Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Daj mi iduću utakmicu Ospinu, pun mi je qurac ovog retardirang klauna.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
opet prekid igol primamo,nemogu da vjerujem 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e gledaj gola šugavog, i kakva nam šuga od igrača zabije gol ne bi me cudilo da nas pobjede na kraju fuj
da je nije dirao flamini bi je izbio i ne bi bio gol 1000%
da je nije dirao flamini bi je izbio i ne bi bio gol 1000%
Bježi... Gledaj sad
Kako igramo dobro i onda prekid glupi... fuj fuj fuj
Kako igramo dobro i onda prekid glupi... fuj fuj fuj
Pa tacno da nije bilo povrede ne bi kreten nikog ni zamijenio.. Mada koga ce i ubaciti kad je klupa kriticna..
Poljak je glup golman, inteligencija na nivou kokoske. Uvijek sam govorio, talenta ima ali je psihicki limitiran lik. Mozes ga forsirati 100 godina ali on nikad nece postati klasa.
A kud 6 minuta!?! Sviraj odmah kraj pre cemo ga primiti nego dati!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Očekvivano s obzirom na vrijeme izgubljeno na Debuchyija.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izvuče ih poljak.
I stiskaju nas u sudijskom -_-
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
al vas vile nosaju
dvije stative City pogodi

Ozil fakat zakaze svaku vecu tekmu u pm...Kad krenemo dobijati ekipe kao City kuci onda cu da se nadam necemu više ovako 3-4 mj realno 

Arsenal All The Way !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
spasi nas wojceh na kraju
vidi kreze sto je ostar, odma pocinje da radi ono sto najbolje zna, da grijesi
vidi kreze sto je ostar, odma pocinje da radi ono sto najbolje zna, da grijesi
- Marsal
- Kontakt:
Dobro smo i prošli na kraju. Jack i Sanchez odigrali utakmicu za pamćenje, ostali levat do levata.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Rezultat realan. Vilsir ubjedljivo najbolji u drugom poluvremenu. Ramiz je ofulo pobjedu sa 7 metara. Aleksis je igracina. Kako mi je zao Matjua, ovo ce da bude min 3 mjeseca...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
dobro ipak na krajune izgubismo,jos kad se sjetim sta je armiz ofulao kod rezultata 2:1,tacno mi zao sto nepokupismo 3 bobe,ali je na kraju moglo biti 0 bodova,sve u svemu dobar je i jedan bod 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jbo ti meč ovakav, slabi City a mi i dalje primamo golove iz prekida, Arteta samo što udje napravi kiks, Alexis i Wilshere.. Svaka cast
Wenger je najveći krivac opet, on u njegova formacija retardirana, matori starac al skroz..
Naša odbrana je katastrofa, znači udje Chambers i primimo gol iz prekida, bolje da je 0-0 bilo nego ovo, oni nama u minutama zabiju golove a mi čitav meč igramo dobro i na kraju spusimo 3 boda i povredu Debuchya
Wenger je najveći krivac opet, on u njegova formacija retardirana, matori starac al skroz..
Naša odbrana je katastrofa, znači udje Chambers i primimo gol iz prekida, bolje da je 0-0 bilo nego ovo, oni nama u minutama zabiju golove a mi čitav meč igramo dobro i na kraju spusimo 3 boda i povredu Debuchya
Cak je i Ozil kao krilo odigrao manje lose od Ramseya,stavi ga na klupu ako nije 100 % fit i daj Mocarta neka grize..
Monreal je tek za nijansu bolji od Santosa i to ofanzivno,defanzivno jednako los..
Uvjek neke iste sablonske izmjene i tek poneka ova prinudna,Wenger je uz jos par pozicija i statisticki gledano najslabija karika Arsenala
Monreal je tek za nijansu bolji od Santosa i to ofanzivno,defanzivno jednako los..
Uvjek neke iste sablonske izmjene i tek poneka ova prinudna,Wenger je uz jos par pozicija i statisticki gledano najslabija karika Arsenala

-
- Kontakt:
Znaci bgm Wenger je kriv ! Ozil na krilu aaaaa :@ pelgrini je garant naredio na kojem god krilu ozil igra tuda i napadajte.. Dzeko kompany i demikelis samo mogli dati glavom fol iz kornera i niko na demikelisuuu oooooo majkoo.. Al na kraju 1 bod ko kuca iako smo vodili to pred kraj 7 min.. Ox ulazi u 87 tek, ne mogu da vjerujem...
The Invincibles
- Londonarsenal
- Kontakt:
Welbeck odlican, Alexis pokazao WC klasu, Wilshere konačno odigrao kako treba. Ramsey i Ozil lose, Monreal i Flamini nisu na nivou Arsenala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.