Nakon Duple ? Slabo.madridist je napisao/la:Bogme ovo te zestoko pogodilo![]()
![]()
Samo simpatično te vidjeti kako ovaj put ne glumiš dežurnog moralistu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nakon Duple ? Slabo.madridist je napisao/la:Bogme ovo te zestoko pogodilo![]()
![]()
let3 je napisao/la:Dvije titule su osvojili golovima iz ofsajda.....lopovski ciganski klub.Rajaz je napisao/la:Nakon Mijatovića i Juventusa, došao je red na Atletico.
Bez i jedne mrlje.
L-Train je napisao/la:Imali su konpenzaciju u vidu penala,nisu je iskoristili,znaci ni najmanje![]()
Da ja pocnem sad s tim da li je vas stid... morao bi do sutra nabrajati
Nego ne odgovori mi na pitanje,jel se spavalo sinoc?
Znaci nije se spavalolet3 je napisao/la:L-Train je napisao/la:Imali su konpenzaciju u vidu penala,nisu je iskoristili,znaci ni najmanje![]()
Nego ne odgovori mi na pitanje,jel se spavalo sinoc?![]()
samo mi odgovori, jel te stid takve laži pisati
Ovaj decko Train ide dobrim putem da postane prva kanta forumaL-Train je napisao/la:Znaci nije se spavalolet3 je napisao/la:L-Train je napisao/la:Imali su konpenzaciju u vidu penala,nisu je iskoristili,znaci ni najmanje![]()
Nego ne odgovori mi na pitanje,jel se spavalo sinoc?![]()
samo mi odgovori, jel te stid takve laži pisati
![]()
Jel te stid nepriznati kompenzaciju,znam da nije ajmo dalje.
L-Train je napisao/la:Kontam sta me sad uznemirava![]()
Eto ne znam. Kucam s moba tako da su greske jako moguce
AntonChigurh je napisao/la:Džoni brate, jel ti navijaš za Ronalda ili Real? Kontam hoće li neko postaviti Balea je.bo majku, odigrao je strašnu tekmu i za razliku od nevidljivog je stvarno bio povrijeđen...
Hmmm budi spreman za termin,nemoj da te puno iznerviraju [emoji2]AntonChigurh je napisao/la:Džoni brate, jel ti navijaš za Ronalda ili Real? Kontam hoće li neko postaviti Balea je.bo majku, odigrao je strašnu tekmu i za razliku od nevidljivog je stvarno bio povrijeđen...
eki ekiilet3 je napisao/la:L-Train je napisao/la:Kontam sta me sad uznemirava![]()
Eto ne znam. Kucam s moba tako da su greske jako moguce
eki mob
ma ja
![]()
Ne krivi mobitel za svoju nepismenost....slijedeci put kad budeš želio ispasti pametan, prvo nauci kako se pravilno piše neka rijec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.