FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Poenta da koliko PSG taktički igra pametno u istom tom nivou Bayern igra taktički glupo.
- Centre forward
- Kontakt:
Pep je u Bayern donio ciganluk, a da se isti iskorijeni trebaće haman mnogo vremena.
Komentarišu likovi koji i ne gledaju utakmicu, konkretno @Valensija koji je tu samo kad treba da se popljuje.
Pariz, realno, nije nesto posebno. Trebace i njima dosta da se uigraju, istina, al' teško da će takav kolektiv pun neandertalaca moć' daleko.
Mene najviše nervira naša letargičnost, jednostavno na terenu ne smije niko da uzme loptu, da zagalami na ostale, da povede ekipu. Rezultat nije realan, al' šta je tu je, a ako i ispadnemo iz LP tu je uvijek Vengerova prcija, da prostite, skine gaće.
Komentarišu likovi koji i ne gledaju utakmicu, konkretno @Valensija koji je tu samo kad treba da se popljuje.
Pariz, realno, nije nesto posebno. Trebace i njima dosta da se uigraju, istina, al' teško da će takav kolektiv pun neandertalaca moć' daleko.
Mene najviše nervira naša letargičnost, jednostavno na terenu ne smije niko da uzme loptu, da zagalami na ostale, da povede ekipu. Rezultat nije realan, al' šta je tu je, a ako i ispadnemo iz LP tu je uvijek Vengerova prcija, da prostite, skine gaće.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jel realno da ima ljudi koji i za ovo krive Pepa?

SMRT GVARDIOLŠTINI!

SMRT GVARDIOLŠTINI!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja mu jos pola godine dajem da ga svi kolektivno pocnete tjerati. Bilo bi to i prosle sezone da Pep nije ostavio onakvu masinu, a Carlo pametno nista nije mijenjao.sekerbay je napisao/la:Bravo anćeloti, **** jedno žabarsko
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Do 80. minute Anćelotti dobija otkaz.
#Konzervausmeće
#Konzervausmeće
-
- Kontakt:
Bila je i onda rupa između ofanzivnog i defanzivnog dijela, nije do Sulea, on je dobar igrač ali ga stil igre čini smiješnim, glupo je ostavljati ga samog 1 na 1 sa Mbappeom. Jedini koji je u odbrani kriminalan je Alaba, ja ne znam šta taj misli. U ovoj postavci ako ti tačnost pasova nije barem 90% nema se šta tražiti sa ovakvim stilom. Carlo je kriv jer pravi iste greške kao i njegov prethodnik, ovako gubimo već godinama.FCBAYERN je napisao/la:brzo se igra, a rupa je izmedju ofanzivnijeg i defanzivnijeg dijela. Cijela odbrana je smijesna, na celu s tim da Sule cuva Mbappea.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pepova krivica
Ekipa kreće od golmana kojeg mi trenutno nemamo. Poljuljao je samopouzdanje cijele ekipe kad iz 2 šuta(i to srednje opasna)prima 2 gola. Cijela ekipa ima osjećaj da se u njega ne može pouzdati i kreće bezglavo, naravno da će ispadati. Ne branim ni Carla, on se ne mijenja, ali Manuel nama znači mnogo više nego se misli(kad se govorilo da bi ekipa mogla i bez golmana, kosa na glavi mi se dizala).

Ekipa kreće od golmana kojeg mi trenutno nemamo. Poljuljao je samopouzdanje cijele ekipe kad iz 2 šuta(i to srednje opasna)prima 2 gola. Cijela ekipa ima osjećaj da se u njega ne može pouzdati i kreće bezglavo, naravno da će ispadati. Ne branim ni Carla, on se ne mijenja, ali Manuel nama znači mnogo više nego se misli(kad se govorilo da bi ekipa mogla i bez golmana, kosa na glavi mi se dizala).
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- muhamedhulk
- Kontakt:
Poenta je da trener nema plan otpocetka sezone; sve je 'jednostavno', i uz onu 'kako cemo? lako cemo.' E pa ne ide to tako. Ni hebenu rotaciju ne zna odraditi - umjesto da nocas igraju Robbery a vs vukova klupa, on to zamijeni
O odbrani necu ni pricati, rotacije prestrasne, stopere stavlja kako mu se cejfne...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Fudbal je jednostavan - Carlo Ancelotti
.
#ajmršupenziju

#ajmršupenziju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Branio je i Neuer pa smo gubili i sa više razlike, poenta je ima golmanove krivice ali za ovo je kriv stil igre i trener koji ga forsira a ne zna kako.
Ovo je jedna od onih utakmica kad ti Bog kaže: "Opsuj me zbog svog tima, neću ti ništa!"
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jel trener nesto ima protiv Robberyja? Rudy i Coman ulaze...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Kakvo po godine i kakvi bakrači. Taj se ne smije vratit u minhen. Sve druge opcije su gore od katastrofe.Kawhi je napisao/la:Ja mu jos pola godine dajem da ga svi kolektivno pocnete tjerati. Bilo bi to i prosle sezone da Pep nije ostavio onakvu masinu, a Carlo pametno nista nije mijenjao.sekerbay je napisao/la:Bravo anćeloti, **** jedno žabarsko
Zamolit hejnkesa da spasi što se spasit da i onda tražit novog trenera.
+1FCBAYERN je napisao/la:Dajte ljudi, recite da se salite. Nema ovo tolike povezanoati s "gvardiolstinom". Odbrana kod Katalonca je bila visoko da se bolje lopta cuva, a ovdje je direktno prema naprijed, brzo se igra, a rupa je izmedju ofanzivnijeg i defanzivnijeg dijela. Cijela odbrana je smijesna, na celu s tim da Sule cuva Mbappea.
Ps.
Pa gledaj ti konju izmjena

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
nemoj opetcoelho41 je napisao/la:Ovo je jedna od onih utakmica kad ti Bog kaže: "Opsuj me zbog svog tima, neću ti ništa!"

Naravno da je odbrana bila ranjiva, ali odbrana je izvlacena da se dobiva visak i veca mogucnost kontrole. Od velike kontrole utakmice nije precesto ispadala. Kontraske ekipe ga jesu ubijale, ali nije ovako kriticno bilo kao kod Carla, a ako budes insistirao navest cu i argumente.Bundesliga je napisao/la:
Bila je i onda rupa između ofanzivnog i defanzivnog dijela, nije do Sulea, on je dobar igrač ali ga stil igre čini smiješnim, glupo je ostavljati ga samog 1 na 1 sa Mbappeom. Jedini koji je u odbrani kriminalan je Alaba, ja ne znam šta taj misli. U ovoj postavci ako ti tačnost pasova nije barem 90% nema se šta tražiti sa ovakvim stilom. Carlo je kriv jer pravi iste greške kao i njegov prethodnik, ovako gubimo već godinama.
Nisam rekao da je Sule los igrac, vec sam se kriticki osvrnuo na zadatak koji mu je Carlo dao: cuvaj brzog Mbappea. Isti slucaj kao kod Boatenga kada je ostao jedan na jedan s Messijem. Tu stoper nema sanse.
Alaba je cirkus vec duze vrijeme, tu nema dileme.
Najveci flop- Carlo. Ima izvanredne defanzivce, a odbrana izgleda smijesno i protiv dosta slabijih ekipa.
PSG nije nista specijalno.
Spamm
Odbrana je ljudi smijesna kad nema potpore veznog reda. upamtite to. Najbolji odbrambeni igraci na svijetu kad se nadju sa ovakvim napadacima jedan na jedan ne mogu nista. Veliki zjap ostaje izmedju odbrane i sredine i desi se sto se desi.
Tu je probelem, u nasoj sredini i dubokom stajanju.
-
- Kontakt:
Pa to je to, bila je veća kontrola utakmice jer su pasovi bili tačniji, kod Carla je trenutno lošija verzija sličnog stila igre. Sada igramo rizičnije jer se pokušava brže doći do gola, a pogreška u dodavanju im otvara veliki brisani prostor za kontre.FCBAYERN je napisao/la:Naravno da je odbrana bila ranjiva, ali odbrana je izvlacena da se dobiva visak i veca mogucnost kontrole. Od velike kontrole utakmice nije precesto ispadala. Kontraske ekipe ga jesu ubijale, ali nije ovako kriticno bilo kao kod Carla, a ako budes insistirao navest cu i argumente.
To je to, ali nije samo do veznog reda, trebali bi i ovi naprijed pomagati i formirati neku duplu liniju da se dupliraju igrači i da se brani komplet tim a ne da se ostavljaju štoperi sami. Ova trojka naprijed se zaleti ispadne i onda se uopšte ne vraćaju. Ne može se ozbiljna odbrana igrati sa 5 ili 6 igrača.Scholl je napisao/la:Odbrana je ljudi smijesna kad nema potpore veznog reda. upamtite to. Najbolji odbrambeni igraci na svijetu kad se nadju sa ovakvim napadacima jedan na jedan ne mogu nista. Veliki zjap ostaje izmedju odbrane i sredine i desi se sto se desi.
#carloOut
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Nerminovic
- Kontakt:
Nejmar 
Dok je riberi bio u prajmu, ovakvi poput nemara su mu vezali pertle

Dok je riberi bio u prajmu, ovakvi poput nemara su mu vezali pertle
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.