FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Navodno Zeki Turkoviću zabranili neki dan da uđe u kamp u Butmiru 

Šta ono pišu na zvaničnoj da su neke igrače vidjeli u društvu Vice, prije Slobode ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav Oruc. Dzeno ima slifa to je vise puta dokazao samo sto nema volje, da se edikuje. A mogao bi komotno trenirati u Sloveniji, Hrv, Madjarskoj i mlatiti finu lovu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tacno. Mislim da mu ni sad nije kasno kad bi se uozbiljio, ali poznavajuci Dzenu, dabogdaElCartel11 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 15:22Kakav Oruc. Dzeno ima slifa to je vise puta dokazao samo sto nema volje, da se edikuje. A mogao bi komotno trenirati u Sloveniji, Hrv, Madjarskoj i mlatiti finu lovu.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ma covjek jednostavno nece, u bordo sedmici je rekao da radi ono sto najvise voli, tj sa djecom da radi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2021, 15:23Tacno. Mislim da mu ni sad nije kasno kad bi se uozbiljio, ali poznavajuci Dzenu, dabogdaElCartel11 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 15:22Kakav Oruc. Dzeno ima slifa to je vise puta dokazao samo sto nema volje, da se edikuje. A mogao bi komotno trenirati u Sloveniji, Hrv, Madjarskoj i mlatiti finu lovu.![]()
Sarajevo ljubavi moja.
@Zukanovic jel istina na tm za dzenu i pro licencu
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
mislim da je dzeno konačno završio licencu
VVVBK
VVVBK
Ma lagano je da jedan frajer napise nesto tako i da se svi upecaju. Sve je moguce, ali cisto sumnjam. Nije ni Vico glup pa da tako nesto uradi jos u Sarajevu (navodno su tu bili D. Hodzic i Pejovic).
Edit: Ima licencu

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jeftiniji ce biti stranac od 20 milja mjesecno nego domaci uhljebi od 3-4 . Oni nas na kraju kostaju milionefks74 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 07:38Neće ti stranac doći ovdje za 3-4 milje.Vink0 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 03:21Otjerati kompletnu upravu i na njihova mjesta postaviti strance. To je jedini ispravan put, sve drugo vodi i vlasnika i klub u sve vecu provaliju.
Ahmetovica za trenera. Bolje da se on uci na nama nego da dovode propalice i taldzije od kojih klub nema nikakve koristi.
UPRAVA MRSH!
Ima li neko u ekipi da voli popiti ? Da se Dženo ima s kim družiti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 maj 2021, 15:23Tacno. Mislim da mu ni sad nije kasno kad bi se uozbiljio, ali poznavajuci Dzenu, dabogdaElCartel11 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 15:22Kakav Oruc. Dzeno ima slifa to je vise puta dokazao samo sto nema volje, da se edikuje. A mogao bi komotno trenirati u Sloveniji, Hrv, Madjarskoj i mlatiti finu lovu.![]()
- siroliver69
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun!
A u vražiju mater...pa braco pogledajte struci štab! Šta ovo bi?
1. Dženo (nemam rijeci, gotivim ga, al ko raju. Nema ljudi tu ništa ozbiljno)
2. Ahmo (igrač. Bračo, Ahmo je još uvijek igrač!? Znate li da je na istom seminaru s njim i Heba!? Hoćemol' i njega??)
3. Oruč (kad su ga utrpali Husrefu ima negdje, neki medij je prenio, da mu treba još malo do penzije, pa mu je klub izašao u susret)
4. Jelešković (zna li neko je l' frajer ikako živ? Ili je neko samo stavio igračima one Catapulte na leđa i pustio ih da trće)
Iskorak... Tuga...
A u vražiju mater...pa braco pogledajte struci štab! Šta ovo bi?
1. Dženo (nemam rijeci, gotivim ga, al ko raju. Nema ljudi tu ništa ozbiljno)
2. Ahmo (igrač. Bračo, Ahmo je još uvijek igrač!? Znate li da je na istom seminaru s njim i Heba!? Hoćemol' i njega??)
3. Oruč (kad su ga utrpali Husrefu ima negdje, neki medij je prenio, da mu treba još malo do penzije, pa mu je klub izašao u susret)
4. Jelešković (zna li neko je l' frajer ikako živ? Ili je neko samo stavio igračima one Catapulte na leđa i pustio ih da trće)
Iskorak... Tuga...
sretno đeno. Hvala bogu pa imamo ovakvog cobjeka koji uleti uvijek i pomogne. Abd i ove godine jedan nam trofej uzmi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun
Dzeno logičan izbor za preostale 4 utakmice. Ono sto je sigurno igrat cemo ofanzivno napadački. Sretno Dzeno
Dzeno logičan izbor za preostale 4 utakmice. Ono sto je sigurno igrat cemo ofanzivno napadački. Sretno Dzeno
Postavljanje alloholicara dzene je znak da nismo nista naucili i da tapkamo u mjestu
Dok nam je ovakva uprava nikad necemo napredovati
Dok nam je ovakva uprava nikad necemo napredovati
Nek " alloholicara" opet uzme titulu(e) boli me kur... sta on radi kad nije na terenu.
Joj sta neces procitat na onoj zvanicnoj, tacno treba ugasit stranicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam jel vas pola nije otvorilo tekst uopste ili lupate onako samo.
Dzeno je izabran, da nas vodi do kraja sezone. Poslije ce se sjesti za stol i dovesti novi sef strucnog štaba. Ko bi sad normalan dosao u ovoj situaciji?
Dzeno je izabran, da nas vodi do kraja sezone. Poslije ce se sjesti za stol i dovesti novi sef strucnog štaba. Ko bi sad normalan dosao u ovoj situaciji?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma Dzeno logican izbor, poznaje igrace, klub, mentalitet i bio vec u ovakvim situacijama. Ne mozes sad nikog dovoditi da nesto ustrojstva uvodi novi sistem, Dzeno ce otpustiti ekipu, igrat cemo opustenije, ofanzivniji. Ove 4 utakmice izvuci maksimum a u medju vremenu traziti prava rijesenja za iducu sezonu.ElCartel11 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 16:18Ja stvarno ne znam jel vas pola nije otvorilo tekst uopste ili lupate onako samo.
nisam ni ja pobornik Dzene Uscuplica ali u ovom trenutku je on jedino logicno rjesenje, da nece mozda na brzinu sad traziti nekog novog trenera pa se opet zajebati ? - a nemas jos uvijek ni SD-a, tako da neka Dzene do kraja sta god uradio, a dotad se nadam da ce imati spremnog SD-a pa u dogovoru sa njim i novog sefa strucnog staba, nema se puno vremena za sve to ali opet kazem ne treba se zalijetati i preko noci dovoditi nekoga i btw istina je da necemo napredovati nikad sa nasim ljudima, kome to nije jasno za ovih 6-7 godina otkad imamo investitore onda ce se godinama uzalud nadati
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, fera, Google Adsense [Bot], HordasFks, sekac i 80 gostiju.