Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Ma vidite da sam bio u pravu vrlo,vrlo slabo,nije tenk kako ga forumaši gotive već obična kornjača najveća rupa u bošnjačkoj reprezentaciji......
Pojedini ovdje,ljutili se ili ne,zaboli me neka stvar. Ali ja sam ocekivao puno vise od ovog decka,defenzivno,ali posebno ofenzivno. Ne znam zasto,ali u napadu mi je posebno tanak,za jednog modernog beka. Nema prodora,centarsut ni jedan nisam vidio. Ni jednom nije otisao pomoci Lulica u probijanju strane, a da se razumijemo,u formaciji kad jedna ekipa igra sa svih 11 iza lopte,onda bekovi rade posao i pripremaju sanse,jer jedino se po strani moze proci. Necu ga porediti sa bekovima Reala,Barcelona i slicno,ali pogledajte samo koliko je sinoc Mujdza napadao,a koliko Seo. Pametnom dosta.
I nadam se sad da nece biti komentara tipa " jedan bek kad ide drugi ostaje u odbrani". Mislim i to je ok. Ali 90 minuta da ne napravis centarsut i da ne probijes svoju stranu. Goli prosjek. Da sam odusevljen njegovim igrama,nisam. Ne znam cemu ovoliko hvaljenje i to da se kletemo u njega,a na terenu nije nista do sad napravio.
I nadam se sad da nece biti komentara tipa " jedan bek kad ide drugi ostaje u odbrani". Mislim i to je ok. Ali 90 minuta da ne napravis centarsut i da ne probijes svoju stranu. Goli prosjek. Da sam odusevljen njegovim igrama,nisam. Ne znam cemu ovoliko hvaljenje i to da se kletemo u njega,a na terenu nije nista do sad napravio.
Jedna losa utakmica i zaboravite sve. Bit ce bolje nek je se oporavio od povrede
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj zamjeriti. Ali nisam zaboravio sve. Mislim nemamo sta zaboraviti,jer decko ima samo 7 nastupa za repku. Ali kazem,nisam ga gledao puno puta. Ali s obzirom na ovoliko pozitivnih komentara,Seo ovo,Seo ono,ja ocekujem da on jede po strani od nasih 16 do njihovih 16. A bojim se da puno ocekujem. Da je on klasicni staromodni bek. Drzi se odbrane i umjesto linije od centra je zid.AzRimiRzA je napisao/la:Jedna losa utakmica i zaboravite sve. Bit ce bolje nek je se oporavio od povrede
Sve je uredu. Mi se volimo malo šaliti na temi, sudžuka ovo ono.
Kola je sinoć bio solidan, požrtvovan. Ono što sam ja mogao da primijetim sa strane sjeverne tribine sa koje se užasno vidi situacija na terenu, je da se jako loše pozicionira, i često ostavlja propuh sa svoje strane. No, sve to nekako nadoknadi svojom eksplozivnošću i brzinom, iako bukvalno igra na ivici rizika. Ali seo je blago, samo da se momčina vrati u formu
naprijed rejal
Dobro ljudi, pa shvatite da su njemu tek 22 godine i da je proveo 8 mjeseci van terena radi teske povrede, onaj ko se profesionalno bavio sportom zna koliko je tesko vratiti staru takmicarsku formu, pogotovo nakon tolikog odsustva.
Istina da sinoc nije bio na nivou, ali razumljivo s obzirom na sve.
Samo neka on nama igra, kroz par godina sa stecenim iskustvom ce biti top igrac
Istina da sinoc nije bio na nivou, ali razumljivo s obzirom na sve.
Samo neka on nama igra, kroz par godina sa stecenim iskustvom ce biti top igrac
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja se nadam da ce izrasti u modernog beka i zelim mu to od srca. Jbg,znas kakvi smo mi,hocemo odmah i hocemo sve
Ali dobro,razumijem i ozljeda i sve. Ali u godinama je takvim da on treba da iduce 2-3 sezone jede malu djecu po toj lijevoj strani. I u napadu i u odbrani 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kako igra Srbija?krmpotich je napisao/la:Upravo tako, da ne kazem da mu fali i one druge inteligencijeakisarajevo92 je napisao/la:Jedan od losijih veceras, fali mu dosta fudbalske inteligencije.Po njegovoj strani je curilo svih 90 minuta, ljudi ga prolaze ko' na traci. Ali eto, dečko je trafika to je valjda i najbitnije
- master1015
- Kontakt:
igra jednom ispod ocekivanja i odma je ko fol propo a koliko hiljadu puta su lose igrali dzeko pjanic i ostali za reprezentaciju ovo je bila prva od ovog bisona i rusilca sljedeci put kad bude sve porusio nemate pravo da se radujete momak je trafika mislim na sea
- master1015
- Kontakt:
ja branim edina u ovom argumentu,,dobri igraci ponekad igraju ispod ocekivanjaVirtu4l je napisao/la:Ostavi se ti Džeke
I svi su bili propisno kritikovani, kao sad Kolašinac. Isto tako niko ne sumnja da će uskoro biti onaj pravi, fali mu još malo utakmica.master1015 je napisao/la:ja branim edina u ovom argumentu,,dobri igraci ponekad igraju ispod ocekivanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kud bas na Sea dragi Messi
Inace momak je trafika.
Inace momak je trafika.
Momak je muftijaAjax je napisao/la:Kud bas na Sea dragi Messi![]()
![]()
Inace momak je trafika.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma koju god je utakmicu odigrao,a srećom nije puno uvijek prosječan da ne kažem loš,ali što se može kada ga stoje Spaha i vrli predsjednik NS BIH ne želim ga imenom nazvat,jer se radi o čovjeku protiv koga se vodi krim istraga....

Reci mu to u lice.Ziko je napisao/la:Ma koju god je utakmicu odigrao,a srećom nije puno uvijek prosječan da ne kažem loš,ali što se može kada ga stoje Spaha i vrli predsjednik NS BIH ne želim ga imenom nazvat,jer se radi o čovjeku protiv koga se vodi krim istraga....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Znaš kako se to u nas radi napišu mu inicijale,ali ja ne želim ni to jer mi se taj čovjek jednostavno gadi.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, MostarNeretva, UtdBiH21, Zglavkar i 22 gosta.