce Kingsley Coman deal with #Juventus - full details to follow. #FCB
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 30 avg 2015, 15:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Don't believe the hype.
Treba im se zahvalit i u sebi jbat mater.
Za primjer evo situacija sa Portom, u zadnji tren uletio Atl.Madrid sa ponudom od 30 miliona za Alex Sandra, ljudi iz Porta rekli hvala, mi vec dogovorili sa Juventusom.
Spot the difference.
p.s. #nijedraxmessi
Za primjer evo situacija sa Portom, u zadnji tren uletio Atl.Madrid sa ponudom od 30 miliona za Alex Sandra, ljudi iz Porta rekli hvala, mi vec dogovorili sa Juventusom.
Spot the difference.
p.s. #nijedraxmessi
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma muzu pare, to je to..
Da je uprava Juventusa na vrijeme reagovala i bez puno ustezanja sad bi Draxler bio u Torinu.Vukovi su haman za par sati riješili posao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam u toku, sto se navijaci Bayerna brinu za nas hahha
Logicno im dati 36mil+par mil bonusa za igraca koji dvije godine nije odigrao bez povreda.. A puno im 40 za Vidala
Mi mozemo biti samo zadovoljni, ponudu nisu niti poslali. Za 30 miliona se moze dovesti Fekir koji je zvijer i mnogi kompetniji igrac i mnogi drugi
Logicno im dati 36mil+par mil bonusa za igraca koji dvije godine nije odigrao bez povreda.. A puno im 40 za Vidala
Mi mozemo biti samo zadovoljni, ponudu nisu niti poslali. Za 30 miliona se moze dovesti Fekir koji je zvijer i mnogi kompetniji igrac i mnogi drugi
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 avg 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
I ja sam tako mislio, ali nakon ovog poteza da ga prodaju vukovima, nisam siguran. Kad su ga za 4M prodali konkurentu onda vidiš da ljudi nisu dobri, pa zamisli sličnu scenu u Italiji pa to bi bio cirkus.Saurman je napisao/la:Da je uprava Juventusa na vrijeme reagovala i bez puno ustezanja sad bi Draxler bio u Torinu.Vukovi su haman za par sati riješili posao.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijaci Juventusa na forumu u fazonu- samo neka se nesto dovede bez obzira jel ludjacki potez
Bundesliga je carstvo gdje caruje drugarstvo, a Bayern siluje sve.Pogledaj samo bl podforum, svi se vole i mole da ih Bayern ne pojebe.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U jeku pregovora između Schalkea i Juvea a koji su išli puževom brzinom, ulazi Wolfsburg sa ponudom na stol odmah 35 mil.Šta će drugo ne prihvatiti iako su im konkurenti.Padovan je napisao/la:I ja sam tako mislio, ali nakon ovog poteza da ga prodaju vukovima, nisam siguran. Kad su ga za 4M prodali konkurentu onda vidiš da ljudi nisu dobri, pa zamisli sličnu scenu u Italiji pa to bi bio cirkus.Saurman je napisao/la:Da je uprava Juventusa na vrijeme reagovala i bez puno ustezanja sad bi Draxler bio u Torinu.Vukovi su haman za par sati riješili posao.
Ma daj za 3-4M razlike prodati igrača direktnom rivalu, budi realanSaurman je napisao/la:U jeku pregovora između Schalkea i Juvea a koji su išli puževom brzinom, ulazi Wolfsburg sa ponudom na stol odmah 35 mil.Šta će drugo ne prihvatiti iako su im konkurenti.Padovan je napisao/la:I ja sam tako mislio, ali nakon ovog poteza da ga prodaju vukovima, nisam siguran. Kad su ga za 4M prodali konkurentu onda vidiš da ljudi nisu dobri, pa zamisli sličnu scenu u Italiji pa to bi bio cirkus.Saurman je napisao/la:Da je uprava Juventusa na vrijeme reagovala i bez puno ustezanja sad bi Draxler bio u Torinu.Vukovi su haman za par sati riješili posao.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav jek pregovora. I vi vjerujete sve sto novinari napisu, a 95% su lupanja..
Moraju i oni puniti stranice, smaraju sa Draxlerom mjesec dana. I onda sinoc izadje info da je Juve ispitivao situaciju oko Draxlera tek zadnja 2-3 dana..
W neka posluje kako zelo, zato i jest Juve Juve, a oni oni i uspjesi ekipa se drasticno razlikuju..
Moraju i oni puniti stranice, smaraju sa Draxlerom mjesec dana. I onda sinoc izadje info da je Juve ispitivao situaciju oko Draxlera tek zadnja 2-3 dana..
W neka posluje kako zelo, zato i jest Juve Juve, a oni oni i uspjesi ekipa se drasticno razlikuju..
Možda im je nestalo strpljenja oko Draxa pa daj prvom ko ponudi više.Padovan je napisao/la:
Ma daj za 3-4M razlike prodati igrača direktnom rivalu, budi realan, pa Inter dogovori razmjenu Guarin-Vučinić koja i nije toliko strašna pa navijača Intera htjeli razapeti Tahira i cijelu upravu, a ovamo hladno puste najvećeg talenta rivalu za 3M više

Prije bih rekao da imaju neozbiljan menadžment, a dobro normalno da vama odgovaraju jer vidim i oni su Bayernova filijala pripremaju Hojbjerga za BayernSaurman je napisao/la:Možda im je nestalo strpljenja oko Draxa pa daj prvom ko ponudi više.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.